Jag är inte alls slarvig inte!

Har tappat bort USB-sladden till kameran, igen. Hade först tänkt att jag skulle lägga in bilder innan jag åker till skolan, men det hinner jag inte nu. Får göra det när jag kommer hem istället, om jag nu hittar den förbannade sladden.

Weird ?

Ska ta och sova nu. Jobbig skoldag väntar imorgon, hatar verkligen onsdagar! Vi har bara jobbiga lektioner och så går vi heldag. Hoppas jag försover mig, och att ingen väcker mig.


Lite småkul sådär!


Rött.


Sidecut.


Läppiercing.

Vissa färgar håret rött och skaffar sidecut, andra färgar håret rött och piercar läppen.

Det är alltid kul att folk kan inspireras av mitt hår och så! Eller ah, det beror dock på vem personen är.

Ogiltig frånvaro? Nej tack.

Vilken dag alltså. Orkar inte gå igenom allting men en sak måste jag fan berätta. Det är så att vi får ogiltig frånvaro om inte vi har med oss sakerna till lektionen. Av någon anledning så trodde min lärare att jag inte hade med mig min skrivbok bara för att jag skrev på vanligt papper. Grejen är den att jag hade ju med mig min bok, bara det att jag hade skrivit ut den. Det fattade självklart inte läraren så hon gav mig ogiltig frånvaro. Då skickas det automatiskt ett sms hem så mamma undrade självklart varför jag hade frånvaro. Det var då jag fick reda på att jag hade frånvaro så kan väl säga att jag vart ''lite'' lack. Så jag tog mig ett snack med läraren. Först vart hon förbannad på mig för att jag ifrågasatte henne, men sen sa hon att det var ett ''missförstånd'' och att hon skulle ta bort frånvaron. Wei. Jävla tur det, mihihi.

Nu ska jag installera Microsoft office på min dator. Så vi hörs!

Första advent.


Ignorera att det står ''God jul'' på bilden. Den är från 2009 så jag fattar inte varför jag skrev god jul när det bara var första advent. Fast det är klart, jag var ju bara 13 år då.

Nu har jag ätit jättegod mat med familjen och även tänt första ljuset.
Nu återstår bara tre ljus till, sen är det snart julafton. Hoppas bara att snön kommer snart också.

Ska sitta vid datorn en stund till sen ska jag faktiskt sova. Är helt slut trots att jag bara har tagit det lugnt idag utan massa läxor. Men det tar i att gå upp tidigt!

Godnatt !
 
11-11-28 22:04

Doris.


Saknar dig varje dag och varje natt. ♥

Winter.


Jag vill att vintern ska komma. Det är snart December och vi har ingen snö. Jag hoppas att snön vill komma innan jul, en grön jul är det sista jag vill.

Så sant !


weheartit.com

Sova nu.

Är redan jättetrött, även om klockan ''bara'' är 00:50. Brukar vara uppe mycket längre annars. Fast nu beror det kanske på att mina irriterande småsyskon väckte mig imorse vid halv elva. Men imorgon får jag sova för inga syskon är hemma, yey!

Jag ska nog sova nu tror jag. Orkar faktiskt inte vara uppe längre. Nathis Nathis!


En kamerabild, wei!

11-11-27 00:50

Breaking Dawn var väl inge bra..?

Var det bara jag som vart besviken på Breaking Dawn? Trodde att den skulle vara bra eftersom att alla andra tyckte det, men jag gillade den inte alls. Det var liksom inte fjärde twilight-filmen man kollade på tycker jag. Det kändes som att det vore en hela annan tråkig vampyrfilm. Vidrig var den också. Nu kommer jag aldrig vilja skippa maten i skolan igen.
Nej, Breaking Dawn vart ingen succé för mig precis. Men den får duga. Den var väl lite bra iallafall, men ingen som jag skulle kunna se flera gånger om som med de andra filmerna. Jag fattar inte att alla sa att det hände något i den hela tiden. Jag tyckte inte att det hände någonting? Det enda det handlade om det var att Bella gick runt och var.. Ni vet. Tänkte för er som inte sett den, vill inte avslöja någonting ifall ni inte visste det. Men troligtvis har ni sett trailern.
Men besviken, det vart jag verkligen! Är inte ett dugg taggad på part 2 längre.




Nu ska jag sova tror jag. Är riktigt trött! Ska sova så länge jag kan och verkligen vila ut mig. Behövs definitivt.
GODNATT!
 
