Ed Westwick

Åh, jag älskar dessa jag-hatar-allt-och-alla-dagar. Har gått runt och varit så otroligt irriterad hela dagen. Kan ju bero på att en viss person smög in på mitt rum imorse när hon trodde att jag sov, för att sno hemtelefonen. Jag ska visst behöva låsa min dörr på natten också. Det blir bara bättre och bättre alltså!!!
Ska snart ta och poppa lite popcorn. Tycker jag förtjänar det efter den här jävla veckan. Har varit så otroligt mycket, saker som jag definitivt inte vill ta upp här. Sen ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl. Har blivit besatt av den serien nu också. Och nu när jag och Ashton Kutcher inte längre är tillsammans (han gjorde slut med mig i drömmen, så jag bröt hans ben, HAHA) så tänkte jag sikta in mig på Ed Westwick. Hur grymt snygg är han inte?! Dör lite. Ska fortsätta kolla nu. Om jag hinner så skriver jag imorgon innan jag drar till Hanna. Drar dit runt elva och jag brukar vara ganska seg på morgonen. Så vi får se. PUSS!
 
 
Det är nästan så han slår Ian Somerhalder från The vampire diaries. Men bara nästan.

Ashton Kutcher

Jag måste säga att det är inte roligt att vakna upp på morgonen efter att ha drömt om att jag var tillsammans med Ashton Kutcher. Varför var jag tvungen att vakna och varför var det bara en dröm?! Vill typ bara gå och dö nu. För några nätter sen drömde jag om att jag träffade Johnny Depp, och nu drömde jag om att jag var tillsammans med Ashton Kutcher. Varför är det inte sant?! Jag skulle aldrig ha kollat på A lot like love igår som
Ashton är med i, haha. DAMN!
 

aow

Hejhejhej! 

Tillbringade natten hos Viola. Vi kollade massor på film och spelade massa spel. Haha, vill knappt säga hur många filmer vi kollade på. Nördvarning. Kom hem runt halv åtta och drog direkt ut och sprang. Blev en runda på typ 2 km, inte så mycket men duger för mig just nu. Sitter just nu och bara chillar framför datorn. Såg att det ska bli grymt väder imorgon med sol och allt. Härligt! Hade gärna velat hitta på någonting, men finns liksom ingenting att göra. Så det blir att sitta hemma, och lyssna på en jävla massa tjat. Like always, låter väl helt fantastiskt va? Går snart och gräver ner mig själv någonstans och kommer inte upp förrän om några år. :') 
 
Ska låsa min dörr och dra upp volymen till musiken nu. Så att jag får vara ifred. Haha, skämt å sido. PUSS! 

Snart ryker det

Tjaaa! Ligger just nu och chillar framför tvn. Har precis ätit, ska snart ta och packa väskan. Ikväll drar jag och sover hos Viola. Ska dit om några timmar. Datorn följer kanske med, så blir kanske något inlägg om det finns något intressant att skriva. Ska ta och packa lite nu. PUSS! 
 
Gammal bild. Håret ryker nog snart. Antagligen nästa vecka någon gång om mamma vill hjälpa mig att ta ur. Orkar inte med detta slitna och toviga hår. 

900 kr fattigare

Har sovit ute i stugan de två senaste nätterna. Sista natten var det bara familjen vilket var så otroligt skönt. Vi åt smörgåstårta och kollade på The vampire diaries. Mysigt! Idag åkte vi hem allihopa. Så nu ligger jag och kollar på tv. My name is Earl, inte det bästa, haha. Sitter och snackar lite med Matilda också. Blev ca 900 kr fattigare idag. Men snart är jag ett par jeans och en tröja rikare. Rea på junkyard, kunde inte hålla mig borta! Redan en dag efter jag fått barnbidraget, haha. Lite ruligt är det att jeansen heter Natalya. Det var tydligen mitt namn i England. Alla från England sa Natalya istället för Nathalie. Vet inte hur de lyckades få med A:et i slutet. Kååånstigt. 
 
Ska snart sova. Imorgon drar jag till Viola och slaggar där. Myyyys. Natti Natti! 

3OH!3 - Dirty Mind

 
Bara för att min musik äger.
 
12-06-26 19:11

Hemma

I'm hoooome! 
 

Däremot så orkar jag inte blogga någonting just nu. Ska gå in i duschen och lite sånt nu. Skriver senare! 
 
12-06-26 15:27

This is it

Åker ut på sjön nu. Tar med boxerkortet ut för ikväll blir det att kolla på This is it och äta massa onyttigt! Låter härligt. Hörs! 

Panik

Tjäääna! Gick upp vid elva och har hunnit med en del sen dess. Duschat och städat hela undervåningen. Såg förjävligt ut så kände mig tvungen till det. Så nu är det gjort också. Åker ut på sjön idag för maten här hemma har typ tagit slut. Haha! Så det blir väl några nätter där ute. Hörs väl!
 
 
Är så trött på folk som aldrig kan hålla käften, som bara pratar hela tiden. Jag kommer för fan vara döv innan jag fyllt 16, haha. Och det komiska är att det spelar ingen roll var jag är. Om jag så är inne på mitt rum eller inne i duschen. Börjar få panik nu. Kanske dags att lära sig att säga ifrån? Ta mig härifrån! 

