thaanks for the memoriiies

Vet att bloggen inte har uppdaterats på väldigt länge. Jag har inte pallat med datorn så mycket + att jag var på kryssning igår som jag fick i present när jag fyllde 14, alltså förra året.

Förr eller senare blir det bättre uppdatering, men just nu är det dåligt med det. Vet inte alls om det blir uppdaterat ikväll men om jag känner mig själv rätt blir det nog inget, palla liksom..

Ska kolla på film nu och fiiiira att det äntligen är helg igen! Tror den jag ska kolla på heter My fake wife. Tydligen satt pappa och asgarvade till den när han såg den, så bäst att jag kollar på den, hah.
 
11-05-27 15:31

Hej player! :)

Oj oj oj då. Redan en ny? Vad hände med dina andra 7 tjejer på skolan? P-l-a-y-e-r?

22a Maj 2011 - Vid liv

Det är så otroligt skönt att äntligen fått sova ut lite. Viola slaggade här och jag somnade halv tre och vaknade halv tolv. Sov alltså nio timmar för en gångs skull.
Viola slocknade vid cirka två igår, då sov hon för fullt. Jag låg vaken en stund till och fixade lite med musik som jag ska ha till nästa vecka. Vid halv tre så ville jag sova, hade egentligen kunnat vara uppe hela natten men ville inte vara uppe längre efter allt snack om jordens undergång som skulle vara tre på natten. Visste att det inte skulle hända men tyckte att det var bäst att somna innan så att jag inte skulle ligga vaken och oroa mig mitt i natten.

Vi sitter här och pusslar just nu. Tror inte vi får ihop hela idag men nära på. Så kommer antagligen sitta och pussla ikväll också. Skulle egentligen sova ute vid stugan idag men tror jag skippar det inatt. Måste duscha och lite sånt och när jag ändå blir hemma själv så tänkte jag ta itu med lite läxor och sådant skit.


Någon större wannabe får man fan ta och leta efter.

Kommer ihåg.. Kommer ihåg.. Nej inget..

Haha, här om dagen när vi var över hos dem på grannön så frågade mamma mig någonting. På den frågan var det meningen att jag skulle svara ''Jag kommer inte ihåg, det var så längesen jag såg den.'' Men istället vart det ''Jag kommer ihåg, det var inte så längesen jag såg.. Kommer ihåg.. Nej det var inget..
Tror jag var lite på på vad-man-nu-säger där jag med utav colan jag fick. Haha!

Violaboi här

SNABBT INLÄGG!

Viola slaggar här inatt, eller det är visserligen natt. Klockan var lixom tio nyss..


Palla skriva, hörs!

21a Maj 2011

Men tja! Blir ett riktigt sent inlägg här, bloggar från stugan. (Tidinställt, skrevs den 21a men publiceras den 6e, fast på datumet 21a)

Har verkligen haft det jättetrevligt ikväll. När vi kom hit så bökade vi en massa med sten som låg stora som odjur i marken. Efter det tog vi en ‘’paus’’ och stack över till några andra som jag inte kommer ihåg namnet på. De har stuga på ön bredvid oss så det är nära och bra. Vi var där och kollade på så ska det låta och pratade massor. Från 20 fram tills 00. Trevligt trevligt! Vart lite trött mot slutet bara.

Ligger nu i sängen, alldeles själv på rummet. Skönt att slippa alla.. Två syskonen, eller borde jag skriva tre? Höhö, nej aldrig.


Glömsk

Orkar typ inte blogga någonting nu. Har varit så mega super duper trött idag så det finns inte. Så de som tror att jag varit sur, vilket jag är ofta. NEJ, har bara varit trött och osocial, orka springa runt och garva hela tiden lixom..

Har varit glömsk idag också tror jag. Först trodde jag att vi skulle få reda på biologiprovet, men det fick vi tydligen reda på förra gången. Sen så skulle jag springa in och hämta mina brillor i skolan men glömde mina nycklar i väskan, så gjorde världens minsta u-sväng och sprang igenom grinden precis när en annan skulle igenom, kunde ha blivit en krock där alltså..

Haha, sen så skulle jag dricka hemma, jag går ut mitt rum på väg till köket och kommer på att mitt glas står inne på mitt rum. Så jag går in på rummet och då tänkte jag att då kan jag ändå lämna mina nycklar när jag är där. Då lämnar jag mina nycklar och går igen. Så jag fick gå tillbaka en gång till..

Nej, nu ska jag chilla, tar vara på tiden jag har kvar på denna planet. :( Nej då, ingenting kommer hända, men ifall att, så tänker inte jag göra några läxor.

Hata internet ?

Men palla! Hade skrivit ett inlägg och sen försvinner allting självklart bara för att internet hakar upp sig. Blir så varenda jävla gång någon ringer eller vi ringer på hemtelefonen. Jävla skit internet.

Blir inte bättre av att jag har ett jävla tovigt hår så får så otroligt ont när jag ska borsta det. Hela håret ryker snart, skönt!

Nu orkar jag inte skriva ändå.

Live every second here and now

Går och lägger mig nu och inte tidigt som jag sa. Som ni vet så blir det aldrig som jag sagt från början, beror det på mig tro? Anywaaay så har jag kommit i säng nu och tänkte läsa lite, brukar alltid bli trött av det.

Imorgon har vi läxförhör i biologi. Tror ni jag tränat? Det är så typiskt mig att alltid skita i saker! Känns som att jag slösar bort en massa tid på att träna på någonting jag ändå kommer glömma bort tio minuter efter förhöret. Vad finns det för mening med att läsa på då? Istället har Matilda varit här och vi har varit ute vid studsmattan hela tiden, härligt.

Nattis Nattis! ♥
 
11-05-19 22:26

Pirates of the Carribean


Tjä! Har inte hänt någonting idag så blir inget långt inlägg. Fast när vi hade hemkunskap idag så skvätte Jesper vatten på mig så jag skulle givetvis hämnas. När han står vi vattnet skvätte jag lite vatten på han och fick en hel jävla simbassäng på mig. Haha! Vart typ dyngsur i ansiktet. Resten av dagen gick jag med mascara bara på ena ögat, måste ha sett fint ut!

Ska kolla på Pirates of the Carribean. Jag, mamma och pappa ska kanske gå på den nya snart så vill kolla om på hela. Olyckligtvis har vi tappat bort ettan, men den är ändå dålig. 