11-11-26 02:10

Bio och käk



Förlåt för dåliga webcambilder. Lovar att försöka ta bilder med min kamera istället. Är för lat. Ska försöka bättra mig!

Drar in till stan för lite käk och bio med mamma & Christina. Kommer hem rätt så sent, vi hörs då!

IPHONE 4S

Var med och tävla om en iphone 4S hos DENNA söta chey!

Jag är med och tävlar. Varför inte vara det ni också? Det är inte alls svårt att vara med och tävla om en!

Tryck HÄÄÄÄÄR för att komma till tävlings-inlägget!

Chiiiiill

Skoldagen har varit jävligt chill idag. Det var faktiskt ingen lektion som var jobbig alls. Till och med idrotten var roligare än vad jag trodde. Första gången på ett bra tag som jag verkligen blev helt slut efter lektionen. Men det var bra, kände att det behövdes för att jag skulle vakna till lite!
Believe it or not, men jag klarade mig bra utan Matilda i skolan. Heohaio. Var mest vid killarna hela dagen förutom vid lunchen.


Ikväll ska jag inte göra en enda läxa. Har gjort läxor varje dag och för att vara jag så är det väldigt duktigt gjort.

Om ett par timmar så drar jag in på bio också. NAJS! Taggar!





Gammalbiiild..
Ignorera Justin Bieber-affisherna i bakgrunden. Tog ner dom för längesen och satte upp Green Day istället!
Awh, Lucifer. SAKNAR DIG! ♥




Ovanligt att jag försover mig va..?

Försov mig imorse igen. Asså fuuuuuck myyyyyy liiiiiiiife! Försov mig med en halvtimme så jag hann fortfarande som tur var. Fick springa och äta samtidigt som jag plattade håret och allt sånt där. Skapligt jobbigt. Varför hör jag aldrig alarmsignalen för? Grymt irriterande är det!

Ska försöka stå ut idag innan det kan bli helg. Matilda är inte i skolan idag vilket känns trissssst. Fast det är bara en dag, klarar mig!

Idag när jag kommer hem ifrån skolan så ksa jag plugga SOM VANLIGT, sen drar jag mamma och en till in på bio! Breaking Dawn. Först ska vi äta lite och sådär, sen börjar filmen 21.40. TAGGA! Skulle egentligen ha gått med Matilda också, men det kanske blir någonting nästa vecka. Får se helt enkelt.




Hörs väl kanske när jag kommer hem!

Fullt upp.

Har varit fullt upp hela dagen. Är helt slut. Vill bara sova. Vill inte upp till skolan imorgon. Vill inte plugga något mer i hela mitt liv. Vill aldrig städa igen. Men that's life.

Ska sova nu, annars kommer jag aldrig att komma upp imorgon. Dock skulle det inte skada att försova sig lite.

NIGHTY!



THAT feeling


Känslan när man är färdig med idrottsuppsatsen.

När jag kom hem ifrån skolan så tvingade jag mig själv att göra massa på uppsatsen. And guess what? Jag är färdig med uppsatshelvetet! Känns hur bra som helst. Nu kan jag äntligen sluta få ångest över att jag inte kommer bli klart med den innan den ska in. WEI! Det känns grymt. AWESOME helt enkelt. HIHO.

Palla skolan?

Ska snart dra till skolan. Även fast jag skulle kunna göra vad som helst för att få stanna hemma och sova. Palla skolan liksom. Satt hela dagen igår med läxor, som jag trodde. Gjorde lite på uppsatsen och sen gjorde jag klart bilden. Idag ska jag plugga uppsats, so och kemi. Najs va? Nej, inte ett dugg.


gammalbiiild.

Massa plugg.

Det här blir nog kanske det sista inlägget jag skriver idag då jag har massa plugg att göra. Först och främst ska jag göra massa uppsats, sen om jag orkar så måste jag verkligen försöka bli klar med bilden. Så det är det jag kommer göra resten av dagen helt enkelt!
 



Såhär kul kan man också ha när man kommer hem efter en jobbig dag skolan!

Ska fixa lite käk nu och sätta mig och skriva massa på uppsatsen.

Skolan.



Me ♥ pappas webcam.


Beauty Sleep.


Saknar sommaren något enormt. Kan inte julen och nyår komma snart så att det kan bli sommar igen?

Ska lägga mig och kolla massa avsnitt av Prison Break. Nighty !