12-06-24 13:46

Badat

Känns lite konstigt att klockan snart är nio. Känns som sex! Drog i alla fall ner och badade med Hanna. Det var så himla fint väder. Men när vi väl var vid prästryggen så var det inte fint väder precis. När vi var i vattnet så kunde vi höra regnet längre bort i vattnet, sen kunde vi se regnet komma mot oss. Lite läskigt faktiskt. Men jag badade i alla fall! Första gången i prästryggen för i år. Och igår var det första gången i abbortjärn. Trodde först att jag skulle få åka hem i regnet, men det hann lugna ner sig. Däremot så blev det väldigt kallt då jag bara hade shorts. Men jag har precis tagit en varm dusch så nu känns det luuuugnt! Ska göra mig lite mat nu och sen slå på en bra film. 
 
Pusselipuss. 

Yesterday

Finns inte speciellt mycket att berätta om gårdagen. Var hos mormor på dagen där vi åt massa god mat och spelade kubb och andra frågelekar. Det var jag, min familj, mormor, morfar, farmor, farfar, Niklas och Göran. Sjuk trevligt! Lite senare kom Johanna också men då hade jag redan dragit till Frövi. Daaaamn, vad mycket drag det var i Frövi, verkligen! Så jag drog hem igen och tog moppen till Matilda. Drog ifrån henne runt 23:30 och då hade alla redan dragit ifrån mormor. Ovanligt tidigt. Så jag gick och la mig på en gång och kollade på en film som gick på tv. Har för mig att den hette The rivers wild. En film från -94 tror jag att det var. Riktigt bra var den, och spännande! Den var slut runt 3 så då försökte jag sova. 
 
Idag har jag varit och ätit mat hos mormor igen. Har inga planer för dagen. Har faktiskt inte lust att göra någonting. Tror inte jag drar ut på sjön, det orkar jag inte heller. Vill bara ligga framför tvn hela dagen, har inte gjort det på ett tag. Haha. Hörs väl! 
 
 
Höjdpunkten vid midsommar ♥

Skapligt misslyckad

Orkar inte berätta om dagen nu. Får ta det imorgon eller någonting. Kan väl säga att dagen började jävligt bra med familj och släktingar. Men sen började kvällen förjävla dåligt alltså. Drog till Frövi och dryga där (förlåt till er som var där, inget fel på er, bara jag som var osocial). Fattar inte varför jag åkte från mormor till Frövi? Haha, weird. Sen slutade kvällen awesome. Tog moppen till Matilda och badade med henne, Viktor och Jesper. Kuuul! 
 
Kvällen tog slut ovanligt fort. Vanligtvis så brukar det vara fullt ös hos mormor vid den här tiden. Men alla har redan gått hem. Sjukt tråkigt ju! Så nu ligger jag i sängen och ska kolla på lite tv. Är sjukt trött, måste sova känner jag. NATTI! 
 
Blött hår, trött chey, snyggaste tröjan. 

Midsommar

Godmorgon! Är skapligt trött just nu. Hade ställt klockan på 11 men mormor ringde och väckte mig 10. Har precis  fixat till mina ögonbryn en snabbis och nu ska jag göra frukost. Sen ska jag fixa mig lite smått, packa väskan och sen drar jag till mormor och hjälper henne att fixa jordgubbar och plocka blommor. Det är fint väder ute också, kan inte bli bättre! Hoppas det håller i sig. Ha en bra midsommar! 
 
 
 
 

Nighty!

Ska lägga mig och kolla på tv ett tag, sen ska jag sova. Ska försöka att gå upp före tolv imorgon. Kommer inte bli lätt! Tänkte åka till mormor och hjälpa henne med maten och allt sånt imorgon, om hon behöver hjälp. Vädret ska vara någorlunda bra imorgon. Får hoppas på det. Först kommer det bli massa mat hos mormor. Lite kubb, pilkastning och prat. Sen kommer jag antagligen dra in till Frövi för att se om det är folk där. Träffar nog Moa där i alla fall! Så det är så min midsommar kommer se ut. Amazing helt enkelt. Hörs väl kanske imorgon. GODNATT! 

T r å k i g t v ä r r e

Men tjaaaa! Känns så otroligt skönt att vara hemma igen. Att vara ute vid stugan sög. Låg och kollade på tv i stort sätt hela kvällen. Till slut fick mamma tvinga mig att vara lite social där ute. Haha, verkar inte alls få bestämma själv längre. Galet jobbigt. Hoppas ni andra hade superkul igår, eller nej förresten. Hoppas ni hade jättetråkigt, som jag, heuhoah. Ville också på feeeeest! Kanske är någonting imorgon? Brukar alltid fira midsommar hos mormor, men på kvällen blir det alltid så himla tråkigt, precis innan vi ska grilla. Vore awesome om jag kunde dra in till Frövi då! Särskilt nu när familjen inte är ute på sjön och allt. 
 
