Något jag inte gillar

Finns det någonting jag verkligen ogillar så är det att åka buss. Särskilt när det inte är länsbuss och det är fullt med människor. Som typ när man ska åka på kryssning. Jag hatar det. Tar skitlång tid att åka då. Så inatt tänker jag dygna och istället sova på bussen. Jag vill inte riskera att må illa på bussen. Och istället för att få ont i huvudet så får jag alltid ont i ögonen vilket är väldigt jobbigt, så jag vill helst undvika det. Kommer aldrig lyckas dygna, önska mig lycka till! Haha. 
 
 
 

I'm sexy and I know it

Äntligen hemma från Örebro! Var inne och lagade min mobil så nu är min skärm som den ska igen. Känns grymt bra! Fast jag är lite fattigare nu, haha. Var tvungen att köpa en väska också, har letat efter en hur länge som helst men har alltid varit för kräsen och snål. Men den här gången hittade jag en. Lägger kanske ut bild senare.

Min tv har stått på hela dagen på 1an. Tycker att OS är roligt att titta på. Särskilt gymnastik, sitter bara och väntar på att någon ska göra bort sig. Haha, ond jag är. Ska fortsätta kolla sen måste jag börja packa. Imorgon ska vi på kryssning, kommer hem på torsdag igen. Men jag skriver nog iallafall en gång till. PUSS!

 

Var tvungen att vara lite ego också. Nu när jag äntligen inte ser mig i negativ effekt, hehu.


Bästa!

Den bästa schäfern som någonsin funnits. Saknar dig så otroligt jävla mycket så det finns inte. Min älskade Atlantis. ♥
 

Ska lägga mig och fortsätta kolla på One Tree Hill nu. Har en extrem jävla värk i örat där jag tog hål. Vet inte alls varför. Råkade slå till mig själv nyss också (fråga inte hur) så nu jävlar gör det ont alltså. Värken går ner på sidan av halsen också. Och nu när jag ändå är igång och ''klagar'' så kan jag säga att jag fått tusen myggbett på mina ben efter i lördags. Var tydligen sjukt mycket mygg ute då. Jag märkte aldrig av dem. Men jag kan ju inte säga att jag riktigt var med i huvudtaget den kvällen. Haha, väfän. Skitsamma. Värt det. PUSS.

We're higher than a motherfucker

Fan vad irriterande. Jag kollade på antagningslistorna på na för att kolla vilka från Frövi som ska gå på Thoren osv. Jag står inte ens med på Thoren, jag står fortfarande på Plusgymnasiet. Galet irriterande. Skulle inte förvåna mig om det blivit något fel så att det blir Plus i alla fall, haha. Egentligen kvittar det. Men det är Thoren jag vill gå på. Helt klart. Men jag får se hur det blir. Återstår väl att se när man väl kommer till skolan. Kanske blir utskickad, haha! Fast jag blev lite förvånad över att det var så många som valde just ekonomi och inte samhällsvetenskap? Vet däremot inte vad skillnaden är, men jag har velat gått på sam hur länge som helst. Så det fick det bli. 
Fan, nog pratat om det. Skolan börjar ju inte än. Får några veckor till på mig att chilla. Så jag ska nu lägga mig och nörda One tree hill, säsong 6. Ska nog käka lite b&j's också, fän vad najs. Känner att jag äter nyttigt. Ingen frukost, dricka konstant och en massa skräpmat på det. Kan inte vara bra någonstans alltså. Whatever. PUSS! 
 
 
I'm fucking crazy about you.

Sweet

Jag, lillasyster och fula hunden.

Gårdagen

När jag ändå redan är vaken så kan jag lika gärna göra ett inlägg om gårdagen. 
 
Först kom Viola redan vid ett, då satt vi och kollade på The Woman In Black. Trodde inte alls att den skulle vara läskig eftersom att Daniel Radcliffe är med i den. Men fyfan vad vidrig den var. Usch. Sen kom Matilda och jag öppnade deras presenter. Av Matilda fick jag ett par filmer och en One Tree Hill och av Viola fick jag en bok. Riktigt nöjd! Tack så mycket! ♥ 
Sen började det komma lite folk. Så vi satt och dunkade musik och sa typ ingenting. Blev rätt stelt i början men sen spelade vi kubb. Vårat lag vann väl, måste ha varit för att jag var med där. Hehu. Sen spelade vi också pil. Från början skulle det ha varit sex pilar och nu är det bara tre kvar. Måste springa runt och leta idag så att mormor inte dödar mig. Sen åt vi lite och spelade lite mer kubb. Inga kommentarer om det. Sen satt vi typ bara och pratade och gjorde lite olika saker. Sen blev det film. Jurassic Park. Låg bakom Rasmus så jag låg mest och snackade med honom och Dennis. Niiiice. Sen drog de hem redan vid tolv. Så då gick jag och la mig. Kollade bara på ett One Tree Hill-avsnitt sen slocknade jag. Vaknade första gången vid åtta, sen vid tio. Orkar inte försöka somna om igen. Ska ligga här och försöka vakna till lite. Sen ska jag ut och städa, sen duscha och sen dra ut på sjön! 
 
