Sunglasses ON

Blä, kanske dags att sova snart. Är lite trött faktiskt men vill ändå vara uppe. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner duscha, jag stinker svett ! Usch :(
Drar ju med in till stan så vi åker innan tolv så jag lär ju duscha, fixa mig och packa i ordning allt innan det. Blir inget smink på utan det blir solbrillor istället, låter lite mer lockande faktiskt ! (hhhhhhhhh)

Love the weather

Nu har jag kollat runt lite och bestämt att jag ska hänga lite med Hanna och Papola tänkte jag. Jag har givetvis frågat dem, haha ! De ska in till stan imorgon förmiddag så jag funderar på att hänga på då. Ska inte alls köpa mycket men funderar på att köpa en dress, byxdress, shortsdress eller vafan det heter. De verkar fett sköna ! Tänk en sådan med bikini under, solbrillor och flip flops. Asså jag dör så snyggt !!
Sen funderar jag även på att köpa en till bikini, är det fortfarande rea imorgon så kommer jag köpa mig en till likadan som jag har nu fast i en annan färg !

Älska att värmen äntligen är här!

You can't make up your mind mind mind..

You seem like the type to love 'em and leave 'em, and disappear right after the song.

Har inte uppdaterat ordentligt på ett tag, har varit ute vid sommarstugan, varit med Matilda, haft tjejkväll och varit med Viola. Har typ haft fullt upp.
Imorgon är det valborg, ''åh vad kul!'' tänkte jag då. ''Då kan jag sticka hem till Matilda och slagga där tills på söndag !'' Men den planen gick i bitar lika fort ska jag säga er. Det är visst träning på söndag klockan 14 som vanligt. Jag säger inte att det är jobbigt, men asså klockan 14 är den värsta tiden som finns. Kan liksom inte slagga hos någon då. Eller ah, kan kan jag väl men det blir jävligt jobbigt eftersom att Matilda bor typ en mil ifrån mig. Så ah, vafan ska jag göra imorgon? Hanna ska vara med Papola och Fredrik. Så vettefan vad jag ska hitta på. Kan visserligen vara med familjen, men jag.. vill göra något annat helt enkelt.
Kommer väl på någonting jag kan hitta på, finns säkert någon jag kan haka på eller så.

Ska väl käka lite pizza nu då, avundsjuka? Mjorå, jag vet ! ;)


Btw så kommer min design upp snart, men frågan är om tjejen som gör designen ens lever längre..? Okej, där var jag taskig..


Ph: Togs på påskafton. Omg, I look soooooooooo cute .. !


Härligt !

Har kopplat in min pyttelilla högtalare i datorn. Nu kör jag lite Tokio Hotel på högsta volym och väntar på att Matilda ska komma, hääääääärligt värre !

Update: Blev lite Justin bieber också.. Jag måste vara super gay! :o

26e April 2011 - Med Viola

Hellouh! Nu är vi vakna och.. inte särskilt pigga. Vi försökte väl sova ca 01 eller någonting. Hann väl sova i några timmar innan jag började höra Viola viska där nere från golvet där hon sov. Tydligen hade hon vaknat och kunde inte somna om. Hon hade viskat mitt namn ett bra tag utan att jag vaknat, haha.. Sen så la jag mig i fotändan för att hon inte skulle känna sig ensam, men sen så sa jag bara ''Nu försöker vi sova igen'' och så slocknade jag. Där låg Viola och kunde inte somna om. Schysst jag är va?
Fem minuter senare så väckte hon mig igen, hon hade väl kanske inte hunnit somnat. Med tanke på att vi kollat på skräckfilm är det nog inge vidare kul att ligga på golvet själv medan alla andra sover.
Viola ville kolla på film då, en komedi. Så vi kollade på Gullivers Travels. Jag sov halva filmen men vaknade ibland när Viola började garva som fan. Kände mig lite borta då, hehe.
Filmen tog slut jättesnabbt och då sa jag att vi kunde prova sova igen, jag slocknade självklart lika fort då också. Viola fick försöka ett tag innan hon somnade.

Men nu är vi iallafall vakna! Vaknade före henne så jag gick runt och städade lite inne på rummet och försökte att inte väcka henne. Ibland råkade jag väl sparka i foten i något hörn men lyckades undvika att skrika, buhu.

Ska ta och äta frukost nu tror jag, är jääättehungrig! Uppdaterar väl någon gång med (om jag har) bloggbara bilder.
 
11-04-26 09:27

Saaaaaaw

Har redan sett en skräckfilm nu. Det fick bli Saw 2, inte så läskig men ändå vidrig. Ingen jag kommer drömma mardrömmar om precis. Uppdaterar kanske mer ikväll, om jag inte sprungit och gömt mig under sängen eller något.. ;)

Skräckkväll..?

Sitter med Viola inne på mitt rum, ikväll blir det skräckfilmer ! Om vi vågar.. Om vi inte dör innan, vill säga !

25e April 2011 - Skrevs 24e April 2011 ;)

Godmorgooooon ! Är antagligen ute vid stugan och sover i en våningssäng i ett vitt och jättesnyggt rum ! Låter härligt det, avundsjuka? :D

Idag kommer Viola hit, var bestämt så i alla fall så jag tror hon gör det! Ska som sagt ha en skräckkväll då vi ska kolla på massa skräckisar. Om vi hittar några, haha. I vårat filmskåp på har vi skräckfilmer som the hill have eyes och dem, men dem verkar alldeles för mycket så kommer antagligen skita på mig om vi ska se på dem. Och när vi ska sova får jag ta ner min spegel som sitter bredvid min säng, hehehe. Men kanske inte blir lika rädd nästa gång jag ska se skräckfilm isåfall! ;)

Hoppas ni får en fin morgon, kommer jag få i alla fall ! Så vida det inte regnar här ute, hoppas inte det.

