FRÅGESTUND


Kommer nog inte blogga på ett par dagar kanske. Så detta inlägg kommer då vara överst på bloggen, så hoppas ni kommer ställa i alla fall en fråga. Då är ni mega super duper awesome allihopa !

( Kommer ta bort detta inlägg om ingen ställer en fråga, då blir det bara pinsamt, hehe )

Hej, jag är ett särbarn tydligen.

Asså gud ! Har varit lite bizziii ett par dagar nu. Fullt med läxor och prov. Bröt ihop idag när vi hade svenska prov. Eller okej, jag bröt inte ihop, men det var vad läraren tyckte. Så hon kom till mig, satte sig på huk och talade lugnande till mig som om jag vore något jävla sär (inget fel på sär-barn, men det är inte jag). ''Ta med bara lugnt så kommer det gå bra, det är bara ett prov. Jag ser att du blir stressad, men det är bara ett prov så ta det lugnt.'' Eh, okej ? Det blev inte alls bättre för det, ville typ bara slänga allt jag hade på mitt bord och typ springa ut från klassrummet. Dock gjorde jag aldrig det som tur var, skulle ha känts väldigt pinsamt ändå.


För att vara snäll nu när jag inte har bloggat på ett tag så kommer jag att ha en liten frågestund på bloggen. Ni kommer kunna ställa frågor i alla fall resten av veckan. Alltså tills jag ser att jag har tillräckligt med frågor för att det inte ska bli pinsamt sen när jag ska svara på dem. Hatar när jag inte får några frågor, känner mig rätt så sämst så.

Inlägget där ni kommer kunna ställa frågor kommer i nästa inlägg, idag skulle jag tro. Håll utkik, jag vill att ni ska ställa frågoooor, då är ni awesome !! ;)

Buhu..

Jaha, blev sur lika snabbt igen. Leonard gick inte vidare!! Hoppas juryn kommer skicka vidare han sen, annars jävlar. :(

Blev precis kär..


Men gud! Hur kommer det sig att jag inte lagt märke till denna snygging förren nu?! Sitter just nu och kollar på första avsnittet av kvalet på idol. Fick en liten crush på honom nu precis när jag såg honom. Han liknar Tom Kaulitz riktigt mycket, plus Zac Efron när han ler, hur gulligt?! Han har ett riktigt fint leende och en fantastisk röst. Eller vad säger ni?

Han hejar jag på från och med nu! Weeeeeeeii

The sims på facebook.

Vart klar fortare än vad jag trodde. Dock tränade jag ingenting på kemin och fyskien som vi har prov i nästa vecka. Har planerat in att träna på det imorgon, en halvtimme på båda. Tror ni jag kommer göra det? Det tror inte jag, men tänker fan göra det ändå.

Är det bara jag som har blivit helt beroende av The sims på facebook? Provade igår och nu är jag helt fast, går inte att slita sig ifrån det. Hoppas att det snart kommer gå över, haha. Vilken nörd jag är.

Mycket att göra

Hej på er! Förlåt för att det gått en del dagar utan att jag bloggat. Har haft en himla massa att göra med läxor och sådär. Har även en del att göra idag också så detta kanske blir det enda inlägget idag. Lovar att det kommer bli bättre igen sen när jag tagit mig förbi alla prov vi har.
Är himla jätte supermycket hungrig nu så ska nog äta något, fast pappa skulle nog förresten göra mat. Åhh, vill ha mat nu nu nu!


Älskade Frejur.

Orienteringsprovet.

Känner mig lite stolt över hur mycket jag sprungit idag. Hade orienteringsprov som jag hade alla rätt på. Synd bara är att man bara kan få G på detta. Egentligen skulle jag nog inte haft mer än VG ändå för jag startade i mitten av alla och kom tillbaka helt sist. Känner mig lite sådär asgrym!

Snart kommer Matilda hit. Hon kommer vara kvar rätt så länge, vettefan hur jag ska klara av det, hihi. Men vi ska träna lite musik och matte i alla fall. Vi har musikprov imorgon så jag kommer i alla fall prioritera den. Får se hur mycket plugga det blir i huvudtaget, hehe.



Pippifågel.
 
11-09-26 16:47

Happii



Wei, får mitt barnbidrag idag. Äntligen känner jag mig rik igen! :D

Planer för dagen.

* Klippa Mistys klor
* Gå ut och gå med Misty.
* Duscha
* Städa undan här hemma.
* Åka till morfar och pumpa däcket på moppen.
* Köra lite zumba..?
* Jobba en halvtimme med musiken och en halvtimme med matten.