Ëfter mycket om och men så fick jag åka hem idag. Annars hade jag behövt sova kvar en natt till för att sen äta hos några innan vi skulle dra till mormor. Det ville jag verkligen inte! Särskilt inte då jag inte duschat mitt hår på ett antal dagar. Så istället fick jag åka hem, men då måste jag sköta tvätten. Så jag ska ta tag i det nu så att jag får det lugnt ikväll. PUSS. 

Åker ut på sjön..

Haha, att övertala mamma gick ju åt helvete. Är tvungen att följa med ut på sjön. Allting handlar verklingen bara om den där jävla sommastugan, trött blir jag! Men aja, det är ju sol i alla fall så jag kommer ligga på bryggan hela dagen. Kommer hem imorgon! Eller egentligen är jag tvungen att vara kvar lite över midsommar. Men räkna med att jag kommer hem imorgon, den här gången kan hon inte tvinga mig. Hehhi. PUSS!

1-0

Hej hej hej hej hej hej! 

Grymt fint väder det varit idag! Gör mig glad. Väcktes imorse av att vi skulle åka och gratta farfar som fyllde år. GRAAATTIS! Efter det så drog jag och mamma in till Linde osv. Kom hem på eftermiddagen och då hjälpte jag mamma med håret. Sen har jag bara legat inne på mitt rum och kollat på äckelmatchen. Däremot så står det ju 1-0 till Sverige, men det gör ju ingen nytta precis. Bara för att Sverige suger typ. 
 
Filmen jag snackade om igår fick jag hem tillslut! Glad jag blir! Så ska nog se den ikväll, eller om det blir Project X. Orkade aldrig kolla på den inatt. Imorgon så måste jag antaligen med ut på sjön. Men jag ska försöka att övertala mamma om att få stanna hemma. Hörde att det händer lite saker i Frövi imorgon? Inte ofta det händer, får passa på isåfall! Tror nog inte jag kommer få för mamma ändå, inte efter förra gången. Haha. Ajajaj. Men jag är expert på att övertala! Eller inte. Mamma är expert på att inte bli övertalad. 
 
Pussva! 
 

 

12-06-19 22:29

21 Jump Street

Men tjenaaaa! Det var ett tag sen jag skrev. Har inte orkat blogga någonting idag förutom inlägget med Misty och det första som var tidinställt, finns ingenting att skriva liksom. Har städat mitt rum idag, behövdes verkligen! Så nu ser det hyfsat rent ut igen. Var (nästan) hemma själv idag också så passade på att lyssna på hööög musik. Livet alltså! Hög musik i mitt hjärta. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Kollade på 21 jump street för andra dagen i rad också. Nörd. Men idag kollade jag på den med mamma och pappa. Tröttnade inte på den, grym film! Det bästa var när Johnny Depp dök upp mitt i allt, HÖJDPUNKTEN!

Får se hur sent det blir inatt. Är inte speciellt trött och hade tänkt att kolla på film innan jag somnar. Project X. Verkar skapligt bra. Försökte ta hem Honey också som är en dansfilm. Men det var ingen som seedade så det gick ju åt helvete. Får hoppas på att den hoppar igång senare. PUUSS
 
12-06-19 00:35

Little kings Misty



 
12-06-18 18:16

Ta ur eller ha kvar ?


Beslutsångest på hög nivå. Ha kvar eller ta ur mina extensions? Vill ta ur men samtidigt inte. Mamma har slitit i 4 timmar på att sätta i allt hår så att jag skulle få det till skolavslutningen. Känns lite elakt att ta ur det. Men samtidigt så är håret grymt irriterande. Inte alls min grej att ha sånt här långt hår, kan inte ta hand om det, haha! Det trasslar bara ihop sig och är bara i vägen. Men jag är rädd att håret ska se jättetunt ut om jag tar ur. Min sidecut har inte vuxit ut helt än. Jobbigt läge. Tror nog jag kommer ta ur håret rätt så snart faktiskt. Har provat många olika frisyrer och sånt med håret. Nu är jag klar med extensions, måste prova något annat!

Något som också är negativt med håret är att jag blir lika rädd varje gång håret kittlas mot huden. Tror det är en spindel eller något. Med andra ord så blir jag rädd för mitt hår flera gånger om dagen. Haha, sämst.
 
12-06-18 12:00

gone

Haha, lägga sig och kolla på film var det ja. Så typiskt mig att säga en sak men sen göra en helt annan. Har inte kollat på någon film än. Sitter vid datorn och spelar Disturbed på högsta volym. Längesen jag lyssnade på dem, sån jävla grym musik alltså. Kommer nog inte lägga mig än på ett tag. Fastnade här. Aja, har ju ingen tid att passa så whateveeeeeer.


Fän vad nice. Som om den här kvällen inte kunde bli så mycket sämre. (överdriver). Min dator har börjat fucka som fan och kommer gå sönder vilken dag som helst om den fortsätter såhär. Och jag med mitt fina tålamod kommer snart kasta ut datorn om den fortsätter. Hehe. Ska lugna ner mig nu genom att äta choklad och dricka massa dricka tror jag. Jo, dricka skulle sitta fint just nu. Ingenting annat, haha, never.


I brist på nya bilder.