Haha, vad konstigt det blev att skriva idag den 24e och låtsas som det är den 25e. Fast det är det ju när ni läser. Nä, nu krånglar jag till det en massa. PUSS!

I Am Number Four


[Klicka här för att komma till trailern]

Genre: Action & Sci-Fi

John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigt på flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.

Tycker denna film var rätt så bra faktiskt. Var lite dålig bildkvalité när jag kollade på den så jag såg inte så mycket när det vart mörkt. Det hände saker typ hela tiden. Ett plus är aaalltid att det snygga killar med i den! Skulle lätt kunna se denna film igen! Värt att se den!


Denna film får 4 av 5 stjärnor av mig !
      

Tuff dator jag har


Blir ingen träning

Har pratat med mamma lite nu. Eftersom att det även är röd dag idag så borde inte dansskolan vara öppen. Men det är därför jag inte kommer gå, utan för att jag inte mår så jättebra heller. Vem vill sitta och åka buss fram och tillbaka om man mår dåligt liksom.
Kollade på dansskolans hemsida och där stod det att det var påskstängt men att alla Dermots lektioner skulle fortsätta som vanligt. Sen stod det: Torsdag: Atro's breakdancelektioner. Vet inte riktigt hur dem menar där. Är det bara på torsdagen då som det fortfarande är? Jag fattar inte?

Aja. Ska ut på sjön idag. Kommer sova kvar där så har packat och allt nu. Har en massa inlägg som ligger sparade som utkast, så kan tidinställa dem tills senare och imorgon! De flesta är om filmer jag sett, hehe.

See ya'll!
 
11-04-24 11:28

24e April 2011

Godmorgon sunshines!
Blir inte så mycket uppdatering idag, mår inte helt prima idag. Tror det kommer gå över rätt så fort men, ah. Det värsta är att det är träning idag och det är en sak till jag inte riktigt kan, eller vad man ska säga. Vill heller inte åka in dit för att bara titta på, måste åka buss både in dit och hem och det känns inte så kul när jag inte mår så bra. Så vi får se vad som händer. Ska prata lite med mamma och pappa och se vad dem tycker, att jag ska dra in ändå eller om jag helt enkelt ska stanna hemma och ge lite mer nästa gång.

Vi har inte beställt biljetter än heller till avslutningen som är vecka 18 eller något, damn! Om jag inte går idag får vi väl ringa och beställa, det borde väl gå? Vore lite surt om det inte fanns några biljetter kvar till mamma och pappa, hur kul är det att vara med själv då? Fast kommer självklart inte dra mig ur, aldrig.

Uppdaterar väl kanske mer ikväll eller så, får se!
 
11-04-24 08:59

23e April 2011 - Påskafton

Glad påsk! För typ tredje gången. Fast idag är det faktiskt glad påsk. Sitter i soffan med datorn, borde kanske vara ute egentligen när det är så fint väder. Men ska ändå snart sticka till mormor med syskonen och leta påskägg! Hoppas på att få pengar istället, haha. Har redan hittar gömstället där mamma och pappa gömmt, gömt, hur fan stavas det? Har aldrig skrivit det förut.. Aja, där mamma och pappa gömm..it alla påskägg. Mår redan illa av allt godis haha..

Mår riktigt mycket bättre idag. Fortfarande snorig som vanligt, men det försvinner väl snart. Min förkyldning brukar bara vara i typ två dagar så är det bra igen, skönt det.

Vi hörs senare, ha en trevlig super duper dag!  :D


Ph: Bilden togs för ett år sedan.

Tog btw inga bilder igår, får väl bli lite mer idag! Fortfarande påsk ändå så.

påskmust och påskmat

Glad påsk!
Eller det kanske man inte säger förrän imorgon? Vi har hur som helst firat påsk idag. Spelar ingen större roll då påsk knappt betyder någonting för mig. Midsommar är viktigare än påsk för mig.
Vi åt och sådär, vi åt jul, påskmat och drack jul, påskmust. Haha. Fast maten smakar absolut inte lika gott som den gör vid jul.
Även fast vi firade påsk idag så får inte jag mina påskägg förrän imorgon, åeh! Ska till mormor med syskonen och leta påskägg som vi gör varje år. Fast denna gång sa jag att jag hellre vill ha pengar i mitt påskägg, men morfar tyckte inte det. :(

Ska kolla på film nu tror jag. Har valt ut lite barnfilmer så ska se vilken det blir! Antagligen flera, är inte ett dugg trött.


Någon som vet någon bra skräckfilm? Vanligtvis hatar jag skräckfilmer men jag och Viola ska ha en kväll då vi kollar på skräck på måndag. Ett måste är att vi kollar på en barnfilm det sista vi gör innan vi somnar, annars kommer jag aldrig somna..

härliga fina väder

Även fast jag är förkyld och allt så är det riktigt fint väder ute! Gör mig på så fint humör så det finns inte.
Har städat massa och duschat nu. Mår väl inte lika dåligt just nu men snorar fortfarande som faen. Blä.