Ska börja på en gång med att försöka klippa Mistys klor. Det brukar aldrig gå så bra så förmodligen så får pappa klippa när han kommer hem.

Lagomt schleten?


Oj, kolla håret?!


Klarar det inte

Men gud. Jag skrev förut att jag inte skulle plugga någonting idag eftersom att det är lördag. Men jag kan ärligt talat inte ligga i soffan och inte göra någonting och ändå veta att nästa vecka så har vi 4 prov och 5 läxor. Det går bara inte!
Samtidigt som jag kollar på reprisen av Idol så ska jag göra de läxor som behövs göras. Så att jag sedan efter helgen kan träna till proven istället. Ja, så får det bli.

Promenad.

Var precis ute och gick med Misty. Känns riktitg skönt att få vara ute ett tag, även fast det inte var längre en än kvart. Solen skiner ute så jag använde ett par solbrillor som jag inte gjort på länge. Tror jag ska gå ut en sväng till med Misty fast en annan runda. Om jag orkar.


Mitt hår ser för jävligt ut.

Discot





Jag vill förresten aldrig mer se godis efter denna kväll.

Älskar mina korta inlägg

Jag vet att jag sa att jag skulle in i duschen och allt när jag skulle gå upp. Men självklart fastnade jag denna gång vid den stora datorn som vi har. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på How to love med Lil Wayne. Helt klart min nya drog, älskar låthelvetet!
Ska schlita mig ifrån datorn nu och hoppa in i duschen. Får se vad som händer idag, egentligen borde en massa läxor göras men fan heller, inte på en lördag! Kanske finns någon annat att hitta på sen hoppas jag.
Kom på att jag inte ätit frukost än heller, vanligtvis brukar jag vara fett hungrig. Det kanske beror på att jag snodde godis när jag satte i kiosken hela tiden igår? HAHA, betalade inte för ett skit. Varje gång en lärare kollade bort var min hand i någon utav godisburkarna. Jag tror att jag gillar godis va? ;)
Oh jävlar vilken gammal bild jag hittade! Tror mitt hår var nyfärgat där?
PÅ TAL OM DET SÅ MÅSTE JAG KÖPA HÅRFÄRG SNART, DET BLIR LJUSBRUNT, YÄÄÄÄ!

Helt förstörd..

Egentligen orkar jag inte skriva någonting, känner mig helt förstörd. Kom inte i säng förrän 1 inatt och somnade rätt så fort efter det. Och jag drömde världens irriterande dröm! Vaknade först åtta imorse men lyckades somna om till nu. Men nu kan jag inte ens ta mig upp ur sängen, jag kan resa mig upp, men sedan så lägger jag mig på ett annat sätt i sängen. Skulle kunna somna så.
Känner mig jätteäcklig. Matilda har ritat massa på mina armar och det ser faktsikt inte fint ut(asså det var inte Matilda som ritade fult då menade jag), sedan så orkade jag aldrig ta bort sminket igår så jag har smink ner till hakan ser det ut som. Usch, hatar att sova med smink!

Jag ska nog snart (läs: När jag kommit upp ur sängen vilket blir aldrig) gå in i duschen och få av mig allt smink och skit. Vill inte tvätta håret, det gör jag imorgon istället. Ha det bra så länge!

Fett åsum.


Den coolaste bild jag tagit. Den ser inte ens verklig ut?

Disco

Känns så otroligt skönt att komma hem. Både jag och Misty var helt slut efter strapatsen som gick jättebra. Misty var hur duktig som helst, älskar henne. Fast någonting jag störde mig jävligt hårt på när den var en idiot bakom oss som gick och klankade ner på min och Matildas hundar. Min hund var tydligen en råtta och Matildas ett lamm.. Ehh, okej..? Jaha, och du såg ut som en apa var det ja! Nämnde även att Misty inte hade fått någon frukost och hon äter sådana som dem, så skulle nog passa mig om jag var dem. ;)

Ikväll blir det disco! Våran klass som håller i det. Vi ska träffas där borta halv fem så det är inte långt kvar. Börjar fixa mig typ en timme tidigare eller något. Nu ska jag ta det luuugnt och inte gå någonting.


Strapatsen.

Har precis varit inne i duschen nu en snabbis. Hade helt glömt bort att det var ''duschdag'' så fick helt enkelt duscha efter åtta som jag inte gillar att göra. Hatar att lägga mig med blött hår och nyduschad!

