Utskälld

Det är inte varje dag man blir utskälld av en busschaufför inte! HAHA! Alltid när jag åker buss så måste jag ha fötterna på andra sätet, tycker det är grymt mycket skönare att sitta så. Efter att busschauffören hade varit ute och rökt (-.-!!!) så såg han att jag satt så. Då gick han fram till mig och sa att jag var tvungen att ta ner dem, så jag gjorde det.
Han: Tänk om någon annan skulle komma med sin vita jacka och sätta sig där. Vad tror du händer om du sitter med fötterna sådär?
Jag: Ja, det blir smutsigt..?
Han: Du måste tänka på andra före dig själv. Bla bla bla bla
Jag: *Stoppar in hörlurarna i öronen igen och fortsätter smsa.*
Han: Bla bla bla bla


HAHA!
Visst, det är väl kanske inte så bra gjort av mig som jämt sitter med blöta skor på andra sätet. Men blir skapligt irriterad när han har sitt ansikte någon dm ifrån mitt ansikte och försöker läxa upp mig. Det funkar liksom inte på mig! Hehe, aja..



Datanörd

Nu går jag och lägger mig och kollar på Vampire diaries och läser lite! Skulle egentligen ha lagt mig tidigare så att jag skulle hinna se flera avsnitt innan jag skulle slockna men icke! Jag fastnade vid datorn istället, haha ajdå.. Den där datorn alltså! Är det inte tvn så är det datorn, är det inte datorn så är det.. Inte läxor i alla fall.


NIGHTY!


Stress

GAH, jag blir g.a.l.e.n! Fick idag reda på att jag ska göra ett test i något skit i matten imorgon för att jag missade det när dem andra hade det. Känns ju fint att jag har matten hemma också! Har försökt söka runt på google efter omvandlingar av alla dessa helvetes enheter, men det fanns inte ett skit. Fan också. Känner mig sjukt stressad just nu. Får istället försöka träna på annat som kanske kommer, fan vad drygt. Hinner inte med någonting annat idag heller bara för det. Skulle egentligen ha tränat här hemma och spelat lite Call of Duty (viktigt.. ;) ) men inte fan hinner jag med det. Ska göra lite till på matten nu sen hoppar jag in i duschen. Efter det kommer jag inte orka med så mycket mer så då blir det sängen och vampire diaries.



Seg dag

Jag har inte orkat blogga någonting idag. Gick upp runt halv elva och det första jag var tvungen att göra var att torka hundskit. Börjar bli grymt trött på Misty så det finns inte. Så fort jag släpper ut henne på kvällen så börjar hon skälla lite, sen ska hon in på en gång. Så hon gör inte det hon ska ute, utan det gör hon inne istället. Hundfan.
Sista gången hon sover inne hos mig. Jag vet att jag har sagt det många gånger men den här gången ska det bli så. Orkar inte med henne längre, eller inte för tillfället.
Hårda ord, jag vet. Men ni vet inte hur Misty är.


Har inte gjort ett skit idag. Kollat lite på tv, läst, suttit vid datorn, duschat. Orkar inte göra någonting annat. Ska fortsätta kolla på Vampire Diaries nu. Sen ska jag nog träna lite på tyskan som vi antagligen har prov på imorgon. Pallar egentligen inte, men måååååste.



psbvpkmpe

VAFAN! Gjorde nyss ett inlägg men råkade självklart trycka bort det. Så typiskt, suck.. Orkar inte skriva om allting, även fast det inte var så mycket.

En del av det jag tänkte skriva var att jag har bytt header igen. En helt vanlig och tråkig bild. Får ha den så länge tills jag hittar någon annan. Just nu orkar jag ändå inte bry mig. Det får duuuugaaaaa

28e Januari 2012

Godmorgon! Damn vad skönt det var att äntligen få sova längre än till sex. Jag sov till halv tio vilket inte är så mycket, men ändå. Det blev sent igår ändå mot vad det skulle ha blivit. Jag skulle lägga mig och kolla något avsnitt av The vampire diaries, det slutade med tre avsnitt. Riktigt bra serie!!