Äntligen kan man gå i bara shorts och linne!! ♥


22a April 2011 - Långfredagen

Godmorgon!
Somnade rätt så fort igår, fast vaknade ett par gånger mitt i natten av att jag var snorig och skit. Mår inte alls bättre idag, eller jag har inte ont i halsen eller ögonen. Men det kliar i näsan och är assnorig också.
Jag ska försöka rycka upp mig nu i alla fall, mamma och pappa ska ut till stugan igen så jag ska städa undan här inne, och sen duscha.
Det är långfredag idag men vi ska fira påsk idag för imorgon passade det inte bra när det är en massa jobb och skit. Så vi får se vad jag kommer göra imorgon när vi inte firar påsk.

Men vi hörs! :)

-

Nej pallar inte med det här längre. Har sett varenda film jag har på datorn (inte idag). Finns inget annat att göra, försöker vara social på msn men ''alla'' sitter bara och spelar något spel och dricker cola.

Ibland finns det faktiskt dagar då man får vara egoistisk.. eller?
Nej, nu tänker jag sova istället.

Tycker synd om mig själv.....

Buhu, nu ska jag lägga mig och kolla på film och tycka synd om mig själv ett tag. Hoppas på att må bättre imorgon. Är det imorgon man firar påsk? Eller är det på lördag? Har ingen koll alls..

Glad påsk !


Give me real food

Även fast jag ligger här och tycker synd om mig och äter muffins så känner jag att jag måste göra riktig mat. Som är lika med makaroner eller så. Mår så dåligt efter att jag ätit så himla mycket onyttigt så måste äta någonting annat nu.

Bra kämpat!!

Hey you!
Vilka tror ni vann idag? Jo, inte var det vi i alla fall. Men inte konstigt så jäkla ''schysst'' motståndarlaget körde. Tacklas liiiite mer va, man flyger ju för fan.
Aja, det var bra jobbat 8B i alla fall! Och kom igen, varför gå runt och säga ''sopa'' till oss hela jävla tiden? Vafan, ni kom ju inte ens till final! Asså, ett par killar menade jag det till.
Sen att man går runt och snackar skit bara för att vi var dåliga accepterar inte jag. Blir så jävla trött på såna människor, vi gjorde vårat bästa, mer kan vi väl inte göra?
  Jag var lite arg först över att vi förlorade, men det gick över rätt så snabbt. Vi har redan vunnit skiten en gång.

Mår skit just nu. Ont i halsen, snorig, allt. Skönt att det är påsklov nu iaf!

Haha, stackars alla sukkers som börjar skolan på måndag!



Sry om det är någon som läser min blogg och typ tar åt sig. Men mår dåligt och allt, blääää.


Bloglovin!

Följ min blogg! :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1707440/nnathis?claim=szz8q7wr9nv">Följ min blogg med bloglovin</a>


21a April 2011

Asså shit! Jag tror jag går och dör nu eller något. Jag har blivit förkyld!! Men hur?! Visserligen har jag gått till skolan utan jacka, men det kan absolut inte bero på det, der tror jag inte.
Har skit ont i näsan och för er som läser min blogg så vet ni säkert om att jag brukar få ont i näsan ungefär en dag innan jag blir förkyld, helvete. :(

Handbollsfinal idag då, oavsett hur sjuk jag blir så tänker jag vara med på den, för mig är det ett måste!

Ska äta frukost nu, kom upp lite tidigare eftersom att Linus alarm spelades en massa precis utanför min dörr.


Ph: Vår underbara söta Freja!

Hinsebergsbron

Vad skönt det är att kunna vara ute mycket nu utan att frysa!

Nu vet jag hur det känns att vara utan både mobil och cykel. Jag skulle cykla till Evelin men kom på att min cykel var hos mormor, så då tänkte jag smsa henne och säga det. Men inte fan hade jag min mobil. Men som tur var så fanns det en annan cykel där som jag kunde ta så länge. Vart lite jobbigt bara att släppa runt på den hela tiden.
Jag fotade inte så mycket, vart väl vid en 30 bilder tror jag. Har suttit och redigerat dom lite.

Happ, kanske bäst att jobba lite matte nu då..? :(


Ph: Något torn vid kaninholmen (tror jag det heter.) Ligger ungefär vid Hinseberg, ni vet kvinnofängelset? Nä, antagligen inte..

Är som sagt inte så bra på att fota, men min kamera är bra!

Fota med Evelin

Cyklar iväg till Evelin för att fota lite i Frövi! :)


Dagens cuula outfit



Men hey ren spegel!

20e April 2011

Antagligen är ni ute i det fina väder istället för att läsa min ''bästa'' blogg.
Kom precis hem från skolan och nu sitter jag och redigerar bilder. Ni vet så dem får runda kanter, blir finast så tycker jag. Vad gör ni idag då? Jag har typ jättetråkigt. Men jag tror att dem flesta blir tvingade av sina föräldrar att dem måste plugga matte, alla åttor ska ha matteprov imorgon. Hehe, jag har liksom ingenting att jobba med. Gjorde allting i skolan idag och nu vet jag inte alls vad jag ska träna på. Kollar väl bara igenom alla exempel igen som brukar stå i små blåa rutor.

Det är inte rikigt lika fint väder idag som igår, igår kunde man vara ute och sola på studsmattan men idag känns det lite för kallt för det. Men här inne är det varmt som saaaatan.

Vi hörs senare, har i alla fall ett inlägg till på gång, sen kanske det kommer flera senare ikväll. STAY HARD!


Ph: Tror detta kort togs.. igår. Bara jag som stör mig på den där runda skuggan vänster om min lampa som jämt är med på mina bilder?

Btw, kom på att jag måste dela med er om att pappa har min älskade mobil just nu. Han kommer väl hem efter att Linus varit vid tandläkaren, vilket kommer ta några timmar. Tro mig, om en kvart kommer jag vilja ha min mobil och när jag inte hittar den kommer jag få panik och tro att jag tappat den någonstans..


