110731 - Jävla teoriprovshelvete!

Men gud! I natt till och med drömde jag  om det där jävla teoriprovet!
Vet ni hur jävla jobbigt det var att kugga eller? Största anledningen är för att jag skulle ha fått kört moppe nu om jag hade klarat det. Tanken på att jag skulle kunna åka ner till Frövi NU och ta ut pengar utan att behöva fråga om skjuts stör-mig. Fyfan, klarar jag det inte nästa gång kommer jag bli sur som fan.


Nu har.. Gör inte om misstaget att skriva ut namnet. Nu har **** tagit tvn från mig, jag var bara inne och klädde på mig, och när jag kommer tillbaka var hela soffan upptagen. Så sitter i köket nu.

Red hair

Nej fan, blir nog snart att färga brunt. Väldigt ljust eller väldigt mörkt, kan inte bestämma mig.
Rött hår verkar inte vara så udda här längre så nu är det liksom inge kul. Inte för att jag typ hatar alla som färgat rött hår, men vill bara inte ha samma som alla andra.
Brun är ju typ ändå den färg som används mest, men ändå..

Rött hår är roligt ett tag, när man är typ den enda. Sen är det bara jobbigt att färga hela tiden.

Problem

Jag vill kolla på film och äta choklad. Men har ingen bra film att kolla på.


ANTECKNA!

-.-'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

BLA BLA BLA !

Mer ca$h

Wei, jag är rik! :D

Andrea & morbror var precis här och då fick jag trehundra av dem. Så nu när jag fyllt har jag alltså fått 1.400 kronor. Fett mycket egentligen! Så nu har jag 2.400 löst. Lite kommer gå åt till nya saker till moppen och lite pengar till en säng.
För mig är det rätt så mycket pengar eftersom att de enda som firar mig är mina mor- och farföräldrar, Christina & Farbror, Astrid & Tore och Andrea & morbror. Det är inga andra i släkten som firar mig längre. Fast det stör mig inte.




Screamin'



Helt sjukt jävla bra!

110730 - Lördag

Klockan börjar närma sig tolv och jag sitter fortfarande här i stor tröja vid tvn. Har inte borstat tänderna eller någonting, känner att jag måste göra det. Morbror Janne kommer hit idag och firar mig efter tolv någon gång. Vill inte se ut såhär då, ingen trevlig syn..
Jag kunde sova inatt i alla fall, tror jag somnade före tolv till och med. Sedan gick jag upp vid nio idag.

På tal om att morbror kommer och firar mig idag. Jag fick en bok av Viola igår i present! Det var precis den boken jag letat efter. Det är första delen i House of night. Hade redan andra delen så nu kan jag äntligen börja läsa den serien.



Nu ska jag gå och klä mig och så innan morbror kommer.


__________________________________________________


Love ya'll!

Jag känner mig lugn just nu. Även fast jag ska skriva upp imorgon. Har kollat på Humanoid City idag och nästan bölat till att jag faktiskt sett Tokio Hotel live.
Spelar ingen roll just nu om jag klarar provet eller inte, det som känns skönt är just nu att även om jag inte klarar det så kommer jag få en kväll med mina underbara vänner ute vid stugan! Känns guld att få vara med dom då ifall jag inte klarar det. För antagligen kommer jag bli på dåligt humör om jag inte klarar det men då har jag mina vänner som stöttar mig! Känns super!


ÄLSKAR ER! ♥

Hewh

Oh god.

Fick 1000 :- idag men känner att dom kommer försvinna rätt så snabbt. Måste ha en ny hjälm till mopeden och nya fotpinnar. Antar att Matilda kommer vilja ha skjuts eller något när vi ska till fröjevi och så, så bäst att jag skaffar fotpinnar. Någon som vet hur mycket det kostar? Får kolla upp det.