Idag måste det städas här hemma. Mamma kommer hem imorgon så det är nog bäst. Ska lägga mig framför tvn en stund först och försöka vakna till lite mer. Kanske blir ett till avsnitt av The vampire diaries..? Gärna för mig! ;)


Bloggar väl mer senare!

Pigg eller..?

Helt sjukt. Klockan är inte ens elva och jag ligger tvärs över sängen och halvsover. Känner att det inte kommer bli långvarit inatt inte! Ska hämta lite ostbågar och dricka sen lägga mig och kolla på The vampire diaries, om jag nu ens kommer orka se färdigt på ett helt avsnitt, tveksamt. ;)




Haha, tröttchey?

12-01-27 22:39

Fredag

Rätt så skönt med helg nu då, som jag har längtat! Den här veckan har gått sjukt sakta.
De första lektionerna gick riktigt fort tycker jag. Efter idrotten stannade jag och Matilda kvar där ett tag, några killar i klassen stannade kvar så då kunde vi också lika gärna göra det. Spelade lite basket med vladde också, kände att jag ''ägde''. Gick för fan inte att ta bollen från honom, haha. Sen chillade vi lite vid tjockmattan med Anton och Oskar, trävligt!
Blev lite drygt innan sista lektionen tycker jag. Alla ska jämt vara inne i klassrummet på rasterna vilket jag tycker är så jävla drygt. Gillar inte alls att vara där inne på rasterna längre. Så jag, Matilda och Anton satt ute på bänken själva medan alla andra var inne i klassrummet. Varför kan man inte hitta på någonting på rasterna istället för att hela klassen ska klämma ihop sig i klassrummet? D.r.y.g.t. :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har inga läxor vad jag vet om heller. Känns rätt så sköööönt! Vi hörs väl! ;)


 
12-01-27 15:36

Sanningar

För några månader sen hatade jag att kolla på hockey och jag brydde mig inte ett skit om hur det gick för AIK i alla matcher. Nu älskar jag att kolla på hockey och följer alla AIKs matcher.


♦ Jag är väldigt slarvig när jag smsar med folk och skickar ofta till fel person. Vilket jag ibland får lida för. Hur många gånger jag än skickar till fel så lär jag mig aldrig att kolla ordentligt så att det skickas till rätt person.. Haha.


♦ Förut hatade jag cola. Fattade inte alls hur andra kunde tycka att det var så gott. Nu har jag börjat gilla cola igen av någon anledning. Weird.





12-01-26 21:28



gillar inte att skriva rubriker..

Skolan var inte så dum idag som jag hade trott. Provet gick bättre än vad jag hade trott, hade riktigt mycket tur att provet var lätt eftersom att jag inte hade tränat. Känns riktigt skönt att ha det gjort nu.
Sen blev det lite tjafs innan sista lektionen också. Tror inte jag kan säga för mycket, då blir det väl antagligen mer bråk? Men tydligen så blev jag ''jättearg'' också, jasså, det visste jag inte ens själv..? Att jag var jättearg är nog överdrivet, var inte i närheten av det ens. Men nog om det, vill definitivt inte skapa ännu mer bråk just nu. Får försöka att inte vara så långsint. Gaaah.


Nej fan, måste tänka på annat nu alltså. Får bli att jobba lite matte och so. Matten går verkligen skit för mig för tillfället så måste försöka träna lite.



Inte bara en sak, utan flera, många flera.
 
12-01-26 16:05

I think that I could kill this time


Tänkte köra på tofs idag först, men orkade inte.

Skulle göra vad som helst för att få vara hemma från skolan idag. Har två prov plus en massa andra jobbiga lektioner. Har knappt tränat någonting på det ena provet, skulle ha gjort det men det blev inte så pga annat.
Som lite grädde på moset har jag fått en finne precis ovanför läppen också, det här kan inte bli bättre alltså!
Det får helt enkelt gå ändå, så farligt är det inte. Det är bara prov, det är bara en finne. Whatever? Som min syster alltid brukar säga, ''man måste tänka positivt!'' :)

12-01-26 07:29

fejjan

Sitter och äter ostbågar och kollar runt lite på facebook. Har fått mig ett gott skratt också! HAHA, fett kul.