För en månad sedan..

så började jag blogga igen! Fattar egentligen inte varför jag tog bort min förra blogg, helt onödigt om ni frågar mig. Ångrar stort att jag tog bort den, hade liksom bloggat på den i typ ett fucking år. Vad dålig jag är, jag suger.
Aja, wtf skit i det nu. Får blogga på denna istället! Men ett år är så lååååååångt!

 
11-04-19 21:59

Moped


Erkänn att den är dösnygg, eller hur? Fast den är ''lite'' smutsig. Fyller ju inte förrän i Juli så får inte körkort förrän då. Attans! Pappa har fixat så jag ska ta syntest och allt det där så hoppas på att få börja ta lektioner rätt så snart, i Maj får jag börja ta!

Haha, ni skulle se första gången jag skulle åka. Vågade inte åka själv så pappa fick sitta där bak för att hålla balansen. När jag sen ska svänga vid hagen så vågade jag inte svänga helt så vi körde in i stolpen, pappa klämde sina fingrar.. oupsi!

 

11-04-19 21:47


Kvääällsmat

 
11-04-19 20:29

19e April 2011

Chäna! Har varit med Alexandra enda sen vi slutade idag så har inte skrivit någonting, palla? Haha.
Vi gjorde ingenting egentligen. Satt och pratade om allt typ. Finns inte så mycket att göra, när man var liten var det typ att leka med barbies och sånt. Det har jag vuxit ifrån, hah.

Så otroligt härligt när det är ljust ute! Man skulle tro att klockan var sex nu eller något. Jag skulle egentligen kunna sticka till Moa nu eller vad som helst, det är inte alls långt och det är inte alls mörkt så, ah. Fast nu ska jag äta. Har matteprov på torsdag men orkar inte träna idag, finns ingenting att träna på i boken.. Får träna imorgon istället!

Kameran har varit hemma hela dagen idag, har inte orkat tagit nå kort alls. Vänta bara tills jag får min nya.. ''flickiga'' design!


Ph: Ah, får väl bli en lite gammal bild från studsmattan. Får duga.

 

11-04-19 19:57


Salt



En berättelse om Hildur hennes syster Svava och Svavas pojkvän Aggi. De bor på norra Island i ett litet fiskesamhälle, där systrarna jobbar med att rensa fisk i fiskefabriken. Svava längtar bort, till något nytt och mer spännande, som Reykjavik. Till slut flyttar hon och Hildur följer motvilligt efter i bil tillsammans med Aggi. På vägen går bilen sönder och de måste vänta på reparationen i ett litet samhälle. Tiden där spenderar de mest på den lokala baren och genom att tramsa omkring och leka. Medans dagarna går i väntan på bilen förändras deras liv och relation till varandra.

Denna film såg jag för ett bra tag sedan. Jag tror inte att jag någon gång innan hade sett en film med Jolie i huvudrollen så jag visste inte alls hur hon var som skådespelerska. Men hon var väl som alla andra antar jag. Jag förstod inte så mycket av filmen, men det är ofta jag inte gör det hehe. Den slutade också väldigt konstigt, hatar filmer med konstiga och dåliga slut.
Filmen var inte så jättebra, men den gick att kolla på och skulle säkert kunna kolla på den igen.






Denna film får av mig 2,5/5 stjärnor. Den var inte så himla bra men skulle nog klara av att se den igen.
 
11-04-19 16:00
 

Bussfaaan

Drar ut till bussen nu för att behöva åka 20 minuter i bussen för att komma till skolan som ligger 3 km bort från mig. Låter det rimligt? Nä, inte för mig. Är tvungen att åka bakom frövifors med bussen för att det är en som ska hoppa på där också, usch!! Tar fan en kvart bara där inne.

Blääää!

11-04-19 07:36

I wanna hurt you just to hear you screamin' my name

Tjaaaaaaa! Hängde med ut på sjön i alla fall. Hade inget annat för mig och jag hade inte sett hur det såg ut där innan vi målade om eller la nytt golv i ett rum. Vart riktigt snyggt!
Jag gjorde väl inte så mycket där ute, var inte väder till att sola. Låg mest och läste och så. Nu tror jag att jag ska tvätta mitt hår som känns riktigt vidrigt. Måste typ tvätta håret varje dag för att inte se äcklig ut. & nej, håret ser inte äckligt ut bara för att jag tvättar det varje dag.

Vad ska jag göra sen då? Har för mig att det var någonting men kommer inte ihåg vad som vanligt.. Tänker inte sticka ut och springa idag i alla fall, alldeles för fint väder, hehe. Fast fan, måste ju egentligen ''hålla igång'' tills på torsdag då det är handbollsfinal som min klass kommer äga i! Får väl springa lite här inne, haha.
Åh vad sur jag blir, kommer inte ihåg! wtf, aja, hörs!




Gulligt..

11-04-18 18:56

Typ klumpig..