Getballe

Kom för ett tag sedan hem ifrån skolan. Nu har jag nyss käkat macka och försökt få igång internet, äntligen lyckades jag !
Skulle egentligen behöva plugga massa idag men fuck that ! Orkar verkligen inte. Har pluggat matte hela helgen bara för att vi har prov imorgon. Men jag får väl försöka plugga lite ändå, fast det får bli senare då. Nu ooooorkar jag inteeeee.

Att plugga suger getballe.

Jävla wannabe

Ännu en anledning till att jag inte ska ha kvar min sidecut. EEEEEEEEEEUUUUUUUUWWWWW!


Texten har inte ett dugg med bilden att göra.

AC/DC - Back in Black

Denna låt spelas med hög volym på min dator just nu ! Dock är det inte så högt som jag vill att det ska vara. Hade ett par högtalare förut men dom spelade jag tydligen sönder, attans också. HEHE. Får nöja mig med mitt usla ljud. Det duger väl antar jag.

 

BACK IN BLAAAAAACK.

 

11-11-19 21:46


Massa mat


Jag har fett tråkigt, vet ni det?

Ska typ äta snart också. Längtar, då jag bara ätit frukost idag. Det blir tacogratäng.


NAAAJZ.
 
11-11-19 19:05

Ingen mer cola för mig


Känner mig riktigt sliten idag. (Bilden ovanför är inte från idag.)
Jag blev sjukt trött på en gång när jag slog på Prison Break. Kollade på ett halvt avsnitt sen slocknade jag. Imorse vaknade jag av att klockan ringde 10.30, då ville jag bara gå och hänga mig själv. Var sjukt jävla trött!

Nu är jag i alla fall uppe. Idag kommer jag bara ta det lugnt och det blir ingen cola för mig ikväll. Hatar egentligen cola, men eftersom att vi inte hade något annat så drack jag typ en liter cola igår, mihoah. NAJS.


Imorgon blir det antagligen bio med Matilda, Jacob och Anton. Vi kommer att kolla på Breaking Dawn. Jag är taggad x1000! Hoppas nu att filmen är bra.




HÖRS SENARE !
 
11-11-19 12:24

01.35


Ska kolla på Prison Break nu och försöka bli trött.
Jag var riktigt trött runt 0.30, men sen vart jag självklart pigg igen. Vilket känns väldigt najs då jag är tvungen att gå upp halv elva imorgon. Kommer antagligen försova mig, som vanligt! ;)

Men vi hörs väl senare idag då ! Om jag inte försover mig och sover bort hela dagen vill säga.


P U S S V A !

L ö r 11-11-19 01:35

 


Onyttig chey !

Känner mig skapligt onyttig.

Hann inte äta någon frukost idag bara för att jag försov mig för tredje gången denna vecka. Sedan så luktade det spya om maten i skolan så jag åt bara två mackor. När jag kom hem åt vi pizza, och nu drickar jag massa cola och äter choklad. Känner mig skapligt  o n y t t i g ! Och börjar få skapligt  o n t  i  m a g e n !

Från och med nu så kanske jag ska börja sätta på högre volym på mitt alarm så att jag hör när det ringer på morgonen. Fast dock är det jävligt skönt att få skjuts till skolan, mihi.



Fnizz
 
11-11-18 23:06

Cola och mjölkchoklad in my heart



Nu ska en schleten tjej mula lillebrors mjölkchoklad och dricka massa cola!
Ses väl någon dag va! ;)
 
11-11-18 21:46

Kollar igenom gamla bilder och hittade denna..


HAHAHAHAHA.
 
11-11-18 17:29

Myskväll.


Sitter i köket och kollar på när mamma och pappa lagar mat.
Självklart sitter jag vid datorn som vanligt. NÖRDSTÄMPEL!
Vi lyssnar på lite musik och bara pratar. Riktigt mysigt! Känner att det behövs efter denna vecka, den har varit riktigt lång och jobbig.


MYYYYYS !


Jag hjärta läxor!

Har suttit med jävla l ä x o r ända sen jag kom hem från skolan idag. Har inte hunnit med något annat.
Har inte hunnit klart med allt heller, bara lite av bilden och hela kemin. Så nu har jag resten av bilden, matten och uppsatsen kvar. Blir en pluggkväll imorgon också med andra ord. J A G  L Ä N G T A R  R E D A N ! ♥





Ha en fin  p l u g g f r i  kväll!