Imorgon är det strapatsen och självklart ska kära Misty med! Får hoppas att det inte blir dåligt väder bara.



Ifall att det skulle vara fult väder finns alltid denna söta tröjan! :)

Nya kläder.

Funderar på att spendera min nästan månadspeng som jag får på måndag på lite kläder. Känns att det behövs då jag inte varit inne i stan på år och dagar känns det som. Skulle behöva ett par nya jean i alla fall, det är ett måste! Har knappt inga alls känns det som. Även en tjocktröja med dragkedja behöver jag också, använder alltid samma tröja och det känns ibland lite äckligt.

Detta är lite av vad jag tänkt köpa.


49.50 :-

99 :-

99 :-

199 :-

149 :-

Allt är från H&M.


Dock tänker jag inte köpa allt då det kommer gå över 500-lappen. Vill inte överskrida det, känns för ''onödigt''. Får bli sen när jag samlat ihop pengar till det jag samlat till. Då jävlar kommer jag spendera pengar som fan igen!

Lindesberg

Känns som att jag gått hur mycket som helst idag.
Är helt slut! Jag och Matilda var i Lindesberg för att leta praoplats. Se på fan att det var inte någon som ville ha oss, tror vi gick till varenda liten affär men ingen ville ha två stycken, suger! Vi frågade på ica och där sa dom att vi skulle ringa till dem imorgon, så det är vad vi ska göra. Hoppas på att få praktisera där nu då vi måste fixat tills på Fredag.

Alldeles snart ska jag börja med maten. Det är bestämt att det ska bli makaroner och falukorv, jag är hungrig som faaan! Ah, mamma kom precis att vi ska börja, måste dra. PUUUUSS!


Efter några timmar..

Nu har jag pluggat för fullt här hemma.
Tyska, Matte och Hemkunskap stod på listan. Dock har jag flera prov som jag också måste träna på fast det får bli någon annan dag. Har suttit sedan klockan tre så vill inte sitta längre. Och ni om några fattar nog det? Hehoah.
Maaaaassa läxor.


Jag inte gilla.



Visst sjutton, måste duscha idag också. Nuuuu vart det lite stressit (hatar att duscha senare än åtta och jag måste äta först). För ni ville väl veta?

Prov.

Kom för ett tag sedan hem ifrån skolan.
Nu sitter jag i soffan och käkar mandarin. Funderar på att göra lite läxor idag, känns bäst då vi har tre prov nästa vecka. Update: Nej jag skojade bara, glömde hemkunskapsprovet också.. Känns inte så lockande precis! Men jag får väl bita ihop, det tar inte sådan lång tid att göra läxor egentligen. Plus att man får ledigt på kvällen då. Som mamma brukar säga, varför göra det imorgon när man kan göra det idag? Helt rätt! ;)


Drar till skolan


Suddig bild i en smutsig spegel. Yeah ♥

Bara en liten stund till..

Första dagen avklarad, känns rätt så skönt!

Måste snart gå och äta, ska bara sitta vid datorn en stund till, hehe.. Efter det ska jag byta om till mjukiskläder och göra läxor. Vet ni att jag hatar läxor? Nej, då vet ni det nu.

PUSS
 
11-09-19 15:56

Blev ingen bio.

Som vanligt så vaknade jag klockan åtta idag. Varför ska jag jämt vakna så otroligt tidigt för? Redan nu skulle jag kunna gå och lägga mig och somna på en gång, fan då.
Först var det tänkt att jag skulle kolla något avsnitt av Prison Break nu imorse, men det slutade med att jag kollat på minst 5 avsnitt. Klockan blev i alla fall framåt 3 innan jag lyckades ge mig.
Sedan hoppade jag in i duschen då det var bestämt att jag och en kompis skulle se Jag saknar Dig på bio klockan sex. Så jag duschade och fixade mig, men sedan så blev det ändå ingenting. Jaha.. Det var ju lite onödigt att jag stressade så..


Nej nu ska jag fortsätta spela Bejeweled som är min nya drog, puss och hej!
 
11-09-18 18:09

Sweet dreams


nnathis.blogg.se


Seventh grade.

Mitt framtida yrke är städerska.

