Mot Frövi

Är fortfarande förkyld men tänker inte låta det förstöra någonting. Nu tar jag moppen in till Frövi för att ha lite mys med tjejerna. Puss!


Har skaffat gimp så jag sitter och fibblar lite med det.

Nathalie


Mår skit

Såhär dåligt har jag inte mått på länge. Har inte sovit mer än en timme inatt. Jag mår illa, har riktigt ont i näsan och är yr. Känns inte speciellt kul. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Vill inte behöva sitta inne hela dagen bara för att jag mår dåligt. Inatt tror jag att jag kommer sova i stugan. Vill inte sova hemma själv när jag mår så här. Sen får jag se vad jag ska göra imorgon. Kanske åker till Matilda en sväng (om jag mår helt bra) eller om jag drar ner till brasan.

Ska kolla på One tree hill resten av dagen nu.

Damn boy, you're kinda cute..

Kvällen blev rätt så lugn. Har kollat på flera avsnitt av one tree hill, ätit chips och druckit monster. Ligger just nu i sängen och snackar med matilda på msn. Tror nog att jag snart ska lägga ifrån mig datorn och kolla på ett sista avsnitt. Min hårbotten kliar som in i helvete så vore skönt om jag kunde somna Innan jag kliar sönder allting.

Godnaaatt!


Min älskling fungerar igen!

Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta just nu. Vill skratta för att mina kära föräldrar lämnade in min iPhone på lagning igår så nu funkar den igen! Är fett lycklig. Nu känner jag mig hel igen, hah. Men vill gråta för att jag börjar bli förkyld, hur drygt? Valborg på måndag och bilträff i fellingsbro på tisdag. Får hoppas på att jag inte är förkyld då.

Var tvungen att sova ute i stugan inatt. Men idag så ville jag sova hemma. Kan inte sova i stugan mer än en natt. Känner mig typ instängd, ingen dusch, inget varmvatten, ingen TV, INGEN DATOR. Panik. Så ikväll ska jag ligga och chilla framför tvn. Något annat har jag inte planerat.


Måste försöka städa färdigt på mitt rum nu. Ser förjävligt ut!!

I will be your guardian when all is crumbling

Jag tror att jag ska ta en bloggpaus nästa gång jag är lack.. Inlägget jag skrev igår kväll kommer jag ta bort. Vill inte ha en massa negativa inlägg här hela tiden bara för att jag är på dåligt humör. Men jag förstår mig ändå. Min iPhone är fortfarande sönder och jag måste ha morfars gamla. Att gå från iPhone till en gammal Ericsson känns ju inte speciellt bra. Men whatever, den får duga så länge! Men nu får det vara slutsnackat om min iPhone, har blivit alldeles för mycket snack om den den här veckan känner jag.


Imorgon ska niorna dra till Stockholm. Bussen går från skolan redan vid 5.45 så jag måste gå upp skapligt tidigt. Runt fyra hade jag tänkt mig. Om sex timmar alltså, blir trött bara jag tänker på det. Får väl snarra lite i bussen om jag är jättetrött. Måste nog duscha imorgon innan också. Glömde göra det idag så luktar jättegott känner jag. Mums!



Ska kolla på lite One tree hill nu, var alldeles för längesen! Nattiiiii.

The Fray - How to save a Life


Precis

Haha, angående inlägget jag skrev igår kväll. Hade en dålig dag, som ni kanske märkte. Mobilen ville krångla hela tiden och sen gick armstödet på min stol sönder som inte går att laga. Mobilen funkar som den ska nu i alla fall. Vet inte vad jag ska göra med stolen. Brukar alltid luta mig mot det armstödet så skulle inte bli ett dugg förvånad om jag glömmer bort att det inte finns något armstöd så att jag ramlar av stolen när jag ska luta mig ditåt.. Hehe.



Mamma satte i extentions på mig igår! Orkar inte ha sidecut längre, har haft det i över ett år. Har inte vant mig än så jag är inte alls supernöjd. Kanske ser bättre ut efter jag duschat håret, hoppas jag. Kommer bli rätt så jobbigt att gå till skolan på måndag då ingen är van vid att se mig med hår på båda sidorna. Bild kommer väl upp imorgon, efter att jag duschat håret och sådär.

