Massa klagande

Ah, jag klagade väldigt mycket i det förra inlägget. Men då vet ni lite mer om mig, att jag JÄMT klagar! ;)
Ogillar ni det, bör ni ej läsa detta inlägg..

Död åt snö!! Tro mig, är det jättemycket snö imorgon så tänker jag inte gå till skolan, är ändå förkyld så då skyller jag på det, hatar snö så otroligt mycket!

Är det bara på våran skola som vi har världens sämsta lärare? Särskilt HK läraren, nu vill inte jag snacka nå skit men blir så otroligt trött! Någonting jag verkligen hatar är när vi går på övertid, att vi inte får sluta när vi egentligen gör det. Och särskilt innan lunchen då vi bara har 40 minuter också. Så vi stod vid HKn och väntade på att få gå, klockan var över tio i då vi skulle sluta. Men maggot, hon bara stod där och klagade på oss, hela jävla tiden! Sen så sa Lisa att hon var tvungen att gå för från TIO I och efter så var hon ledig, så visst fan har hon rätt att gå då? För hon skulle till Sälen så hon fick ledigt. Men inte fan fick hon gå för Maggot inte! Jävla fittkärring, jag skulle ha gått där ifrån, var nära att jag tänkte göra det nu, för jag vill ha min rast, eftersom att vi inte har en enda jävla rast som är längre än en timme. Men jag vill inte riskera att få IG, så bäst att vara snäll, svårt?! Nej usch, hon borde gå i pension snart, hur gammal är hon? 68? Nä, hon borde fan vara äldre. Nej usch, den kärringen går mig på nerverna..


Så där, nu har jag klagat färdigt för ikväll! Nu ska jag läsa, ha det fint! :)

Makaroner är världens lättaste att göra

Men ÅH vad drygt! Har varit hos mormor hela dagen, tills nu. Och så kommer jag på, eller kommer på och kommer på. Mamma hade sagt att jag kunde röja undan här hemma, sen så måste jag duscha också. Sen så måste jag ställa mig och koka makaroner som.. ska ha i matlåda tills imorgon. Förlåt, men jag trodde att man hade hemkunskap i skolan för att lära sig laga mat så att ingen annan slipper göra det! Fast makaroner är så lätt så det behöver man inte lära sig i skolan. Gash..

Nu ska jag städa undan, göra makaroner och sedan duscha, får se vilka läxor jag hinner göra idag, antagligen inga för att jag måste stå och göra mat istället. Aja, shit the same.

Ni får ha en bra och matlagningsfri kväll, höres! ;)

Tränar tyska

Sitter och tränar på en tysk text som man skulle kunna nästan helt utantill, vi ska redovisa texten idag och vi får helst bara ha stödord. Glömde bort att träna, så får sitta och träna på bussen till skolan också. Puss! :)

Alle sollen One Tree Hill sehen! ;)

Norrlänningar alltså..


Nu ska jag nog ligga och läsa lite tror jag, sedan blir det att sova! Orkar inte kolla på BB på tvn idag så det får bli på datorn imorgon. Kollade inte på hela avsnittet av gårdagens idag, men istället kollade jag när de fick vara komiker, kommer inte riktigt ihåg. Tror dem blev roastade, eller vad hette det? Haha, vissa var grymma, vissa inte! Varken Madelene eller Patrik var roliga, men tyckte Simon var rätt rolig! Norrlänningar, efterblivna, men roliga! ;)



Dagen med lillebror

Visst är det rätt så nice att ha småsyskon när dem väl är snälla? Jag tror jag varit med lillebror hela dagen. Kollade på två avsnitt av The Walking Dead sen cyklade vi iväg till mormor för att äta, nu sitter vi och kollar på ännu ett avsnitt. Trevligt trevligt.

Efter detta avsnitt så måste Linus gå och lägga sig så jag tror att jag ska läsa lite då, måste se gårdagens avsnitt av BB också.

Puss! :)


30e Mars 2011

Tjena! När jag kom hem ifrån skolan så var jag ute ett tag med Linus. Istället för att gå hem från bussen så kom Linus med 4-hjulingen så jag snodde den och åkte iväg så fick han ta min väska, haha snäll jag är!

Finns inte så mycket att skriva, ska ta någonting att äta och se andra avsnittet av THE WALKING DEAD. Första avsnittet fick jag seriöst panik utav, fatta att vakna upp och nästan alla är zombies, vilken mardröm!!


Lite liten 4-hjuling, men den är ju Linus. Ni ska se den vi har på logen! Knappt så jag vågar åka den.. jorå, haha! :)

One Piece

Är du sugen på att köpa en One Piece, precis som jag? Då tycker jag att du ska gå in på DENNA tjejs blogg och vara med och tävla om en One Piece! Bäst att passa på eftersom att det är så dyrt, right? ;)

LÄNK TILL INLÄGGET!


Hagel

Var det bara hos mig som det haglade här om dagen?



Fast det försvann lika snabbt som det kom, tur det.


Bildbrist på bloggen, men aja

Efter sådär två timmar är jag finally klar med mina läxor! Visst är jag bra på engelska va?