Nu om något är jag trött! Istället för att bara ligga framför tvn och kolla på Prison Break så fick jag till uppdrag att städa i grannarnas hus, får självklart lite ca$h för det. Är inte så duktig på att städa så hoppas att dem inte blev onöjda med det jag gjort nu! ;)

Snart kommer mamma och pappa hem. Har saknat mina älskade föräldrar! Även fast dom bara vart borta en natt, men var inte kul att sova hemma själv inatt. :(



Nu ska jag återgå till mitt slappande igen innan mamma och pappa kommer hem, för då blir det pizza! Älskar lördagar. ♥

Lindemarken

Har tagit en liten bloggpaus. Har inte orkat sitta vid datorn så mycket den här veckan, det har varit så mycket med läxor och städ den här veckan. Självklart har jag då prioriterat läxorna, så det får ni försöka förstå! :)
Var på lindemarken igår med Matilda, Viola, Evelin, Pernilla och Hanna. Var mycket trevligt! Vart lite besviken när det inte fanns  någonting där, så det fick bara bli lite marknadsgodis som inte är slut än. Det kommer nog vara slut inom en timme ändå, hehe. Men det var roligt att bara vara där. Vi köpte en helium-ballong också. Det var första gången jag provade sådant någon gång, fan vad coolt det var! Haha.
Självklart åt jag och Matilda på Papa's dinner som är en tradition. Älskar deras pommes frites.

Jobbigaste dagen på länge.

När det är så här fult väder ute så kanske det är filmväder för vissa, för mig är detta läxväder. När jag kom hem ifrån skolan vid tre så var jag tvungen att storstäda rummet (som äntligen är färdigt!!) och det tog såklart lång tid då jag defenitivt är perfektionist när det gäller sådant. Sedan så var jag tvungen att göra läxor, vilket jag hållit på med fram till nu. Har med andra ord inte haft en ledig stund. Helt klart värsta dagen sedan skolan började!





Nu är jag värd att ta det lugnt resten av kvällen. Ska kolla på Rio nu och dricka driiiicka!

California King Bed

Jag gillar låten, den är fin!


Vad håller jag på med?

11-09-11 17:28

Sova hemma inatt.

Nu har jag vaknat till lite mer och ligger och kollar på Åsa-Nisse. Har räknat ut att jag bara såg de 6 första minutrarna, haha! Jag visste att jag var trött, men inte så trött att jag skulle slockna på en gång när jag la mig i sängen.
Vi ska dra ut på sjön inatt och troligtvis sova där. Men jag kommer stanna hemma. Vill sova hemma inatt nu när det är helg och allt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Åsa-Nisse som för övrigt verkar suga ganska hårt.


Rätt så gammal bild, tagen från Hannas facebook.

Rätt så trött.

Shiiiiiiiit vad trött jag är. Igårkväll så låg jag och skulle kolla på Åsa-Nisse. Jag tror inte att jag hann se någonting, somnade på en gång. Då var klockan ändå bara tio, trött tjej kanske?
Vaknade nästan nyss och blev väldigt förvånad över att klockan var över nio. Inte alls vanligt att jag vaknar vid den här tiden. Men det var riktigt skönt att sova ut!

Ska försöka vakna till lite sedan hämta frukost och krypa ner under täcket igen. Kommer lägga in bilder på datorn idag så kanske blir lite bilder. PUSS!

Lil Wayne - How to love


En grymt jävla fin låt!


Helg.

Känns fett med skönt att det är helg igen!


Godnattpuss!

Nu blir det natti natti för min del. Är grymt trött! Vanligtvis så brukar jag sova nu, faktiskt. Har vant mig väldigt mycket vid att lägga mig tidigt så får väl ta den smällen.

Natti natti!


60-tal.





Älskar 60-tals effekten!

Lillasyster & Lillebror.

Egentligen så lägger jag inte ut bilder på familjemedlemmar. Men denna bild måste jag visa, tycker den vart så söt! :D


Tog ''60-tal'' som effekt så bilden ser gammaldags ut.

WEI!

Har fått mina två böcker nu! Är happi som fan, nu kan jag äntligen läsa på som vanligt igen! :DD

Dagens outfit




Vitt linne, kavaj och jeans.

Skolkort.

Jag känner att jag vart ''superfin'' på detta årets skolkort. Men den här gången gör det faktiskt ingenting, det är sista skolkortet med min klass så what ever. Vi körde lite ''007'' tema, alla hade kavaj och slips. Det var en som stod med en pistol och alla andra låtsades vara rädda. Så alla vi har öppen mun, vi måste se helt dumma i huvudet ut. Haha!

Lägger in bilderna på datorn nu från idag, ska redigera dom så det kommer upp bilder senare!

Skjorta kavaj och röda byxor.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen så att jag har det gjort. Har gjort alla läxor som är tills imorgon, känns rätt så skönt att få en helt ledig kväll. MYS!