Insane

Tror jag ska mysa ner mig under täcket nu och kolla på en massa filmer. Har tagit hem några olika. Bland annat Project X, verkar grym! Blev som sagt inte särskilt mycket sömn inatt så känner mig helt död. Att jag har ont i magen gör det inte bättre precis. Men that's life, ska sluta klaga. Får skylla mig själv helt enkelt.


Laugh or cry? Crazy.

crazy

Men tjenareeee! Efter två nätter ute på sjön så bestämde jag mig för att sova hemma inatt. Så himla frustrerande när det inte finns rinnande vatten där ute. Har i alla fall haft grymt kul. Första kvällen så skulle vi ju ha dragit och ätit hos några vänner, men det blev aldrig så. Blev för stressigt. Men fotbollen såg vi i alla fall! Däremot så hade det inte alls gjort någonting ifall vi missat den. Fan vad sopiga Sverige. Siiiiick. Och där var vi körda då! Haha, aja. Hade inte förväntat mig att det skulle gå bra för Sverige ändå så.
Igår kväll så var vi över hos grannarna på ön och bara pratade typ. Blev rätt så sent. Kom hem runt 01:30. Var tvungen att dela säng med lillasyster för hon hade tydligen snott min säng, men vad ska man göra liksom. Fick en liten plats i alla fall! Somnade efter någon halvtimme, vaknade vid 03:30, somnade igen och vaknade vid 5, somnade igen och vaknade vid 10. Jobbig natt om man säger så. Drömde helt sjuka drömmar också. Dels att jag fick damp i klassrummet och skrek på alla efteblivna sjuor som inte kunde hålla käften. Haha, ovanligt. Sen så var det någon sjua som blev sjuk eller något så hela skolan blev smittade. Sen så var jag utomhus och då råkade en person välta ett glas precis på pappas bakhuvud, så han fick glas i hela huvudet. Ambulansen kom och pappa var tvungen att använda en sån där tratt på huvudet som djur kan behöva ha. Helt sjukt vad jag grät. Vaknade gråtandes då också. HATA. Skönt att det bara var en dröm. Haha, craaazy.


Ska nog bara ta det lugnt nu. Glömde boxerkortet ute på sjön så jag får nöja mig med att bara kolla på gratiskanalerna. Attans också. Men har ju OC och Gossip Girl. Har mått så jävla illa hela morgonen. Så jag ska ta det lugnt och hoppas på att bli bättre. PUSS!


Fotat med lillebror






Fick låna grannarna på öns systemkamera så jag och lillebror har varit ute i det fina vädret och tagit massa kort. Väldigt många som inte är bloggbara, haha. Om vi hinner så kommer vi ta massa kort ute på sjön lite senare innan vi åker och grillar. Pusssss.

12-06-15 15:48
 
 

Solat

Efter att ha lyckats vara hemma från sjön i två, tre nätter så slipper jag inte undan längre. Ikväll tvingar mamma med mig ut på sjön. Får väl följa med ut då. Som tur är så är det bara familjen så det kommer nog bli någorlunda lugnt där ute. Lite senare ikväll så bjuds det på grillat hemma hos ett par kompisar till mamma och pappa. Mysigt! Så där kommer vi tillbringa kvällen. Lite grillat och lite fotboll. Kan inte bli bättre! Sverige - England. Taggad till tusen, ikväll tar vi dem!

Har legat ute och solat i några timmar nu. Solen dök upp ibland så jag passade på. Har faktiskt fått lite färg! Hoppas vädret kan hålla i sig några dagar nu. Vore amazing!



Ser ut som att jag nyss vaknat. Men bjuder väl!

Godmorgon!

Godmorgoooon!
Eller ah, det är inte precis morgon. Men får inte dåligt samvete om jag vaknar sent, för vädret suger ju ändå. När ska det bra vädret komma?! Går ju inte ens att vara ute utan att frysa nu, haha. Men idag hade jag inte tänkt att bara ligga framför tvn som jag gjort i ett par dagar nu. Ska försöka hitta andra saker att göra. Vet däremot inte vad. Jag och Matilda kanske drar in på bio ikväll. Dark Shadows. Får se!

Ska göra mig några mackor och sen se färdigt på OC-avsnittet. Ha en bra dag!
 
12-06-15 12:08

Sjuk dröm

Vad har hänt med blogg.se egentligen?! Jag fick ett mail från de nyss där det stod typ ''Stort tack för att du anmält dig och din blogg att bli en utav de allra första testarna utav blogg.se's nya bloggverktyg.'' Dafuq?! Det har jag inte gjort? De är ny design där man skriver inlägg och allting. Fult blev det, hoppas de inte ska fortsätta ha det såhär, hittar ju ingeeeenting!