Att vissa folk orkar bråka en massa på facebook, skrattretande..!

Orka


Drar väl till skolan, hörs!

Weird..

Är det normalt att jag inatt drömde om fem hårborstar som blev bästa vänner och att jag skjutsade Jonas Brothers på en cykel..? HAHA, wtf..



23e Januari 2012

Men tjenaaaaa !

Skolan har faktiskt varit helt okey idag. Lektionerna har väl inte varit så roliga, det var nog bara idrotten som var rätt så rolig. Vi hade typ skeppsbrott eller vad det heter, helt okej! Höll dock på att ramla flera gånger, blir lite förvånad över att jag inte gjorde det, med min vanliga otur !

Tänkte först plugga massor idag, har prov både på onsdag och torsdag plus två läxor den här veckan. Men jag kände att jag inte orkade så det får bli imorgon istället om jag inte ska in till Örebro. Har istället legat och kolla på Gladiatorerna, grymt. Nu ska jag typ träna lite sen gå in i duschen.



Bilden är tagen för en månad sen, söt freeeja! :)

Ett år sedan


Hehe, inte stökigt rum alls.

Iphone 4S


Jag är med och tävlar om en Iphone 4S hos flavoured.se.
Var med du också! Tävlingen hittar ni HÄR.

It ain't the end of the world

Just nu sitter jag och kollar på 2012 som går på c+ first. Orkar inte kolla så mycket så jag sitter vid datorn samtidigt, filmen är rätt så dryg. Det enda som är bra är när marken börjar rasa, eller hur jag ska förklara. Resten av filmen suger tycker jag.

Börjar redan bli fett trött. Det märks att det inte är jullov längre då jag inte blev trött förrän runt 2.. Tror jag snart ska försöka sova faktiskt. Rätt skönt att lägga sig tidigt också!



gaaah.

Just nu


shöt..

Vaknade runt tio idag, hade kunnat sova längre men så fort jag vaknade så fick jag ångest bara för att jag trodde att klockan var runt tolv. Så jag gick upp då, även fast klockan egentligen bara var tio.

Har pluggat tyska i två timmar nu, orkar inte mer! Får plugga två timmar imorgon igen, för nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Blir väl att hitta någon bra film, finns typ inga bra filmer längre. Får kolla runt lite!


Skriver väl mer senare, om jag inte är alldeles för upptagen med att kolla på film.

Pizza


Åh, vad bra mina webcambilder blir när det är mörkt på rummet. :')

Typ halva klassen var och åt pizza på rasten idag.
Blev dock ingen pizza för mig då jag inte hade några pengar med mig. Attans att Matilda inte hade några pengar heller, då hade hon kunnat bjussa. Om jag hade fått vill säga, fast det vet jag att jag hade fått. För hon är en äkta vän. Tihihih. :D



Attentionwhooooore ;)




Film och onyttigheter

Sitter i sängen just nu och käkar Bacon snacks och dricker cola. Vad har hänt egentligen? Jag som inte ens gillade cola förut! Börjar bli som alla andra, ohnej.. Haha.

Har precis kollat färdigt på The Runaways, äntligen! Fan vad dålig den var, sämsta filmen jag sett på länge tror jag. Har försökt att se den förut, men då kollade jag bara den första halvtimmen. Kan nog bero på att jag kollade på den med lillasyster, kändes inte helt okey. Ni som sett den fattar nog. Ehehehe.



Ska kolla på Alice in Wonderland nu, har sett den förut och då tyckte jag att den sög. Får se vad jag tycker om den nu. Älskar att Johnny Depp är med i den!!
 
