Skojade bara

NU, kommer dem allra sista bilderna med tandställning!



Blir av med tandställningen

Godmorgooooon!
Gick upp klockan sex imorse. Har hunnit sminka mig halvklart, gör resten sen. Jag, mamma och pappa ska åka in till Örebro vid åtta. Det är så att jag ska ta bort tandställningen. Ni kanske inte tycker att det är någonting speciellt men jag lovar er. Att när man haft tandställning i 1,5 år så är man riktigt taggad till när man ska ta bort den!! Har fått stå ut med den här tandställningen riktigt länge och nu vill jag inget annat än att bli av med den! Vill se hur mina tänder ser ut utan den. Ska bli riktigt spännande!

Nu hoppas jag verkligen att de tar bort den som de sagt.
Känner en annan tjej som skulle ta bort sin tandställning, men när hon väl skulle göra det så ringde de och så att hon inte skulle få göra det än. Hon fick vänta ett par månader innan hon blev av med den. Jag vill verkligen inte att det ska bli samma sak för mig nu! Att de typ hittar någon tand som inte riktigt har flyttats ''färdigt'' så att jag måste ha kvar den. Men jag får se! :)

De två sista bilderna med tandställning!


Bilderna blev fett dåliga. Men ville ha så att jag kunde lägga ut på bloggen, så dem får duga! Det är trots allt tandställningen som är grejen med bilderna, inte hur jag ser ut.

28e Februari 2012

Tjululu!

Skolan idag gick ganska fort, riktigt skönt. Lektionerna har inte varit så tråkiga heller som de brukar vara. Det är isåfall ämnesfördjupningen eller vad det heter som är drygt. Vi håller på och går igenom en massa inför nationella proven i kemi.

Jag längtar så mycket till morgondagen så jag spricker!
Skriver i ett annat inlägg idag eller imorgon varför. Kan i alla fall säga att jag inte kommer vara med i skolan någonting på förmiddagen så jag missar tekniken. Har bara varit med på tekniken en gång sen vi började ha det, lyckat. Men vad gör det? Jobbar för fullt här hemma ändå! Plus att det finns inte en chans att jag ändrar så att jag får vara med på tekniken, verkligen inte. Har längtat till den 29 Februari länge!

inga nya bilder

Längtar!

Helt sjukt vad jag längtar tills imorgon!!!!


1


1 day left!!!

Lack

Men tjenare!
Har haft fullt upp hela dagen så det är därför jag inte bloggat. Direkt efter skolan så pluggade jag lite sen har jag hjälpt mamma att städa här hemma. Men det är ändå rätt så skönt att inte sitta vid datorn hela tiden. Har bestämt mig för att den här veckan ska jag sitta vid datorn max 2 timmar om dagen. Tror ni jag kommer klara det? Tror jag redan suttit vid datorn i två timmar. Men jag kollar på repriset av söndagsfinalen i BB. Så det borde inte räknas, hehe..

Nu har skolan börjat igen också.
Fick cola av Dennis idag som han hade lovat att jag skulle få. Då blidde jag lycklig! Men när jag fick dem så var det självklart några som tog dem ifrån mig. Blev rätt så lack då! Men väfän, blir skapligt irriterad när folk bara tar mina saker och inte ger tillbaka. (Dock inte lika irriterat så jag börjar böla som wideräcklet). Fast jag fick tillbaka colan tillslut, tur det! Den andra sålde jag till Oskar och fick lite pengar, känns gööööött.


Ska se färdigt avsnittet nu sen blir det BB vid tio igen.
 
12-02-27 21:03

2


2 days left!!

12-02-27 14:30

Tankeläsaren


Den här boken fick jag av mamma i julklapp.
Håller på och läser den just nu och är inne på sida 306 av 479. Så jag har ett par sidor kvar kan man säga. Men boknörd som jag är så kommer jag ha hunnit läsa ut den här på några veckor. Ska skriva om den till min bokrecension på svenskan så jag måste ha läst ut den innan påsklovet. Det klarar jag nog! ;)

I början var den himla svår att förstå, men nu när jag kommit in i den är den riktigt bra!

3


♦ 3 days left!