 

11-05-19 17:32


19e Maj 2011


Ph: Jag och Tjocksteffe i Mars 2011.


Morgon! Ska snart börja dra mig ut mot bussen. Idag är det världens drygaste skoldag, torsdag. Vi har typ alla lektioner som går att ha, förutom SO konstigt nog. Plus att mitt hår är äckligt som fan idag, vilken fin dag detta kommer bli.
Jag vet att vi håller på att kolla film på engelskan och på tyskan ska vi göra ett läxförhör sedan kolla på film där också. Så det blir väl rätt så chill!

Skriver mer när jag kommer hem, hörs!

 

11-05-19 07:30


Tracy LordsNej nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite. Som ni vet så har jag börjat i Carolina Gynnings andra bok, hennes liv är så roligt att läsa om! Har förut läst en bok som handlade om en tjej, nu kommer jag inte alls ihåg vad hon hette. Tror hon var med i någon film som hette Cry Baby. Sökte på google och hon heter Tracy Lords. Där handlade det om hennes tid som ung, och hur hon kom in i porrbranchen, alla crazy killar hon haft och så. Den boken var riktigt bra, inte alls för att hon kom in i porrbranchen och så om det är det ni tror. Men det är intressant och liksom få veta vad för hemska saker hon varit med om. Ah, den var i alla fall bra.

Imorgon kommer jag nog gå och lägga mig tidigt, var längesen jag somnade före elva, hehe. Godnatt.
 
11-05-18 21:19

Nej nu jävlar orkar jag inte vänta längre!


 
Jag vet inte hur längesen det var som jag såg One Tree Hill. För ni kommer väl ihåg hur jag jämt jämt jämt tjatade om OTH hela tiden? Eller det kanske var i min förra blogg som jag gjorde det. Anyways så har jag nu bestämt mig för att kolla på så många avsnitt jag hinner på engelska innan de kommer på svenska, alltså text. Lite borde jag väl fatta? Det slutade så otroligt spännande i sista avsnittet av säsong 7 så jag kan inte hålla mig längre, I CAN'T!
 
11-05-18 18:08

Nu börjar Freja bli lagomt jobbigt


Jo, visst är det sött att Freja sitter och pratar, visslar, skäller och mjaoar en massa men nu har det gått för långt! Älskar annars att sitta och lyssna på henne men nu har hon suttit och pratat hela dagen när jag kollat på tv. Snacka om att jag blir irriterad. Är det inte en person så är det ett djur, haha!

 

11-05-18 18:00


Ett år sedan


Ph: Maj 2010


Ett år sedan, tiden går så sjukt fort!


11-05-18 14:30


Hemma tidigare


Ph: Freja - Januari 2011


Yes, ni ser rätt. Klockan är halv två, vi fick sluta tidigare. Jag och Pernilla fick sluta tidigare för vi hade idrott på elevensval. Värsta skönt att sluta nu!

Hade provet idag också, tror jag fick G, inte mer. Inte IG, inte VG. Men what ever, fysik är inte mitt bästa ämne ändå så vad hade jag väntat mig?
 
11-05-18 13:33

18e Maj 2011

Har precis blivit klar nu och sitter och väntar på bussen. Har prov idag och jag har inte pluggat alls varken igår eller någonting idag så det känns lite sådär. Fast vem bryr sig om betyg när jorden ändå ska gå under? Näj nu får jag sluta säga så där alltså! Säger så till allting, jag tar jämt så mycket hårspray i håret, ''Men kan lika gärna göra slut på den när jorden ska gå under''.
Asså jag känner mig inte lika säker längre eller vad jag ska säga. Tror verkligen inte att den går under men det finns ju alltid en pytteliten chans. Usch, hatar verkligen sånt här! Kan inte jorden gå under idag istället så jag slipper vänta?

Om den gubbhelvetet har fel nu så är jag helt säker på att han kommer dö på något vis, jävla gubbe. Fatta hur många han skrämmer upp?

11-05-18 07:29


prov imorgon igen

Nej nu tänker jag sova och hoppas på att vakna upp imorgon. Ah, antagligen eftersom att det inte kommer bli någon jävla undergång. Den där gubben får gärna dö, gör inte mig något.

Kul är det också att vi har fysikprov och jag inte ens kollat på det där pappret idag, fast kan det ändå rätt så bra så får hoppas på det bästa!


Någonting som irriterar mig är att vi ska ha prov i matte men vi har bara kommit igång lite i det området och vi har fyra mattelektioner kvar ungefär, hur fan ska vi hinna?!?!?!?

punkt punkt

Någonting jag hatar är när vuxna jämt står på varandras sida. Som när vuxna står på våra dåliga lärares sida. När ska dem fatta att det är de sämsta lärare som finns?

Tror det var igår så anklagade intevärdattnämnahansnamn oss för att ha stoppat in en sladd i tvn. Sen anklagade han Matilda bara för att det stod Matilda på tvn. Vem fan tror han han är om han tror att Matilda står med sin jävla nyckel och ristar in sitt namn i tvn? Likadant så anklagade han oss för att ha suttit och brutit på stolsbenen så dem blir helt snea så nu får vi inte längre vara inne i vårat klassrum. Han har tydligen satt upp en lapp i lärarrummet där det står; 8B får inte vara inne i deras klassrum för det förstörs bara saker. Inte riktigt så stod det men kommer inte ihåg exakt vad det stod. Hur larvig får man vara egentligen?

Jag har sagt det och jag säger det igen, vi kunde inte ha fått en mycket bättre lärare, eller en bättre skola i huvudtaget.

Lördag, jordens undergång?

Men nu får dem väl för fan ta och ge sig? Påstår dem att jorden ska gå under nu på lördag bara för att en gammal gubbe som kommer dö när som helst har läst bibeln?! Asså det är helt obegripligt. Den 21 Maj 2011 kommer detta hända, det finns inga tvivel om att det inte kommer hända, säger han. Han måste vara, dum i huvudet eller något. Inte en chans att jag tror på någonting sånt. Visst, jorden kanske går under någon gång, men inte än på flera tusen år. Varför just på lördag? Vadå, så jorden typ bah; Ah nu var det 700 000 sedan som det och det hände, nu gör vi en jävla stor jordbävning! Skitsnack! Big Bang och Gud har inte ett skit med varandra att göra, enligt mig. Haha, omg..