12-01-20 21:17

gaaaah

Fett onödig och extremt dryg skoldag. Har väl inte varit på det bästa humöret kanske, haha. Vi hade volleyboll på idrotten, vilket jag knappt aldrig har spelat förut. Jag stod längst fram vid nätet, en annan stod bakom mig, längre ifrån nätet. När bollen sen kom hade jag siktat in mig på att ta den, och jag skulle ha tagit den om inte personen bakom mig sprang in i mig för att försöka ta bollen före mig. Då sa småskrek jag åt honom ''men du får väl förfan hålla dig på din sida!!!!''. Han bah ''höh?''. Vart skapligt irriterad på honom. Självklart var läraren på hans sida så det var tydligen jag som gjorde fel, haha wtf. Efter det tog jag aldrig bollen något mer, lät honom ta den istället, han som alltid är så duktig! ;)
Sen så blev det maaaassa tjafs (på skoj) med en. När jag väl öppnat käften så kan jag inte sluta käfta emot, helt omöjligt! Kände att jag blev liiiite för högljudddd där ett tag, inte meningen vafan.. (a)
Från och med nu ska jag inte öppna käften när det är något sånt, tror dock inte jag kommer klara det, ehe.


Näfan, vill inte vara något negativ nu. Det var bara idrott, vem bryyyr sig ? Nu ska jag lägga mig framför tvn.



DAMN, you're f♦cking cute...
 
12-01-20 14:49

Äntligen hemma !

jäääävla skönt att vara hemma igen! Hatar att sitta i en bil i flera timmar. Kom hem för ett par timmar sen, har röjt undan lite och packat upp väskan. Nu äntligen kan jag bara få chilla! Har varit folk i våran lägenhet hela tiden och då vill jag inte precis ligga framför datorn.

Veckan har varit jävligt rolig. Vi har åkt mycket skidor och varit massa sociala typ. Fast den här gången var det inte alls lika roligt att åka skidor, var inte lika taggad som jag brukar vara. De två första dagarna åkte jag massa skidor men sista dagen, igår, så orkade jag inte! Blev tvungen att åka ändå för de andra ville åka till hundfjället och åka där. Ångrade rätt så fort att jag hängde med, fyfan vad kallt det var! Åkte bara något åk sen åkte jag hem till Tandådalen igen. Så mitt absolut sista åk var med transportliften från Hundfjället till Tandådalen, haha.


Nu ska jag bara lägga mig framför tvn och chiiiilla! Pussen!


Orkar inte lägga in bilderna från datorn just nu, får bli en annan dag.


Klicka och kommentera här om du fortfarande följer min blogg!
 
12-01-19 17:38

Så äre !

Alla som jag har gjort bloglovin' byte med kan väl ta och kommentera min blogg?
Är sjukt trött på att behöva följa bloggar som har slutat följa min, blir för fan över 100 inlägg på bloglovin jag måste ta mig igenom. Så mycket fritid har jag inte!

Sen vill jag också se om dem som jag gjort byte med ens läser mina inlägg. Det tvivlar jag på att dem gör? ;)

Jag låter detta inlägg vara överst ett tag, kommer hem imorgon eftermiddag någon gång. Om de jag gjort byte med inte kommenterar så slutar jag följa deras blogg, för då vet jag att antingen så följer dem inte min blogg längre, eller så läser dem inte mina inlägg.  Perfekt! :)

12-01-18 23:28

Tidigt


åh, vad söt jag är!

Blev inte så långvarit ikväll. De flesta har redan gått hem så jag tänkte lägga mig och kolla på film eller läsa. Det var inte lika mycket ös idag som igår, men det kommer en dag imorgon också ! ;)

Nathis Nathis !

Skidor

Oj då, kvällen igår blev inte precis som jag hade planerat. Hade tänkt att plugga lite innan det kom hit en massa folk, men inte blev det så. De kom rätt så tidigt så jag satt med dem och var social. Blev inte så sent, alla drog hem runt tolv så då la jag mig och läste istället.

Har åkt lite skidor nu på förmiddagen, hade tänkt att försöka plugga på i alla fall någonting innan jag åker igen. De där jävla läxorna tynger mig, och så har jag prov nästa vecka, fan också!


Vi hörs !

Fuck yeah

Känner mig lagomt stolt att jag kunde mobilblogga idag. Hade tydligen gratis surf så halva bilfärden så satt jag och nörda facebook och youtube. Bäst att passa på när det väl är gratis, det brukar jag aldrig ha annars.

Vi är i alla fall framme nu, sitter i grannarnas lägenhet och nördar, blir inte ett dugg förvånad. Finns dock ingenting annat att göra så what the hell. Bäst att passa på när jag väl kan, internet krånglade som fan ett tag. Senare kommer väl alla andra hit också så då blir det livat! ;)


Frågan är hur många gånger denna bild har varit med på bloggen, har för fan inga nya bilder typ.