 
 

Sixteen


Come on

Kom igen då! Jag har ungefär 30 unika besökare /dag på den här bloggen. (Liiiiite). Så varför inte klicka er in på min och Matildas blogg? Kom igen vafan! :) 
 
12-07-26 19:18

Fett åsum

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN OCH MATILDAS AMAZING BLOGG!
 

Haha, och mobba inte vårat snygga namn, vi kom inte på något annat. Men iallafall så borde ni kika in på den bloggen. Den äger. Ni kommer inte ångra er. Däremot så vet jag inte ifall jag ska fortsätta göra inlägg på den här bloggen. Får se!

Har blivit gravid jag

 

Kom för en stund sen hem ifrån pizzerian. Åkte först ner till båthamn för att möta upp mamma och pappa, sen skjutsade jag mamma till pizzerian. Sen åt vi pizzzza. Kände mig som en man som inte sett mat på flera dagar. Och nu ser jag gravid ut, haha. Men det var det värt, har inte ätit pizza på år och dar! 

 

Har faktiskt krypit ner under täcket redan. Hade tänkt att kolla på film. Först yes man och sen en massa avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill. Så ni vet vart ni hittar mig, in da bed! PEACE OUT BRO'S! 


Picasso

Tar moppen ner till Picasso för att käka pizza med familjen. PUSS!


Baaaaaaad

Tjeeeenare! Har inte uppdaterat på ett tag märker jag. Men känns som att jag har haft fullt upp, även fast jag bara har varit hemma. Direkt när jag vaknade idag så solade jag lite och duschade. Sen började jag städa för fullt på altan. Har flera blåsor på ena handen efter allt sopande. Skulle egentligen behöva bära upp alla möbler på altanen också men det klarar jag inte själv, haha. Sen så har jag och Matilda provat att starta en blogg tillsammans. Går väl sådär. Jag som har bloggat i flera år gör flera inlägg om dagen, men Matilda får jag typ tjata på. Haha, blir väl bättre sen! Länkar den senare. PUSS. 
 

Min underbara dricka

Okej om det är någon som tar slut på typ smöret, mjölken eller vad som helst. Men när någon tar slut på min dricka, då blir jag fan arg! Fanns lite dricka kvar som jag skulle spara tills ikväll, men står det någon förbannad dricka inne i kylskåpet när jag öppnar eller? Nej men självklart inte. Jag ska börja skriva mitt namn på allt som är mitt. Det är inte första gången det här händer, har flera olika exempel. Specialbeställda hamburgare från donken, godis, min oboy. Haha, craaaazy. Nästa person som dricker upp min dricka får sova ute i stallet, PUNKT. 
 
 
Haha, ska fortsätta kolla på One tree hill nu hade jag tänkt. Sen sova. Hörs väl. Puss!
 
12-07-19 22:36

All of my change I spent on you

Dagen blev inte precis som jag ''planerat''. Men det är så det ska vara! Drog aldrig till Frövi, istället kom Matilda hit och chillade. Sen tog vi moppen ner för att tanka och sen chilla lite mer vid prästryggen. Sen störde vi camparna där också, haha hatar min sega moppe. Skitsamma, de bara campar i Frövi, jag bor där så! ;) 
 
Har laddat ner säsong 8 av One Tree Hill. Ja, jag är efter som inte sett den säsongen än, visste inte ens att den gick på tv så ligger ganska mycket efter. Däremot så fanns det inte med swesub så det fick bli engelska. Men det ska nog funka det där! Engelska är inte precis min sämsta sida så. Så jag ska göra hamburgare till mig och sen nörda One Tree Hill. Sounds pretty good. Puss! 
 
Woop woop! 
 
12-07-19 20:52

Extremt tidigt

Tjaaaaa! Vaknade extremt tidigt idag. Halv elva, skittidigt, haha! Har precis duschat och sådär och ska kanske dra in till Frövi. Men är inte helt säker än, lär bestämma mig snart för isåfall går jag in. Orkar inte släpa en massa på moppen. Får se. Skriver väl mer senare eller nått, puss! 
 