Fast visst, gör den det kan jag lika gärna åka in till stan med Matilda imorgon i alla fall och göra slut på mina pengar, har ingen nytta med dem sen, höhö.

Bara jag som INTE tror att jorden kommer gå under?

Inget speciellt att skriva

Men tjenare! Vilket fint väder vi har va? Eller det kanske bara är här som det regnar och har sig, usch.
Har inte hänt någonting speciellt idag, fick sluta lite tidigare för att hinna med bussen hem men det handlade om kanske tio minuter så det är liksom ingenting. Var bara bild ändå, som jag suger i.

Har prov imorgon också, vet inte hur jag ska träna på det egentligen, kan allt nästan. Det har jag visserligen sagt innan varje prov, och vissa av dem har gått skit så jag tar tillbaka det där.. Men det går väl bra!


Så tråkigt att blogga när det inte finns något att skriva om. Orka berätta om ''Min vardag'' hela tiden, tråkigt ju.Tokio Hoteltröja och jeanstights. Har inte haft jeanstights på länge och damn vad stel man blir! Skönare med slappa byxor, det kör jag nog på imorgon! (;

17e Maj 2011

Godmorgon. Sovit gott? Det har inte jag. Först drömde jag om att jag inte kunde sova och låg uppe till tre istället. Sen drömde jag om att jag åkte en sittlift och åkte över min gård, och då ser jag tre hästar stå i våran hage. Uno, Barcelona och Doris. Jag fattade att jag bara såg i syne, men började ändå gråta som fan.
Usch, tror det är andra gången jag drömmer precis den drömmen, den känns bekant i alla fall.


Ska äta upp min frukost och sedan göra mig i ordning. Vi hörs sen!

Hörs imorgon dårå

Nä fan orka sitta vid datorn hela kvällen. Nu stänger jag ner datorn och läser Carolina Gynnings andra bok Ego Woman.


Nighty mothafuckaaaaah

She got her lipstick on here I come någonting

Häj! Haft en fin dag so far? Jag har varit i skolan så har väl inte haft det så fint precis. Är det bara här i skithålan som det regnat nästan hela dagen? Inte kul, men nu är det fint väder.

Har ingenting att berätta om dagen så kan berätta att igår så hittade småsyskonen 7 små ägg uppe på en sten som en and lagt dit höll jag på att säga. Som en and ''fått''? Självklart gick vi andra iväg för att kolla (vem gör inte lixom?) men nu verkar hon inte komma tillbaka. Eller vi såg henne inte komma tillbaka men det kanske hon gjort nu, det vet jag inte. Skitsött i alla fall, tänk om vi får en massa söta änder vid stugan? Awheh!Var bara tvungen att fota dem!

Magtröja från H&M

 

Topp ''magtröja?'' från H&M för nu 50 :-
Jag fattar inte var folk ser i den tröjan. Den är otroligt ful och har inte speciellt snygga färger heller. Eller jo visst, rosa är väl snyggt men inte tillsammans med vit och grå. Det går helt enkelt inte ihop.
Skulle inte kunna ha på mig en sådan tröja ärligt talat. Men alla tycker olika, finns folk som har med den på sin ''wishlist'' vilket jag egentligen inte kan fatta.


Euw..?

Jedward


Ni som såg ESC igår såg säkert dessa tvillingar som sjöng låten Lipstick. Först tyckte jag inte den var så bra, bara läskig men i efterhand tycker jag att den var väldigt bra. Har haft den på huvudet hela morgonen så jag skulle gå in och lyssna på den igen på youtube. Hittade då när dem var med i X Factor. De är så otroligt grymma måste jag säga!

Vad säger ni, nästa Bill och Tom Kaulitz kanske? ;)
 
11-05-15 20:02

OlaBara för att han sjunger om mig (hhhhh

11-05-15 17:00

Från svart till grå hund

Igår satt jag och pluggade på proven vi har nästa vecka ute på altan på ön. Sedan hör jag hur Misty kommer i världens fart in på altan och upp i soffan, blöt och smutsig som attans. Det blev fullt med tassavtryck på soffan. Hon luktade fullt med blöt hund, hatar den lukten. Sen skulle hon upp i mitt knä och lägga sig där, när hon inte fick komma upp sprang hon in en vända i stugan i full fart sen ut igen och upp i mitt knä. Gulligt! Mamma hade låtit henne badat i vattnet när hon vart hos grannarna för hon var smutsig. Men inte hjälpte det för vi har världens fläck med jord på gräsmattan så hon skulle självklart dit och rullade sig. Sedan var hon inte längre en svart hund utan en grå hund, såg jättegulligt ut!


 
11-05-15 13:00

15e Maj 2011

Tjetjenare! Jag gick upp för ungefär en timme sedan och har varit och gått lia runt med Misty. Vet inte ifall det är riktiga lia runt, men vi säger det! Är helt slut i benen efter att ha gått! Tror det är ungefär 2 km bara, men ändå jag brukar aldrig vara ute och gå. Ska försöka börja med att gå ut med Misty än att bara släppa ut henne.
Har dammsugit inne på mitt rum också så nu sitter jag i sängen och lyssnar på Tokio Hotel - World behind my wall. ♥

Tror vi ska sova ute på sjön idag igen, funderar på att sova hemma men då måste jag åka buss till skolan imorgon och det orkar jag verkligen inte! Så jag kan väl egentligen sova där ute inatt sen tror jag inte att vi kommer sova där på ett tag.

Ska ta och äta frukost nu och träna lite på kemin som vi har prov på imorgon, får se hur det går!


Öronen är nästan större än hennes huvud..
 
11-05-15 10:41

Slutade med en tredjeplats

Man får väl vara nöjd med att vi kom 3a. Hyfsat bra ändå. Men kom igen Azerbadijan (Hur fan stavar man?!) Den låten sög getballe. Men ärligt talat så tänker inte jag lägga ner tid och energi åt att titta på eurovision nästa år, kanske inte ens melodifestivalen. Orkar inte längre, visst är det väl bra att såna program finns. Melodifestivalen, idol, let's dance, men det blir för mycket. Man tröttnar så lätt på det.

Jag var trött nyss, när jag låg i soffan men nu är jag inge trött längre. Som vanligt, kan vara skittrött men när jag kommer till sängen är jag inte trött längre. Ska väl kolla runt lite på internet eller någonting och sedan sova. Ni ska se Misty, hon är så trött så hon vet inte vart hon ska ta vägen, hon orkar knappt gå stackaren, awh!

