Grymt rolig kväll !

Kom hem för typ en halvtimme sen efter att ha varit hos Mickis. Hade superkul! Vi typ var ute en massa, åt, spelade spel och pratade massor. Synd att kvällarna går så otroligt fort när man har roligt.

När jag kom hem så var det rätt så mörkt överallt. Alla hade tydligen gått och lagt sig. Snacka om att det var tyst och ensamt här hemma! :( Fast det känns ändå skönt att jag inte har överbeskyddande föräldrar som måste sitta uppe och vänta tills jag kommer hem. De litar helt enkelt på mig. :)

Bilder kommer imorgon, orkar nog inte lägga in dem på datorn ikväll.. Inatt? Ska lägga mig och kolla på film nu tror jag. Om min systers säng är ledig kommer jag lägga mig där, hon har en tv som är så mycket skönare att kolla på än att kolla på datorn. Plus att hennes rum är supermysigt!

Jag fucking dör!


Mys hos Mickis 2night.

Godmorgoooon ;)

Sitter och äter frukost just nu, vaknade för typ en timme sen eller något. Direkt när duschen blir ledig så måste jag duscha, för idag blir det pysmys hos Mickis! Vi ska ha tjejkväll där, så det blir väl massa prat och säkert massa film också. Mys som faaaan! ;)

Drar väl och plockar fram rena kläder nu då. Måste iväg och hämta min kamera hos mormor också som jag glömde där i fredags. FML! Det är sista Oktober idag och jag måste ha mer foton i mitt ''Oktober-album''. Haha, knäpp tjej..


PUUUSSEN !








Mina knäppa vänner ♥

Gratta farbror.

Drar iväg nu och grattar farbror. Kommer hem senare.


Bilden togs igår, var skapligt sliten ! ;)

In Flames - Evil In A Closet

Grymt bra låt! Det bästa i hela låten kommer vid 1.55. ;)


Slingat håret.


Mamma la i blonda slingor på mig i torsdags. Det var typ ingen som såg att jag hade gjort det men jag tycker att det syns nästan lite för mycket.

Har köpt blond permanent hårfärg nu igen. Vet dock inte om jag vågar färga. Skulle jag passa i det? Skulle mitt hår bli oranget? Skulle det bli alldeles för ljust? Varför är jag så feg för?

Syster.

Godmorgon !
Vaknade för en stund sen och har legat och kollat på några avsnitt av Prison Break. Vart rätt så sent igår. Vi var hos mormor och käkade, sen var vi kvar lite längre och gjorde egentligen ingenting. Var riktigt trevligt i alla fall! Vi kom hem vid elva, eller ska man säga tolv..? Krångligt det där med sommar och vintertid! Men då så gick vi väl och la oss på en gång, jag låg och kollade massor på Prison Break så hon blev väl framåt ett innan jag lyckades slita mig ifrån serien.

Idag åker min älskade syster hem igen. Känns jättetråkigt! (HAHA, och nej, jag menar inte HON som NI kanske tänker på. HAHA, fyfan! Never.) :D



Nej fan, ska ta och bära upp madrassen nu som ligger på mitt golv. Idag blir det lite käk hos farmor då min kära farbror fyller år imorgon. Så det kommer väl bjudas på smörgåstårta som vanligt, som jag inte tycker om. Naaaaajs. PUSS! ;)



Innebandynatten

Jag var grymt taggad på att spöa sjuor!








Btw så var det inte vi som sög. Det var domarna som dömde så in i helvete dåligt. Sjuorna och åttorna kunde ta emot bollen med handen och sparka bollen med foten utan att dem brydde sig. Men vi, vi fick fan knappt röra dem utan att domaren blåste i sin jävla lilla visselpipa. Vet ni hur pissed jag blev eller? Hade bra gärna velat tagit den där jävla visselpipan ifrån domaren, han kunde ändå inte döma.

Men jag hade jävligt kul ändå. Tycker det är jävligt synd att det var sista gången.

Skapligt sliten..?