Jag, kommer, bli, pank.. Igen. :)

110728 - MY BIRTHDAY


Städa, plugga, träna

Känns som att jag har haft fullt upp idag.
Fast det har jag inte, har suttit vid datorn en hel del idag också, men för det mesta har jag tränat bara. Har varit uppe en sväng (på två timmar) och pluggat med Christina. Vi gick igenom hela boken med frågor så det blev lite repetition. Imorgon ska vi gå igenom frågorna på datorn så jag verkligen förstår dom och inte bara kan svaret. Även fast jag fyller måste jag träna stenhårt.

Har varit ute på en runda idag också. Sprang lite längre än igår, vart helt genomsvett alltså. Har varit i duschen så nu sitter jag i handduk. Vet inte vad jag ska göra, skulle faktiskt kunna gå och lägga mig nu när jag har vänt tillbaka dygnet men tror det blir tvn ett tag först.

Om detta blir det sista inlägget så får jag väl säga godnatt och hoppas på väldigt bra väder imorgon! Kommer säkert spöregna, bara för att jag fyller, hehe.


Svettig och ful..


Ren och fin! :)

Städat

Nu hoppas jag att mor min kommer bli glad.
Jag och.. Okej för första gången säger jag hennes namn i min blogg. Jag och Mikaela har städan ända sen halv tre, är skapligt slut. Nu är det inga saker som ligger framme på fel ställen, inge disk, inga kläder och så har vi dammsugit. Typ första gången jag städar huset utan att någon säger till mig. Fyller imorgon så vill att det ska vara fint här hemma då.


Mjoru, det var skapligt jobbigt att gå upp med den där för trappan.

Fyller redan imorgon

Tycker det är helt sjukt att jag faktiskt fyller imorgon redan. Har gått så snabbt men ändå har jag inte längtat så mycket efter att fylla år. Jag vet att jag inte kommer få någonting av mamma och pappa då jag fick moppe av dem plus att dom betalar moppekortet också. Det gick på en hel del kan jag säga!

Familjen kommer sova ute på sjön inatt också, det känns faktiskt väldigt trist. Jag vill att dem ska sova hemma inatt. Jag vill inte vakna upp och vara helt själv precis, men det kanske blir så. Mamma sa att jag kunde hänga med dem ut till stugan och sova där inatt men tror inte jag vill det. Det beror helt på när alla kommer hem imorgon. Så vi får se!


Jag är beredd på att få maaaaassaaa grattis på bloggen imorgon, okay? :D



Juli 2010.

110727 - Dröm

Drömde en rätt så konstig dröm inatt som jag måste dela med mig utav.

Jag drömde om att jag åkte hem från skolan tidigare än alla andra, ungefär vid tio. Jag hade precis skaffat en wierd kille också. Men sen kom det ett par killar från skolan i en stor buss med massa dricka och allt. De skulle tydligen tillbaka till skolan och festa. Så min kille hängde med så jag fick vara hemma själv. Vilket jag ångrade. Så jag smsade ena killen i bussen och frågade om de inte kunde vända tillbaka och hämta mig. Det ville de inte så jag cyklade till skolan igen.
Där var det ett jävla liv. Jag skrek åt alla och alla skrek åt mig, fyfan vilket jävla liv det var! Det slutade med att jag stack hem igen från alla fuckers. Då smsade ena killen mig och skrev ''Oj, nu kommer *tjejensnamn* sprida ett ryckte om det här, lita på det!''
Tillbaka skrev jag ''Jag är inte förvånad, men jag är van att folk sprider rykten om mig.''

Det var typ det jag drömde, tyckte att den var lite konstig. Hoppas det inte kommer bli sen i nian. ;)
 
11-07-27 09:49

Powerwalk

Fyfan.

Att få ta en lång kall dusch var välbehövligt efter den där rundan kan jag säga. Oh man! Trodde jag skulle dö där ett tag.
Först så körde jag lite powerwalk hela grusvägen, hatar när folk ser mig springa. När jag kommit ut på den asfalterade vägen så sprang jag en liten bit. Sprang inte så himla mycket den här rundan, får håll på en gång. Någon som vet när och hur jag ska springa utan att få håll? Fett jobbigt att få ont på en gång.
När jag hade kommit tillbaka så sprang jag runt lite på gräsmattan och gjorde en massa saker. Tillslut svettades jag asmycket. Kändes skönt på sätt och vis för då vet jag att jag i alla fall har gjort någonting.

