Fetaste sovmorgonen

Att sova hemma själv är typ det bästa som finns! Eller ah, har inte varit heeelt själv, men whatever. Alla andra har sovit ute på sjön så jag har tagit fetaste sovmorgonen! Eller fetaste och fetaste, till elva. Skönt var det i alla fall! Och imorgon lär jag då inte få någon sovmorgon, måste upp vid sju om jag ska hinna fixa i ordning mig. För sen blir det fotbollspremiääär! AIK - Mjällby. Börjar bli sjuuukt taggad! Det kommer gå en buss till Stockholm så den kommer vara full med AIKare. Matchen börjar vid två har jag för mig så kommer hem runt sju ikväll.

Fick panik imorse också. Vaknade en gång imorse och kollade på klockan och såg att den var sju. Dum som jag var så trodde jag att det var skola och att jag hade försovit mig, så jag skulle precis hoppa upp ur sängen, men som tur var så kom jag på att det var helg innan jag hann gå upp. Kändes skönt när jag kom på att det var helg! ;)

Kanske gör ett inlägg imorgon om jag orkar och hinner, kommer bli väldigt stressigt då jag aldrig kommer kunna ta mig upp vid sju.

Freja

Grym Jako vi har!

 


12-03-30 20:41


Kötta som faaaan

Fan vad vi kötta på handbollen alltså! Både klassens tjejer och klassens killar gick vidare till final, grymma är vi! Första matchen blev oavgjord men den andra vann vi. Tyckte det var sjukt kul att spela, blev lite trött sista matchen bara. Ville typ lägga mig ner och dö på planen eller någonting, haha.. Men kul var det! Nu ska vi bara vinna finalen på torsdag, då blir det andra gången vi gör det! Får hoppas på att killarna vinner också, vore ännu bättre!

På eftermiddagen så skulle niorna åka på teater i linde. Minst hälften av alla drog hem, så då gjorde jag också det! Vem bryr sig om man får frånvaro när det bara är teater liksom? Så jag har redan hunnit med att göra färdigt tyskan så nu ska jag chilla resten av dagen. Orkar inte följa med ut på sjön. Vill vara heeeemmaaa.


29e Mars 2012

Även fast jag inte bloggat något så låg min statistik på över 70 unika igår. Vart kommer ni ifrån egentligen?! Sjukt kul! Har inte orkat blogga någonting, finns ingenting att skriva. Men idag så har vi haft pedagogisk heldag så jag har bara tagit det lugnt hela dagen nästan. Vaknade runt elva men låg kvar lite längre och kollade på tv. Vid ett så fick jag tvinga mig upp ur sängen, ville bara ligga kvar hela dagen typ! Ångrar lite nu att jag inte gick upp tidigare, är inge trött just nu.. Skulle bra gärna vilja sova nu för det är handboll i skolan imorgon. Så det ska vi vara med på. Hoppas på att vi går vidare! Vill definitivt inte komma trea, hatar att förlora. Skriver väl mer imorgon om hur det gick och sådär. Om jag hinner, ska antagligen sova ute på sjön imorgon beroende på vilka som ska med ut.

Nu blev det massa texxxt här. Men skit i det. Nu ska jag lägga mig i sängen och typ kolla på big brother eller någonting. NATTTTI.

28e Mars 2012

Var i stan igår och skaffade mig ett par nya jeans och nya skor plus lite mer. Blev skapligt dyrt! Känner mig rätt så pank nu. Men det var det värt!

Drar till skolan nu!







Såg btw att jag fick en kommentar i inlägget där jag skrev att Skellefteå var wannabes. Men kom igen, det är så jag tycker. Varför haka upp sig så mycket på det? Och om du skulle ha följt hockeyn så skulle du veta vilket tjafs det har varit mellan Skellefteå och AIK. Så ja, jag har rätt i det jag skriver. Men visst, du får väl tycka vad du vill. Det har jag ingenting emot. :)

Är fett glad idag.

gah, vilken cpdag! Har varit hur drygt som helst. Det enda som var bra var väl att det gick rätt så bra för mig på nationella i engelska då vi hade muntligt. Sen på idrotten så fick jag inte ha mina shorts ifred heller. Fjärde gången någon drog ner dem på mig. Och hur jävla kul är det liksom?! Klart jag skäms lite över det oså, men mest blir jag irriterad. Kom igen för fan, låt mina jävla shorts vara.

haha, vad glad jag verkar vara! Men vafan. Har två prov imorgon, känner mig inte alls säker i något av ämnena. Orkar inte plugga mer idag heller. Får göra mitt bästa imorgon helt enkelt. Jag kan tillräckligt mycket för att få ett G i alla fall, hoppas jag..