När mamma kommer hem igen ska hon leta på en slips, kan ni gissa vad jag ska ha den till? Har tagit fram en kavaj också. Ni fattar nog vad jag menar. Det kommer i alla fall bli SUPER!


Skoluniform = sjukt snyggt!
...
Ingen som håller med mig eller?
 
11-09-07 16:23

Jävla busschaufför..

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sedan, och då inte speciellt glad. Hade glömt mitt busskort hemma så jag fick inte åka med länsbussen. Som tur var så var mamma i Frövi just då så hon kunde hämta mig.

Jag: Eh, jag har glömt mitt busskort hemma.
Chauffören: Har du ditt ''någonting''bevis med dig?
Jag: Vadå, vad är det för något?
*Han babblar på om vad det är*
*Jag kollar, fast jag visste att jag inte hade det.*
Jag: Nej, den ligger i fel plånbok.. (Fin bortförklaring va?)
Han: Då får du betala med rabattkort om du ska åka.
Jag: Vadå, så jag måste betala?!
Han: Ja.
Jag: Men då åker inte jag med.
*Jag går ut bussen*
Jag: JÄVLA BUSSCHAUFFÖR, JAG FICK INTE ÅKA MED!! (Skrek till Matilda)

Tycker att det är grymt dåligt. Visst, det kanske inte är rätt att jag inte får åka med, men kom igen? Lär aldrig få åka med, glömmer alltid mina saker hemma. Hur ska detta gå egentligen?


Nu ska jag leta på kläder att ha på mig till skolkortet imorgon.

 
11-09-07 16:07

Icecream.

Efter en dag med plugg och städ så ska jag nu äta (troligtvis gammal) glass och kolla färdigt på idol. Sedan ska jag sova, nattiiii!

Städat.

Känns extra skönt att vila resten av kvällen. När jag kom hem ifrån skolan städade vi hela nedervåningen. Vi vill överraska mami som jag vet inte skulle klara av att städa så mycket, så därför var jag och pappa duktiga och städade åt henne. Hoppas på att hon blir glad! Fast om du läser detta mamma, så städade vi inte. Jag vill bara skriva så för att låta duktig i bloggen!

Hade lovat lillebror att han skulle ha åkt med mig på moppen hem från skolan idag. Självklart glömde jag han, så när jag var halvvägs hem vände jag. Kom precis när bussjäveln åkte, och lillebror satt i. Han vart besviken, stackarn!



Hur jag än gjorde så vart bilderna riktigt dåliga, på mig då menar jag.
Stökigt rum va? Inte längre, för jag har varit duktig och städat! :DD

Plugg



____________________________________________________________________________________________________________________________

Det är så där det ser ut just nu. Känns som jag gjort en hel hög med läxor. Ändå har jag flera kvar. De läxor jag gjort är kemi, hemkunskap och biologi. Inte alls mycket, jag vet. De läxor jag kvar är mattediagnos, tyska och träna till matteprovet. Känns som massor! Får göra läxor imorgon också.
Har som maximum (säger man så?) att bara göra tre läxor per dag. Annars (om jag känner mig rätt) så kommer jag sitta med läxor hela dagen, vilket jag inte vill.

Nu ska jag berömma mig själv med att äta lite köttfärsgratäng när Idol börjar. Det lönar sig att plugga! :D

Jag går på Sveriges bästa skola.

Sveriges bästa skola? Nej glöm det, fortsätter det såhär så kommer vi bli Sveriges sämsta skola. Det skulle inte förvåna mig om vi var fattigast i Örebro län eller något. Nu har det tydligen blivit för ''dyrt'' för att trycka ut papper till alla elever, så när vi ska göra nutidsorigentering så måste vi själva skriva på ett rutit papper. Tro inte att vi kommer få nya papper nästa gång (om jag fattat det rätt). Utan detta papper kommer vi få skriva på hela tiden. Fattade ni ens?

aaaaaanyways..

Just när jag kom hem ifrån skolan idag så började det regna. Blir inte ett dugg förvånad. Bryr mig inte om det längre, det får regna bäst fan det vill.
Finns ingenting mer speciellt som måste skrivas ut på bloggen.


Tror att jag ska gå ut och ta lite bilder nu. Har inga alls i September-albumet, ajaj!

110905

Ledsen att jag inte skrev igår, orkade helt enkelt inte skriva när jag kom hem ifrån Matilda.