Nu känner jag mig i alla fall fräsch igen och tänkte ta och lägga mig framför tvn eller så ett tag och käka banan.

__________________________________________________________________


Bilden togs för snart ett år sedan då jag var ute på en powerwalk med Misty. Tog det inte lika seriöst då, märker jag.. Hehe.



11-07-26 21:16

Ginza





__________________________________________________________________________________________________________

♥ Prison Break 99 :-
♥ Never Back Down 19 :-
♥ Present till Matilda

Kom på det att jag även skulle ha köpt med Twilight som bara kostade 49 :-. Men inte fan tänkte jag på det, surt. Får väl köpa den nästa gång isåfall. Skulle först ha köpt One Tree Hill men hade inte råd bara för att jag var tvungen att betala frakt.
Nästa gång blir det antagligen att köpa Harry Potter boxen där filmerna 1-6 ingår. Kommer kosta mig 300, det är väl inte så jävla dyrt?
 
11-07-26 20:46
 

Snart ut och springa

Nu ska jag ta och kolla på Heroes och måla naglarna.
Ser att solen börjar gå ner så efter ett avsnitt av Heroes så blir det att sticka ut och springa. Vet inte varför jag fått sådana ryck om att helt plötsligt förbättra lite på konditionen. Bara blev så, antagligen för att skolan snart börjar. Men om en vecka kommer jag inte springa något mer, lita på det.
Har även försökt att beställa frisörtid här i Frövi. Men verkar inte som att salongen är öppen idag. Hon har ingen egen hemsida heller så kan inte kolla vilka tider hon har öppet. Börjar bli lite smått panik med att klippa sig känner jag. Hatar mitt hår.
 
11-07-26 18:34

Tjockis


Är jag tjock om jag äter direkt ur kastrullen?

Vet att det var jävligt mycket mat i, orkade knappt hälften.
 
11-07-26 18:00

110726 - Skitsida

Nu är jag hemma efter att varit hundvakt. Ni skulle ha sett deras minsta hund, så otroligt mega söt! Tog kort och sådär men det kommer jag inte lägga ut.

Vet ni vad jag stör mig på? Jag stör mig på CDON. Först och främst så kan man varken bli medlem eller beställa grejor om man är under 18 år. Så då registrerade jag mig med mitt namn fast med mammas personnummer. Vad tror ni händer efter att jag beställt mina grejor? Jo, det jag beställde blev annullerat! Fan vad arg jag blev! Plus att det var fraktfritt då också, det var precis så jag hade råd! Sen så stod det att mitt konto hade blivit spärrat. Mailade självklart till dom och berättade hur det var. Nu har dom tagit bort min förra sida så jag har fått registerat mig på nytt. Tyvärr så är det inte fraktfritt längre så hade inte råd med det jag skulle köpa. Så istället köpte jag billigare saker på Ginza.


CDON is a BIG NO NO!

 
 
11-07-26 15:58

110726 - Hundvakt



______________________________________________________________________________________

Tjena suckers!

Sitter hemma hos Johanna just nu och är hundvakt. Trodde inte det skulle bli så jobbigt men trodde fel. Den lilla hunden var faktiskt lite jobbig. Men det går bra, dem är så söta så! Ligger just nu och kollar på Nils Karlsson Pyssling men den filmen är inte så bra.

Matilda ska komma hit idag hoppas jag. Vill inte vara här själv till tre, känns alldeles för ensamt. Vi får höras när jag kommer hem, kommer nog sova hemma inatt när det snart är dags att skriva upp.

Hörs när jag kommer hem!