12-07-19 12:28

A Walk to Remember

Ska ta mod till mig nu och kolla på A Walk to Remember. Låter som att jag ska se skräckfilm, haha. Gillar inte sorgliga filmer, men vill se den här. Problem. 
 
Update: Nej, det sket sig. Tvn var upptagen, fast vad hade jag väntat mig? Jag lär få vänta tills inatt nån gång innan jag får tvn. Får kolla på Gossip Girl eller något istället. Tänker ju inte ställa mig och göra någon mat till nån annan när jag själv inte ens är hungrig. Never!
 
12-07-18 15:17
 
 

Släpp allt och känn hur vi lättar

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och försöker vakna till ordentligt. Har redan varit uppe en gång och gjort frukost till mig. Ska snart gå upp och borsta tänderna och allt sånt där sen ska jag dra ut och springa. Skulle tydligen åska idag så det är bäst att passa på nu. Vaknade inatt av att jag skulle försöka vända mig i sängen eller nånting, så jag slog i huvudet i sängkanten. Haha, duktigt! 
 
puuuss

12-07-18 11:08

Coolt

Nefan, kollade typ 20 minuter på Frenemy sen stängde jag ner skiten. Den verkade suga lite. Sitter istället och kollar runt lite på Existenz och snackar på msn. Bara för att jag är cooool liksåm! Tror jag börjar bli trött också, garvar åt typ allting. Dags att sova snart kanske, hehäaäh. Men vill inte sova, tråååkigt. Whateveeeeeer. Gjorde ett inlägg bara för att liksom, kulit. Finns däremot ingenting att skriva. Ska nog slå på tvn och se om det är nå bra. Måste nog köra igång fläkten också för det börjar bli överdrivet varmt här alltså. 
 
Jag kan nog ha den fulaste hunden på denna jord alltså. Haha, min älskling. ♥
 
12-07-18 00:41
 
 

Ragga runt med mopepeden

Dagen tillbringades med Matilda. Först var vi hemma och dryga som fän, men sen drog vi ner till prästryggen. Var först tänkt att vi skulle bada men bryggan var typ upptagen. Läskigt vare. Sen kom det en massa andra dit, inga vi pratade med. Innan vi drog hem så åkte vi runt lite på Frövi. Coola brudar lixåm! Vilken tur att jag hittar i Frövi också, haha. Vilken tur att jag hade Matilda, får panik när jag sitter på moppen. Sen åkte vi hem och typ kollade på massa gamla bilder, fanns massa söta bilder på mig. Tihihihihi. Var så söt när jag var liten, vad hände? Nu har hon i alla fall åkt hem. Ska väl ta och mysa ner mig under täcket och fortsätta nörda framför datorn. Eller om jag slår på en film, har en film på datorn som heter Frenemy som jag aldrig har sett. Funderar på att se den. 
 
Vi tog en massa hoppbilder på studsmattan också, bara för att vi har ett liv. Men ingen blev bloggbar, så ni får vara utan. Haha. Inget bjudapåmigsjälv idag inte. 
 

Måste. Gå. Upp.

Tjaaa! Vaknade för typ en halvtimme sen, har inte orkat ta mig ur sängen än. Men nu ringde farmor nyss och sa att jag snart skulle ner och äta hos henne så jag får ta och gå upp nu. Vet inte ens vad det är för väder ute, suger säkert. PUSS

Ha något när jag fyller?

Nehe, tvn blev då aldrig ledig. Haha. La istället in Easy A på usb't så jag kan kolla på min tv. Har inte ätit någonting nu på kvällen heller så det får bli chips! Sommarlov för fan, äter nyttigt när skolan börjar istället, hehe. 
Sitter också och funderar på om jag ska ha någonting hemma hos mig när jag fyller, eller några dagar efter. Typ bjuda hem klassen eller något. Inte helt säkert än om jag kommer göra det. Först hade jag ställt in mig på att göra det, men börjar bli osäker. Får ta och bestämma mig snart, fyller om 11 dagar! Inte alls långt. Fan, beslutsångest, haha. Vill ju trots allt träffa klassen.. Får ta och tänka på det imorgon istället, inte nu. Haha, ska kolla film nu, godnatt! 