Vaknade för en stund sen med träningsverk i hela benen, blåslagna knän och mascara ner till kinden.Men allt var så jävla värt det! Hade grymt kul igår. Vi vann en match, kom lika en och förlorade resten. Vart skapligt förbannad där ett tag när vi bara förlorade hela tiden. Kan säga att det blev räääätt så mycket svordomar.. ;)

Har legat och kollat på Prison Break ett tag nu. Jag tror att jag ska fortsätta göra det tills mamma och pappa kommer hem igen. Orkar verkligen inte göra någonting. Jag måste duscha ocksåååå!!! Vet ni hur äcklig jag känner mig?!?! Ska nog gå in i duschen nu så att ingen dör när dem kommer hem. Vi ska till mormor och äta idag också så kanske är bäst att hoppa in i duschen.




Jag kommer lägga in bilderna lite senare, sen kommer vissa av dem kanske komma upp på bloggen. PUSSEN! ;)

Bio imorgon

Känner mig rätt så stressad just nu. Bestämde mig nyss för att hänga med Matilda, Jacob och kanske Viola in på bio imorgon. Kommer dock hem från jobbet 16 och bussen går 16.25. Hoppas jag hinner! Ska hoppa in i duschen nu så att jag har det gjort. Och jag ber till gud att lukten från bruket inte sätter sig på mig!!
Förhoppningsvis så kan mamma färga håret på mig imorgon kväll också, hoppas verkligen det! Annars får jag helt enkelt färga efter innebandynatten, men vill helst före.


Ska hoppa in i duschfan nu. Tror inte jag bloggar imorgon då det blir ont om tid som fan. PUSS ;)
 
11-10-26 21:13

Danko Jones - Sticky Situation

Grymt bra låt !

 

11-10-26 14:00


Jag är så aktiv.

Grymt, känner att jag är väldigt aktiv här när det gäller bloggandet. Någon som håller med eller?
Vet inte varför jag inte bloggat någonting. Har typ inte haft någonting att skriva om och inte haft några bilder att lägga ut. Ingen idé att ta några egopix på mig själv när jag ser förjävlig ut. ;)

Har inget intressant att skriva om nu heller, så får helt enkelt bli ett godnatt-inlägg det här. Vi hörs förhoppningsvis imorgon! PUSSEN!




Blev fett fult.

Jag vet att min bloggdesign ser ful ut just nu. Försökte leta på en sån där gratis design igen, men alla är bara i rosa rosa rosa hela tiden. Jag vill inte ha roooosaaaa ! Suck. Ni får stå ut med denna vidriga design så länge.

Goodiebag


Vill ni vara med och tävla om en goodiebag som innehåller det som visas på bilden?
Gå då in på epicfaiil's blogg och kommentera att du är med. För större chans att vinna skriver du på din blogg eller facebook, m.m. om tävlingen, som jag gjorde.

Slutade tidigt.

Känns fätt skönt att det är fredag idag! Fick sluta tidigare från jobbet också, känns inte helt fel.
Ska snart ta och dra ut på en springtur. Måste komma igång igen, var evigheter sedan jag var ute och sprang känns det som. Inte okej! Efter springturen blir det väl duschen och sedan lite hög musik och idrottsuppsats. Låter helt okey. Ikväll blir det idol också, vilket jag måste se.

Hörs väl senare om jag har tid och lust.




Gammalbild.se. Men vad gör det om 100 år ?


Igår.



Fett rolig kväll jag hade igår!
Jag och Matilda drog in på lite bio, det blev What's your number. Den var väl egentligen helt okej, lite rolig och sådär, sevärd! Dock så var själva biosalongen rätt så otroligt dålig. Det började med att det vart något fel så att det vart något stort streck i mitten av skärmen så då såg man ingenting knappt. Sen så var biosalongen jätteliten, 5 rader hade den bara. & popcornen smakade ingenting. Haha, problems problems problems..
Det roligaste var nog efteråt när vi satt inne vid resecentrum och väntade på pappa. Vi hade köpt en dricka från bion, och gissa vem som råkar välta den så att bordet vart helt täckt med dricka? Jo, jag.. Vem annars? Tyckte dock inte det var något pinsamt, det var roligt som in i helvete istället. Vi tog bara en tidning och täckte över det, sen slängde vi den och sprang därifrån. Höll på att garva ihjäl mig asså..

Ska dra till jobbet nu, kommer somna där! Slutar ett idag så känner rätt så jävla skönt!

PUSSEN!