Vilken. Jävla. Tur. Jag. Har.

Det räcker inte med att min mobil har krånglat hela förbannade dagen så att den inte går att använda. Självklart inte. Som lite grädde på moset så gick precis min stol sönder. Varför. Har. Jag. Jämt. Sån. Jävla. Otur? Nu går jag och lägger mig.

Vad gör jag?

Frågan är vad jag håller på med nu? Det kommer i alla fall bli awesome! Hoppas jag!

 

12-04-20 18:04


Doris ♥

Idag skulle du ha blivit 23 år.. ♥

 
 
12-04-19 18:48

18e April 2012

Här har jag gått och varit nervös och haft ångest i flera förbannade dagar bara för att tandläkaren jag hade sist sa att jag skulle laga ett förbannat hål idag. Och jag hatar bedövning! Så idag på sista lektionen så satt jag och var nervös som en idiot pga. det. Men skulle jag laga något hål eller? Nej, självklart inte. Det ända jag skulle göra var att lägga in plast i två tänder och borra lite. Ingenting jag behövde bedövning till. Så nej, jag hade inget hål. Känns riktigt skönt att jag slapp bedövning! Tandläkaren som jag hade idag var riktigt bra också. Henne gillar jag, faktiskt.


Idag så fick jag reda på om jag kom in på Thorén preliminärt. Och yes, det gjorde jag! Känns hur grymt som helst!! Så om en halvtimme så åker jag med Evelin in till Thorén där det skulle vara någon träff med alla som valt Thorén. Har aldrig varit där så vore kul att se vart det ligger och hur det ser ut.



Måste äta nu. Var bakad potatis i skolan och röran var riktigt äcklig.

Zombie typ

När jag vaknade imorse så var jag helt borta i huvudet. Jag visste inte varför klockan ringde, vart det ringde ifrån och hur man stängde av den. Men det känns inte så konstigt då jag har fått mindre än 5 timmars sömn inatt. Hade sjukt svårt att somna igår. Vet inte hur jag ska ta mig igenom dagen, är lite småförkyld också så det gör det hela mycket värre. Och efter skolan ska jag in till tandläkaren sen måste jag in på någon sportaffär och köpa nya shorts. Gaaah.


Ska fortsätta äta nu och försöka piggna till, om det går.

Warrior

Har precis kollat klart på Warrior. Sjukt bra film! Den blev väldigt sorglig mot slutet så jag låg och bölade som ett as. Definitivt en film jag vill se igen någon gång!

Ska göra någon mat till mig nu. Tror dock inte det blir hamburgare idag också. Hah.

 

12-04-15 13:06


Hemma själv

Heeeey!

Kom hem från sjön för snart en timme sen. Jag sov där inatt för jag ville inte sova hemma själv efter att ha sett Paranormal Activity med Viola. Haha! Den var knappt läskig ändå, men när det väl hände någonting i den så var det lite småläskigt. Så då kunde jag lika gärna följa med ut på sjön. Men jag orkade inte sova kvar där en natt till så idag blir jag ensam hemma hela natten, hur ska det gå?! Närå, jag är modig! ;)

Har laddat upp med lite filmer som jag ska se på. Har blivit en riktig filmnörd. Ikväll hade jag tänkt att se på Warrior och Born to race. Båda två verkar riktigt bra faktiskt. Igår så kollade jag på Finding Neverland och Like crazy. Finding Neverland var grym! Hade inte förväntat mig någonting annat med Johnny Depp i huvudrollen. Den blev lite sorglig mot slutet, tror det blev sorgligare än vad det egentligen var bara för att Depp var med. Den kan jag tänka mig att se flera gånger! Like crazy var dock inge bra. Den var långtråkig as fuck.



Ska ta någonting att äta nu. Blir väl hamburgare som vanligt. Alltid samma sak när jag är hemma själv, och den blir alltid lika bränd, haha!
 