Fitta :)

Efter en eftermiddag på stan med Matilda så kommer jag hem och märker att jag är 400 kronor MER fattigare än vad jag var innan jag klev på bussen hem från Örebro. Vill ni ens veta hur? Det är hur löjligt som helst!
Det kostar 27 kronor att åka från Örebro till Frövi. Men när jag kommer hem så märker jag att busschauffören har dragit FUCKING 427 KRONOR! (Jag betalar med kort på buss) Fattar ni?! Vart ganska så jävla pissed!
Mamma har mailat dom och sådär. Får inte jag tillbaka mina 400 kronor så kommer jag seriöst gå och mörda någon. FUUUUUUUCK!


Nu ska jag gå och dampa eller något. HA EN FIN KVÄLL FÖR DET SKA INTE JAG HA! :)





16e November 2011


Drar mig snart till skolan.
Idag blir det antagligen stan med Matilda så kommer hem lite senare. Vi hörs då!

KRAM!


Godnatt !



Ska dock inte gå och lägga mig än. Men gör ett inlägg ändå, nu när jag har nya bilder och allt.

11-11-15 21:11


Pappas webcam funkar !


FINALLY !


11-11-15 12:29


TANDVÄÄRK!

Känslan när man vaknar 10:30 på morgonen av att man har världens tandvärk så man knappt vet vart man ska ta vägen.




FUCK MY LIFE!!!!!
 
11-11-15 10:44

LIIIIIIIIV

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Jorå, men dom är tyvärr inte mina...
Något husdjur : Hund, katt, fågel och en mullvad.
Någon favoriträtt : För tillfället är det PIZZA!
Någon flick/pojkvän : Nejs.
Puder på dig : Nej, var evigheter sedan jag hade det på mig.
Några framtidsplaner : Nej, men jag drömmer om att gå på college på London. (TROLIGT VA?!)
Någon sjukdom : Nä, inte vad jag vet om i alla fall.
Gymkort : Nej, för av någon dum jävla anledning måste man vara 16 år där jag vill gymma !
Några kärleksproblem : HAHA, nej det tror jag väl inte..
En homosexuell kompis : Alla mina vänner är homosexuella. ;)
Duschat idag : Nej, igår !
Någon kompis som snarkar : Nej, men jag har en lillasyster & en hund som snarkar.
Någon vän som spelar i ett band : Nejp.
Några mvg:n : HAHA, definitivt inte. VGn isåfall.

Någon som förstår dig : Ifall dom förstår mig, det vet jag inte.
Tuff kompis som kan försvara dig : Näej, asså.. Vettefan. Är du tuff Matilda?
Något beroende : HARPAN !
Fikat idag : Nej, fikar typ aldrig.
Nagellack : Svart, som vanligt. ;)
Någon vän som bor i ett annat land : Inte vän, men släkt.

VEM ? ..
Avskyr du : Jag avskyr rätt så många jag..
Hånar du : Så taskig är jag väl aldrig..? ;)
Delar du mest minnen med : Familjen och Matildur.
Längtar du mest efter : Ingen.
Stör du dig på : Jag stör mig på alla wannabe'n. :)
Gosar du med : Jag gosar med min störda hund !
Lagar mat : Oftast mamma, det är ingen annan som orkar.
Diskar : Ingen brukar diska, men när det väl händer så är det oftast jag som fått något ryck.
Tror att den är någon : Nämner jag några namn får jag säkert spö eller något. Haha.

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Orkar aldrig läsa tidningar.
Buss åker du oftast : 314.....? Eller, va?
Frisyr har du : Sidecut & uppklippt vafan!
Dag fyller du år : 28 Juli
Årstid föredrar du : SOMMAR!
Stad är du uppväxt i : Fröviiiii.

VAD ? ..
Gör du nu :
Lyssnar på HÖG musik!
Gör dig till en bra människa : Jag ställer oftast upp för mina vänner som brukar ställa upp för mig. Sen så finns jag alltid där om det är någon som behöver prata.
Gör dig till en dålig människa : Har ett hemskt temperament och en inte så bra attityd i vissa lägen.
Vill du arbeta med : Egen företagare kanske? Nej jag vet inte.
Är roligast just nu : Att AIK fucking vann mot Djurgården!
Har du på dig nu : Jeans och t-shirt. Som vanligt typ.
Har du för smink idag : Mascara och kajal.
Äger du för skor : Ett par svarta skinnskor med dödskallesnören. Dock är det nog mammas skor tror jag.
Har du för storlek i skor : 36
Läser du för bok : Svart ängel.
Ska du göra nu : Fortsätta lyssna på min awesome musik och bah chilla !!