Natti Natti!

 
11-05-15 00:53

Drygt

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att det blev helg!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Låg precis som jag gör nu i soffan och kollar på Eurovison, haha.

Det sista du sa högt: Sa? Jag sjöng till Eric Saades låt!

Det senaste någon sa till dig: Blir samma här, sa? Det var någon som sjöng, jättefint..

Vad har du druckit idag:Hallonsoda! :)

Vad var det senaste du åt: Ugnsbakade chips.

Vad var det senaste du köpte: Har inte köpt någonting på länge, duktigt va?

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun trä dörr... Tror jag?

Vad är det för väder hos dig nu: Ser inte, så mörkt.

Godaste glassmaken: Jag älskar och har alltid älskat Sandwish!

Sover du tungt: Har jag inte tänkt på, men inte så otroligt tungt tror jag.

Drömmer du mardrömmar: Händer väl, men det är inga extrema mardrömmar.

Favoritklädsel: Jeansshorts, knästrumpor, slapp tröja och solbrillor. Inte för att jag haft på mig det så ofta förut, men jävligt snyggt!

Favoritlåt just nu: Har ingen favorit, men får väl bli Fest i hela huset

Vad ser du om du tittar till höger: En mullvad ''höll jag på att säga''. Men nej, armstödet på soffan.

Vad gör dig glad just nu: Inget speciellt tror jag. Att det nästan är sommar!

Vad ska du göra härnäst: Fixa så att jag kan ha smilisar i mina blogginlägg, sjukt irriterande när det bara blir en '':)''

Höger eller vänsterhänt: Vänsterhänt självklart? De äger, döh.

Humör just nu: Trött som ett as, annars är väl humöret ganska neutralt. Kan man säga så?

Favoritgodis: Just nu ingenting, är för mätt för att tänka på godis.

Kläder just nu: Haremsbrallor, rastatröja

Sommarplaner: Massa bad med Matilda ute vid stugan, i abborstjärn och i mormors pool. Och självklart en massa mer!

Hur många kuddar sover du med: 2 stycken.

Spelar du något instrument: Spelade trummor i ett band förut i skolan. Men slutade när det började kosta pengar och läraren ändå var borta hela jävla tiden.

Morgon eller nattmänniska: Fattar inte, är både trött på morgonen och på natten? o.O

Vad är viktigast för dig: Vet inte riktigt, att dem nära mår bra kanske.

Är du kittlig: Under armarna, men ändå ingen som brukar kittlas där som tur är! ;)

Snarkar du: Inte vad jag själv vet, men andra brukar säga att jag gör det :$

Stjärntecken: Lejon, för dem äger ju.

Äckligaste insekten: Spindel, här om dagen såg jag en stor jävla spindel med unger precis i baken, den blev mosad på en gång..

Längtar du mest efter just nu: Sommaren

Vad gjorde du kl 08 imorse: Då sov jag ska ni veta, och det kommer jag göra imorgon vid 08 också!


Ph: Julen 08 har jag för mig.
 
11-05-14 22:35

Lets get fat

 
Nu har jag laddat upp med lite chips, ostbollar, godis och dricka. Nu jävlar kör vi Sverige!


Now, lets get really fat!
 
11-05-14 20:58
 

Mmm pizza

Update från soffan.

Sitter just nu i soffan som antagligen kommer vara min bästa vän resten av lördagen. Har kollat på lite filmer, eller jag såg en film som hette tonårsliv. Det var Lindsey Lohan som var med och spelade i den, den var väl bra men lite knäpp.

Har precis ätit pizza och det ska ni veta satt fint i min mage! Hade innan bara ätit frukost så jag funderade massor på vad jag skulle äta ikväll. Men då så ringde farmor och frågade ifall jag ville ha pizza, glad jag blev.

Sitter och kollar på Crocodile Dundee i Los Angeles just nu. Snart blir det dags för Eurovision song contest också. Av de låtarna jag hört så ligger Sverige bra till enligt mig, för de andra sög rätt så mycket.

Nähä, ska väl käka lite pizzasallad nu! HA DET GÖTT HEY!

11-05-14 20:48

Skillnad

Before

After


11-05-14 18:00


Before dansavslutningen

 

11-05-14 15:30


14e Maj 2011

Efter att ha sovit ute vid stugan i en vecka är jag hemma igen! Blir att sova i min egna säng för första gången på länge nu, haha.
Har haft det jättetrevligt där ute! Vart med familjen, och.. några andra. Har spelat en massa yatzy med mamma och en till också. Som tur var räknade vi aldrig ut hur många poäng alla fick för jag är en sån dålig förlorare så det skulle inte ha gått, särskilt inte när jag verkligen vinna över en person. Min kära vän Matilda vet nog om att jag är en väldigt dålig förlorare. När jag var hos henne skulle hon och jag spela kubb, hon hade fått ner nästan alla mina och jag hade inte fått ner en enda, då jävlar fick hon se en sur Nathis! Fast jag kunde inte hålla mig från att le när jag slog ner tre av hennes... HAHA.Lite mycket saker kanske..
 
11-05-14 13:45

Skjorta kavaj och rrröda byxor

Blev visst ett inlägg nu också. Ska snart sticka ut på sjön igen, sedan åker jag hem ett tag imorgon för att sedan dra ut igen.

Fast vem orkar läsa min blogg när designen ser ut som den gör liksom? Så what ever.

Ska hoppa in i duschen nu, slutade btw tidigare för vi hade ingen idrott, chiiiiiiill!
OMG, ge mig en ny design?

I am still alive!

Tja! Sitter i skolan just nu. Har inte bloggat någonting för att jag har sovit ute vid stugan hela veckan så har inte haft internet. Riktigt skönt faktiskt!

Men nu vet ni i alla fall att jag lever! Vet att ni saknat mig! ;)

Nej, nu kommer läraren. Bäst att stänga ner sidorna, hehe.

Ha det bra! Kommer antagligen hem på söndag, kanske imorgon. PUSSEN!