12-04-14 13:31

Regn

Vad trött jag blir på detta äckliga väder! Går inte ens att vara ute när det regnar och har sig. Idag var första gången som jag klev utanför dörren på flera dagar. Har bara varit inne och kollat på film och chillat. Haha, lat jag känner mig. Men det är ju påsklov så! Idag har jag hunnit kolla färdigt på tintin, kollat på Mission: Impossible 1 och gråtit floder till ett avsnitt av One tree hill. Nice. Blir väl att kolla på Mission: Impossible 2 innan jag ska snarra kudde. Låter rätt så bra det också!


Kul att jag har många nya bilder också.

12-04-11 19:20

Taylor Ward

Helt sjukt vad denna kille är duktig och helt sjukt vad bra låten är! Den spelas flitigt på iTunes nu kan man säga. Helt underbar låt!

12-04-10 21:19


Massa onyttigheter

Har inte orkat blogga någonting.

Har precis kollat färdigt på sista avsnittet av the walking dead, vill att nästa säsong ska börja nu på en gång! Grymt bra serie.

Då var påskhelgen över då. Känns faktiskt skönt, påsk är ingenting jag bryr mig om precis. Det jag gillar med påsken är att man får massa godis, haha. Har ätit massa onyttigt i flera dagar nu, men det känns okey när det är påsk. ;)

Ska fortsätta ligga och tjocka godis och kolla på Tintin nu tror jag. Den verkar rätt så bra!


Hörs väl!

n_athis @ instagram, follow meee!

 

12-04-10 13:52


Instagram

Tänkte gå i samma spår som alla andra och prova instagram, följ mig vettja! :)

@ n_athis

 

12-04-08 13:17


En i gänget

Nu är jag också en i gänget. Äntligen!

Vet att bilden är mörk, har knappt någon fungerande lampa på mitt rum.

 

12-04-07 21:35


Ajdå

Vad duktig jag är!
Vi har tydligen prov i SO imorgon och jag glömde mappen i skolan. Känns ju lite onödigt. Kan väl säga hej IG till provet då. Ingen idé att jag försöker komma med en bortförklaring till Sven heller. Kan ju säga att jag inte är hans favorit för tillfället, haha. Han kom och skällde (skällde och skällde) ut mig och Matilda idag för att vi inte åkte och tittade på teatern i fredags. Men WTF, en jävla teater? Vad lär man sig av det liksom? Plus att vi skulle få gå på övertid då. Så nej, då åker jag hellre hem och skiter i teatern! Typ halva nian drog hem så vafan. Sven snackade med alla killar om det idag efter SO'n. Men NEJ, självklart var han tvungen att prata med mig och Matilda efteråt, och INTE tillsammans med killarna. Sååååå onödigt. Haha, och lite drygt är det att varje gång en lärare är sur på mig och försöker prata med mig så håller jag nästan jämt på att börja garva. Fick anstränga mig så att jag inte skulle börja asgarva när Sven snackade med oss. Hade kanske inte varit så himla kul. ehehehe.


Nu ska jag kolla på film!

Sjukt rolig dag!

Fotbollen var sjukt rolig! Vi tog buss Stockholm 8.30 och kom upp före tolv någon gång. Vi gick runt och kollade i aikshopen och lite annat. Sen så kollade vi när AIK-spelarnas buss kom för att släppa av dem. Vad livat det blev! Matchen började vid två, och det var även då snön började komma igen. Vilken tur vi har va?! Var jättekallt att stå där men det var det värt! Det blev 0-0 vilket var lite synd för jag hade velat vara med och se hur livat det blir när AIK gör mål. Det är andra gången jag är med på en fotbollsmatch, första gången var för jättelängesen.
Vi kom hem runt sex på kvällen, då gick vi och åt pizza på Picasso. Godare än vanligt alltså!

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom den här dagen alltså. Somnade runt 22.30 dock men det känns som att jag inte har fått haft min helg än. Sjukt trött! Blir inte precis bättre av att jag drömde världens sjukaste och hemskaste dröm på länge. Orkar dock inte skriva den nu. Kanske sen? Antagligen inte. Haha.


Ska snart dra ut till bussen, heeeejsveejs!



RSS 2.0