11-07-26 09:15

 

 


110725 - Hundvakt imorgon

Ska vara hundvakt imorgon så kommer åka dit jag ska vara hundvakt och så slaggar jag där inatt. Vet inte om det kommer upp något inlägg imorgon då men annars så hörs vi när jag kommer hem! :)

buhu

Fan det är så nära till uppskrivningen nu! Dagen efter jag fyller ska jag skriva upp för AM-körkort. Vet ni hur nervös jag är eller? Och vet ni hur jobbigt det är att veta att det är så nära? För att komma någonstans måste jag fortfarande fråga om skjuts vilket känns så jävla jobbigt då jag bara vill ta moppen hela tiden.

Får hoppas på att jag klarar det också, annars kanske jag måste vänta ännu längre, eller så kanske jag inte ens hinner köra någonting i år. Usch vad jobbigt det här är! Kommer suga. :(

4 Dagar kvar

 

Åh, ja. Jag har stavat fel med vilje, så ni inte tror att jag är dum i huvudet eller något. :D

 

 

 

 

 


Lekte lite..

.. och redigerade alla fula bilder på mig.

yeaäh

_________________________________________________________________________________________________

Ey fyfan vad tråkigt jag har.
Först skulle Mätilda ha kommit hit men hon hade ingen skjuts. Tråkigt ju! :(
Har precis kollat på två avsnitt av Jersey Shore också. Fyfan, den där bruden Angelina är störd så det skriker om det. Skulle aldrig klara av att vara i samma hus som henne i ett dygn, skulle bryta ihop.

Tänkte först kolla på Rädda Willy 1, men jag har sett den en gång och minns hur jävla mycket jag grät till den filmen. Det var något otroligt. Förutom Remember me så var det den film jag gråtit mest till. Så jag känner att jag verkligen inte orkar gråta någonting just nu, får bli en annan dag!


Får se om det blir några mer inlägg ikväll. Funderar på att dygna, men tycker det är slöseri då när jag bara kommer vara trött dagen efter. Det är inge kul.

__________________________________________________________________________________________________________



5 dagar kvar bitches!

________________________________________________________________________________________________________

 

Ärligt talat är jag inte taggad alls. Kan inte förklara varför, det går bara inte. Det är liksom, jag vill inte riskera att bli sur när jag fyller år och allt.. Asså, nej det var inget. Ni skulle aldrig förstå.


Rest in peace

Vet inte om ni vet att sångerskan Amy Winehouse nu är död. Hon hittades död i sin lägenhet på lördagskvällen i London. Hemskt eller hur?!

Vet egentligen inte vad jag tycker om att hon inte längre finns i livet. Hon var alkoholmissbrukare så det bara skriker om det så man förstod att någonting skulle hända med henne. Vilket är väldigt synd eftersom att hon gjorde bra låtar och sådär. Ah, det är hemskt alltså.



Tänk om det skulle hända samma sak med Linday Lohan? Inte för att hon har lika stora problem som Winehouse hade, tror jag. Men ändå, älskar Lohan's filmer!

Blöta hundar

Hey blöt hund!



_____________________________________________________________________________________________________

Vilket jävla kukväder det är! Åkte hem från stugan typ alldeles nyss och det spöregnade som in i helvete. Vart genomblöt! Sen efter det var vi tvungna allihopa att sätta oss i en bil när alla var blöta, snacka om obekvämt. Hatar att vara blöt, typ det värsta jag vet.
Sitter i en stor tröja just nu och ska snart hoppa in i duschen så fort den blir ledig. Skulle behöva en varm dusch just nu.

________________________________________________________________________________________________________


Awh, lilla söta Misty blev också genomblöt. Tror hon hatar det lika mycket som jag! ♥

yes

Har precis kommit hem från Viola. Sover hemma inatt, det börjar dra ihop sig mot uppskrivningen och tjejkvällen som det var tänkt att jag skulle ha ute vid stugan. Fyller år dagen före så tänkte att vi kunde fira mig då.
Har inte fått svar från alla än om de kommer slagga där eller inte. Ni som ska göra det behöver i alla fall inte ta med er nå täcke eller så för det kommer finnas där. Vi sover väl på madrasser då på golvet, om vi inte blir så få så att vi får plats i sängarna. Skriver det här bara för att ingen verkar vilja svara på mina sms.