Sover väl på jobbet...

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska ta och göra mig klar. Halv sju kommer mormor och hämtar mig som alla andra dagar. Får gå upp halv sex varje morgon om jag ska hinna. Inte precis van vid att gå upp vid den tiden så är skapligt trött. Men det funkar, är hyfsat lugnt på jobbet vissa tiden så kan väl smygsova lite då, hehe. (a)

Skit i det andra inlägget jag skrev. Det har varit väldigt mycket nu tycker jag, och igår brast det kan man säga. Inget mer med det egentligen. Fattar inte ens varför jag bryr mig, tänker helt enkelt bara låta det vara såhär. <- Ni fattar inte vad jag menar och kommer heller aldrig att göra det.
 
11-10-19 06:04

Kommit hem.

Men hej!
Kom precis hem från ''jobbet.'' Andra dagen jag praktiserar hos mormor. Dagarna går så otroligt långsamt där! I skolan gick de alltid riktigt fort. Egentligen så får jag inte göra sådär jättemycket, kanske därför tiden går så långsamt..?

När jag kom hem så hade mamma & pappa kommit hem från London! Saknat dom till tusen. De hade köpt med sig armband, örhängen och en tröja till mig. Örhängena får väl lillasyster ha då jag inte kan ha örhängen längre.



Gah, nu när jag praoar så fixar jag mig inte i huvudtaget så ser inte så bra ut. Därför känns det inte så lockande att ta en massa kort. Får bli någon annan gång eller något.
 
11-10-18 16:02

.. ♥

Fuck it! Älskar dig..! ♥




Jag vet inte längre..


My chemical romance

Sitter just nu och poppar lite musik. Fick bli lite My Chemical Romance. Kärlek till det bandet!
Har för en stund sedan duschat, behövdes då mitt hår var ett smörpaket, euw. Ska väl ta och städa, och då menar jag verkligen städa mitt rum idag också. Ser ut som fan!! Orkar aldrig städa där inne så det ser ut som att en mullvad bor där inne eller något. Inte kul i huvudtaget. :(

Denna låt spelas just nu på min dator.


Själv igen.

Godmorgon!
Som jag trodde så orkade jag aldrig uppdatera något mer igår. Vart helt död redan vid tio. Viola kom hit och vi satt och spelade lite Prins Caspian på wii. Vi gick och la oss vid halv elva typ. Somnade rätt så fort. Viola åkte hem rätt så tidigt imorse, så jag är själv nu. Funderar på att dra ut och springa, var ett tag sedan. Vi får helt enkelt se.



Skateboard.

Jag har alltid önskat mig en skateboard. Tycker det verkar otroligt häftigt och coolt att åka sådan. Dock tror jag inte att det är så smart av mig då jag provade åka snowboard i barnbacken och bröt armen. Jag åkte till och med bara från halva backen. Jag lyckas då med allt, så är nog enklast att hålla mig bort från sådant.

Här för någon vecka sedan så kommer lillebrorsan hem med en skateboard. Gissa vem som var på den på en gång tro?



Ser jag inte lite proffsig ut? 8D
 
11-10-15 22:25

Lär slockna rätt så snabbt.

Jag vettefan hur det här ska gå nu alltså. Det blev inte ens 3 timmars sömn inatt. Sitter i kökssoffan och håller redan på att slockna, och nu har jag bestämt med Viola att hon kommer hit och slaggar här. Stackars henne som får vara med mig som kommer vara väldigt ''social''. Haha, får väl försöka vara vaken så länge som möjligt men vettefan hur det ska gå till. De där energidryckerna hjälper inte i alla fall så det kan jag skita i.



Om jag är vaken och om jag orkar så gör jag något mer inlägg ikväll. Antagligen blir det ingenting alltså för jag lär inte vara vaken länge!
 
11-10-15 16:42

Photos.

HITTADE SLADDEN!
Gissa om jag är glad! Bäst att jag inte berättar vart jag hittade den för då kommer ni tro jag är dum i huvudet som inte letar där på en gång..
Här kommer lite bilder från igår. Tog inte kort alls nästan, pallade inte. Det blev något kort då och då.







Hehe, många bilder på godis. Blev inte så många kort på just folket för det är aldrig någon som brukar vilja vara med på kort ändå.
 