Godmorgoooon! Vaknade till dåligt väder idag också. Börjar undra lite när solen ska börja steka på igen. Hoppas det blir snart för jag orkar inte sitta inne hela dagarna. Det enda jag gjorde igår var att sitta vid datorn, kolla på OC och läsa. Kul liv? Finns inget annat att göra när det är kallt ute. Den här dagen kommer antagligen se likadan ut, om mamma inte tvingar med mig ut på sjön. Det orkar jag inte, så tråkigt där ute!
Drömde en lite rolig dröm inatt också. Eller jag tyckte det iallafall, men det gjorde inte Matilda, haha. Jag drömde om att det var en till nianfest fast inomhus med musik och sånt där. Alla var helt crazy! Jag var rätt så nykter, tyckte jag själv. Men när jag skulle sätta upp håret i en tofs så skulle jag luta huvudet framåt för att få tag på allt hår. Då gjorde jag det väldigt hastigt så hela jag flög i backen, världens faceplant. Så, jag tror inte jag var så nykter trots allt. Senare på kvällen så sprang jag runt i bara jeans, ingenting annat. Vilken tur att det bara var en dröm! Haha, sjuka grejer alltså..
 
12-06-14 11:46

Take me to the magic of the moment

White Lion - You're all I Need

 

Scorpions - Wind of Change

 

 

Två helt underbara låtar som jag inte kan sluta lyssna på.


PANIK

Varför måste säsong 3 av Vampire Diaries vara slut?! Kollade på sista avsnittet igår och grät floder. Jag vill se mer NUUUU. Sjukt spännande! GAH, orkar inte vänta!

Bilder

Har precis varit hos Johanna och fört över bilderna från skolavslutningen till mitt USB. Blev inte så många bilder från just den kameran. Ska snart få Matildas kamera där de flesta bilderna är. Men det lär nog ta ett tag för vet inte alls när jag ska kunna få kameran.

Skorna som dödade mig under kvällen. Och som åkte i backen ett antal gånger under den sista timmen. Hehe.

Da Pontiac Catalina som jag, Viola och Matilda åkte med till skolan. FET BIL!

Efter kyrkan. Tycker mitt face ser grymt vackert ut, eller vad säger ni?!

Bääääst ♥

Promenad

Skapligt trött nu. Jag och pappa följde med grannarna på en promenad. 4 km blev det. Mer än vad jag brukar gå! Lite smått stolt sådär, haha! Nu så ska jag lägga mig och kolla fotboll. Är inte särskilt insatt, men det är ju EM så!

PUSS

12-06-11 18:21


rubrik

Drar ut på sjön och sover där inatt. Egentligen hade jag velat vara hemma och tjillat framför tvn. Men jag orkar inte göra någon mat så kan väl lika gärna följa med ut, haha. Får hoppas på att jag kan sova hyfsat bra ikväll också. Har inte kunnat sova bra i huvudtaget de senaste nätterna. Har blivit många sena kvällar och så har jag gått upp tidigt på morgonen. Känner mig död. Trodde jag skulle få sova imorse men det var en gullig telefonförsäljare som bestämde sig för att ringa vid tio så då gick det inte att somna om. Älskar telefonförsäljare. Guld värda! ♥

PUUUSS!
12-06-11 12:41

bara för att jag har såhäääär tråkigt

Har du ett par rosa string? Kanske jag har

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Ingen koll

Vad gjorde du inatt? - Sov

Och i förrgår natt? -Var ute på Frööööövi


Vad gör du innan du ska sova? - Tänker massor

Kan du prata med din mamma om allt? Har aldrig gjort det, så vet faktiskt inte

Har du varit gravid? Haha, nej!

Choklad eller glass? Svårt val, men kör nog på choklad!


Push-up eller T-shirtbh? Push-up

String eller hipsters? - Beror pååå


Kjol/klänning eller jeans? - Jeans!

Hårfärg: Brunt

Frisyr: Oftast utsläppt

Ögonfärg: Blå

Humör: Uttråkad och trött

Favoritfärg: Har nog ingen, tror jag. Annars kör jag väl stenhårt på svart och gult!

Vänster eller högerhänt: vänsterhänt ftw!

Tror du på kärlek? - jorå, det tror jag

Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ingen aning

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - inte förrän jag själv upplevt det


Kärlek eller pengar? - kärlek

Dag eller natt? - dag

TV eller internet? - internet

Pepsi eller cola? - coooola!

Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror lite på humör

Telefonkontakt eller face to face? - face to face

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? Har aldrig gjort det, lite svårt när jag bor som jag gör

Har du nånsin gjort något du ångrar? - aoh

Har du hoppat bungy jump? - nej

Har du nånsin ätit en hel tårta? - Njae, inte vad jag kommer ihåg

Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - har väl hänt

Har du nånsin gått på bio ensam? - naj

Saknar du någon just nu? - aaaah

Är du glad? - ah

Är du fundersam? - lite kanske

Är du uttråkad? - ah..

Är du tysk? - neeej
Är du du italienare? - nej
Är du svensk?- ah!

Är du fransk? - nnnnej

Hur mycket är klockan just nu? - 01:24

Namn? - Nathalie

Vart bor du? - Utanför Örebro

Vart vill du bo när du flyttar hemifrån? Kör stenhårt på London eller Stockholm

Hur många barn vill du ha? - typ 2

Vill du gifta dig? - jorå

Rullar du spaghettin eller skär du den? - olika

Har du ätit sushi? - nej, vågar inte testa...

Favoritglass? - ben&jerry

Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga


Har du någonsin blivit jagad av polisen? - näj,
Har du en hund? - vet inte riktigt om jag kan kalla det för en hund

Sover du helst själv eller med någon? - med någon tror jag

Tror du på spöken? - aaaah


Kan du röra på öronen? - ah, jag är awesome

Kan du slicka dig på näsan? - nä

Kan du kolla i kors med ögonen? - ja, irriterande..