Breaking

En kort sammanfattning om söndagen.
Vad ska jag säga egentligen? Brunnsparken äger! Det nya stället där avslutningarna suger fett med getballe. Scenen var jätteliten och jättelåg, var inte alls lika kul där. Typ nervös för ingenting?
Men kul var det väl lite kanske, eller jag vet inte, det var inte tråkigt i alla fall.
Längtar fan tills nästa termin, måste kämpa på då känner jag. Typ ta det lite mer seriöst än vad jag gjorde nu och gå på friträningarna och allt. Men det sämsta med det är ju att jag pratar FORTFARANDE inte med någon där. Men varför gör jag inte det? Det är väl ändå ingen som kan dömma mig nu? De känner inte mig. Så ändring får det väl bli! ;)

Drar ut på sjön igen och sover där, hörs! (h)


Du är inte så jävla snygg, när jag tänker efter.

Önska mig lycka till !

Detta blir det sista inlägget innan jag drar dit, kommer kanske ett inlägg ikväll efteråt. Men ska kanske slagga ute på sjön inatt så tar vi båten in till prästryggen imorgon och går till skolan. Blir spännande och se hur det går! ;)
Har tagit lite kort och sådär nu men orkar inte ladda upp dem, kanske kommer ikväll om jag bloggar. Btw så älskar jag mitt hår just nu! Älska rött hår ♥


Nä, ska packa det sista och så, ÖNSKA MIG LYCKA TILL FÖR FAN!

Innan avslutningen

Just nu sitter jag i soffan (eller egentligen sitter jag på soffan, men det låter inte lika bra) vid datorn. Försöker fördriva tiden, men den går så otroligt sakta. Skulle kunna börja med smink och allt sånt, men vi kommer inte åka förrän efter ett så vill inte gå med smink på här hemma allt för länge. Tänkte börja med det vid tolv eller något.
Har packat min väska lite också, men vet inte alls vad jag ska äta idag! Ska jag strunta i det helt? Fast då är det jobbigt om jag blir hungrig, men oftast brukar jag kunna klara mig, men ändååååååå!
Kommer vara där ett tag, från två till i alla fall sex, så.. jag vet inte.

Vet inte vad jag ska hitta på nu fram till tolv..

Drömmar och sånt skit

Idag gäller det! Känns som jag har massa att göra idag, måste packa väskan och allt. Sitter och funderar lite på vad jag ska äta där borta, hade inte tänkt att köpa något där, tar väl bara med mig något litet, om vi har eller så får jag köpa. Får se!
Sen ska jag plocka fram kläderna, fixa hår och smink.

Inatt så drömde jag lite om uppvisningen också.
Alla i min klass var fast i något stort förråd, som man kanske har till stora affärer, fabriker typ. Vi var tvungna att vara kvar där, annars skulle det inte bli kul för oss. Men alla försökte rymma hela-tiden! En gång lyckades jag med Hanna tror jag att det var, vi sprang där ute och det kom en massa soldater och skulle skjuta på oss. Jag vart så klart jätterädd! Jag försökte öppna ögonen i drömmen för jag visste hur ont det gjorde att bli skjuten i drömmar, men jag vaknade aldrig. Istället sprang jag tillbaka in till förrådet.
En annan gång så rymde någon annan, då kom farfar som jobbade där och skulle sticka in en spruta i ett ben på alla oss, alla skrek när dom fick sprutan. Jag hann gömma mig som tur var.
Sen så lyckades alla rymma, så vi sprang runt runt för att inte bli tagna, rätt som det var så var vi tillbaka på samma ställe igen, det hände flera gånger att vi sprang, och var tillbaka på samma ställe. Då sa Evelin ''Men vi måste ju vara här så att vi kan ta kurser i textilslöjd! (I)''. Jag sa ''Men jag har ju dansuppvisning imorgon, kan jag få skjuta upp lektionerna?'' Självklart fick jag det.

Sen vaknade jag! Fattar inte hur jag kan drömma såna konstiga drömmar hela tiden. Haha! En gång i drömmen så skulle en annan tjej i klassen försöka rymma, det gillade inte jag så jag bah; ''Hoppas hon DÖR!'' Är det någon jag inte gillar irl heller då? ;)

Ska äta nu, hörs!

Problem problem

Man blev ju inte alls taggad av filmen, bara nervös..
Vad trött jag blir, brukar aldrig bli nervös inför sånt här, kommer skaka som in i helvete imorgon precis innan vi ska in, åh! :(Ska försöka sova nu, eller så tänker jag lägga mig och läsa höll jag på att säga. Men min väska ligge ute i köket, min bok ligger i väskan och jag har redan varit tvungen att springa ut i mörkret och hämta min mobil, vafaaaaaaan..
 
11-05-07 23:29

Step uuuup

Är redan lite trött, vilket är bra! Hatar att vara uppe sent när jag är hemma själv. Ska lägga mig och kolla på Step Up nu. Kunde ha sett bedtime stories som går på tv nu, men den är inte så bra så skiter i det.


11-05-07 21:30


Hemma själv inatt

Hemma från stugan nu då. Valde att sova hemma inatt så att jag slapp åka direkt från stugan till dansen, men kom på det att nu måste jag sova hemma HELT själv, inte ens Misty är med mig. Oh gash, hur ska detta gå? Sen vill jag gå och lägga mig tidigt inatt, men varje gång jag sover hemma helt själv kan inte jag sova förrän framåt 4 någon gång. Kul va? Nä.

Kommer ladda upp med ostbollar, videokameran, datorn, film osv ikväll också. Ska kolla på lite gamla uppträdanden sen jag var lite, kollar på dom jämt men ändå är det lika kul varje gång jag kollar på dom.

Vi hörs! Lär komma ett par inlägg ikväll..
 
11-05-07 17:03

7e Maj 2011

Säger godmorgon med denna röda bild!
Ska snart dra ut på sjön tror jag, om vi ska hem ikväll igen för jag tänker inte sova kvar där. Vill vara hemma imorgon och inte åka direkt från stugan.

Gick och la mig vid ett igår tror jag, har inget minne av vad klockan var. Direkt efter att jag färgade håret så slocknade jag i fåtöljen, hur stavas det? Jag brukar aldrig somna framför tvn men den här gången SATT jag upp, första gången, ha-ha!

Drar ut på sjön, min bikini åker på, mina shorts och solbrillor, nej men härligt!

11-05-07 11:10


Pizzatime

Snart blir det pizza med mamma och syster! Efter det hoppas jag på att mamma kan färga mitt hår, men klockan är ändå tio snart. Det är ingen skola imorgon så kan väl färga håret nu ändå tycker jag.
Imorgon åker vi ut på sjön, ska upp tidigt för så att vi kan vara där ett tag. Vet inte riktigt än om jag kommer följa med ut ändå, vill vara hemma men ändå är det tråkigt att vara det hela tiden. Får se hur vädret är!