12-01-15 18:39

test

Provar att mobilblogga för första gången. Sitter just nu i bilen på väg till Sälen. Jag lyssnar på massa hög musik och dricker en hel del cola, börjar bli beroende.. Vi är ungefär halvvägs tror jag, skriver kanske mer när jag kommer fram !
 
12-01-15 13:54

Mot Säleeeeeeeen !

Gör ett sista inlägg innan vi drar iväg! Vi ska inte åka än men tänkte packa ner datorn snart så att jag inte glömmer den hemma.
Jag sov två timmar imorse, från fyra till sex, efter det gick jag upp och duschade. Sen kröp jag ner under täcket igen och låg och glodde på tv en stund. Nu har jag blivit liite piggare, har sminkat mig och fixat mitt hår. Samtidigt så har jag lyssnat massor på LMFAO, min drooooog!


Uppdaterar kanske när vi är uppe i Sälen, kommer nog inte orka efter bilfärden. PUUUUUUUSS!



yääää, gammalbild!


Kommer sakna min hallonpaj förresten, och alla andra i klassen! ♥
 
12-01-15 08:37

Vara vaken eller sova...?

Om ungefär 8 timmar kommer vi börja dra oss mot Sälen. Har inte riktigt bestämt mig än ifall jag ska försöka sova lite innan vi åker, eller om jag ska vara uppe hela natten och försöka sova i bilen. Men nackdelen med det är att för det första kommer jag definitivt inte klara av att vara uppe hela natten och för det andra så har jag riktigt svårt för att sova i bilar. Haha, knivigt läge jag vet. ;)
Atm så är jag inte så trött, så jag blir nog uppe ett tag till. Måste dock gå upp om 4 timmar och duscha, blääääääää! Då kanske det är lika bra att vara vaken? Får se om jag orkar.

Det kanske blir ett inlägg innan jag drar, annars så skriver jag när vi är i Sälen. Datorn hänger självklart med, jag utan internet funkar liksom inte. Eheh.




Btw så var det blodtrycksfall jag fick förra veckan, skrev ju ett inlägg om det förut. Fyfan vad äckligt det var, det värsta som hänt på ett bra jävla tag..!
 
12-01-15 02:11
 
 

Attans

Åt nyss makaroner och köttbullar med familjen. Då så tog jag en köttbulle av lillasyster bara för att jag hade lust. Då blev det tredje världskriget.. Allt på grund av en liten köttbulle, buhu.



oyeah, vilken seriös bild, och vilket seriöst inlägg.

Everyday I'm shufflin'

Så jävla sköööööönt dom dansar! Vore fättt om jag kunde, så svårt kan det väl inte vara att lära sig..?


Hej, jag har damp, hejdå.

Shiiiiiat vad skolan har varit dryg idag. Jag känner att jag inte har varit på speciellt bra humör idag alls, stör mig fett mycket på det. Måste definitivt försöka bättre på mitt humör alltså! Jag var på riktigt dåligt humör första lektionen, matten. För vi skulle göra en grej som skulle vara färdig sista lektionen, självklart råkade jag förstöra min grej som jag höll på med. Fick lite smådamp då, ehe.. (a)

Har gjort de flesta läxor nu. Får ta med alla mappar till sälen och försöka jobba där allt eftersom, jag får helt enkelt hålla kontakt med min hallonpaj så att hon kan säga vad dem gjort i skolan. Hatar att ligga efter i skolan.


Ska börja packa lite smått nu, sitter och lyssnar på massa låtar för jag måste ladda ner massa musik till mobilen. Måste ha i bilen, åker till Sälen redan på söndag vafaaaaan! Ska bli skönt att få komma här ifrån ett tag, yäää.


jaha..


Tänk att jag alltid ska få för mig saker på kvällen och när jag har tråkigt. Inte bra, då slutar det bara sådär, haha. Blev fulaste hålet på sidan av knäet, var liksom inte meningen. Ehehehe.. Jag som tänkte ha dem till skolan imorgon, fast det kanske jag kan ha ändå? Eller jag kanske ser trashig ut då? Nej fan, jag får se imorgon.