Vad surt det är att behöva sitta inomhus och jobba när det är världens finaste väder ute! Vi har ju inga långa raster heller så det är knappt att man hinner gå ut. Jag får seriöst panik av att sitta inne hela tiden, det går inte!
Kom precis hem, alla är ute på sjön. Det är bara *nästan* jag som är hemma själv så är väl rätt så tråkigt. Kan i och för sig åka ut på sjön jag med men vet inte om jag orkar, tror jag sticker ut och solar! (h)

Har ni någon gång gjort bort er riktigt mycket i skolan? Ni kan till exempel ha råkat häva ner en hel ketchupautomat så all din mat flyger?
Men gissa vad?! Det hände mig idag..
Jag skulle ta ketchup från en sådan som ser ut som en snopp. Tydligen så stod den väldigt långt ut på kanten av bänken, så när jag skulle ta den så blev det för hastigt så hela skiten välter. Skulle försöka ta emot den men då flyger min mat iväg. Haha asså fyfan, ni skulle ha sett min ansiktsuttryck!! Just då var det aspinsamt, ville bara springa där ifrån, men efter det garvade jag som fan. Fick lite ketchup på min sko, inget mer med det.
Fast mattanten vart riktigt sur på mig, hon sa åt mig att torka upp allting, fast det gjorde jag inte. Det fick hon göra själv!

Aja, är man klumpig så är man, finns absolut ingenting ni kan göra åt det, hahahahaha! ;)

 

11-04-18 16:05


Träningsoutfit


Tröjan är köpt från Stadium för 199 :-


Studsmatta

Damn vad trött jag är! Kommer somna på en gång ikväll, kommer inte orka se Big Brother. Vilka är nominerade föresten? Har inte orkat sett avsnitten, har liksom somnat, hehe.

Jag har varit ute och hoppas studsmatta idag med lillebror, var ett bra jeevla tag sen. Självklart, snäll som jag är så tvingade jag han ta en massa kort när jag hoppade. Haha! Han protesterar inte i alla fall..


Ph: Jag med världens snyggaste ansiktsuttryck.


Töntaaaaar

Aha, har varit på träning idag då. Var inte alls taggad, som vanliiiigt.. Nej men jag kände mig typ död, det fanns inte liv i stegen, eller i mig. Sen så gjorde jag typ fel hela tiden. Kanske beror på värmen?

Är hemma nu iallafall, mamma skjutsade in mig sen så fick jag ta bussen hem. När jag satt och väntade på bussen satt det två tjejer, emos som rökte & snusade. Tydligen trodde dem att jag satt och stirrade på dem vilket jag inte gjorde, hade ju solbrillor på mig så det kunde väl inte dem se. Så dem satt och gav mig bitchblickar typ hela tiden. Det roligaste var att dem verkligen inte kunde använda kajal, såg förjävligt ut. Sen så visade ena ''tjejen'' halva arslet. Dör så kul det var!! Där tror dem och sitter att dem är coola och så sitter en utav dem och visar halva arslet, haha!
Det visade sig att ena 'tjejen'' var en vän till Ida. Det sorgligaste var att då var hon blondhårig och söt, nu ser det ut som att hon skulle kunna mörda en person när som helst.

Måste ut och vattna blommorna nu tydligen, sa åt.. en annan att göra det men måste göra det själv ändå. Blä.



Weii, snackade lite med pappa!
Pappa:
Du kan väl laga mat föresten? (Sa han till mig)
Jag: Men då får ..Anonym.. vattna blommorna!?
Pappa: Ja absolut, absolut.
Får göra pyttipanna, det kan väl inte vara så svårt?


16e April 2011

Godmorgon! Vaknade väl för ett tag sedan. Längre orkar jag inte sova när det är sånt fint väder. Vi ska antagligen åka ut på sjön idag så jag tror att jag tänker hänga med. Får försöka leta på kameran, vart den nu är. Kanske är ute i köket föresten? Ah, jag får kolla.

Blir väl inte så jättebra uppdatering idag som vanligt. Orkar inte just nu känner jag. Så vi hörs! :)

Jersey shore

Har för några dagar sedan kollat färdigt på säsong 1 av Jersey Shore. Älskar det programmet.

Sammi är en jättesöt tjej, verkligen en ''sweetheart''. Men tar åt sig alldeles för mycket och kan bråka med Ronnie över minsta lilla, vilket är väldigt jobbigt.

Jwoww är cool som fan! Älskar hennes kläder och hennes sätt att vara på. Men ibland blir det väl så att jag inte gillar henne lika mycket då hon kan vara jävligt bitchig. Men att hon slog till ''The situation'' med en rak vänster älskar jag!

Snickers som egentligen kallas för Snooki men jag gillar snickers bättre, hehe. Hon är söt tycker jag! Så liten men kan ändå festa som en man typ. Tror inte jag stört mig på henne någon gång, henne gillar jag hela tiden.

Vinny är nog den äktaste av alla killar (Guidos). Är inte den som klipper sig, tränar och solar en gång i veckan. Det jag stör mig på är väl hans ögonbryn, fula som fan..

Ronnie Är också äkta tycker jag. Han blir inte sur lika lätt men kan väl spåra ur ibland. Istället för att festa och så hela tiden så är han med Sammi, det är sött.

Pauly D är väl lite småhet kanske, men är för utséendefixerad.

''The situation'' Så jävla fejk så det skriker om det. Tror han äger allt och alla. Och kom igen.. the situation? ''Okey we have a situation here.'' Så fult!

Nä, nu ska jag snart se på säsong två, kommer nog bli ett maraton! ;)
 
11-04-15 21:30

Final på Torsdag

Vilka är bäst? Jo, det är 8B! Var handboll idag som sagt. Det vart oavgjort båda gångerna då vi spelade men vi gick ändå vidare till final, vi äger! Killarna var asduktiga, så självklart gick dem till final också. Hoppas vi vinner i år igen, då blir det andra året i rad! ;)

När jag kom hem från skolan ringde Linus och sa att jag skulle komma och hämta han och Emma för dem var nere vid ica och sålde majblommor. Så jag tog cykeln och cyklade dit vilket var riktigt jobbigt. Sen var det bara att hem, kul va? Fast som tur var så slutade mormor jobbet då så hon åkte förbi oss, så syskonen fick åka med henne så fick jag cykla. Riktigt kul att cykla i motvind också!