Mamma kommer snart hem med pizzan, är hungrig som attans. Efter att jag färgat håret, om jag gör det, kolla på Step Up, kollade aldrig på det igår. Så kommer tagga till ikväll eller kanske imorgon kväll. Egentligen är det väl bättre att tagga till imorgon? Så jag slipper gå runt och vara nervös utan någon anledning. Är aldrig nervös, stör mig fett mycket på det!


Nu måste jag sluta skriva, fingrarna flyger fram typ, haha. Ha en fin kväll! :)


Ah, jag var inte seriös där om det var det ni trodde, är ingen wannabe heller. (h)

Nathalie


Har ni någon gång kommit på er själva med att läsa svensk text på engelska?

Rubriken vart lite konstig. Det jag menar är att jag kollade på reklam och hade innan sett ett program på engelska. När jag sedan läser texten som var på reklamen läste jag ''The best impo...'' fast det egentligen stog ''den bästa impo...'' någonting. Asså, värsta konstigt ju? Haha, vore lite kul om man började prata engelska utan någon anledning också!


Tänk att jag aldrig kan försöka vara ledsen..


Vet inte vad jag fick ''bafana'' ifrån, men började i alla fall garva åt det. Så var bara ''tvungen'' att skriva ''bafana'' och jag var bara ''tvungen'' att göra en gubbe som asgarvar också.
Sen skulle jag göra en P gubbe och en ''::'' för mig är en flörtgubbe, wtf..

Färga håret nu tack!

Finns det någon som kan färga hår?! Får smått panik om mamma inte kan färga mitt hår och jag vill att det ska vara någorlunda rött till avslutningen.

Fast egentligen, varför frågar jag om det på bloggen? Känner inte så många som läser min blogg och då kan ni liksom inte göra det, smaaaart..


Panik!


Please kill me

Visst faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Hur kommer det sig att det är prov imorgon och jag inte tränat ett skiiiiit?!!??! Jo, för att jag glömt bort. Hade tänkt att jag typ bara skulle ta det lugnt och allt, men det går ju inte nu.

Blä, döda mig..

Nervös, NU?!

Jag brukar aldrig vara nervös när det gäller att uppträda, men detta är helt obegripligt! Sitter och är jättenervös inför söndag och det är ändå idag och 3 dagar till om jag räknar med söndagen. Vad är detta egentligen? Hatar att vara nervös, haha.

Ska nog kolla på Step Up 3 idag också, eller så får det bli imorgon. Har aldrig sett 1an och 2an men ändå ger jag mig på 3an, haha. Men dem borde inte hänga ihop så mycket så what ever.

Alla från Frövi som ska på dansuppvisningen för att uppträda eller bara kolla, ni måste checka in mig alltså! ;)

haha, det kommer bli kul..


Ph: Det där var på en kryssning har jag för mig med familjen. Tror inte jag gick på breakdance då, för ni ser ju själva hur jag gjorde freeze.. HAHA!

5e Maj 2011

Godmorgon! Är astrött just nu men känns bättre när jag vet att vi slutar tolv idag, har jag för mig?! Har vi inte det kommer jag bli sur, bara så att ni vet..
Har inte sminkat mig eller någonting, orka bry sig när man knappt har några lektioner..?

Nähä, nu välte katten ner Emmas oboyglas och hela skiten, bäst att jag lägger undan datorn innan det kommer någonting på den..


Håller på att dö här

Det är ett under att jag inte slocknade i soffan alltså. Skulle ha börjat träna på biologin men läste bara de första meningarna sen orkade jag inte. Inte bra alltså, inte bra. Får ta med mig mappen till skolan imorgon och träna på H-tiden.
Den här gången hoppas jag faktiskt att läraren kollar på allt jag skrivit. Fick värsta orättvisa betyget på förra provet i biologi, jag kände att jag inte fick med allt som jag kunde och skrev därför lite mer. Han kollade inte ens på det och satte bara betyg på det andra jag skrivit, det fick jag G på. När jag försökte visa läraren att jag hade skrivit mer så sa han bara ''äsch'' och gick där ifrån. Jag blev inte glad då kan jag säga, pratade inte med han på ett bra tag.
Men han är väldigt orättvis, får leva med det. Finns egentligen ingen jättebra lärare på skolan, så vad ska man göra?

Ska läsa lite nu och sen sova, håller på att dö här.

Nighty!Skrev ju inte lite idag om jag säger så, det där är inte ens hälften.

Paus i allt pluggande

ash vad mycket jag jobbat nu! Har skrivit en sex sidor, alltså 3 A4 papper. Men det värsta är att jag tränat i helt fel ämne. Eller helt fel är det väl inte, men vi har prov på fredag i biologi och prov i fysik om två veckor, vad tror ni jag tränade på? Smart jag är va? Men tog en liten paus just nu för att föra över bilder på datorn, ska börja och träna på biologin nu tror jag.


Hihi, cute.


Läxor

Läxor som vi har för tillfället..

  • Biologi inför provet på fredag.
  • Fysik inför provet v.20.
  • So (Fast den har jag inte hemma..)
  • Tyska
  • Kemi

De som är i fet stil hade jag tänkt att göra idag. Proven är ju viktigast.

 ! Men är det någon i min klass som har kemi som vet vilka sidor i boken vi har?!  Ingen har koll och jag var inte med i måndags, haha.

Ska äta nu, och göra läxor.
Innan jag åker till skolan..

så bjuder jag på en bättre bild med ringen!

Asså bilderna vart verkligen jättekonstiga, men försökte visa ringen på bästa sätt! Så det får duga. ;)

Tokio hotel intervju av fans

Denna ''intervju'' som fans har fått ställa till Tokio Hotel fick mig verkligen att le! Särskilt när Tom svarade på sina frågor, fan vad ''ego'' han verkar vara! ♥


1. Bill, can you grow your hair long again?
Bill:
Why not? I don't really plan my hairstyle, so that might happen.

2. What is the maximum sum you've spent for charity?
Bill:
I hate it when people talk about how much money they've spend just for getting some nice press. All four of us definitely spend a lot of money on charity but we would never talk about any amount!