12-02-26 14:29

Tar bort kategorin



Fattar inte ens varför jag har kvar Breakdance-kategorin.
Funderar på att ta bort den. Är färdig med breakdance! Fast det kan vara kul att kunna gå tillbaka och kolla i dem olika kategorierna. Men jag har typ inga inlägg i den här kategorin ändå så. Den ryker nog!
 
12-02-26 13:49

Kryper snart ner i sängen


men åh så söt!

Inatt blir det inte så långvarit.
Ska snart krypa ner i sängen och kolla på någon avsnitt av TVD. Ska försöka läsa lite också så att jag blir färdig med boken någon gång.

Ska försöka gå upp så tidigt som möjligt imorgon så att jag kan sova på kvällen sen. Har alltid problem med att sova när det är skola nästa dag och vi haft lov. Rätt så jobbigt är det!

Nighty! ♥
 
12-02-26 00:35

Kolla vad jag hittade bakom garderoben!


När jag var som mest rastlös så gick jag bara runt i mitt rum som en jävla zombie. Fick för mig att flytta min garderob för att kolla om det var samma tapeter där bakom som i resten av mitt rum (det är något fel på mig..) och där hittade jag den här vad det nu är. Jag tror det kan vara sen jag var med i skoltalangen och breakade när jag gick i femman. Tror att talangen var nära jul för det står en massa ''ha en bra jul'' och allt. Haha! Sen tyckte jag att de som skrev allt stavade breakdance väldigt fint också. Brejkdans. Fint, haha! :D

Nämne jag att jag vann talangen också? Yä, jag äger. (hhhh)

Beställt!




Det var bokrea på Adlibris så jag kunde inte låta bli att beställa dessa böcker!
House of night-böckerna var det inte rea på men de var ändå väldigt billiga. TVD-böckerna kostade bara 20 kr styck så varför inte? Tycker serien är riktigt bra så jag tror nog att böckerna är det också. Nu vill jag bara läsa ut boken jag håller på och läser i nu. Har över 150 sidor kvar så det kommer ta ett tag. Men snart så!

Kalla mig nörd, men jag älskar fan att läsa!

4


♦ 4 days left

Taylor Momsen







Grymt snygg är hon! Skulle inte skada att ha hennes hår.


5


5 days left

Shuuuuuuffle

Heeeeey! Felåt för att jag inte bloggat någonting. Har inte orkat alls. Blev rätt så sent inatt alltså. Först satt jag vid datorn till halv tre, sen kollade jag massor på One tree hill. Runt halv fyra låg jag och bölade som en liten unge till ett avsnitt, fett sorgligt var det, haha. Somnade nog inte förrän halv fem imorse. Gissa vilken jävla tid jag vaknar? Fucking halv tio. Haha, underbart.. Vore fint om jag kunde få sova längre än till halv tio någon gång.

Matilda har varit här. Vi kollade på film och tryckte i oss en hel ben & jerry. Haha, jag som hade tränat och varit lite duktig idag. Sen frågar Matilda ifall hon skulle köpa med b&j, går liksom inte att tacka nej till det! Haha!

Nu när hon dragit hem så sitter jag och kollar på lite videos på youtube när folk shufflar. Ska fan ta tag i det där alltså, måste lära mig! Kan redan grunderna, det jag måste träna på är att göra allting snabbare, kunna sätta ihop alla grunderna till en combo. Vafan, klarar jag av breakdance klarar jag väl av shuffling? Var liksom bäst i gruppen på att sätta ihop combos så det här måste vara en barnlek jämfört med alla jävla steg då man ska stå på en hand och göra massa volter. Inte.min.grej! Fast om jag bara kan shuffla så klarar jag av breaken också, breakdance är vad som helst liksom. Men skit i det nu! Ska fortsätta kolla runt nu. Sen blir det big brothaaaaaa.



EVERYDAY I'M SHUFFLIN'

6


♦ 6 days left

7


7 days left

Massa texxxxt

Gissa vilken tid jag vaknade imorse? Ledtråd: Har vaknat samma tid ända sen sportlovet började. Börjar bli ganska irriterande att jag inte kan sova länge alls. Alltid är det till halv tio, vad är det för fel? Är så sjukt trött på kvällarna då också, skulle kunna gå och lägga mig nu.

Har bara chillat massor idag. Kollat runt efter lite nya bikinis till sommaren på nelly.com. Är grymt kär i vissa av dem! Blir att beställa hem några snart när jag har pengar till det. Det låter fint det!