Hörs.

Tidinställt



_________________________________________________________________________________________________________

Antagligen har vi sett färdigt filmen och antagligen var den riktigt bra. Vet inte det just nu eftersom jag inte sett den än. Krånglar jag till det för er?

Skriver mer när jag kommer hem om vad jag tyckte om filmen. Den är säkert asbra! Bara inte typ Ron dör eller något för då vill inte jag se den.


Tidinställt



_________________________________________________________________________________________________________

Antagligen har vi sett färdigt filmen och antagligen var den riktigt bra. Vet inte det just nu eftersom jag inte sett den än. Krånglar jag till det för er?

Skriver mer när jag kommer hem om vad jag tyckte om filmen. Den är säkert asbra! Bara inte typ Ron dör eller något för då vill inte jag se den.


Harry Pottahh



Bilden är fätt wierd jag vet. Höll typ på med piercingen när jag tog och så blev den sådär. Båda bilderna bjuder jag på för båda bilderna vart inte speciellt bra. Har tagit bättre.

________________________________________________________________________________________________________

Drar snart iväg in till Örebro igen med Viola. Efter det hänger jag med henne hem och så tältar vi kanske. Ska det bli fint väder inatt och imorgon bitti och om de har allting till tältet så blir det nog så, annars sover vi inne helt enkelt. Hörs nog inget mer ikväll om jag inte gör ett tidinställt. Annars hörs vi imorgon. Pussva!


Tips - Djävulens märke

Värstingklassen 9c i Katarinaskolan får en dag en ny vikarie. Malin, som hon heter, är ung, snygg och trevlig, och på något sätt lyckas hon få de allra stökigaste eleverna att lugna sig. Men det är något märkligt med henne, varför tycks hennes ögon ena stunden vara blå, för att i nästa vara bruna?
Efter ett tag kommer deras ordinarie lärare Hanna tillbaka och allt återgår till det normala. Men en morgon när eleverna kommer till skolan hittar de henne död i klassrummet. Har hon begått självmord eller inte? Malin blir deras ordinarie lärare. Men ju längre tiden går blir några av eleverna varse att det är mer till Malin än bara den vänliga fasaden.
Under en tvådagarsutflykt får en av eleverna se Malin ha sex med en av de bråkiga eleverna i klassen, och hur Malin antar ett demoniskt utseende. Hon får ett tredje öga i pannan och det ändrar färg precis som hennes ögon. Vad är hon? Hade hon något med Hannas självmord att göra? Kan hon manipulera deras sinnen?



_____________________________________________________________________________________________________

Läste denna bok förra veckan. Det var en utav de böckerna jag köpte i stan och även boken Fallen Ängel.
Boken läste jag ut rätt så snabbt, i genomsnitt ungefär 100 sidor om dagen. Jo ni ser att jag är en nörd här! :)

I recommend!


21a Juli 2011

Om fem minuter ska jag börja tänka på att snart dra ut till bussen. Har fixat mig och allt sånt där.
Kommer komma in till stan vid tio och ska inte vara vid tandläkaren förrän vid elva. Men antagligen är inte någonting öppet som vanligt. Om jag hinner efteråt så ska jag svänga förbi Bokia om jag orkar och hittar, haha! Har köpt en bok som är andra boken i en serie så jag måste köpa första innan jag kan börja läsa dom.


Ikväll blir det biotime! Var aslängesen jag gick på bio. Sist tror jag att jag såg Farsan om jag inte minns helt fel. Fätt bra film ju! Ikväll blir det Harry potter! Alla har typ varit som tokiga när det var premiär men ärligt talat skulle jag nog inte orka kolla när det skulle vara premiär. Så det blir ikväll istället! :D




Har shorts så mig så jag måste springa ut och kolla om det är kallt. Vill inte gå och frysa sen liksom.. PUSSEN!

Stackars mig..