Mihi, älskar att göra såna där när jag har tråkigt. Dock är det nog inte lika roligt att läsa. Men what evahhh ;)
 
11-11-14 22:27

Give me ?!








Någon vänlig själ som har lust att köpa dessa saker till mig ?


Gråter blod just nu för att det är så dyrt!


Dessa grejer kan ni hitta HÄR
 
11-11-14 21:39

14e November.

Idag var jag i skolan som vanligt. Jag tog bussen till Örebro vid två för att gå till tandläkaren. Det var ändå bara innebandyfinal i skolan så det var inget att se. Kände knappt igen de som spelade ändå, och dem ska gå på våran skola..? Haha! Aha, what ever. Det var säkert sådär för mig när jag gick i sjuan! Dock var jag hatad av alla nior i sjuan, haha...

Har städat på mitt rum idag också. Känner mig skapligt duktig! Imorgon är vi lediga från skolan så då ska jag ta tag i läxorna. Har idrottsuppsats, labbrapport och bilduppgift att göra. Tror dock inte att jag hinner göra bilduppgiften för jag har inga pennor. Fast det ordnar sig nog. ;)





Har inga nya bilder på datorn. Men snart har jag en systemkamera, då jääääävlar!
 
11-11-14 17:45

Sjukt lika !


Marshall Mathers                                                    Wentworth Miller

Blev rätt så sent.

Godmoooooorgon.

Blev rätt så sent igår (inatt?), försökte inte sova förrän halv tre. Var knappt något trött då egentligen men vill inte vara uppe hela natten precis. När klockan är runt 22-23 så brukar jag vara riktigt trött, men sen så går det över så att jag blir pigg igen. Drygt.
Gick upp vid elva idag också så jag kommer säkert inte kunna sova inatt heller som vanligt. ;)


Idag ska jag bara ta det lugnt, måla naglarna och kanske göra lite på uppsatsen. Mer orkar jag inte göra. Hehe.

Svaren.

Vilka är dina favorit tv-serier på tv?
Svar:
Typ Simpsons, Family Guy, Gamla 2 ½ Men, Vänner, ska jag fortsätta?

Säg dina 5 favoritlåtar med Tokio Hotel.
Svar:
Man, det blir svårt! Men om jag bara ska ta några som jag älskar så blir det väl; Screamin, Don't Jump, In Your Shadow, Vergessene Kinder & Dogs Unleashed. Finns sjukt många fler!

Kan inte du göra flera videobloggar?
Svar:
Jo, självklart kan jag göra det. Men jag blir aldrig nöjd så jag gör om dem minst 5 gånger. Sen så pratar jag alldeles för mycket. Så det blir drygt att göra om dem hela tiden till slut. ;)

Vilket är ditt favoritband näst efter Tokio Hotel?
Svar:
Green Day, Linkin Park, My Chemical Romance, Volbeat, Metallica, Disturbed. Alla dom! :D

Visst är Matilda så inte den bästa du vet? 8D
Svar:
Ehm jo Viola? Om jag spelar något spel med henne så har jag iallafall 5 % chans att vinna. Men spelar jag något med dig som ex. kort och monopol så förlorar jag hur jag än gör. :(

Är du kär i någon?
Svar:
Kan man nog kanske säga att jag är.

Blå?
Svar:
Nej, Rosa..?

När ska vi va natholoi?
Svar:
Jag vet inte, så fort du kan. Jag kan alla dagar i veckan Hannoooj! :D

Visst är Matilda den bästa du vet? Och visst är hon för jävla snygg och smart också?
Svar:
Nja, du kommer precis efter Mullis i alla tre sakerna....Sry..

Hur får du sån bra volym i håret?
Svar:
Tupera, spraya, tupera, spraya, tupera & spraya!!

Har du bestämt vart du ska gå på gymnasiet?
Svar:
Vilken linje eller var? Jag vet att jag inte kommer gå i Lindesberg i alla fall. Det är Örebro som gäller för mig.


______________________________________________________________________________________________________________

Hehe, bättre sent än aldrig. ;)




Fint.
 
11-11-12 21:20


Eminem - Space Bound

Min nya favoritlåt !