Det enda som kan få mig på bra humör igen är att AIK vinner mot Skellefteå idag. Vore så himla jävla bra! Alla går runt och säger att Skellefteå kommer krossa AIK. HAHA, så sa några när AIK skulle möta Luleå också. Att Luleå skulle krossa dem. Vad hände? Vilka var det som blev krossade egentligen? ;)
Men jag tar inte ut segern i förskott, det här kan sluta hur som helst.
 
12-03-26 18-26

24e Mars 2012

Godmorgon!
Ligger i sängen just nu och orkar inte göra någonting. Känns lite trist när det är så fint väder ute, haha. Ska snart gå upp och tvätta håret, sen ska jag ut och springa!

Gårdagen var verkligen grym! Fick sluta skolan runt 10.15 vilket var riktigt skönt. Sen så låg jag ute i solen ett tag och läste. Sen tog jag, familjen, mormor och morfar pontiacen till Picasso och käkade pizza där. Efter det drog vi hem till mormor och satt där i några timmar. Mysigt as hell!

Ikväll tror jag att vi ska ner till grannarna och grilla. Första gången i år alltså. TAGGAR TILL SOMMAREN! ♥

Nigahiga

Haha, älskar hans videos!


12-03-21 16:46

 


Tråkigt värre.

Haha, fan vad tråkigt det där var. Jag trodde att det skulle vara någorlunda roligt, men inte! Jag dansade två gånger med Alex sen resten med Matilda. Det blev bara bugg, hatar allt annat. Jag och Matilda var mest ute och gick runt, var alldeles för varmt där inne.


Ska tvätta bort sminket, sen så ska jag väl lägga mig och kolla på någon film eller något. Vet inte riktigt än. Är inte alls trött just nu och har ingen lust att sova.



gaaah, är så jävla nöjd med håret!!



Daaaaaaaaaamn!

Storå.


Drar iväg till Frövi för att sen ta bussen till Storå. Kanske gör ett inlägg ikväll om jag orkar. Puuuuusss!

Färgat håret.


Är sjukt jävla nöjd!

Tvättexpert!

Känner mig fett duktig.

Skulle ta tag i det där med att tvätta så att jag har kläder tills imorgon. Jag är inte precis den bästa på att tvätta för jag har knappt gjort det förut. Så när jag skulle sätta igång tvättmaskin så började den bara pipa hela tiden. Jag frågade mamma vad som var fel, hon sa att jag var tvungen att vrida på vänster någonting för att få igång vattenpumpen. Men vad gör jag? Jo jag drar självklart igång den högra grejen. Det började spruta vatten överallt, höll för fan på att skita på mig. HAHA! Blev skapligt blött.. Tror inte jag ska tvätta något mer efter det där. Det är nog bäst så...



12-03-19 19:19

19e Mars 2012

Vilken hemsk dag! På förmiddagen hade vi lektioner som vanligt, vilket var ganska chill. Men på eftermiddagen så kom det en danspedagog och lärde alla nior att dansa. Det tråkigaste jag gjort på väldigt länge. Man fick lära sig tre olika danser, och dansa med flera olika killar. Det var inge pinsamt att dansa eller så, men det var så otroligt tråkigt. Fick grymt ont i ryggen också för att jag lutade mig bakåt när vi dansade, vet inte varför. Har fortfarande jätteont i ryggen, men det går väl över snart hoppas jag. Imorgon kväll så ska alla nior till Storå och dansa där. Jag kommer åka dit bara för att ha någonting att göra, men jag tänker inte dansa! Visst, om någon bjuder upp mig så är jag tvungen att säga ja. Men tänker definitivt inte fråga någon. Hatar att dansa pardans. Att dansa själv är nog lite mer min grej, haha.