Kan dina föräldrar lita på dig? - ah, förutom i fredags men det räknas inte

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - skulle nog gå


Kan dina vänner lita på dig? definitivt!

Kan du tänka att pierca dig i naveln? - already done!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ah

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - yes!
Har du syskon? - haha, ah

Har dina föräldrar ljugit för dig? - har nog säkert hänt

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite

Vem älskar du? - många

Vem är den bästa artisten/gruppen? - ingen speciell just nu, eller kanske Hollywood Undead

Vem är snällast i världen? - jag :D

Vem vill du prata med? - vettefan


Vem sov du senast med? - Matilda!

Vem såg dig full senast? - MÅNGA! Eller inte, kan inte påstå att jag var full..

Vem vet allt om dig? - Matilda

Rakar du benen? HAHA, jaaaaaa!

Vad ska du göra imorgon? Det vet jag inte än

Vad tycker du om fötter? euw

Har du tandläkarskräck? Ja, särskilt om det är i Frövi. Gråter varje gång, haha...

Vad gör du nu? Sitter vid datorn och kollar på OC, nörd!

Brukar du skratta? Haha, OM jag brukar!

 

12-06-11 01:32


Sweet


HAHAHAH, gullig tjej i bakgrunden! :')
 
12-06-10 19:53

Mår som jag förtjänar

Tjaaaa! Sitter just nu ute på sjön och väntar på att maten ska bli klar. Är en massa folk här och vi ska äta lite mat och fika just för att jag och syskonen slutat skolan. Har fått lite pengar så nu blir det att köpa systemkamera! Eller mobil, eller nytt skrivbord.. Beslutsångest.. Haha!

Bra start på sommarlovet. Har ont i halsen och är förkyld. Får väl skylla mig själv som varit ute sent en massa utan jacka. Vädret har ju inte varit det bästa. Men så grymt värt det! Festen i fredags var sjukt rolig!


Åker nog kanske hem idag. Om jag får skjuts. PUSS!

12-06-10 15:11


Rolig kväll

Helt sjukt vilken rolig kväll jag hade igår! Först drog jag till Johan för att han hade tagit studenten. Sen drog jag och Matilda vidare till Hanna där vi satt och snackade lite. Sen kom Mickis, Pernilla och Evelin så då gick vi till mulleberget där det var lite ''fest''. Kan väl säga att det inte var så himla mycket drag som jag trodde att det skulle vara. Men var ändå lite kul! Festen där höll inte på så länge för polisen kom så då stack jag och några till till picasso för att käka pizza. Efter det drog vi till prästryggen. Jag, Hanna och Dennis var så smarta så vi skulle gå över kyrkogården och över massa högt gräs. När vi skulle gå över gräset så var det självklart att det låg ett stort träd där med massa stora grenar överallt. Helt omöjligt att ta sig över. Fast jag var inte den enda som ramla som tur var, haha! Sen låg vi på bryggan ett tag och typ bara pratade. Runt 1 så fick jag och Matilda skjuts hem till mig där vi slocknade rätt så fort. Nu ska jag snart gå in i duschen, känner mig inte särskilt fräsch. Ont i halsen har jag också, synd om mig. Hehu. Tror jag är tvungen att sova ute på sjön inatt och imorgon kommer det en massa folk dit som ska gratta mig och mina syskon. Så tror inte jag kommer hem förrän söndag. Hörs väl då om det inte blir något mobilinlägg, PUSSVA!


Update: Jag menade att jag kommer hem på måndag. Var tydligen lördag idag, haha..

Smoke weed everyday

Blev fett glad när denna låt började spelas igår kväll. Då jävlar blev det fart på mig. Min favoritlåt för tillfället!

 

12-06-08 13:42


Avslutning

Hade hur roligt som helst igår. Först var det kyrkan och allt sånt. Sen åkte jag, Viola och Matilda pontiac till skolan, klart snyggaste bilen alltså! Där blev det fotografering sen mat. Maten var väl helt okej. Samtidigt så var det massa underhållning på scenen. Vissa nior hade satt ihop en teater, sjukt roligt! Sen hade lärarna uppträdande. I år uppträdde de till melodifestivalslåtar. Bland annat så var Sven en i timotej, Rikard var Danny och Janne var Sean banan. Haha, var grymt roligt att kolla på! Efter det så drog alla från 9B upp till klassrummet för att titta på ett bildspel från högstadietiden som Hanna hade fixat. Som tur var så var jag inte med så många gånger, men när jag väl var det så var det kanske inte de finaste bilderna precis. Haha! Men det var bara kul. Bildspelet var verkligen uppskattat. Det blev även en massa prat med tjejerna om en massa grejer. Känns så otroligt skönt att ni stöttar mig, utan er skulle jag inte ens ha vågat tänkt på det (ni vet vad jag snackar om). Älskar er! ♥
Sen blev det lite dans. I början så dansade jag ingenting. Inte min grej precis, haha. Det var runt 23 som jag kom igång. Ångrar lite att jag inte dansade mer, var kuuuuuul ju! Och efter det så var det slut på det roliga. Anton skulle åka hem så då kunde varken jag eller någon annan tjej hålla tillbaka tårarna. Gud vad vi bölade! Så såg det ut fram till tolv, och för mig, några timmar efter det också. Helt sjukt att vi inte går i 9B längre. Känns inte verkligt. Får träffas så mycket som möjligt nu i sommar! Vi måste!