 

11-11-12 15:00


11/11-11

Efter som alla som bloggar har skrivit att det är den 11 November 2011 idag (vilket verkar vara jättecoolt) så tänkte jag också vara lite wannabe dom och skriva det. Just för att jag inte har något annat för mig.


Nej nu blir jag tvingad att se Forrest Gump med familjen, kuuuul va? Får väl duga. PUSS VA!




11-11-11 21:51

Mardrömmar

Nu ska jag gå och försöka sova och drömma mardrömmar om denna.. Kan man kalla det en tjej ens? 

Hejsvejs! :D

 

11-11-10 22:25


BREAKDANCE !


Fan vad grym jag är! ;)

0.35 - FAIL!

Palla ta dagens outfit


Jag tar dagens frisyr istället! ;)
Haha nej, mitt hår ser likadant ut varje dag tycker jag.

Känner att min sidecut börjar bli riktigt lång nu. Ska försöka hålla mig borta från att raka igen, men går fan inte. Vill ha kvar den, men ändå inte. FML!

Hemma.


Äntligen hemma efter en otroligt seg dag!
Nu ska jag bara chiiilla resten av dagen.


Damn boy, you're hot..

11-11-07 15:55

Skolan.


Ska snart till skolan. Vilket inte känns så lockande at all!
DÖ, vet ni hur jobbigt det var att komma upp imorse?!
Jag låg i iallafall tre timmar och försökte sova, så klockan
var framåt tre innan jag kunde sova. Känns najs. TUMMENUPP!
 
11-11-07 07:04

iphone 4S

Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösa http://www.dennism.se!


Drömmar.

Att ligga vaken till halv fyra inatt och sedan gå upp klockan nio, det är inte lätt!
Ställde klockan på nio så att jag inte skulle sova allt för länge för då skulle jag inte kunna sova ikväll sen. Nu däremot kommer jag nog kunna sova hur lätt som helst, DAMN vad trött jag är!

Jag tänker inte ens berätta vad jag drömde inatt. Det var så jävla vidrigt! Usch. Det är helt sjukt vad läskiga och vidriga saker man kan drömma egentligen.




Grymt som fan!


Är grymt glad att jag fått så många besökare idag!
Har även fått två nya prenumeranter också, känns rätt så awesome. Hoppas det kan fortsätta såhär! Självklart har jag tagit hjälp av bl.a. mer-trafik och sådär. Men ändå!

Kom ihåg att jag gärna gör bloglovin'-byten. Det är bara att kommentera att ni vill göra ett byte! :)

Vergessene Kinder

Detta kan nog vara en av de finaste låtarna som Tokio Hotel har gjort.


TOKIO HOTEL TV

Nu lägger jag mig och kollar på andra skivan av Tokio Hotel-tv. GUUUUUULD! ♥


Palla

Är inte alls glad över att det är lördag idag. Då betyder det att det snart är skola och jag pallar verkligen inte det! Det har varit så jävla chill att praoa med mormor. Dock så har det varit väldigt jobbigt också då hon har kört lite mer med mig än med andra praoelever som hon haft. Fast det förstår jag ju. Jag är trots allt hennes barnbarn. ;)

Jag ska väl försöka tagga till lite till skolan. Ska måla om mina naglar, ser extremt fult ut när nagellacket håller på att gå bort och det bara är lite kvar på vissa ställen. Sen ska jag byta sängkläder i sängen också om jag orkar, annars gör jag det imorgon.



En månad sedan.

Kossa.



Idag har jag på mig ett par supermysiga tjocka strumpor med kossor på.
Den har till och med öron och allt! Hur coolt är inte det liksom? Sjukt söta!

När jag skulle ta kort på strumporna så tog jag kort uppifrån sedan roterade jag bilderna två gånger så att det ser ut som att bilden är tagen nerifrån (översta bilden). Så när jag skulle ta kort en gång så ställde jag mig på tå, skulle se hur kortet vart då. Gissa om jag föll pladdask då? HAHA! Tur att sängen var framför mig. Gjorde världens dykning ner i kudden. Vem var det som stod och garvade för sig själv som en idiot efter det? MEEE!

Mys framför datorn.



Uhuhu.
Fake-smile så det skriker om det, men vad gör man inte för bloggen? ;)
Ser riktigt sliten ut också!

Låg precis och kollade på Värsta pojkvänsakademin. Kollade på de tre första avsnitterna så jag har legat här ett bra tag och kollat. Mys! Snart blir det att plocka fram lite chips och slå sig ner framför idol.