3. So, you've sung Monsun o koete in Japanese, what about Russian?
Bill:
Gustav knows a couple of Russian words and phrases, may be we let him perform a Russian Monsoon version? :D

4. Can you imagine HOW MUCH you are loved and awaited in Russia in general?
Bill:
Yes we can, within the last couple of month we received thousands of emails, comments and letters by our Russian fans, that was pretty impressive. Thanks for that!!! We cant wait to come over…

5. Georg, do you know that many fans call you Rapunzel?
Georg:
Haha, no that's the first time I heard of this.
Tom: But I love... - I think we all love it!!! What a perfect description!

6. Have you seen all the actions that were arranged by Russian fans to get your concert in Russia?
Tom:
We saw all comments, emails and letters and that's why we are back. It was really touching us and we can feel the endless support!

7. Gustav, do you remember anything from your Russian language lessons at school?
Gustav:
Sure! I still know some phrases. Our trip to Moscow is a great opportunity to refresh some of it!

8. Tom, do you know that fur cap with ear flaps (or ushanka cap) is a national Russian piece of clothes?
Tom:
I didn't know that, but I'll wear mine now more often :) I love them!

9. Do you like your passport photos?
Georg:
German passport photos have to stick to certain regulations such as no smiling and a certain positioning of your head. They always look awful.
Tom: No, mine looks great!
Gustav: Yeah, mine too!
Bill: Yes, mine as well… maybe it's just you Georch!

10. Many people say that Russian girls are the most beautiful, what's your opinion?
Tom:
Let me put it like this, I can't wait to spend another night in Russia!

11. Tom, is it you who post in blog on tokiohotel.com?
Tom:
Sure, check it out if you have a minute.

12. When was the last time you had sex?
Tom:
Would be easier figure out the last time when I didn't had sex ;)

13. Do your former classmates try to contact with you somehow?
Georg:
Some of our former classmates are still our best friends, so yes.

14. You've shooted a couple of commercials with Alice Cooper, what impression did he make?
Bill:
Working with Cooper was really fun, we had a great time and he is a nice guy!

15. You travel a lot and now you've left your home country Germany and moved to USA. Do you often call your parents?
Tom:
Our family means the world to us, we are really close and speak every day.

16.1) According to pessimists everything goes in a circle in life. According to optimists everything goes by spiral, dreamers think all goes by a straight line. How is it in your life?
Tom: Unfortunately I must say that I'm more the pessimist in almost every situation. But Georch is the big dreamer in the band ;)

3) If you were 4 simple guys and were huge fans of some artist, and you wanted to attract his/her attention, what would you do?
Tom:
Bill knows, as he was a huge fan as a child.
Bill: Right, I know how it is to wait in line for hours to get the best seats at a show and all that stuff, so I really appreciate all the fandom and know exactly how fans feel.
Tom: And Georg still knows how that feels. He's a huge fan of mine. He always trys to get my attention by running around naked whenever he can. And it works every once in a while ;)


17. What thing would you make as the 8th world wonder? You travel a lot, may be you've seen something interesting that struck and inspired you?
Tom:
Hm, that's hard to tell. Recently we had the chance to see the Maya pyramids in mexico. That was really impressive! But the world as itself and life on earth is the biggest wonder to me!

18. Gustav, you make an impression of a highly professional and strongest musician in the band, a heir of Lars Ulrich. Besides you legs in your shorts excite many girls' hearts! How do you see the musical development of the band? What perspectives you have?
Gustav:
Not only the lovely Russian girls might get exited, I also wear the shorts especially for Georg Augen zwinkern When it comes to our future plans, we don't really stick to a certain strategy, it's all about the momentum and the inspiration.

19. What is David Bowie for you, Bill?
Bill:
As a child I watched Bowies Movie "Labyrith" a trillion times. That's where I first noticed him and his work. He's an Icon!

20. Bill, you're one of the brightest frontmen and artists on today's stage. Tell me, when are you going to stop being shy and finally try to conquer the whole world?
Bill:
With Tokio Hotel we are already travelling around the world. Where ever our fans ask us to play a show we try to go at least once. But we still can't get enough. A huge world tour is our next goal!

21. Many artists like Dero from Oomph! use internet blogs to keep in touch with their fans, reveal their ideas and thoughts there, life and philosophical views, share their opinions about religion and world and other important things. Tom, how do all the things that are published in your blog reflect your inner world?
Tom:
I use my blog to share cool stuff and my personal opinion on more serious topics such as animal welfare. In general the blog is a fun thing for me. I share stuff that interests me and things I found on the internet that I just like.

22. 1) Bill, you say you want to control everything. And what if someone controls you?
Bill:
I don't want to control people I want to be in charge of my own music, videos, and artworks. Already as a child I hated authorities and they hated me.
2) Are there any clothes that when you see them you'll never put them on and you'll say it's too much for you?
Bill:
There is a lot. But, for example: short pants and real fur.
Tom: More the second one. You live just once and I want to try everything I can. Faults always happen... not often to me, but they happen ;)

23. Humanoid City Tour became a great step in your professional and musical growth. What is it for you – this album and tour? Has Russia any opportunity to see Humanoid City Tour live?
Tom:
We are really happy to have the chance to perform at least a few songs for our Russian fans now. And we are going to include Russia in any future touring, we always had a great time here!

24. Bill, during signing sessions you just sign something and say few words to your fans. But sometimes you raise your eyes and look at them. What do you see in their eyes at those moments I wonder? I remember, you said you all like eyes :D Georg, there are rumors you have relations?
Bill:
We love signing sessions. It's a great way to get in touch with your fans and understand their thoughts and feelings. I have the chance to see their real emotions and that's what is really important to me! In that moments all the negative things are blown away and I can feel their love!
Georg: Fortunately that's not a legend, I have a girlfriend :)Texten tagen från bloggen Schwarz.

Det verkar gå i släkten att göra urkassa låtar..


Nathalie pratar om breakdaaance

Sitter och kollar när mamma spelar Donkey kong. Börjar faktiskt längta lite tills söndag då det är dansuppvisning. Det är ju många från Frövi som är med och dansar andra danser så hoppas på att få träffa i alla fall Linda där borta! :)
Jag kommer ihåg när jag var mindre, då jag också gick på breakdance. Jag älskade att uppträda, älskade att vara på scenen. Visserligen vart jag nervös och så, men jag lovar er att jag blir mer nervös om vi ska spela en handbollsmatch när en massa folk kollar. Haha, visst låter det knäppt? Men det är väl för att breakdance är någonting jag verkligen gillar, även fast jag inte visar det särskilt bra just nu. Har bara inte kommit in i att jag går på breakdance igen.
Jag hoppas att det är någonting jag kommer fortsätta med i framtiden, eller i alla fall nästa termin. Vill liksom inte tröttna på det.