Aha, måste åka in och köpa nya svarta tights, igen.

12-01-12 22:22

like alwaaaays

Kom nästan nyss hem ifrån en helt okey skoldag. Fick med mig lite mer läxor som jag måste göra, så jag får ta och göra det imorgon. Idag hinner jag inte för min kära lillasyster fyller år så vi ska fira henne. Ska snart hoppa in i duschen, men först måste jag städa på mitt rum, det ser för jävligt ut!! Like always, hehe.


Sry för det där inlägget igår förresten. Var inte på så bra humör då, som ni kanske märkte? Det är en maaassa saker som stör mig och så, så ah. Har sagt att jag ska sluta med emoinlägg men fäään, om ni stör er på mina inlägg så sluta läsa min blogg, :D


 
12-01-12 15:53

So.. Yeah

Hej, jag är pissed och tänker gå och lägga mig, hejdå.


Disturbed, funkar alltid när jag.. Inte är glad. ;)

12-01-11 21:57

Natta

Har man tråkigt så har man, ehe.



12-01-11 20:52

Massa plugg


höhö, ojdå. Bjuder väl på bilden, även fast mitt face ser helt weird ut.

Fy helvete! Är helt slut nu. Blev några timmars arbete, började plugga redan efter att jag hade skrivit det förra inlägget så jag har pluggat i några timmar. Känns skönt, men är ändå så jävla trött på att plugga redan, skolan har nyss börjat ju?!

Hade först tänkt att träna lite här hemma ikväll, men orkar nog inte det. Plus att jag måste duscha efter, men det är folk här så jag vill inte duscha då, hehe. Vi har liksom toan precis vid köket.
 
12-01-11 18:38

11e Januari 2012

Men tjenaaa! Har precis ätit och kollat på Simpsons, jag åt ingen mat i skolan. Bara äckelmat hela tiden ju.
Åker till Sälen på söndag så har med mig lite läxor hem som jag hade tänkt att göra nu, biologi och tyska. Lika bra att börja nu så att jag har det gjort. Vill inte göra alldeles för mycket i Sälen.

12-01-11 16:03

One Tree Hill

Efter att jag färgade håret så tränade jag lite sen duschade jag. Sen satt jag ett tag i min morgonrock vid datorn och drack varm oboy, mys! Nu hade jag tänkt att om någon halvtimme eller så kolla på något One Tree Hill avsnitt. Sitter och snackar lite på msn med min hallonpaj så jag vill inte gå nu, tihi.



Kolla snyggingen i bakgrunden! Och nej, jag menar inte Eric Saade, menade bilden under.. ;)

12-01-10 21:30

Hårfärg



Syns dock inte så mycket och camen gör så att håret ser ljusare ut än vad det är.

Är så otroligt lättad över att håret inte blev oranget som jag trodde! Nu ska jag inte färga håret på ett tag!
 
12-01-10 19:45

Blond

Håller på att färga håret blont just nu, hur fan ska detta sluta?!?!
 

12-01-10 18:11

10e Januari 2012

Efter denna dag kommer jag definitivt att bli förkyld. Vi hade en lång rast efter maten så jag och Matilda stack ner till prästryggen där de flesta killar i klassen var. Tror ni jag hade någon jacka på mig eller? Självklart inte, ibland fattar jag inte vad jag tänker med. Blev skapligt kallt efter ett tag. Skulle mamma ha sett mig hade hon dödat mig, hehe.

Det blir att sova hemma i två nätter nu. Ska bli otroligt skönt! Mormor brukar snarka lite så jag vaknade inatt och kunde inte sova förrän hon hade slutat. Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och kolla massor på One Tree Hill, naaaaaaajs.

Mitt hår såg fucked up ut pga. för mycket hårspray, ehehe..
 
12-01-10 16:12
 

hemma

Cheeena! Skolan idag har varit helt okey tycker jag. Vi har mest haft rast vilket är himla skönt. Jag hade inte med mig några idrottskläder så jag spelade lite fotboll med några andra. Mitt lag ägde, måste ha varit för att jag var med i det, eller..? Vi körde utan skor också så jag har lite ont i ena foten, men det kan jag ta. Vad gör lite smärta liksom?