Fyfan.
Känner inte alls för att gå upp före åtta imorgon när jag är van vid att gå upp tolv. Lär ju somna på bussen och då ligger jag illa till. Klockan är redan vid tio och jag måste raka benen, känner att det är lite panik med det. Mina ben ser ut som.. Ah vettefan. Så det blir att raka benen och kolla på heroes sen blir det kanske att spela lite mario. Var aslängesen jag gjorde det så måste fan göra det!


Bäst att sätta fart så jag får sova lite inatt i alla fall.

Tror att alla redan vet att det är den 20e Juli 2011 idag..

Tror inte jag gjorde tillräckligt med tidinställda inlägg medan jag var borta.

Hey föresten! :)

Varit ute på stugan de 2 närmaste nätterna, tror jag..?
Igår kväll har varit så härlig så vet inte vad. Låg på bryggan och läste på kvällen då det var vindstilla. Tror jag läste i två timmar, ungefär 80 sidor kanske. Riktigt härligt! Idag var det tyvärr lite värre väder så jag kunde inte ligga där och läsa.

Jag sover hemma inatt för jag måste upp tidigt imorgon för att duscha och sedan ta bussen in till stan. Måste till tandläkaren för en bit av tandställningen har lossnat så tandläkaren måste limma dit det igen. Sedan åker jag hem ett tag, fixar mig och så sen drar jag och Veåla in till Örebro igen för att gå på bio. Can you evah guess vilken film vi ska se på? :D


Boken jag läser för tillfället, super bra bok!

Dyra jeans



- Så mycket för så lite.
Någonting jag hatar är att byxor, speciellt jeans kostar som fan! Vill man ha ett par bekväma jeans så får man vara beredd på att lägga i alla fall över 500 kr på det. Jag har fan inga pengar så brukar aldrig köpa jeans längre. Asjobbigt! Kollade bland annat på nelly.com efter jeans, lite mer baggy. De kostade fan 599 kr.

Hata dyra kläder!



Åh, säkert assköna!

Onsdagens outfit


Hade på mig detta sist jag var inne i stan, tror det var i onsdags i alla fall.
 
11-07-19 18:00

Nuvarande bakgrundsbild



Tror jag dör så snygg han är där!
 
11-07-19 13:00

HAHA

*Telefonen ringer*

Jag:
Hej det är Nathalie.
Tjejen: Ja hej, vem är det jag pratar med sa du?
Jag: Nathalie..?
Tjejen: Hej Nathalie! Jag ska fatta mig snabbt och jag ska inte sälja någonting så du kan vara lugn.
Jag: ....?
Tjejen: Blablabla, *Säger någonting med pension eller någonting*
Jag: Ehm, jag är bara 15 år så jag vet knappt vad du pratar om..? :o
Tjejen: Jaha, förlåt!

Ah, någonting sånt. HAHA, tyckte det var lite roligt.. Hon skulle återkomma så hoppas att jag hunnit åka till Viola då!
 
11-07-18 18:06

Klara

Tar mig en kopp varm choklad och kollar på Klara. Är ändå så fult väder ude. Härligt!


11-07-18 16:21

Slaggar hos Viola

Jag sticker till Viola och slaggar där inatt. Kommer hem imorgon igen men tror datorn får bli med också. Bara så ni vet liksom! :)
 
11-07-18 14:00

18e Juli 2011

Chänare! Har nästan precis kommit hem från stugan, har svarat på lite kommentarer och sådär. Vet inte riktigt om jag sover hemma inatt eller om jag följer med tillbaka, beror på ifall Viola kommer hit eller inte.

Det har inte varit speciellt bra väder dem senaste dagarna, det gör mig på väldigt dåligt humör, är det bara jag som blir det eller..? Känns som hela sommarlovet blåser iväg med ovädret. FYFAN.

Jag ska väl försöka göra tidinställda ifall att jag följer med ut. Annars märker ni om jag stannar kvar hemma. See ya! ;)



Min ögonsten.

11-07-18 12:38

Hot


And I want you in my life

The Pretty Reckless – You

 


Hjälp mig någon ?