Tänkte ta kort på hur jag såg ut idag, men hittar inte min kamera, tror den ligger i väskan eller något. Får kolla!
 
11-04-15 16:31

Misty

 

11-04-14 18:07


Inception

 


[ Klicka på bilden för att komma till trailern. ]

Dom Cobb är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig. Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – INCEPTION. Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjäla en idé utan istället att plantera en. Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet, men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förbereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett.

Min åsikt om denna film.
Vet inte vad jag tycker om denna film. Det hände saker nästan hela tiden men ändå var den lite långtråkig. Den var väldigt svårt att förstå så man måste hänga med riktigt noga för att kunna förstå vad dem ska göra och verkligen förstå varför.

Jag kan inte säga att detta är en film att se, trodde helt enkelt att den skulle vara bättre.
Denna skulle nog få 2/5 stjärnor av mig.



To show you hold you

Tog bara en cool rubrik ni vet.

Tja! Kom precis hem från skolan, vilken seg dag det varit.

På svenskan så pratade vi lite om handbollen som är imorgon, åttorna ska möta åttorna för att sedan se vilka som går till final. Förra året var det min klass som vann, hoppas på det nu igen! Just nu har vi inget lag, men om vi inte har det innan vi ska köra så kommer alla tjejer i klassen behöva vara med. Tycker egentligen att det är bra, tycker liksom att man kan ställa upp för klassen.
  Så ah, får se hur det går! Förra året på finalen gjorde min klass bort sig som fan, dem ropade upp i högtalaren ''Och här kommer.. 7aaaaa'' typ. Och då så var självklart våran målvakt (som skulle springa först när det var våran tur) lite förvirrad så hon trodde att dem sa 7b så då började hon springa ut. När hon kommit halvvägs så ser publiken oss komma, hahaha! Så jävla pinsamt, alla garvade åt oss.

Lillasyster ringde nyss och frågade ifall jag och anonym ville följa med ut på sjön. Men jag tackade nej, orkar inte nu när det inte är fint väder och sen blir det inte samma sak när det inte är bara familjen u know, blir inte lika roligt liksom. Så jag stannar hemma! ;)


Höööööörs!
 
11-04-14 16:18

No lifers

Tjena! Kom hem från stan för ett tag sedan. Hittade lite saker! Bland annat en lila t-shirt som jag tjatat om, turkos bikini och ett par jeanshorts. Kommer väl upp bild sen.

Har precis duschat så ska ta och kolla på gårdagens avsnitt av BB, brukar aldrig orka vara vaken tills det är slut så jag får kolla reprisen hela tiden, jobbigt.

Hörs senare eller imorgon!


Skulle aldrig kunna slösa bort en hel dag på det, no lifers.

Tog lite kort här om dagen




Vet själv att jag inte är så duktig på att ta kort, men min kamera är bra!


13e April 2011

Direkt efter skolan idag så tar jag och Matilda tåget in till Örebro. Har ungefär tusen kronor på kortet men ska försöka att bara köpa det jag behöver! Bland annat en bikini! Får se om jag kanske köper ett par mjukisar också, mina fick världens fettfläckar på sig och sen vart dem för små, kuuuul.
Måste även ha en lila tröja, Matilda sa att det fanns massor på Stadum Outlet så då borde det finnas. Kosta vad det kosta vill, det är nog det viktigaste plagget jag måste köpa!

Laddar upp med ett tidinställt också då, pussen!

Nu blir det Jersey Shore!

Eftersom att det inte är så fint väder idag så tänkte jag kolla på Jersey Shore. Någon mer än jag som brukar kolla på det? Älskar det programmet! Synd bara att man inte kan hitta säsong två någonstans..



Usch, är det bara jag som ogillar ''The situation''..?

 

11-04-12 14:50


12e April 2011

Tja! Sitter och käkar banan, har precis slutat skolan. Dagen har varit seg men ändå har det gått riktigt fort, ibland går det nästan för fort. Okey, skolan kan aldrig gå för fort, men helgerna ska vara saktare tycker jag..
Bilden idag var nog bäst må' jag säga! Satt vid ett bord med Matilda, Alexander, Jesper och Anton, härliga killar! Så roliga ämnen vi kan prata om alltså, haha.
Sen så kastade Jesper iväg Antons vattenflaska så den träffade bordet, precis mellan två personer. Sa till Jesper att han ändå kunde ha siktat liiite bättre, undrar vem jag syftade på att han skulle träffa? ;) Mohah.
Så han kastade den självklart igen, fast jag var ju ironisk så jag ville ju inte att han skulle kasta iväg den. Så självklart träffade han lampan så den gick sönder. Stackars vikarie..


Wei, fint väder!
 
11-04-12 14:44

If you wanna know

My twitter

Skriver typ aldrig där, men ville prova på att ha det så skriver där lite ibland!
 
11-04-11 21:58

Nighty my friends

Åh damn vad mysigt väder det varit idag! Man vaknar upp så glad då! (Det där lär ni få höra imorgon också..)
Tänkte bara säga innan jag ska kolla på film att folk som inte har en blogg och kommenterar så svarar jag alltid med en kommentar i samma inlägg. Så ni vet! Så har ni kommenterat någonting så kan ni alltid gå in på min blogg och se om jag svarat där ifall ni inte fått svar i eran blogg. För ibland kanske det blir så att jag svarar med en kommentar i samma inlägg fast ni har blogg, det är inte omöjligt!