Ska lägga mig och kolla färdigt på One tree hill nu. Sen ska jag följa hockeyn på sportbladet. AIK möter Frölunda vilket jag helt enkelt inte FÅR missa. Frölunda har varit riktigt duktiga ett tag så det vore fett om AIK kunde vinna över dem. Det vore inte helt fel! ;)

Lite senare blir det big brother också. Missade det igår så fick kolla på reprisen idag. Bara jag som tycker att Petronella och Marcell faktiskt skulle passa ihop?


hatar inlägg utan bild så jag slänger in en halvful gammal bild!

8


8 days left.

Piercingar & dreads

Sitter och kollar på Big Brother just nu. Petronella, bruden med piercingar, älskar henne enormt alltså. Diggar henne så sjukt jävla mycket! Fullt med piercingar och lite dreads. Jävla grym hon är! Hejar definitivt på henne!


Fast jag förstår mig inte på människorna på loftet. Finns det ingen normal där eller? Widerstedt skulle passa in där.



Big brother

Hur är det ens möjligt att vakna tidigt idag igen? Varje morgon har jag vaknat halv tio och inte kunnat somna om. Blev inte bättre av att jag gick och la mig vid tre inatt, så har inte precis sovit många timmar. Fast känns ändå rätt så skönt, då kanske jag inte hinner vända helt på dygnet som alltid.

Har precis kollat på reprisen av Big Brother. Tror det kan bli rätt så roligt att följa! Men jag tror inte jag ens kommer kunna klara av att kolla på Widerstedt, finns det någon vidrigare människa än henne?! Usch, hon lever verkligen upp till sitt efternamn.

Ramlade

Känner mig rätt så misslyckad att det var just jag som ramlade när vi gick hem ifrån mormor. Av hela familjen. Jävla klantarsle jag är. Men fick mig ett gott jävla skratt i alla fall. HAHA!
 
S ö n 12-02-19 21:36

Ian Somerhalder





Så grymt jävla snygg!
 
12-02-19 18:03

James Bond.

Myyyys. Jag och lillebror har precis kollat på Gladiatorerna och käkat Ben&jerry. Nu ska vi kolla på James Bond som går på 4an.

Vi i 9B har haft sex

.. terminer tillsammans.
 

Usel bild, men orkade inte ta någon bättre.

Diggar vår klasströja enormt!
 
12-02-18 16:23

Drar till Alexandra

Känns kul att bara för att syskonen inte var hemma och det var lugnt i huset så skulle jag självklart vakna halv tio imorse. Försökte somna om flera gånger, men inte gick det. Så himla typiskt.

Har precis ätit lite mat och snart ska jag dra mig mot Alexandra och vara där i några timmar. Har ändå ingenting annat att göra då det bara är mina syskon som är hemma. Blir inte så långvarig där dock, klockan sju spelar AIK mot Linköping tror jag det var så jag vill gärna följa matchen på sportbladet. Nörd.





Hörs senare!

Update: Men fuck off, hade tydligen kollat fel när det gällde hockeyn. De har tydligen redan spelat, DAMN. Fast de vann så det är luuugnt!
 
12-02-18 14:21

Tumblr








Min Tumblr hittar ni HÄR.

Lita spikes







Helt sjukt vad snygga dessa skor är! Någon gång i framtiden ska jag köpa såna. Kanske blir det jag sparar till efter jag köpt systemkameran? Varför inte? Måste.ha.såna.

Sportlov


Känns grymt med sportlov nu. Som jag har längtat! Äntligen kan jag sova ut ordentligt. & givetvis vara uppe halva nätterna också. Livet! ;)

Jack Sparrow



Glöm det Matilda, he's mine! ♥

AIK

Massa bra AIK låtar. Någon som orkar lyssna?

Norra stå

 

Varje andetag

 

Tack och lov är jag gnagare

 

Å vi E AIK

 

Hetast när det gäller

 

AIK TJALALA

12-02-15 20:16


Utan smink.



Jag kör på utan smink idag. Vi ska ha något prov i badhuset så det är ingen idé att sminka sig då.
 
12-02-15 07:24

Ny design

Ny design igen.
Tröttnade på den förra jag hade så jag letade på en gratisdesign. Ni vet hur det brukar bli när jag försöker göra en egen design så det är lika bra att ta en färdiggjord istället. Självklart la jag in en egen header.
Designen är rätt så tråkig. Men den får duga! Headern är heller inte så bra gjord men det är jag som gjort den så vad hade ni räknat med liksom? Haha.