Ska inte klaga en massa nu. Är i alla fall hemma nu så jag ska lägga mig och kolla på tv och vila ryggen och benen. Behövligt! Hörs väl!
 
12-03-19 15:40

The offspring - You're gonna go far, kid

 

12-03-19 15:37


Train - Drive by

Jag hörde den här första gången i skolan i fredags. Sen dess har jag lyssnat sönder på den.


18e Mars 2012

Har inte orkat att blogga någonting. Har inte hänt så mycket ändå så då är det bara onödigt att göra massa tråkiga inlägg. Konstigt nog har jag haft runt 50 unika besökare ändå, vart kommer ni ifrån?! Sjukt roligt i alla fall!

AIK spelar mot Luleå just nu, så jag ska gå ut och kolla på matchen. Om AIK vinner idag igen så går de vidare, så jag håller tummarna! ;)
 
12-03-18 15:56

16e Mars 2012

Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra fredag. Vampire diaries börjar igen, äntligen! Så jag ska ligga och se klart på avsnitten innan det som visas ikväll. Sen spelar AIK mot Luleå idag igen har jag för mig. Det blir lite körigt med både Vampire Diaries och matchen men jag får väl följa matchen på sportbladet. Tror ändå inte att den visas på någon av kanalerna som vi har.


Sen fyller ju faktiskt Michaela år också. Grattisgrattis! :) ♥




Great

Jag kan ju inte säga att provet igår gick bra. Men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Det är bara kemi. Igår så var familjen iväg och grillade förutom jag för jag var i skolan. Så istället för att sitta här hemma och cutta mig för att det gick skit på provet så satt jag och kollade på Jag saknar dig, grät floder och käkade popcorn. Livet alltså! Efter det så kollade jag på hockeyn. AIK mötte Luleå. Blev lika lycklig varje gång AIK gjorde mål och blev ännu lyckligare när de vann. HÄRLIGT!!

Jag har inte sett något avsnitt av big brother den här veckan så att jag tror att jag ska lägga mig och kolla ifatt på det. Men först ska jag duscha. Vi hörs väl!

 


 
12-03-15 18:05

Inte rätt tillfälle du






När jag försöker kolla på hockeyn och någon får för sig att börja dammsuga hela nedervåningen. Bara lite irriterande. :)
 
12-03-14 20:08

Natti natti

Ska nog snart försöka sova tror jag. Har varit riktigt trött de senaste veckorna. Igår när jag kollade på film med familjen så somnade jag i puffen. När jag sen gick och la mig vid nio (!!) så somnade jag under pausen av 2 ½ men, lite trött tror jag. Haha. Måste försöka sova också för att vi har prov imorgon direkt på morgonen. Nationella i kemi. Känner på mig att det kommer gå skit, men jag gör väl så gott jag kan!


Godnatt!


13e Mars 2012

Drar till skolan nu. Kommer åka moppe, äntligen! Känns att det börjar bli vår nu när man äntligen kan åka moppe utan att frysa ihjäl.




Eminem - Till I Collapse

 

12-03-12 07:18


Så måste det vara

I don't get it. Mamma köper en påse lösgodis, ställer in den i skåpet och säger att det är hennes. Men om hon ställer den i skåpet så måste hon ju vilja att jag ska äta av det. Eller hur? Ja, det måste vara så! Hehe.
 
12-03-10 20:38

Olyckskorkar..?

Sitter och funderar på om jag ska kolla på Melodifestivalen eller Gladiatorerna. Melodifestivalen är egentligen skit men det är ju final, så varför inte offra sig? Men jag själv tycker egentligen att Sverige har spårat ur helt när det gäller Melodifestivalen. Thorsten Flinck och Björn Ranelid? Seriöst, skämtar ni eller?

Jag hejar i alla fall på Dead by April. Dels för att det är en utav de få låtar jag hört och dels för att låten var riktigt bra. Tror att de kan komma långt i Eurovision.