Godnatt :)

*Här ska det egentligen finnas en friggin' bild men tog bort den för att jag var gryyyyyyymt ful. Fattar inte hur jag ens kunde lägga upp den. Ibland undrar jag alltså....*
 
11-04-11 21:54

B-giiirl

11-04-11 20:07


Härligt med varmt väder!

Jaaaaaa, gash vad soligt det är ute! Det här är nästan inte vår, det är mer sommar om jag får säga det själv. Tycker inte ni det? I lördags så provade jag för första gången min moppe som jag fick för någon månad sedan, det var otroligt kul. Idag tog vi fram studsmattan och det har varit sol typ hela helgen! Underbart!!

Sitter just nu med fönstret öppet, häääärligt.

11-04-11 16:42


tar en liten bloggpaus så länge

designen håller fortfarande på att fixas, så jag passar på att ta en bloggpaus tills den fräscha designen kommer! Kan säga att den kommer bli lik fokis design, den blir rosa, lite blommig bakgrund men ändå har jag bilder på när jag breakar så att det kommer med. Får se sen vad jag tycker om den när den är klar! :)

brb

Blir lite dålig uppdatering, blir bättre snart, brb! :)
 
11-04-07 18:56

6e April 2011

Godmorgon godmorgon! Är det ens någon uppe nu? Självklart, är ju skola idag. Men inte för mig! Mormor kommer och hämtar mig om en kvart ungefär och så åker vi till jobbet.

Gick upp ungefär 5 minuter tidigare idag för att hinna tvätta mitt hår också, hade ställt klockan på halv sex men damn vad trött jag var! Det blir så för mig när jag drömmer om min alarmsignal och tror att det bara är i drömmen men sedan så ringer den i irl också. Det gör mig vidrigt trött!

Hörs när jag kommer hem! ;)


Kan ni gissa vad jag försöker göra där..?


yeah

Tjena! Har inte varit lika mycket att göra på jobbet idag. Så jag åkte hem med Annika vid tre, skönt att komma hem tidigt!

Har hittat en trevlig chey som håller på med min design  just nu, när hon är färdig skickar hon alla stilmallar och skit till mig, perfekt! :)

Dåligt uppdatering nu, men blir bättre då jag får en snygg blogg. Kommer ha lust med att lägga ner mer tid på den då också, med bilder och sådär, ''äntligen!'' tänker ni då, eller hur? (H)

4e April 2011

Tjena! Blev att gå upp sex idag för att åka med mormor till ''jobbet'' halv sju. Gash vad mycket vi har gjort idag! Tiden gick så fort, och det var även rätt så kul eftersom att det var så nytt. Fick skriva en massa på datorn och skriva en massa på paket. Tänker inte sitta och skriva allting för då blir det ett jävla långt inlägg.

Har varit hos farmor en sväng idag, cyklade dit och hem och daaaaaamn vad jobbigt det var! När jag kom hem tog jag lite sallad som mamma hade gjort älskar verkligen sådan sallad, så gott.

Ha det fint! ;)

Somnar snart igen

Nu kan ni ju undra vad fan jag gör uppe vid den här tiden, ja det gör jag också..

Nä, vi ska praoa denna vecka och jag ska praoa med mormor på frövifors. Egentligen brukar jag se ''prao'' som jävligt chill, liksom börja sent och sluta tidigt. Men neeeeej, jag måste börja sju och sluta fyra, kul va? Skulle ha valt något annat ställe..

Hörs när jag kommer hem!
 
11-04-04 06:09

TÄVLING - Vinn en gratis personlig bloggdesign!

Vilken tur! Har försökt hittat en som kan göra en bloggdesign till mig, och nu har DENNA person en tävling där man kan vinna en gratis, personlig bloggdesign. Perfekt va? Var med du också! ;)

[Direktlänk


late update

Wtf, har suttit och funderat på hur jag vill ha min design. För visst är det roligare att blogga när man har en fräsch design? Men inte fan kommer jag på hur jag vill ha den. Ett tag ville jag ha en mer rosa design, lite som fokis, för den är urgullig och det verkar kul att blogga när ens blogg är söt typ. Men samtidigt så är rosa inte min färg precis, och skulle designen vara ''jag'' så skulle den se mörk och så ut. Så jag har faktiskt ingen aning. Tror jag kommer köra på den mera rosa stilen, funkar väl ändå? Får försöka få med ''jag'' i det hela. Måste bara hitta någon som gör designer gratis först och det är lättare sagt än gjort..

Bläh

Usch, händer det inte ett skit i denna håla eller? Kommer ruttna bort snart..

The Show goes on


2a April 2011

Andra April, blev ni lurade någonting igår? Det blev inte jag, för första gången typ! Ah, det var väl isåfall Emma som sa att grinden stod öppen där ute, men det räknas inte, det var ju morgon?
  Somnade rätt så snabbt igår, låg och kollade på Big Brother, då det var skräcktema. Gud vad kul det var att kolla på! Men ändå rätt så läbbigt med dem där svart håriga tjejerna, påminner om The Ring, usch usch usch.

Kommer kanske upp bild här sen om vad jag fick av farmor och farfar. De hade dock jag och mamma ''beställt'' att dom skulle köpa så betalar vi tillbaka, men ändå.

Ha en fin dag, är inte så jättefint väder, men det duger! ;) ♥

Påminner er också om att jag behöver någon som kan fixa ny design åt mig! Vore jättesnällt och den får självklart en länk i min blogg.