Tufft

Har varit ute och åkt massa moppe idag. Drog till Matilda, men först blev det en sväng för att tanka. Har haft min moppe i snart ett år och det här var första gången jag tankade själv, haha. Sen drog jag till Matilda, vi drog med moppen till Rockhammar för att bada. Blev några timmar där. Drog hem till henne igen för att hämta pengar sen åkte vi till Frövi igen. Blev ett besök på Ica för att köpa chips. Åkte hem till mig och åt chips. Nu sitter jag själv vid datorn med bra musik i lurarna. Slår nog på en bra film senare, när tvn blir ledig. Min dvd har gått sönder, lyyyyckat! Det suger att kolla på film på datorn. Vill så gärna se A walk to remember men känner inte för att gråta just nu, haha. Får bli en annan dag isåfall, när jag redan känner mig nere eller något. 
 
PUSSVA

Vidrig dröm

Idag sov jag inte till halv två i alla fall. Ställde klockan på tolv men vaknade elva. Önskar att jag hade sovit längre, orkar inte med det här förbannade vädret. Tycker nästan att sånt här väder är värre än regn. Solen lyser massor men det blåser som fan så det går ändå inte att vara ute. Hatar Sverige. Efter gymnasiet drar jag. 
 
Inatt låg jag och kollade på Secret window som är med Johnny Depp. Den var lite småläskig faktiskt. Men ändå sjukt bra, en film jag måste köpa! Den är lite som Shutter Island. 
Vaknade inatt alldeles kallsvettig runt fyra. Hade drömt en massa. Om vampyrer, haha! När jag tänker efter så var det inte läskigt alls, men när jag väl drömde det så var det riktigt vidrigt. Usch. Lyckades somna om och drömde istället om Chace Crawford. Ville inte vakna igen! 

Sådär mörkt?

Haha, ofta jag vart sådär brunhårig?! Så mörkt är det väl ändå inte nu? Måste ha blivit blekt i solen eller något. 

12-07-15 18:54

Avslutningen i bilder

Bättre sent än aldrig, right? 
 
Älskade 9B ♥
 
Ni får väl säga  till om det är någon bild ni vill att jag absolut ska ta bort. Men vafan, bjud! (: 

12-07-15 15:35
 
 

Fina grejer

Tror inte att uppdateringen kommer vara den bästa nu en tid framåt. Men det får gå!
 
Har hänt en del grejer under tiden jag hade bloggpaus. Bland annat så kom jag in på Thorén i alla fall! Känns skönt att slippa gå på plusgymnasiet. Redan från första gången jag läste om Thorén så visste jag att jag ville gå där. 
 
Kollade på en grymt bra film som gick på 4an inatt. Svårt att berätta vad den handlar om, kommer inte ens ihåg vad den heter. När den var ungefär en halvtimme kvar så somnade jag självklart. Vaknade imorse helt förvirrad av att nyhetsmorgon eller vad det var började. Stängde av tvn och somnade om. Vaknade 13.30. Sist jag kommer ihåg att jag vaknat runt två var för två år sen. Då mamma och pappa var utomlands och jag var hemma själv hela veckan. Jag gick och la mig vid sex varje morgon för att jag inte ville gå och lägga mig när det var mörkt ute. Haha. 
 
Ska göra mig lite frukost nu, eller kanske lika bra att gå direkt på lunchen? Får se vad jag gör idag. Återstår å se. 
 
Visst fan, var ju i Skara med familjen också. För berätta om det sen, eller någon annan dag. När jag orkar! 

12-07-15 14:02

Be strong

Kom hem från sjön imorse. Valde att vara hemma ett par dagar nu. Ska åka till Matilda idag, om jag slaggar där eller inte vet jag inte än. Har Misty hemma och hon kanske inte klarar av att vara hemma själv i ett dygn, hon måste ju ut och så. Vi får se! Massa regnigt ute är det, kul att åka moppe. But I have to, känner jag. 
 
Kommer nog ta en bloggpaus på obestämd tid. Har ingen aning om hur lång eller kort den kommer bli. Känns i alla fall bäst så. Så att det inte kommer en massa skitinlägg. Vi hörs väl, någon gång. Puss!
 
Tänk att hon blir jämt så bra på bild. Min älskling ♥
 
12-07-10 11:39

Stugan

Sitter just nu ute på bryggan vid stugan. Har varit här i två nätter och kommer bli kvar en natt till, minst. Så otroligt tråkigt där hemma så jag orkade inte vara det. Men pappa tog med datorn ut så jag passar på att sitta en liten stund nu. Ska ta och lägga ifrån mig den nu tror jag. Vill spara på batterier. Vi hörs väl någon gång, PUSSSS!

FAAAN

NEEEEEEJ, SÅG PRECIS KLASSFOTOT FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN. FAN VAD MOBBAD JAG SER UT. HELVETE. SKA GÅ OCH GRÄVA NER MIG NU. HEJDÅ.