Ikväll så blir det antagligen fest i Frövi för niorna. Brukar alltid vara det dagen efter så hoppas verkligen att det är det i år också! Vet inte än vart den kommer vara. Får kolla runt lite bland de andra niorna!
 
12-06-08 13:06

Wish I was brave enough

Var väl kanske inte på världens bästa humör igårkväll när jag kom hem. Men det är väl förståeligt? Kvällen var rolig och det bjöds på massa skratt men också massa gråt. Berättar mer om kvällen senare.
Gick och la mig direkt när jag kom hem igår. Men satt vid datorn ett tag, gick liksom inte att sova. Haha, måste påminna mig själv att byta alla sängkläder i sängen också. Mascara everywhere efter allt bölande i sängen. Nej, här är jag inte alls långsint som bölar 3068 timmar efter balen! Men lyckades somna till slut, runt två. Morgonen var väl inte speciellt bra den heller. Vaknade först före 6 (!!) av att jag frös som ett as. Lyckades somna om men vaknade vid 8 av att jag frös igen. Nästa gång vaknade jag vid 9 av att jag svettades som ett as istället. Lyckades somna om men vaknade självklart vid halv 10 av att jag mådde illa och svettades. Fantastisk morgon om jag får säga det själv! Men nu har jag tagit mig upp ur sängen i alla fall. Har duschat och tagit bort sminket. Känner mig hyfsat fräsch igen!

Har tagit massa bilder med Matildas kamera också. Men hon har den hemma hos sig så jag får den så fort hon lagt in bilderna på sin dator. Så jag vet inte alls hur lång tid det kommer ta. Måste ju kunna hämta kameran på något sätt också. Vi får seeee helt enkelt!

12-06-08 10:53
 

.

Finner inga ord. Kommer inte kunna sova inatt. Fuck off.




Mitt vänstra ben är helt fucked up på bilden.

12-06-08 00:45

Fix

Jesus Christ. Det är verkligen nära nu! Kan inte beskriva mitt humör just nu, för jag vet inte själv. Massa blandade känslor, både bra och dåliga. Känns som det är så mycket att tänka på nu. Vad som ska hända på sommarlovet, hur ofta jag kommer träffa alla och andra saker. Ska försöka att inte tänka på allt sånt nu. Jag och mamma har fixat fram smycken och sånt som jag ska ha imorgon. Så nu är det fixat också! Tror nog att allt kommer ordna sig med klänningen, mamma såg inget när hon tittade. Kanske bara är jag som letar fel, eller så var det så mörkt så att hon inte såg. Får kolla imorgon!

ASSÅ VAFAN, vill inte sluta! Vill inte skiljas från klassen. Jag vill inte! De här tre åren har gått så otroligt fort, alldeles för fort. Är inte redo att skiljas från alla än. Inte nu! 9B kommer alltid att vara den bästa klassen. Alltid! ♥


Problems

En dag kvar. Är inte taggad i huvudtaget och den här gången är det pga klänningen. Hur kunde jag köpa den? Den är genomskinlig där bak så man kan se mina underkläder, så jag köpte hudfärgade underkläder. Men det syns ju ändå! Inte lika mycket, men fortfarande lite. Kanske inte spelar sån stor roll, egentligen. Men just nu känner jag bara att jag vill kasta klänningen och skita i avslutningen. Varför skickade jag inte tillbaka den och köpte en annan? Hur dum får man vara? Lite sent nu. Helvete. Får försöka fixa det här på något sätt. Vet däremot inte hur.

Känns ju.. kul

Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen. Den har varit både bra och dålig. Matilda kom hit så vi tjocka b&j (tjockisar här va!). Sen så snackade vi massor. Mest om avslutningen och allt sånt skit. När hon drog hem så blev jag på sånt dåligt humör. Jo visst, jag vill ha sommarlov. Men jag vill fan inte skiljas från klassen eller någonting sånt! Om jag är nära på att börja gråta nu, hur blir det då på torsdag? Vill inte gråta på avslutningen, vill inte gråta bland en massa folk. Usch, jag gillar inte det här alltså. Måste få annat att tänka på. Det värsta är att när jag är på dåligt humör så gör jag det bara värre genom att lyssna på lugna låtar, blir typ bara värre då. Smart är jag! Ska nog lägga mig och slå på en film eller något. Eller sova. Är sjukt trött. ASSÅ, fatta värsta ångesten jag kommer ha imorgon kväll?! Fak åf.

9B fucking äger! ♥


Daaaamn boy..!