Resultat

Den såg inte så himla fin ut, men visst är den bra för att vara första gången? ;)



Baka baka sockerkaka

Jag och Linus drog här för ett tag sedan ner till affären och köpte godis som jag självklart fick betala. Sedan så bakade vi, det blev sockerkaka. Den står just nu i ugnen, ska ut vid fem över så talang hinner börja. För det är väl ikväll det börjar? Så det ska vi titta på och äta lite choklaaad.

Lägger upp bild på resultatet senare! ;)

Somebody told me - The Killers


Har man tråkigt så har man..

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
 Nej, varför skulle jag?
Något husdjur : Hund, katt och fågel..
Någon favoriträtt : Nej, den ändras hela tiden 
Någon flick/pojkvän : nope
Puder på dig : Det var riktigt länge sen jag hade!
Några framtidsplaner : Bo i London, bara måste göra det!
Någon sjukdom : Nä, inte vad jag vet om i alla fall.
Gymkort : Nä, men skulle vilja ha..
Några kärleksproblem : Huhu, svårt att ha det när man går på Fröviskolan.. xD
En homosexuell kompis : Inte vad jag vet...?
Duschat idag : Nej
Någon kompis som snarkar : Nej, men en hund som snarkar, räknas det?
Någon vän som spelar i ett band : Nej, men fatta coolt?!
Några mvg:n : Haha, nej nej nej!

Någon som förstår dig : Ah, har jag nog
Tuff kompis som kan försvara dig : Naej, tuff vet jag inte..
Något beroende : Godis, typ det värsta man kan ha ju :(
Fikat idag : Ah, i skolan. Förutom i skolan så fikar jag aldrig! :o
Nagellack : Svart, fast allt är typ borta
Någon vän som bor i ett annat land : Nä

VEM ? .. 
Avskyr du : Den listan blir lång, men tror dem flesta vet ifall jag hatar dem eller inte! ;)
Hånar du : Ingen, tror jag?
Delar du mest minnen med : Familjen
Längtar du mest efter : Ingen
Stör du dig på : En massa jävla falska personer, som ser mig som ett 2handsval
Gosar du med : Nobody
Lagar mat : Oftast mamma, men ibland jag.
Diskar : Det är typ bara jag som gör det  :p
Tror att den är någon : Typ alla wannabe's i sjuan, bara att inse liksom

VILKEN ? .. 
Tidning läser du : Ingen
Buss åker du oftast : Vilken buss? Ehm, skolbuss..?
Frisyr har du : Sidecut
Dag fyller du år : 28 Juli
Årstid föredrar du : SOMMAR!
Stad är du uppväxt i : Negativa Frövi, usch.

VAD ? ..
Gör du nu :
 Inte ett skit, kanske baka sen?
Gör dig till en bra människa : Jag stället upp får mina icke falska vänner
Gör dig till en dålig människa : Har en hemskt attityd
Vill du arbeta med : Har inte den blekaste
Är roligast just nu : Ingenting, får hål i öronen av allt tjatande just nu.
Har du på dig nu : Typ vanliga kläder.
Har du för smink idag : Orkade inte ha någonting idag, hade ju bara två lektioner
Äger du för skor : Ett par ed hardy, som var vita en gång i tiden
Har du för storlek i skor : 36
Läser du för bok : Ljudet av ditt hjärta
Ska du göra nu : Vänta på att Linus kommer hem, fixa fram en bra film och sedan baka tror jag, om Linus vill! :)

Deeesign?

Tjena! Sitter och tittar på Top model, ska fortsätta göra det så blir inte sådant långt inlägg.

Var hos tandläkaren idag och kom tillbaka till skolan precis då vi skulle fika. Vi pratade lite om språkresan som vi ska ha i nian så jag blev jävligt taggad på att åka dit nuuuuu!
Sedan så fick jag åka buss hem, mamma hämtade Emma men glömde bort att jag slutade samma tid. Schysst! (:

Vi hörs senare, finns inte så mycket att blogga om precis.. puss! ♥

Finns det btw någon som kan göra en design till mig? Allting blir så otroligt mycket roligare med snygg design! Kommentera då! ;)


Mars 2011

Första april nu då! Undrar hur många gånger jag kommer bli lurad idag? För två er sedan så ringde Matilda till mig och sa att hon hade magsjuka så hon kunde inte följa med och praoa på Lilla Grön, gick självklart på det.

Detta har i alla fall hänt under Mars!

Åt massa godis, på en Lördag.


Var ute vid stugan.


Tog en massa söta kort med Misty!


Klippte av mitt rätt så långa hår.


Åkte 4-hjuling med Linus, den är lite liten som ni ser..


Det haglade ute, men de försvann lite snabbt som de kom.


Träffade fostersyster (bild från dagen då jag träffade henne) ♥


Det var väl typ det, brukar inte hända så där jättespeciella saker för mig! :)


Första april tvåtusenelva

Jag gick upp sex, sen så kollade jag i almanackan och ser att jag ska vara hos tandläkaren 8.50, vilket betyder att vi inte kommer åka dit förrän vid åtta. Då var det helt onödigt att gå upp så tidigt! Kunde ha gått upp vid sju eller något! Kommer missa svenskan, biologin (som vi tydligen ska fika på idag, det var några i klassen som skulle baka) och sen kommer jag tillbaka till SOn tror jag. Så jag hinner med det och idrott, så då skiter jag i att fixa mig.
Asså, varför är det alltid jag som ska bort när det är fika? Jag älskar ju det! :(

Aja, what ever. Är förkyld nu i alla fall, asjobbigt! Trodde jag skulle dö när jag reste mig upp ur sängen, allting snurrade. Men jag orkar nog dra iväg till skolan.


GRATTIS GEORG!




RSS 2.0