Corroded - Age of Rage

 
 
Kan. Inte. Sluta. Lyssna. Den är så troligt bra! Har ju då självklart fått den från Gladiatorerna där den spelas en del. Har säkert lyssnat på den över 20 gånger redan, hittade den för två timmar sen kanske. När jag väl hittar en bra låt lyssnar jag sönder på den på en gång.
 
13-01-19 19:48

Six Degrees of Separation

 
Mår skit just nu, haft grymt ont i magen sen jag kom hem från skolan. Börjar gå över lite nu, väntar på att de andra ska komma hem med pizza. Efter det ska jag ligga och kolla på film resten av kvällen.
 
Orkar inte skriva något heller. Så ni får lyssna på den här låten istället. Den är verkligen underbar, älskar The Script.

13-01-18 18:10

Tränat massor.

Godmorgon!
 

Eller.. Det är nog godmorgon för vissa, men för mig var det morgon redan vid åtta. Jag gick ner till Frövi (2km), gymmade i en timme med Hanna, sen gick jag hem igen. Så nu är jag trött! Kan ligga och slappa hela dagen! Om en kvart ungefär kommer Viola och hämtar mig, sover hos henne inatt. Tvingar henne att låta mig titta på hockeyfinalen hos henne, är så snäll. Viktigt ju, haha! Tycker att det är så synd att Max Friberg har blivit för gammal för juniorhockeyn, han var grym!
 
Måste packa nu, har inte gjort det än... Puss!
 

12-01-05 10:53

Gym imorgon också

Gammal bild.
 

Har lagt mig under täcket nu och ska börja titta på One Tree Hill. Såg precis klart på Supernatural. Blir bara bättre och bättre. I början tyckte jag att det var jätteläskigt, nu är jag van. Bara på jullovet har jag tittat på två hela säsonger, Pretty Little Liars och Supernatural. Måste lugna ner mig lite..
 
Imorgon ska både hund och jako in till Frövi för att klippa klorna. Kan bli så att Misty behöver lugnande för hon hatar att få klorna klippta, hoppas verkligen att det går bra! Hur som helst så tänker jag träna så länge, ligger ändå i samma byggnad. Hade tänkt att ta en tur på löpbandet och cykla lite om jag hinner. Inte så farligt när man är själv. Musiken får hålla mig sällskap! Om jag ens orkar upp vill säga.
 
13-01-04 00:07

Happiness is a mood not a destination

 Hej på er!
 
Idag har jag inte bara legat hemma och slappat hela dagen. Har varit lite ''nyttig'' och åkt och gymmat med Hanna i förmiddags! Vi provade lite olika maskiner och sånt. Vi ska dit tidigt på lördag igen och då ska vi försöka köra lite ''seriösare'', först uppvärmning, cykla eller springa, sen lite styrketräning. Blir perfekt! Lite beach 2013. Ett plus på det är att jag fick hem det jag beställde från Nelly idag. Några bikinis som satt perfekt! Taggar sommaren nu!
 
Har inte en enda bild från sommaren där jag typ badar osv. Konstigt när vädret sög. Så fick bli en bild från när jag kom hem från England!
 
Vet inte hur många gånger jag sagt det, men jag saknar verkligen det där håret, DAMN! Får snart ta och sätta i igen!
 
13-01-03 20:07

Lär mig så mycket!!

Vad jag har lärt mig av Supernatural:

- Man ska inte plocka upp en tjej efter vägen som vill ha skjuts, speciellt inte om hon har en vit klänning.
- Om man är ute och tältar kan det komma varelser som äter upp en.
- Man ska inte åka flygplan ifall att det är ett ont ''askmoln'' som tar över människor och störtar planet.
- Man ska inte titta sig i spegeln eller någonting som reflekterar. Man kan bli dödad av sin egen spegelbild.
- Lita inte på någon, det kan vara en hemsk varelse som bara ser ut som den personen.
- Köp aldrig begagnade tavlor, kan hända att tavlans innehåll blir levande och halshugger dig.
- Om man tror på något, kan det bli sanning.
- Om du ser ett monster så finns det chans att det bara vill hångla med dig.
- Bada aldrig i badkar eller i en sjö, kan vara så att vattnet har eget liv och dränker dig.
- Om du någon gång ser en skugga kan det vara så att den vill döda dig.
 

Haha, gotta love Supernatural. Typ bästa småläskiga serien ever! ♥
 
Ett stort plus är ju att dessa killar faktiskt ser väldigt bra ut!
 
13-01-02 22:39

Bodybuilder

Tjaaa!
 
Nu har jag äntligen köpt gymkort så nu kan jag börja gymma i Frövi! Det bästa är att jag inte ens behövde betala något för pappa hade kuponger som gick att betala med. Suveränt! Så jag och Hanna ska ner imorgon på dagen och prova. Ska försöka gå upp tidigt så att jag får i mig något innan och hinner vakna till. Får hoppas på att jag kan träna ofta nu och att det inte är så mycket folk där hela tiden. Är ju inte alltid jag kommer träna tillsammans med någon. Men nu har jag äntligen skaffat kort så nu ska jag tamejfan gymma! Bara jag kommer igång och vet vad maskinerna är till för osv (haha) så blir det nog bra.
 
Snart jag, hahaha.. ♥
 
13-01-02 21:15RSS 2.0