11-10-15 16:05

Kapten Röd - Ju mer dom spottar


En av mina favoritlåtar atm.
 
11-10-15 13:23

För ett år sedan.



Saknar mitt hår som jag hade där.
 
11-10-15 11:10

Fucking awesome.

Har haft en fett awesome kväll! Började med att det kom några till mig, orkar inte säga alla. Men det var typ några tjejer och några killar. Då satte vi på She's the man. Kärlek till den filmen! Senare kom Rasse också, trevligt som fan! Vi kollade lite på någon Batman-film men sen stack vi ut och körde någon lek i mörkret. Fett kul! Dock är det lite läskigt när det är mörkt, hehe. Aja, man känner sig säkrare när det är killar med i alla fall, haha..
Folket började dra hemåt mellan 00-02. Då vart det inte lika roligt. Var värsta ös först ju!
Evelin, Pernilla och Mickis slaggade hos mig. Så vi somnade inte förrän vid säkert halv fem. Lite ''kul'' är det också när man vaknar och inte kan somna om och ser att klockan är sju. Sovit i typ 3 timmar. Blir nog inte långvarit ikväll inte!

Fan ska jag göra nu då? Nu är jag hemma själv igen. Hatar't! Gillar inte att vara hemma helt själv. Men får väl typ lägga mig och kolla på en film eller något. Alla lämnade kvar sitt godis här så jag har en full skål hemma. Vill dem att jag ska bli tjock eller?! Hehe.




Har inte hittat min helvetes sladd än. PANIK.SE!!!!!!!




Syns inte alls bra. Fin klass jag har va? ♥
 
11-10-15 11:00

Grym kväll!

Fett rolig kväll jag haft!
Dock känns det lite tomt nu när alla killar åkt, hehe. Vart väldigt livat när dom var med ju..


Pallar inte blogga nu, blir väl imorgon I guess.
 
11-10-15 00:51

Kötta!

Ska snart dra mig mot skolan.
Vi har en rätt så chilldag idag, det är det alltid på fredagar. Idrott har vi idag också, jag tänker kötta! Hehe, mot vad jag gjorde i måndags.

Senare ikväll blir det filmkväll här också. Mys!




Idrottsoutfit från åttan. Kolla vad långt hår jag hade? Saknar lite.
 
11-10-14 07:12

Världens längsta vecka.

Den här veckan har gått riktigt sakta!
Det är första gången sedan jag började 9an som jag tycker att veckan gått äckligt sakta. Men det känns som att det var himla längesen det var måndag! Tror det är för att efter denna skolvecka så blir det prao i två veckor och efter det höstlov. Så det blir tre veckors ledighet egentligen, någonting att se fram emot! Dock måste jag gå upp lika tidigt nu och sluta senare nu när jag ska praoa. Det ser jag nog inte fram emot.

Har fortfarande inte hittat sladden till kameran. Hade tagit bilder som jag hade tänkt att ha med i ett par inlägg men det går inte nu. Hatar bildlösa inlägg. Får bli några bilder på vintern istället! Det duger väl? :)

Nu ska jag sussa tror jag. Puss & godnatt!





Den översta bilden är från 2011, resten är från  2010.

Spårlöst försvunnen.

Känner att mitt liv börjar gå under.
Jag har tappat bort USB-sladden till min kamera! Den är helt spårlöst försvunnen. Hade den för ett par dagar sedan, men nu är den borta. Har letat i alla hörn och kanter, men inte hittar den någonstans. Vart kan den var? Har tagit himla massa kort idag och vill givetvis lägga in dem på datorn på en gång så att jag kan redigera och lägga upp dem på bloggen. Gahh, får panik! Ni får en femma om ni hittar den. Deal?


Föräldrarfritt.

Vilken stress-dag!
Dock kanske det beror på att jag bara sätter mig vid datorn hela tiden. Mamma och pappa har dragit iväg till London nu så det är jag som måste hålla koll på allt här hemma. Hur många djur kommer jag glömma bort att ge mat?
Imorgon blir det filmkväll @ my place! Det kommer bli det flesta ur klassen som kommer. Ska bli awesome! Så jag har dammsugit hela nedervåningen och även legat på golvet och försökt få bort fågelskit. Vad har hänt med mig tro?
Snart ska jag fara ner till farmor och käka lite. Sedan måste jag ner till affären för att köpa godis tills imorgon. Mami hade köpt flera liter dricka så det skiter jag i att köpa, det kommer Matilda fixa. Jag kommer väl köpa lösgodis och kanske någon chipspåse.