Någon som vet hur jag ändrar rubriken? Jag har gjort det flera gånger och jag vet vart jag ändrar stilen på den. Jag brukar ändra till Arial och en massa olika. Men ändå så blir det sådär? Jag vill inte att det ska vara ''skrivstil'', vill att det ska vara vanlig rak jävla text. Någon som kan hjälpa mig? Man ser ju för fan inte vad det står ibland..



Mama, I'm coming home

Sticker ut på sjön till familjen nu. Så fort lillebror kommer hem skjutsar farfar oss till Furunäs. Känner att det börjar bli lite tråkigt att sova hemma hela tiden. Har varit hemma dels för att sitta vid datorn (hehe) men också för att träna till moppekortet. Gjorde ett litet större prov på datorn igår och fick bara tre fel, lagomt lycklig tjej alltså! ;)


Vi hörs när jag kommer hem, vet inte vilken dag det blir. Kanske imorgon, får se!



Min moppe, sjuuuukt snygg va?! ;)

Lillebror!

Idag kommer min lillebror hem! Är rätt så happi! :D
Han har varit på Öland med farmor och farfar i en vecka. När jag var i hans ålder var jag också på Öland med farmor och farfar, men kommer inte ihåg ett skit av det. Synd som fan!

Drar ut på sjön idag igen. Lillebror ska också ut så då vill jag självklart träffa han igen. Jag gör väl lite tidinställda kanske nu när jag kommit igång och bloggat igen. Får se hur länge det håller den här gången, haha. ;)



Ph: Mei och lillebror.
Vill, men vill ändå inte lägga upp bilder på familjen i bloggen. Så täckte över lillebror lite. Hope you don't mind! ;)

INSPIRATION; TATTOOS


 

Lite sådär skulle jag vilja taturera när jag blir äldre.

På bild ett så vill jag att det ska stå mamma på ena och pappa på andra handleden. Riktigt fint!

 


16e Juli 2011

Gäsp! Vaknade nästan nyss av att Misty började busa med mig. Antagligen ville hon att jag skulle gå upp någon gång så att hon kunde gå ut. Haha, gulli! :)
Har inte ätit frukost än eller någonting, klarar inte av att äta direkt på ''morgonen''. Sitter just nu och kollar på Top Model, vet inte vilken säsong.

Vad ska jag göra idag då? Har faktiskt ingen aning. Jag och Viola ska gå på bio någon gång, vet inte vilken dag så vill inte åka ut till stugan då. Men vet jag vilken dag sen så åker jag väl kanske ut, eller så sover jag hemma. Får se.


Ph: Me, London, 2010.

Glömde kameran i stugan så bjuder på gamla bilder. Enyoj! ;)

Stop. Breathe. Life is beautiful

Börjar bli rätt så trött. Men tänker inte gå och lägga mig! När jag sover hemma själv med min underbara hund så kan jag inte gå och lägga mig när det är mörkt. Det går bara inte. Eller jo, visst går det men då sover jag med alla lampor tända och jag vill verkligen inte slösa på ström hela natten. Istället sitter jag uppe tills det börjar ljusna lite, då kan jag gå och lägga mig, haha! ;) Vet att jag är feg, men what the hell.


Sitter och kollar på Jerry Springer. Finns rätt så många sjuka människor alltså, sorligt...




Photo


Greger Neger
 
11-07-15 23:34

Burlesque



En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.



5/5 jävla stjärnor!
 
11-07-15 23:31

Two month ago


One more time, sen blir det bye bye till rött hår!
 
11-07-15 23:25

Old Nathalie


Ph: Rätt så gammal bild var det ja. But loved my hair !

11-07-15 23:19

It's Only One Tree Hill !

Var i stan igår. Köpte One Tree Hill Säsong 2 & 3. Det var rea så det var bäst att passa två. Fick båda filmerna för bara 418 kr. FÄTT jävla billigt.

Nu väntar jag bara på att säsong 8 ska komma ut med svensk text. Sen jävlar ska jag köpa alla säsonger & då blir det MARATON! Älskar One Tree Hill!