Vad hittar ni på ikväll?

Veckans blogg hos Hanna!

Vill du bli veckans blogg?
Klicka då på bilden för att komma till Hannis awesome blogg och tävla om att bli det.! ;)

Snart vinter

Klockan är 16.30 och det är sjukt mörkt ute redan. Vintern börjar definitivt komma! Hatar när det blir mörkt, man blir så trött på en gång då!



Bloglovin-byte ?


Följ min blogg på bloglovin!
Jag är inte alls emot bloglovin-byten. Det är bara att kommentera så kan vi göra ett byte (om din blogg är tillräckligt intressant att läsa vill säga).

Vore awesome om du vill följa min blogg. Då får du ta del av massa saker! Bilder, musik, massa tips, läsa om böcker jag läst och en hel del om Tokio Hotel. Så KOMMENTERA! ;)

Taio Cruz - Hangover ft. Flo Rida


112 - På liv och Död


Oktober 2010.

Godmorgon! Eller egentligen inte. Jag gick upp runt tio idag men mamma har haft min dator hela morgonen så jag har inte kunnat bloggat. Bättre sent än aldrig!

Sitter just nu och kollar på 112 - på liv och död. Helt sjukt vad sorgligt detta avsnitt är! Det handlar idag och barn som har cancer, usch. En grabb dog nyss av cancern, fuck it! :(

Inlägg 550


Fråga mig inte varför jag ska göra så konstiga rörelser med andra handen när jag tar kort. Det bara blir så automatiskt. Jag ser ju störd ut. ;)

Jag dör!



Ögonen?!

Mogna killar!

Lite besviken vart jag väl att 'Boda booo'' inte var lika läskig som trailern visade. Jag såg bara en gorilla som inte var läskig och två häxor. Ena häxan där emot var läskig, hon bah stannade och stirrade på oss så jag höll för ansiktet och sa skräm mig inteeee! :o

Sen var det några killar där som sög! De hade gått in i ett rum, två gånger kom dom ut och sa att det var ''lampans fel'' att dem förlorade. Så de gick alltså före oss två jävla gånger. Vart skapligt irriterad. Andra gången de kom ut så sa jag '' Men nu är det för fan våran tur, det är väl inte lampans fel att ni failar!'' Dock gick dom in igen, jävla fittor. ;)
Vi träffade på dem igen, så när vi gick förbi så sa dom ''Hur går det för er?''
Jag: Bättre än för er iallafall
Lisa: Det var inte lampans fel i rummet, vi klarade det!
Killarna: Är ni kaxiga eller? Kom då, kom då, kom då!
Hehe, mogna killar eller ? :)

Annars hade jag jävligt roligt. Fick ett par stora blåmärken efter att ha hoppat in i en jävla spak i ett rum. Gör rätt så ont, ja! Men det får jag leva med. ;)







Boda Borg


Usch, frågan är om jag verkligen kommer våga åka till Boda borg idag? :(
Men jag antar väl att det inte är så läskigt som dom har gjort det på trailern. Och boda borg är ju mest för barn så det borde inte vara så extremt. Så jag borde våga åka, Eller....? :o
 
11-11-02 13:17

November 2010

Tänkte vara lite wb nu och lägga ut lite foton från albumet November 2010.


Vi sov ute på sjön och det var äckligt kallt då!


Jag fick min underbara Onepiece!


Jag och Matilda hade superkul i omklädningsrummet innan idrotten.


Det var massa snö ute!


Jag hade fätt långt hår !


Jag åt glass, drack julmust och kollade på Streedance. VILL HA NUUU!


Jag försökte ta kort med Tjocksteffe, men han vill inte sammarbeta..


Jag skaffade tandställning. Vad fort tiden går?!


Vi ägde på innebandynatten. Eller gjorde vi det......? BENKNÄCKARNA!

Halloween.










1 November.


Gammabiiiild.

Vaknade vid 10.30 idag utav att Viola smsade mig.
När jag kom hem igår gick jag och la mig och kollade på ett avsnitt av PB. Somnade väl någon gång runt ett.

Jag hade tänkt att dammsuga mitt rum idag också. Viola kommer och slaggar här inatt och hon måste sova på madrass. Vill att mitt golv ska vara någorlunda rent då. ;) Imorgon blir det Bodaboooorg! Berättar mer om det i ett annat inlägg!





RSS 2.0