Somebody That I Used To Know

Ryyyseeeer
 

Hemma nu

Nemen heeeej! Var ett tag sen. Har varit ute på sjön de tre senaste dagarna. Har varit grymt fint väder så har bara legat på bryggan och solat och badat. Har bränt mig på många ställen så har skapligt ont, får skylla mig själv. Papa fyllde år igår så det var lite folk därute också. Så vi snackade massa och åkte lite ring. Jag gjorde aldrig det men vissa andra gjorde. Har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag, det behövde jag. Men idag kände jag att jag ville hem. Blir lite jobbigt i längden när det inte finns så mycket vatten (drickbart). Hela mitt rum gungar efter bryggan, haha. Tror inte jag ska göra någonting ikväll. Bara ta det lite lugnt tror jag. Och imorgon är det väl Power Meet också? Hoppas mamma ska in och hoppas att jag får följa med i år också. Var så kuuuul! 
 
Haha, är så jävla stolt när det gäller bilen. 

Say whaaat ?

HAHAHAH. Mitt hår ser helt stört ut! Hur i helvete kommer det sig att den ena sidan är way mycket längre än den andra? Någonting säger mig att mitt hår är rätt så slitet. Tappar bitar av löshåret hela tiden. Sådär kan jag ju inte gå, ser mobbat ut. Måste klippa, haha. 

Nöjer mig väl med 2-handsvalet..

Heeey! Just nu är jag och lillasyster hemma själva. De andra är ute på sjön som vanligt, ikväll är det tydligen fisketävling så jag ville inte följa med ut. Fiska är något utav det tråkigaste som finns, förutom när man får fisk. 
Fick mina grejer från Junkyard idag. Tröjan var lite för stor och jeansen var grymt små. Men det funkar, men om jag så går upp ett kg så lär inte jeansen passa längre, haha. Men jag är nöjd! Däremot så fick jag gymnasiebeskedet idag och är inte alls lika nöjd. Blev inte intagen till Thorén, istället blev det plusgymnasiet. Blir väl bra det med antar jag. Då kanske jag kan komma till skolan i mjukisar i alla fall! Aja, kanske blir så  att jag kommer in på TBS ändå, är första reserv så det gäller bara att en person tackar nej. Så vi får se! 
 
Jag och Misty säger fuck you Thorén för att jag inte kom in! 

Tydligen inte fredag idag

Haha, fyfan vad trött jag är. Har bara legat framför tvn och suttit vid datorn hela dagen. Har sett ett antal avsnitt av Gossip Girl. Har hållit på att somna flera gånger. När jag lyckades ta mig upp ur sängen så gick jag ut och kollade ifall mina grejer från Junkyard hade kommit i postlådan. Sen kom jag på att det var söndag idag. Här har man koll! Tänkte på att det var fredag, men det var det tydligen inte. Skyller på att jag är trött... 
 
Ska lägga in flera avsnitt av Gossip Girl nu och ligga och kolla resten av kvällen. Orkade inte åka ut på sjön. Vi hörs antagligen imorgon, kommer nog inte orka skriva mer. puss! 

Gårdagen

Godmorgon! Fyfan vad trött jag är, helt sjukt. Kom hem vid fyra imorse och kunde inte somna förrän fem för att det var så ljust ute. Nu kan jag tydligen inte sova längre. Kommer vara död hela dagen känner jag. Men det är det värt, hade grymt kul igår! Drog till Hanna vid elva, då satt vi och spelade nå frågespel med några fler som var där. Sen började det komma lite fler folk från klassen. Vi drog ner till prästryggen ett tag, sen drog vi hem och käkade pizza. Sen blev det ner till prästryggen igen för att vissa ville bada. Däremot så gjorde inte jag det, för kallt. Heh. Sen så kollade vi på en massa filmer. Först Kick-Ass, sen 100 Girls. Där emellan så satt vi ute och bara snackade, mysigt! Sen så drog det hem en massa folk så det var typ bara jag, Hanna, Mickis, Dennis och Rasmus kvar. Då kollade vi på Rio. Ah och så blev det ju lite Batman-porr däremellan, HAHA. När den var slut så var klockan runt halv fyra. Då drog Rasse med mig hem för att hämta hjälm till  Dennis. Sen låg jag och kollade en stund på Gossip Girl. 
 
 
Ska nog snart gå upp och göra frukost och lite sånt där. Måste duscha också. Gick och la mig imorse utan att tvätta bort sminket eller någonting så jag har smink ner till kinderna typ. Kommer väl kanske nå mer inlägg idag. Tror jag drar ut på sjön, orkar inte vara hemma längre. PUSS! 



RSS 2.0