För er som undrar så är bilden längst till höger i headern en Disturbed logga.



Typ de bästa serierna som finns. One tree hill, Prison break och The Macahans!
 
12-02-14 20:37

Valentine's day.

Alla ♥ - dag.

Istället för att ha varit forever alone här hemma så har jag varit med min älskling Matilda. Det enda vi gjorde var att gå ut och gå och kolla på film, Matilda tvingade mig att kolla på Sagan om ringen. Haha, nej då. Hon tvingade mig inte, jag ville faktiskt se den! Åt lite ben & jerry också men den var så liten så den var slut efter fem minuter.
Fick lite panik innan Matilda kom.  Jag trodde att jag skulle hinna duscha innan men icke. När jag klev ur duschen så var hon snart hos mig så jag sprang runt i min handduk och försökte hitta mina kläder. Hann aldrig klä på mig helt innan Matilda stod innanför dörren. Så jag drog på mig pappas stora tjocktröja så länge. Haha, fick panik där ett tag alltså. Kaos..

Tror vi snart ska äta. Efter det ska jag nog försöka hitta något godis och lägga mig och kolla på One Tree Hill. Skola imorgon. Vi kommer vara i Lindesberg hela dagen och göra en massa saker så vi slipper lektioner i alla fall!


 
12-02-14 18:48

Scorpions - Wind of change

Grymt jävla fin.

 

12-02-14 17:03


Remember me

Tror jag ska slå på Remember me och gråta några liter.
Sounds great.


Norlie & KKV - Tröjan du hatar


Skrillex - First of the year

 

12-02-12 16:56


Så är det

Orkar inte blogga så mycket just nu. Har inga nya bilder och orkar heller inte ta så det blir så tråkiga inlägg utan bilder. Tänkte istället att jag lägger upp något inlägg ibland då och då när jag har tid och lust. Så fort jag får tid kommer jag att dra in till Örebro och köpa min efterlängtade systemkamera! Då blir det mera inlägg! :)
 
12-02-12 11:01

Paus

Jag tar en bloggpaus ett tag. Pallar inte bloggaaaaaaa.

12-02-10 06:14

HAHA

Dagen har varit väldigt lugn tycker jag. Förutom att vi hade nationella i svenska på morgonen. Tror det gick rätt så bra, men känner mig inte helt nöjd med det. Sen hade vi lång rast så då satt jag, Matilda, Anton och Danne och spelade kort. Trevligttrevligt! Efter det hade vi hemkunskap. Blev lite mjölkrig där ett tag, såg ut som ett spöke. Sen hände det en till sak på hemkunskapen också, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Kommer aldrig glömma det, aldrig, ALDRIG. Allt på grund av en liten gurka som låg på golvet. HAHA!

Ska göra matteläxan nu, efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra.


SOOMMAAAAR

Shut up!

Åh! Lyssnade massor på den här låten för många år sen. Nu så har jag hittat tillbaka till den. Den är grymt bra, lyssna på den!

12-02-08 18:29


Jag.Hatar.Rubriker

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Har inte alls orkat! När jag väl suttit vid datorn har jag kollat runt en massa på tumblr, har blivit världens nörd. Annars så har jag kollat på film (läs: Vampire diaries) så har inte haft ''tid'' för bloggen. ÅÅÅRKA.

När jag och Viola skulle in till stan i måndags började jag tjafsa med en busschaufför IGEN, fuck it.
Det började med att jag och Viola skulle ta bussen in till Örebro, då använde vi våra vanliga busskort som vi alltid gjort när vi ska in till Örebro på vardagarna. Men när vi sen kom utanför Lindesbergs kommun så stannande gubbjäveln bussen och sa åt oss att komma ner till honom. Vi gick ner.
Han: Vart hade ni tänkt att åka?
Jag: Örebro..?
Han: Men dem här får ni inte åka på till Örebro?!
Jag: Men det är ju väldigt konstigt eftersom att vi alltid brukar åka in på dem.
Han: Ja då har ni tjuvåkt.
*Vi blev tvungna att betala.*
Jag: Hoppas du är nöjd nu......