Vet att det är tråkigt att läsa när det bara står en massa text utan bilder.

Money money money

Men åh, paniiiiiik jag får! Brukar alltid skriva upp hur mycket jag har på mitt kort, märkte nyss att jag bara har 500 kvar, NEJ?! Asså, pengarna försvinner verkligen på en gång? Fick barnbidraget den 25e, alltså för typ 8 dagar sen, har redan gjort av med MER än 500 kr? Spelar ingen roll, nu tänker jag inte använda mitt kort på ett bra tag.
Fast egentligen, har 700 i ett kuvert som jag sparat, och 1.000 på mitt sparkonto, varför gnäller jag?Det är bevisat att jag älskar pengar.....


WEHEARTIT

Långt inlägg eller vad ?

Läxor, hit och dit. Vet ni hur mycket jag hatar läxor? De förstör hela fritiden typ. Har pluggat en massa biologi nu, eller ah, bara om en massa sjukdommar och preventivmedel.

Kollar på Scrubs nu, okej då Matilda, det är rätt så bra, garvade faktiskt en gång... (a)


Ska hjälpa mamma med maten, hörs ! :)

3e Maj 2011

Drar till skolan om typ en kvart. Vi går bara till 14.30 idag så det blir jeevla skönt. Men ändå, har träslöjd, bild och en massa såna ämnen som jag suger i. Imorgon har vi Fysik, ännu roligare va ?!

Ni ska bara veta vad jag stör mig på ringen i läppen, haha. Det känns som att när man dricker och äter så hamnar allting mellan ringen och läppen, fast det gör det ju inte. Asjobbigt. Och jag kan ju vicka på ringen så att den ligger åt två olika håll, längre in i mitten på läppen eller längst ut på läppen. Den ramlar typ hela tiden över på fel sida, irriterande !

Vi hörs väl när jag kommer hem. Fast med mig vet man aldrig, kanske inte orkar, kanske inte är på humör. We will see helt enkelt ! :DBtw så tror jag att jag ska köpa hårfärg idag, blir rött igen. Synd att jag inte är med i det röda laget på dansuppvisningen, är med i det lila ! ;)

Fest i hela huset

har blivit helt kär BB låten ''Fest i hela huset''. Sitter och spelar den hela tiden ! Tror den kommer bli himla stor faktiskt! ;)Älskar Simons feta röst ! Fast jag tycker fortfarande att Sara låter fjantig.

Från stav till ring


Undvik alla prickar och allt som jag har i ansiktet. Har varit finnfri aslänge, men sen kom allting på en gång igen. Synd om mig det vara..


Spotify Premium

Är det bara jag som tycker att det är otroligt dåligt att man bara kan lyssna på spotify i 10 timmar till? Märkte det imorse. Asså varför? Duger det inte att vi får höra reklam hela tiden? Jaha, då blir det youtube eller winamp igen då..

Anka ?

Orkar inte blogga nu, har suttit och pluggat till NO provet som vi har på fredag. Det är i sex och samlevnad, visst är det kul?! Eller inte, hatar det, haha. Vissa älskar det området, jag hatar det.

Har varit inne i Örebro idag och bytt min piercing till en ring. Ska försöka ta kort någon gång när jag orkar. Ringen vart jävligt stor men kunde inte ha mindre, får duga ! Bara jag inte ser ut som Ank********, HOHO !

Leopard

Har inte berättat något vad jag köpte igår kom jag på. Det är ingenting jag orkar ta kort på eller något.
Av någon anledning så kom jag hem med bara leopardmönstrade kläder. De har äntligen öppnat en helt ny affär i Örebro som heter New Yorker, har ni varit där inne någon gång? Det finns fett snygga kläder där ! Som tur var så klarade jag av att hålla mig ifrån att köpa upp alla mina pengar. Så det blev en leopardmönstrad bh. Efter det så köpte jag en leopardmönstrad bikini. Fast bikinin var faktiskt jättesnygg ! Äntligen har jag mer än två bikinis, första gången typ..? ;)


Fick aldrig tag på någon jumpsuit, orkade inte köpa en heller, vill inte köpa upp alla pengar heller. Vill för en gångs skull ha minst 300 kr kvar på mitt kort när jag får nästa barnbidrag. Det har aldrig hänt förut !

Jag hjärta pengar alltså, jag hjärta pengar..

Vad som hänt i April

Nu är det Maj redan, gash vad tiden går snabbt alltså ! För mig hände det nog ingenting speciellt i April.
Detta hände..

Jag köpte en lila tröja som jag ska ha på dansavslutningen den 8/5.

Bakade en supergod sockerkaka med Linus.

Jag fotade lite med Evelin.

Sov ute vid våran amazing sommarstuga för första gången.

Tog årets första dopp.

Firade påsk !
11-05-01 16:43

Första Maj tvåtusenelva

Hur längesen var det jag bloggade ? Förutom det där lilla negativa inlägget igår kväll. Bara, strunta i vad jag skriver. Ska försöka att hålla mig ifrån allt skitsnack jag skriver, hehe.

Det var breakdance idag, sista lektionen innan avslutningen. Oh man, hur ska detta gå ?! Jorå , det går nog bra.

Det är visst första Maj idag, uj vad snabbt det går ! Får väl försöka fixa ett inlägg med allt jag gjort i April.


Angående den väldigt jättesena designen så tror jag inte det blir något, tyvär. Tjejen har gått upp i rök eller något, (Eller så har bara hennes dator gått sönder eller något) så jag försöker hitta någon annan som kan göra den ! :)


PIECE

Jag tänker då inte ta emot någon annans skit

Usch vad ovärt det är att vara vid brasan, bara drygt folk överallt. Finns typ ingenting att göra där nere heller.
Det enda jag gjort är att jag gjort illa min tumme så kan bara smsa med en hand och skämt ut mig för dem flesta. Jag har inte gjort någonting, men ibland kan det finnas en gräns från vilket folk man kan vara med utan att skämma ut sig. Vill absolut inte vara taskig, men när folk börjar snacka en massa skit går det alldeles för långt, jag ska inte behöva ta emot någon annans skit.

GODNAAAAAAATT !
 
11-05-01 00:58RSS 2.0