Ha en awesome helg! (Även fast det inte är helg förrän imorgon..)


Gammalbild.


Lovar att bättre på mig när det gäller bloggandet. Jag är helt enkelt för lat för att uppdatera. I promise to be better on that! ♥

Top model.

Shululu! Haft fullt upp med läxor idag. Eller en läxa rättare sagt. Har pluggat himla massa biologi då vi har prov imorgon. Vi fick en liten lapp vi kan anteckna på så hoppas att jag skrivit ner det viktigaste! Vore rätt så fint att få bra på detta prov, biologi är inte min bästa sida direkt.
Fick reda på kemiprovet idag också, blev ett VG där. Himla nöjd! Känns skönt att få bra på proven i de ämnen som jag egentligen inte är så duktig i.

Jag har precis kollat klart på Top Model. Nu ska jag tvätta bort sminket och kanske kolla färdigt avsnittet av OC. Sedan ska jag läsa de sidor vi ska kunna imorgon på biologin. Tror ni att jag kommer läsa? Det tror inte jag, tyvärr..

Vi ses imorgon! :D

11-10-11 21:00

New shoes


Skorna är köpte av mina älskade mamma. Vet inte var och hur mycket dom kostade. Älskar min mami! ♥
 
11-10-11 17:54

Yesterdays outfit

11-10-11 07:20

Videoinlägg? Nej..

Nu ska jag ut och gå med Misty. Egentligen skulle ett videoinlägg komma upp, men jag satt i en fucking halvtimme och försökte göra en. Inte blev jag nöjd inte. Kanske kommer upp en då jag säger fel och allt sånt där. Älskar dom! Haha. Vi hörs väl!

På den stationära.


Skolavslutning 2011

11-10-07 16:35


Fick inte.

Kom precis hem från skolan. Ja, ni läste rätt, jag kom precis hem från skolan. Jag sa att jag skulle vara hemma jag vet, men det var innan jag sa det till pappa. Så när han kom upp så sa jag det till han, men fick inte vara hemma. Dock mådde jag bättre då. Är inte arg på pappa heller , det var egentligen bara bra att han tvingade iväg mig. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt att ha föräldrar som verkligen bryr sig om hur det går i skolan. Inte går det att skolka då inte, hehe. Fast det är väl bra, antar jag.

Idag ska jag se Top Model! Haha, taggad tjej! Det är repris från första avsnittet från i Tisdags. Så, så blir det! :)


Skriver mer sen, mamma ska ha datorn, pusseeeen!
 
11-10-07 14:45

Förkyld.

Vaknade upp för en kvart sedan och både SKIT. Har så otroligt ont i halsen så jag knappt kan prata, är täppt i näsan som in i helvete och det rinner massor. Fan också! Varför ska jag jämt bli förkyld just till helgen? Och vi som har kemiprov idag också..
Jag kommer vara hemma idag, så enkelt är det. Får köra kemiprovet någon annan dag istället. Nu tänker jag bara vara hemma och ta det lugnt istället. Kanske försöka träna lite extra på kemin också.

Ska alldeles strax kila upp och väcka Emma och Linus och säga till mamma att det inte blir någon skola.  Sen ska ta mig fan göra riktigt varm oboy och sätta mig och kolla på tv. Ska självklart sitta och tycka synd om mig också, heohu.



Kära förkyldning, FUCK YOU!
 
11-10-07 06:18

I'm back!

Nu jävlar är jag tillbaka igen efter två hårda tortyrveckor i skolan! Känns riktigt jävla otroligt skönt att dessa veckor äntligen är över! Imorgon är det fredag och det känns så otroligt skönt. Då blir det lite idol och bara chilla sönder! Nu ska jag läsa och sedan sova, imorgon kommer jag fortsätta blogga som vanligt igen. Nästa vecka har vi bara biologiprov och kanske ett litet so-test.





RSS 2.0