Hemma hos Matilda så satt vi mest och kollade på film. Hehe, vi kollade på alla Livet enligt Rosa-avsnitt så klockan blev 04 innan vi somnade. Ändå så vaknade jag halv nio, vad är det för fel? Kan vara uppe hela natten men ändå bara sova i fyra timmar. Väldigt jobbigt. Gick och la mig 21 igår men är trött så jag avlider idag.


Gammal bild. Då man gjorde sådana där ''fjortis-poser'' i spegeln.

Liten.

Hittade lite bilder på mig från när jag var typ 13 år eller något.


Denna togs innan jul i matsalen. Det var julmat då tror jag så jag hade någon annans tomteluva på mig.


Någon random bild som togs. Blev asnöjd med den bilden och döpte den till e-e-emå. Haha, jag var knäpp på den tiden.



Klädde ut mig till fjortis och tog lite pics, sweet.

Sjön.

Nu är det såhär att jag ska slagga i stugan inatt så det kommer inte bli några fler inlägg idag, kanske inte imorgon heller. Då ska jag brumma iväg till Matilda och sova där. Vi kommer vara själva hemma, plus några andra har jag för mig. Blir trevligt, jag har redan bestämt vad vi ska äta också. Vad var det nu Matilda? Kommer inte ihåg, hihihihi.

Kanske blir ett snabbt inlägg imorgon om jag hinner, måste typ duscha och så innan jag drar iväg.


Bild från när jag gick i sexan. Kommer ihåg att det där var min favoritbild på mig själv. Haha, den ser väl inte så himla bra ut tycker jag.

 

 

 

Slänger nog in tidinställt om jag hinner.


Försöker gå till skolan ändå.

Hej Hej! Vaknade för tio minuter sedan och försöker bli piggare av att sitta vid datorn.
Mår inte helt bra idag heller men ska försöka ta mig till skolan ändå. Det är väl egentligen bara idrotten som blir jobbig idag, så behöver inte vara med så mycket på den.
Ska försöka ta mig upp nu och käka frukost. Går mycket bättre att äta nu, får inte alls lika ont i tänderna vilket är riktigt skönt!


Ska försöka avsluta detta inlägg nu. Eftersom att jag inte gick till skolan igår när Tom & Bill fyllde år så blir det att ha Tokio Hotel-tröja på sig idag, både på idrotten och på de andra lektionerna. Suveränt!




PUSS!


Bilden tagen från sexan. Var helt inne på att bli emo där. Syns det? Haha.

Går väl till skitskolan imorgon.

Får vara glad att jag inte mår lika dåligt som jag gjorde igår. Av någon dum anledning kläckte jag ur mig för en av lärarna på skolan när jag ringde och sjukanmälde mig att jag kommer imorgon. Hur dumt är inte det på en skala? Kanske inte alls mår bra imorgon, då måste jag säkert sjukanmäla igen. Suck. Men tror nog att jag ska må bättre imorgon i alla fall. Annars kan jag väl komma efter idrotten eller någonting, typ försova mig eller något. Hehe, okej nej det ska jag inte.


Tänker inte sova nu. Är typ inge trött så det är inte värt att ens försöka sova. Imorgon är ändå sista dagen innan helg så jag bryr mig inte om jag är trött då eller inte. Nu ska jag typ göra något, vet inte vad. Ses imorgon!

Juli 2011


Fick flera gånger besök av andfamiljer.


Fick reda på att vi har Sveriges konstigaste och rätt så fulaste katter..


Hade tjockiskväll med Melonas.


Tog mig ett par välbehövliga springturer som inte varade i mer än någon vecka.


Fick bära upp världens största klädhög upp för trappan, träligt.


Badade Misty, efter det var vi inte bästa vänner precis.


Fyllde 15 åååååååååååår


Firade mig i stugan, öööööööös!


22 years old.

Vaknade inte upp frisk idag precis, så är hemma från skolan idag. Missar rätt så mycket idag men det blir lätt att ta igen sedan!


Idag fyller mina två favoriter Tom & Bill Kaulitz år! Känns dom det var igår de fyllde 21 år. Men idag blir dem 22 år! Det firas med Tokio Hotel - tröja på och massa TH-musik. Tror nog att jag kanske kollar på TH-TV också om jag orkar. Har bara sett första delen.






BIRTHDAY

GRATTIS TILL TOM OCH BILL KAULITZ SOM FYLLER 22 ÅR IDAG! ♥






Uppdaterar mer sen. Är hemma från skolan.



RSS 2.0