Fast det sista sa jag dock väldigt tyst, ville inte bli utkastad precis. Förut när jag skulle åka med honom så hade jag glömt mitt busskort så då fick jag inte åka med i huvudtaget. Så ville liksom inte börja bråka med honom. (a)



Nu måste jag äääääta! Och kolla på fiiiiiiiiiilm.

12-02-08 16:06

Vampire diaries & twilight

Inte nog med att Vampire diaries påminde grymt mycket om twilightserien i säsong 1. Nu finns det tydligen varulvar där också. Kan komma på massa saker som är lika i både Vampire diaries och i Twilight. Grymt störande.

Fast om jag skulle behöva välja så är Vampire diaries sjuuukt mycket bättre än twilight! Twilight blev dåligt när Breaking Dawn kom.

Nörda

Fett taggad jag blev. Jag har precis kollat färdigt på Pirates så nu tänkte jag börja kolla på Vampire Diaries säsong 2. Först ska jag borsta tänderna sen ska jag försöka smuggla in lite chips på mitt rum. Vi hade inge chips igår så jag får ta igen det idag, tihi!
Blir antagligen inget mer inlägg ikväll. Kommer ha fullt upp med att nörda serien.

Weird, dem sa nyss på reklamen på 6an någonting om att det var någon som sa att dem ska sluta nörda vampire diaries. Då sa den andra ''men det är ju tråkigt om man är beroende av det''.
Hehe, känner mig rätt så träffad där..




Om jag skulle få välja mellan Damon och Stefan skulle det lätt bli Damon! Jävla snygg han äääär!

5e Februari 2012

Godmorgon!
Gick upp runt tio, det blev så himla ljust inne på mitt rum när solen lyste. Känner mig lite död för jag somnade inte förrän runt tre och sov bara till tio. Men då kanske jag somnar lättare ikväll.
Än så länge har jag inte gjort någonting, har ätit lite frukost och kollat på några bidrag från Melodifestivalen. Blev grymt kär i Dead by April, de är så jävla grymma! Hoppas de tar hem hela skiten!!

Idag hade jag tänkt att göra lite läxor. Matte och svenska står på listan. Har nationella i svenska nästa vecka plus ett test i matten så jag ska kolla över dem lite. Men innan det hade jag tänkt att träna lite och ta en dusch. Sen vill jag se Pirates of the Caribbean - At world's end. Det får bli lite senare om jag har tid. Vill se Vampire Diaries också. Kollade färdigt på säsong 1 igår och fyfan vad spännande det blev!

Scchhhhexig.

Ahfan

Kvällen blev inte så jävla tråkig ändå. Min farbror fyllde år idag så jag gick över till honom där det var lite folk och sådär. Blev dock tvungen att gå hem nu, förstår varför. Men det har i alla fall varit trevligt att vara där ett tag!

Om det går så hade jag tänkt att kolla på melodifestivalen på datorn nu. Dead by april var ju med, de äger ju!! Hoppas att de gick vidare annars dör jag. Vi ses imorgon!



Inte nog med det så vann AIK över Modo med 5-1 idag!! AIK TJALALALLALA! AIK TJALALALALALALALALA AIK!!!

Grannen

Drar över till grannen. Får hoppas på att de tre små klarar sig själva. Orkar inte sitta framför datorn hela kvällen. Ljudet på datorn har blivit helt fucked up så det går inte ens att lyssna på musik längre. Min värld håller på att gå under nu känner jag, buhu.



Kvällen

Fett tråkigt jag har. Tror nog att kvällen kommer bli tråkigare också. Finns inte ett skit att göra alls. Och jag måste sitta hemma och passa tre småungar en lördagskväll. Fast små kan jag nog inte säga att de är.
Känns inte precis bättre när vi inte har någonting att dricka eller äta här hemma. Bara lite cola kvar och lite chips. Fuck. Tror att jag drar upp till grannarna lite senare där mamma och pappa är. Där borde det finnas någonting att dricka! Vad som helst passar mig fint.

Tror inte jag orkar kolla på melodifestivalen. Programmet suger och alla som är med suger. Fast det är tidsfördriv!

Okey

Men vad tröööööött jag blir! Viola blev sjuk inatt så det blev ingen stan idag heller, attans då! Det får bli en annan dag istället. I värsta fall kan väl mamma eller pappa följa med mig när jag ska till tandläkaren på måndag, får hoppas på det.