Jag kommer sova hos mormor nästan hela veckan. Morfar är utomlands och mormor vill inte sova själv, så jag offrar mig! Det är trots allt lite mysigt att få umgås lite. Jag sov där inatt också fast då hade jag riktigt svårt för att somna så jag har bara sovit 5 timmar inatt. Var skapligt trött när jag vaknade så jag hoppas på att jag kommer kunna somna lättare inatt. Hatar verkligen när jag inte kan somna, usch.


Innan jag drar till mormor så ska jag äta och träna lite. Skulle egentligen ha gått på innebandy idag men jag tror att jag skippar att börja på innebandy faktiskt. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag bara att sluta efter en termin så då kan jag lika gärna skita i det.

Fastnade typ inte på bild idag, attans också.

Skolan


Drar snart till skolan, är trött som in i helvete. Usch usch.

Fin morgon

Värsta morgonen på länge. Jag gick upp runt halv tolv då mamma väckte mig, då mådde jag hur bra som helst. Men på vägen till toaletten kände jag hur illa jag började må, jag trodde det skulle gå över när jag väl var inne på toaletten så att jag kunde lugna ner mig. Men det blev bara värre, jag började kallsvettas och blev alldeles yr. Tänkte att det skulle bli bättre om jag skulle gå tillbaka till min säng och vila ett tag. Men det var lättare sagt än gjort. På grund av att jag var så yr så såg jag heller ingenting, det var alldeles svart för ögonen. Jo, visst jag såg väl lite givetvis så jag försökte ta mig till mitt rum. När jag väl var inne på rummet så såg jag ingenting, så jag fick känna med händerna för att hitta sängen vilket inte var det lättaste. Höll på att ramla ihop flera gånger på vägen in. Var så otroligt yr så jag kunde inte precis gå rakt, det var lite läskigt. Jag var livrädd för att tuppa av eller någonting. Men när jag till slut hade lagt mig i sängen blev allting bra nästan på en gång. Vilket var riktigt skönt!
Jag tror inte att det var någonting allvarligt, mamma sa vad det kunde ha varit för någonting, kommer dock inte ihåg vad det heter. Så det var nog ingen fara hoppas jag.


Har tagit det lugnt hela dagen. Jag, mamma och pappa har bara tagit det lugnt, ätit pizza och kollat på The Walking Dead. Nu ska jag fortsätta att chilla, hade tänkt att läsa lite och fortsätta kolla på One Tree Hill som jag har börjat kolla på igen. Mys!

Puss!


Har knappt inga nya bilder från det här året. Orkar aldrig ta kort längre, inte när jag ser ut som skit.
 
12-01-07 15:42

HAHA


Har suttit här ett tag och bara garvat åt bilden. Kanske ett tecken på att jag börjar bli trött..?
 

12-01-06 23:37

6e Januari 2012

Skapligt trött jag är alltså! Var uppe inatt och kollade på JVM finalen i hockey. Har blivit sjukt intresserad av att se på ishockey den senaste tiden. Tycker att det är grymt kul att kolla på, helt klart roligare än fotboll!
Givetvis så vann Sverige, så jävla braaa!!! Så alla matcher och sånt var slut runt fem, tänkte då sova men då hade jag blivit pigg igen. Låg ett tag och kollade på Ellen Degeneres show eller hur det nu stavas. Så jag försökte väl inte sova förrän framåt sex. Sen hade jag ställt klockan på tio så att jag inte skulle sova bort halva dagen. Det blev alltså ungefär 4 timmars sömn inatt. Trött jag är! Får väl skylla mig själv om jag ställer klockan på tio, hehe.





Har knappt inga bilder från detta år så det fick bli en bild jag tog med camen. Weird näsa jag har.

12-01-06 10:50

GULD

FAN VAD BRA SVERIGE! SÅ JÄVLA BRAAAA!!
 