Att det regnar kan vara roligt till en början, men sen blir det bara sjukt jobbigt! Hade flaggan i skolan idag och då började det att regna. Först var det lite kul, jag och Hanna kletade lera i ansiktet så det kändes typ som i filmer. Fattar ni? Haha, svårt att förklara. Men sen så började det hagla och det blev svinkallt. Kommer bli förkyld lagom till avslutningen. Braaaaaa! Vi kom trea på flaggan. Så otroligt surt för vi hade ett poäng för lite, vi hade säkert kunna haft ett poäng till men pga domaren så blev det ju som det blev. Jag hatar domare. Alla sorters domare. Särskilt de i hockeyn. Hehe.

Har precis tagit mig en varm dusch och nu ligger jag under täcket i min säng. Har planerat att ligga här hela kvällen, fryser som ett as! Kom och värm mig någon?! Mamma vill nog att jag ska med ut på sjön men det kan hon glömma för hon åkte inte in med mig till Örebro för att köpa en systemkamera. Jag skulle ju ha till avslutningen?! SKIT!


Ge mig pizza?!

Tjeeeena!
Sitter och efterfryser en massa ifrån när jag åkte hem ifrån Jacob. En bra bit att åka alltså! Det var jag, Linda, Amanda och Lisa som åkte moppe. Jag åkte i mitten och höll på att åka in i Linda ett antal gånger. Skyller på bromsarna! Annars så har jag haft väldigt roligt idag. Har spelat kubb med Matilda, Mickis och Anton. Första gången vann jag och Matilda, andra gången vann Mickis och Anton, men det var bara för att de hade tur! Säger vi!
Annars så har inte vädret varit det bästa. Det började regna så vi gick in och kollade på film. Egeeentligen så hade jag velat att vi skulle ha kollat på film i skolan, för då hade man kunnat käka pizza och jag är gryyyyymt sugen på pizza just nu! Hade varit grymt med en fet kebabtallrik just nu. ÅH!!

Tror mamma håller på med maten just nu, men om inte, PIZZA!

Dooone

Då var Call of Duty avklarat! Var inte alls lika svårt som jag hade tänkt mig. Det var väl mot slutet då man skulle skjuta massa bilar och helikoptrar när man själv satt i en bil. Inte det lättaste. Vad ska jag köra nu för skjutspel? Får be mamma fixa hem något. Riktigt roligt tidsfördriv att sitta och skjuta och göra uppdrag! Var meningen att jag skulle sitta en liten stund igår och köra, men klockan blev framåt 01:30 innan jag fick slita mig ifrån spelet. Haha!

Ikväll är det Big brother final! Först hejade jag på Amandus men nu tror jag faktiskt att jag hejar på Hanna av någon konstig anledning. Har egentligen aldrig gillat henne. Men tror liksom att det skulle vara bra för henne att få de där pengarna. Så ikväll blir det big brother och kanske om jag hittar någon bra film. Imorgon är det klassens dag så våran klass ska vara hos Jacob. Är en bit dit så vissa får åka bil men vi med moppe kommer ta dem. Hoppas på hyfsat bra väder så man slipper frysa arslet av sig då. Ska typ inte vara nå bra väder på hela veckan. Hataaaa!


Lekte lite med Matildas mobil igår. Heuauhoah.
SLITEN.

Grymt snygga!

Fast and Furious går på tv just nu. Kollade lite på den i början men orkar inte kolla färdigt. Inte alls lika mycket racing i den så inte värt att se, haha. Har blivit kär i alla otroligt snygga racingbilar. Därför jag kollar, för att spana in alla bilar typ. Att köpa en riktigt fet bil någon gång i mitt liv är definitivt ett måste! Bara att börja spara, haha.
Tror nog att jag ska sätta mig och spela lite call of duty istället. Var ett bra tag sen! Känner för att skjuta lite, hehu. Sen ska jag nog sova, är redan jättetrött!


Give meeeeeeee?!

Mys i onepiece

Chäääääna!
Har legat framför tvn i min onepiece hela dagen. Har varit sånt dåligt väder så har inte velat gå upp. Låg och tittade på Karate kid som gick på femman, inte den bästa film jag sett precis. Men den dög! Började kolla på The rum diary igår också, har sett ungefär en timme och det har inte hänt någonting än. Så jag stängde av skiten. Är det värt att fortsätta se? Johnny Depp är ju med så den borde egentligen vara bra. Får se! Ska i alla fall kolla på The fast and the Furious senare. Den gick på tv igår men när det var en timme kvar så slocknade jag, blir inte ett dugg förvånad! Haha! Så jag var tvungen att fixa fram den så att jag kan se färdigt på den. Älskar racingfilmer!

Måste gå och göra mat nu till dem behövande! PUSS.



GLASS

Vilket äckligt väder det är ute! Kan det aldrig sluta regna? Känns helt sjukt att det är sommarlov nästa vecka och vädret är så här. Blir lite deprimerad pga vädret, faktiskt. Har precis varit nere vid ica och köpt mig en b&j. Lämnade tillbaka skåpnyckeln idag och fick 50 kr tillbaka så jag passade på när jag ändå hade pengar! Så resten av dagen så kommer jag ligga framför tvn och kolla på film. Förutom när jag är uppe och gör mat till dem andra som inte kan leva på b&j men inte kan göra egen mat. Man får väl ställa upp!




RSS 2.0