Tycker faktiskt inte alls att skolan varit något dryg idag. Lektionerna har gått väldigt fort. Sen fick vi reda på tyskaprovet som jag fick MVG på! Känner mig skapligt glad då det är det första provet jag fått det på.


Ligger och kollar på Pirates of the Caribbean just nu. Snart hade jag tänkt att gå in i duschen. Har inga läxor som jag behöver göra, känns aaaawesome!




Inte lika förkyld!

Det kändes awesome när jag vaknade och kände att jag inte alls var lika förkyld som igår.
Snart ska jag dra ut till bussen. Det var tänkt att jag och Viola skulle dra in till stan idag så jag hoppas att det blir av! Fast jag tror inte att vi kommer hitta till needledemon. Det ligger nära karolinska skolan, men vart fan ligger den skolan?! Känner att det kommer ta tid innan vi hittar, om vi ens hittar. Haha!


Hatar det

Nu tänkte jag snart sova. Tror jag ska läsa lite först eller något. Har inga kanaler på min tv förrän jag börjar betala för det så jag kan inte kolla på tv. Inte heller kan jag kolla på Vampire diaries för pappa har USB-minnet. Fuck off.

Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Vill inte vara hemma en dag till och speciellt inte om jag ska in till Örebro. Måste köpa en ny mascara, hårspray och typ ansiktsprodukter. Det är panik med hårspray som jag har helt slut på. Måste verkligen ha typ Visibly clear eller ACO eller vad som helst också. Börjar få panik utav min äckliga hy! Måste göra någonting åt det, de produkter jag använder just nu verkar inte hjälpa. Har dock haft dem ett bra tag så.
Min hy verkar vara extremt känslig mot allt som har med smink att göra. Kan knappt använda puder utan att min hy sen blir fucked up. DÖ.


Nu ska jag nog läääsa tror jag. HÖRS VÄL!

Jag vill bli FRISK

Jag.måste.bli.frisk.NU! Ska in till Örebro med Viola imorgon. Först ska vi dra till needledemon för att jag ska pierca naveln igen, sen blir det en vända på stan. Vi behövde in på kicks båda två sen någon mer affär. Så det känns inte precis kul att jag blev förkyld precis NU. Förkyldningen kan väl ge sig lite i alla fall, då gör det inte så mycket om jag åker in till Örebro. Men nu vill den verkligen inte ge sig! Ögonen rinner som fan och så fort jag ställer mig upp så blir jag yr. FUCK. Får försöka krya massor idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon!
Det bästa med förkyldning är nog att jag inte behöver ha ångest över att jag bara ligger i sängen hela dagen. Sen känns det som att jag ätit på någonting hela tiden, men jag har förkyldningen att skylla på så! :D

Nu ska jag börja titta på Pirates of the Caribbean - Dead man's chest, fiiiiiint!

Redan hemma

Nej, inte blev jag långvarig i skolan inte. Åkte hem redan vid 9.30 så jag hann bara med en lektion. Hade verkligen velat vara med på tekniken men jag klarade inte av det. Fysiken var en plåga att vara med på! Halsen, näsan och ögonen retades med mig som fan.
Har tvättat bort sminket och satt upp håret i en tofs nu så det var jävla onödigt att sminka sig och fixa håret imorse. Wtf. Nu ska jag ligga i min säng och kolla på tv och sitta vid datorn resten av dagen. Plöjer nog mig igenom resten av Vampire Diaries från säsong 1. Sen funderar jag faktiskt på att börja titta på Pirates of the caribbean igen. JACK SPARROW! ♥



Blir några bildlösa inlägg nu. Ni vill inte se mig när jag ser ut såhär, tro mig, haha..

Förkyld

Fan, vad förkyld jag har blivit! Vaknade inatt runt tre av att det kliade massor i näsan, vidrigt. Ska försöka gå till skolan ändå för jag vill inte missa de två första lektionerna. Tror det är idag vi ska börja ha fysik och sen måste jag verkligen vara med på tekniken. Har inte varit med någon gång pga. tandläkaren och Sälen.
Mår jag lika dåligt efter de lektionerna så kommer jag dra hem. Om jag ens kommer ta mig igenom de två första, det vettefan.


Skriver väl när jag kommer hem!



RSS 2.0