12-01-06 04:44

11 sanningar om mig själv

♦ Jag är inte känslig när det gäller blod och sånt där.
♦ Fast jag är känslig så att jag lätt börjar gråta, fast då är det oftast när jag är själv.
♦ Jag är väldigt snål.
♦ För några år sen så bröt jag armen för att jag provade åka snowboard.
♦ Jag har tillräckligt bra självförtroende för att kunna skita i vad alla små bitchar tycker och tänker om mig.
♦ Jag tar ingen skit från någon.
Jag är riktigt lat!
♦ Jag är en sån person som ger upp väldigt lätt.
♦ Jag tycker själv att jag är lite av en pojkflicka. Jag är inte den som gillar massa rosa, massa smycket, bara ibland.
♦ Jag blir lätt sur, men blir lätt glad igen beroende på vad jag är sur över.
♦ Innan jag fick tandställning skämdes jag extremt över mina äckliga fula helveteständer.




African Grey

 
12-01-04 22:18

2012










Vem som helst vet ju att jag inte kommer göra allt det där, men det vore kul! :)

Massa filmer

Har suttit parkerad i min puff framför tvn hela dagen. Låter som en bra start på året enligt mig! Min lillasyster är magsjuk och jag vill verkligen inte bli det så jag håller mig inne på mitt rum istället. Först kollade jag på The Blind Side som gick på tv och nu sitter jag och kollar på Kalle och Chokladfabriken. Inte den bästa filmen precis, men den duger just nu! :)



Bilden säger allt, gick för någon timme sen och gjorde några mackor till mig. Nu är jag fett hungrig igen, kan inte pappa komma hem snart så att vi kan äta någonting?!



Jag hoppas verkligen bara att jag inbillar mig just nu om att jag har ont i magen, vill definitivt inte åka på magsjukaaaaaa!

2011 i bilder

Kommer vara lite wannabe Hanna nu och lägga ut en speciell bild från varje månad i 2011.


J A N U A R I - Åkte till Sälen med Moa och min familj, awesome! (Hade ingen annan bloggbar bild, haha..)

F E B R U A R I - Tog hål i naveln, dock tog jag ur den lika fort.


M A R S - Klippte mitt hår så det blev väldigt kort.


A P R I L - Tog årets första dopp.


M A J - Var på kryssning med Viola.


J U N I - Firade Keijo och åt jordgubbar, grädde och himla massa socker med bästavän! Haha, kolla mina fingrar..? Fan vad jag kladdar !


J U L I - Firade mig ute vid stugan med vännerna!


A U G U S T I - Klippte mig.


S E P T E M B E R - Klassen hade disco för de som gick i 0-6. HAHA, kommer aldrig glömma när jag och Matilda stod i kiosken alltså!!!


O K T O B E R - Var med på innebandynatten. Vi ''ägde''.


N O V E M B E R - Pappa fick en ny dator, var fett avundsjuk.



D E C E M B E R - Köpte min efterlängtade säng!




Det där var mitt år i bilder det. Vet ni hur lång tid det tog att göra det här inlägget eller?! En timme, fett jobbigt.



Första Januari Tvåtusentolv

Fint att det nya året börjar med massa snö. Jag gillar inte snö, bara på julafton och nyår, det är enda gången jag gillar snö tror jag. Men jag ska inte klaga, nu kan jag i alla fall gå ut och ta lite kort som jag har velat gjort ett tag. Det skulle sitta fint med en systemkamera, attans att jag inte hade råd!

Innan tolvslaget igår så gick hela familjen ut på altan och kollade på alla fyrverkerier, helt sjukt vad mycket det var! Fast det var himla fint också. Vid tolvslaget så skålade vi och drack pommac. Efter det så spelade jag och mamma lite tennis på wii, jag vann varenda gång vi körde. Inte för att skryta men, jag ägde (h)
Somnade skittidigt också, men det var kanske för att jag natten före inte somnade förrän vid halv fem eller när det var..?


Kommer upp ett eller två inlägg med bilder från 2011, kolla då! :)

Gott Nytt År !!





(Detta inlägg skulle ha kommit upp vid tolvslaget, men det går tydligen inte att tidinställa inläggen utan att det dampar, så det kommer upp nu! :) )

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅR!



RSS 2.0