 

'' Och när olyckskorkar..Pa kraxar''

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, var han helt nykter när han sjöng eller?!

12-03-10 19:26


That's right

 

12-03-10 19:13


illamående

Godmorgon! Eller god och god, det vet jag inte riktigt. Vaknade runt nio och sen dess har jag känt mig helt död. Har inte alls mått bra, mår illa och så. Vet inte alls om jag bara inbillar för att Emma nyss haft magsjuka eller om jag faktiskt mår illa. Men jag tänker bara ta det lugnt idag och kolla på massa filmer och så. Klockan tre är det hockey på tv som jag ska se på.

Skriver kanske mer sen beroende på hur jag mår.


Update: Tror jag bara inbillade mig, nu mår jag inte alls illa. Weeeeeeird.

12-03-10 11:32

Mys

Känns lite smått pinsamt att Jesper lyckades dra ner mina shorts på idrotten två gånger idag. Skäms lite. Som tur var så hade jag en stor tröja på mig så man såg bara mina ben, thank god! Kanske ska börja knyta mina shorts..

Känns så sjukt skönt att det är fredag idag. Har krypit ner i sängen nu med lite påskmust och några godisar som jag lyckades smuggla in på rummet. Ska se färdigt på filmen Ice 2020, sen kommer jag antagligen sova.




8 år



Liten skit, bara 8 år. Redan då hade jag Doris.

Doris & Uno



Ett år sen, det känns som det var igår.. ♥

Älskar & saknar er så otroligt jävla mycket! ♥

Grattis!


Tror jag har världens coolaste morsa alltså! ♥


Grattis, älskar dig mest mamma! ♥

hett


Haha, oseriöst.. Ser ut som att jag har över hela överläppen, men det blev något knas på bilden så jag har inte det egentligen ;)

Det är vid såna här tillfällen jag känner mig grymt sexig! Haha, eller?
Nu har jag tränat, duschat och haft ansiktsmask på mig. Väntar på att toan ska bli ledig någon gång så att jag kan borsta tänderna och så. Ska lägga mig och kolla på film snart tror jag. Tror inte jag orkar kolla på Big Brother.

Det kommer ett sista inlägg ikväll. Sen får det räcka!


Nighty! ♥

Läxor



Ända sen jag kom hem från skolan har jag suttit och gjort läxor. Först satt jag i 2 timmar och gjorde kemi, sen pluggade jag lite biologi. Har förhör imorgon eller på torsdag i biologin, kan inte någonting typ. En applåd!
Nu har jag pluggat färdigt för idag. Så snart ska jag träna lite, sen hoppa in i duschen. Tror jag skippar big brother ikväll, så trött som jag var imorse har jag inte varit på riktigt länge!

Probleeeeeem

Föck, palla skolan idag.
Vi har massa jobbigt lektioner, jag hade världens sämsta hårdag och mina finnar går inte att dölja. Helt sjukt, så här mycket finnar har inte jag haft på riktigt jävla länge, vafan kom de ifrån? Hoppas att det bara beror på väderomslaget eller vad det var. Och hoppas att dem försvinner så fort som möjligt. Mitt självförtroende ligger nere på marken just nu, det brukar det aldrig göra. Men jag behöver förhoppningsvis bara stå ut i några dagar. Det är inte hela världen. Får helt enkelt försöka lyfta upp mitt självförtroende igen. Yeah :D

Fast i och för sig, jag tror inte att jag är den enda som har finnar och skit. Det är bara det att vissa andra döljer det med foundation. Tycker det är ännu värre, foundation är det värsta som finns. Usch..



Problemproblemproblem. Om jag börjat redan nu, hur kommer då denna dag att sluta..? Haha..



Gammal bild.
Hade inte fixat färdigt håret helt, kanske syns? :D

5e Mars 2012

Tjenare!
Pluggade på en gång när jag kom hem ifrån skolan. Kände att det behövdes då jag aldrig pluggade igår som jag sa att jag skulle, haha. Nu har jag det gjort så nu kan jag chilla resten av dagen!