Men tycker det är riktigt tråkigt att ni-som-sett-hela-serien-vet-vilka-jag-pratar-om inte är med i säsong sju.. Eller åtta va? Hoppas att dem blir med i allra sista säsongen. Efter nionde säsongen blir det inget mer. Åh! :(


B.Davis & P.Sawyer.
 
11-07-14 14:02

åhh..

MEN VAD I HELVETE! Tredje jävla gången jag gör ett inlägg & det försvinner när jag nästan skrivit klart! PALLA!

Bara för det tänker jag inte skriva det jag skrev först.
 
11-07-14 13:54

DISS

Någonting som jag verkligen tycker är jättefult på fel personer är piercing på överläppen ! Nu behöver inte alla ta illa upp, det är fint på vissa men jag har sett folk som det är jättefult på. Ser typ ut som mustasch.




Men någonting jag hissar är hål i tungan, tycker det är så jävla hett så det finns inte ! När jag blir av med den här jävla tandställningen är det tungan som gäller. Om jag får för mamma vill säga.. ;)

hade typ bara lust att göra ett inlägg

Ibland är det fan skönt att sova hemma själv ! Förutom när det är mörkt ute & så då.. Är extremt mörkrädd ibland alltså!

Andra natten jag sover hemma själv. Orkar verkligen inte följa med ut till stugan längre. Sov där hela förra veckan vilket var så jävla najs så det finns inte ! Har varit riktigt skönt där ute. Men nu denna vecka visste jag att det inte alls skulle vara lika skönt där ute & jag visste att det skulle finnas folk som tjatar hål i öronen på mig. Så för mitt eget bästa så stannar jag hemma. Orkar inte med allt prat just nu när det varit ''tyst'' i en vecka. Det är jävligt sorgligt om jag får säga det själv. Egentligen ska jag väl kunna vara ute vid stugan utan att störa mig på saker hela tiden. Men så är det nu, ingenting jag kan göra åt.

Så nu är jag istället hemma själv vilket är väldigt skönt det med! Har varit med Matilda de två senaste dagarna, båda gångerna stack vi till prästryggen och badade. Tror vi ska va imorgon &så, fiiiiiiiint! ;)



 
11-07-12 01:46

10e Juli 2011

Var på Power Meet i fredags. Jag brukar annars bara åka dit över torsdagen med familjen, sen brukar dom ''vuxna'' vara kvar där när alla fylla sätter igång på fredagen & lördagen. Men denna gång så blev det inge Power Meet på torsdagen så jag fick hänga med på lördagen istället. Det trodde jag faktiskt inte!
Jag var beredd på att få se världens fylleslag men så blev det faktiskt inte. Jag såg bara en person som sprang runt näck, det var typ det enda. Så det finns inte så mycket att berätta om!


Sover hemma ikväll. Känner att jag behöver träna på trafikregler & skit. Ska skriva upp för AM-körkortet om några veckor. Vill absolut inte kugga !





Hööööööööööööörs

10e Juli 2011

Var på Power Meet i fredags. Jag brukar annars bara åka dit över torsdagen med familjen, sen brukar dom ''vuxna'' vara kvar där när alla fylla sätter igång på fredagen & lördagen. Men denna gång så blev det inge Power Meet på torsdagen så jag fick hänga med på lördagen istället. Det trodde jag faktiskt inte!
Jag var beredd på att få se världens fylleslag men så blev det faktiskt inte. Jag såg bara en person som sprang runt näck, det var typ det enda. Så det finns inte så mycket att berätta om!


Sover hemma ikväll. Känner att jag behöver träna på trafikregler & skit. Ska skriva upp för AM-körkortet om några veckor. Vill absolut inte kugga !





Hööööööööööööörs

sadhjk

Palla blogga, finns inget att skriva om liksom.

Imorgon blir det Power Meet. Egentligen skulle jag inte med men orkar inte vara kvar vid stugan. Så det blir cruising! ;)
 
11-07-07 23:01



RSS 2.0