På idrotten idag var det ledarskap så det var några som hade dans. Vi fick lära oss danssteg och sådär. Kände att jag sög lite! Men det var bara en rolig grej så vad gör det. Kände mig också extremt sexig när vi stretchade också, eller? Haha! Har aldrig något problem att stretcha ordentligt hemma, men i skolan blir det en helt annan sak typ.


Ska lägga mig och läsa lite nu tror jag. Har inte läst ut boken än, vill göra det någon gång.

I like that shit

Nu blir det Big brother och efter det ska jag sova. Så jag får väl säga godnatt!




Sommar, hit, nu



2010






Gash, ge mig sommar nununu! Orkar inte vänta på värmen längre!

4e Mars 2012


Juni 2010, sommar ♥

Är sjukt trött!
Kunde inte sova speciellt länge idag heller, gick upp runt tio. Men det är skönt att jag inte sover bort hela dagarna i alla fall.

Jag vet inte än vad jag ska hitta på idag. Ett måste är att städa på mitt rum som ser förjävligt ut. Sen ska jag försöka hinna med att plugga lite, känner att jag dragit ut på det alldeles för länge så nu får det vara dags!

Skriver väl senare, antagligen!

Limp Bizkit - Behind blue eyes

Grymt.jävla.fin.låt.


3e Mars 2012

Godmorgon!
Eller jag gick upp vid halv tio men jag har inte orkat blogga. Har varit sjukt trött och sliten sen gårdagen. Blev inte så sent på discot men när jag kom hem så blev det lite senare. Kom nog i säng runt halv tre tror jag.

Just nu sitter jag och kollar runt på lite kläder som jag vill köpa. Jag har ett presentkort på 500 kr på Marieberg så jag vill dra in dit nununu. Men allt jag vill ha går sammanlagt på över 2000, kanske ska försöka ta det jag behöver istället? Haha.. Kanske drar in till Marieberg imorgon om vi har skjuts dit in eller hem. Vill inte lägga massa pengar på buss, fett snål är jag.



Jag ska väl fortsätta kolla runt lite. Annars vet jag inte vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt tror jag. Men det låter bra det med!


Disco

Har haft en grym kväll! Trodde inte discot skulle bli såhär lyckat som det blev. Hade dock lite tråkigt rätt så ofta när det inte fanns något att göra. Vi satt mest på scenen och diggade till musiken, hoho. I början av kvällen så var det knappt inga barn som dansade. Så vi körde igång en bra låt så blev det lite breakdance! Damn vad kul det är alltså! Ångrar lite att jag slutade breakdancen, IGEN. Men gjort är gjort, nu tänker jag aldrig gå tillbaka dit igen. Har fortfarande kvar alla steg så det får duga. Vafan, breakdance är ett måste på discon! Sen jag var liten har jag breakat minst en gång varje disco.

Blev lite långtråkigt mot slutet. Jag och Matilda var tvungna att fixa musiken så vi satt där uppe på scenen helt forever alone medan vissa satt där nere eller dansa tryckare. BUHUHUH. Men jag överlever, neestan. Jorå, jag överlever väl.


Vill inte riktigt gå och lägga mig än. Så jag sitter uppe vid datorn ett tag till (Läs: några timmar till). Hörs imorgon, eller något..!



Daaaaaaaaaaamn boy!

Skolan nu!



Ikväll ska våran klass ha disco.
Kanske slänger upp vad jag har på mig innan jag drar dit. Om jag hinner.

Före, under, efter




haha, lite skillnad på före och efter bilderna va?!

1a Mars 2012

Kom för någon timme sen hem ifrån Örebro.
Skulle egentligen ha åkt in dit imorse men jag ringde och ändra tid så att jag skulle slippa att missa så många lektioner. Jag var hos tandläkaren i Örebro idag igen. Det enda jag gjorde var att få min skena som jag ska ha på tänderna när jag sover så att tänderna inte åker tillbaka. Sen tog jag bussen hem direkt, så jag var inte i Örebro mer än en halvtimme.


Utan tandställning! Riktigt ovant att se mig utan tycker jag, men börjar redan vänja mig.



RSS 2.0