Först så fastnade jag när jag gjorde andra läxan, det handlade lite om procent och bråk, så jag hoppade över dem frågorna. Men sedan när jag letade efter lite mattehjälp på google (hehe..) så hittade jag även en massa om procent på en och samma sida! Perfekt! Så nu vet jag precis hur man skulle göra så nu är jag klar.

Känns som att det är massor jag måste kolla på. Har inte kollat på OTH på flera dagar, har börjat kolla på Sagan om de två tornen som jag måste se klart på och så ska jag se hela ''långa'' säsongen av The Walking Dead. Vad ska jag börja med?! Tror The Walking Dead får vänta och så ser jag klart sagan om de två tornen istället så jag har det gjort. Sounds pretty great huh? :)


Trög dator

Detta inlägg började jag skriva 12.39

Ändrade planer, eller inte precis ''ändrade planer'', men ah. Mamma tog min dator så jag får sitta vid den stationära istället. Men kan lika gärna sitta och göra läxan här och även lyssna på Spotify, tur det.
Hatar denna dator! Tangenterna, hur det nu stavas är så otroligt tröga att trycka på, tar aslång tid för mig att skriva.

Vanligtvis brukar jag skriva ett sånt här inlägg på typ en minut, det här inlägget tog rätt så mycket längre tid att skriva..


Ph: Gammal bild från förra hösten

Fast sen var det ju väldigt svårt att hitta en massande bild till detta inlägg..

12.46


29e Mars 2011, INTE 39e Mars 2011..

Hallå hallå! Nä, där lät jag som en vuxen.. Vi tar om det där!

Tjenare! :D

Slutade tolv idag, riktigt skönt! Men självklart så har vi det på de dagar då vi ändå redan slutar tidigt, surt eller vad? Vi hade bara tre lektioner idag, var inte särskilt jobbigt då. Kom på det att jag även har två matteläxor att göra eftersom att jag glömde göra förra veckans. Men hon har inte rättat förra veckans läxa än så jag testar att göra den nu också och hoppas på att hon kan rätta den!

Ska sätta igång på en gång, åt ju direkt innan jag åkte hem så är inte ett dugg hungrig. Lyssnar på lite musik och gör läxa istället! Finfint :)

Breakdance 4 life, hoppas jag?

Jag stör mig på en sak väldigt mycket. När vi värmer upp på träningen så brukar vi köra lite toprock tror jag det heter. Och jag suger verkligen på det så varje gång vi ska gå igenom alla olika så är det alltid ett par speciella som jag inte klarar av, så jag brukar bara stå där och se dum ut, lite jobbigt var det ja! Atro säger att jag får försöka lära mig dom och hänga med, men det går inte att lära sig dem. Jag försöker lära mig här hemma, men då kommer jag fan inte ihåg hur man gör dem, och ska jag försöka hänga med där så hinner jag inte innan dem redan gjort alla steg. Fett jobbigt.

Skulle kunna lära mig dem på någon friträning, men jag går aldrig på dem. En anledning är för att jag inte vet egentligen vad jag ska göra, det är inte alls samma sak som ett vanligt träningspass om jag förstår det rätt. Utan där får man träna på det som man ligger efter i eller så, så vad ska jag göra? Ligger ju liksom efter i allting, suuuuurt som fan. Vet inte alls hur jag ska göra, damn it! Det är en anledning till att det är jobbigt att det bara är två bbrudar med, jag och en till yngre tjej, känner sig lite utstött typ. Aja, har som sagt inte alls gått länge, får försöka hänga med någon annan gång.

Någonting som också är jävligt jobbigt är youtube, man tror liksom att man ska kunna hitta en massa steg där, men man hittar seriöst inte ett skit, det är bara samma saker hela tiden! Och ska man försöka hitta typ Salsa step, och dem där, nej då kommer det en jävla massa personer som dansar salsa istället. Skrattretande, därför, hatar jag youtube lite.


Sweeeeet


Twitter

Omg, har gett mig in på att börja twittra, just för att följa andra. Får se hur det går med det, fattar inte ett skit av det, men kommer väl. Kommer ihåg första gången jag skaffade facebook, fattade inte ett skit av det ska jag säga, haha!

28e Mars 2011

Tjena bloggen! Har precis kommit hem från skolan som för övrigt har gått väldigt fort. Bloggade ingenting imorse för att jag var så jävla trött och snoozade till kvart i sju, så jag hann inte.

Istället för att ha Fysik på måndagar så har vi börjat haft Teknik, vi hade första lektionen idag. Tro mig, Måndagar kommer vara den värsta dagen pga Teknik, usch vad svårt och tråkigt det verkar! Eftersom att jag fick IG på provet om Elektricitet i Fysiken och vi ska göra en ficklampa nu så vet jag inte alls hur detta kommer sluta..
Men men, går väl som det går.

Ska nog äta någonting nu, har kvar spaghetti och köttfärssås från igår så jag tror att jag värmer på det och kollar på OTH. Låter härligt va? :)


Åh, jag vill ha sommar nu så vi kan åka ut med båt till sommarstugan som vi köpte för inte alls längesen! :(

Somnar typ.. nu

Tog en paus i hockettittandet, vet ändå att AIK aldrig kommer vinna + att jag kommer somna när som helst. Och även om dem skulle göra det så kommer dem aldrig kunna vinna 4 raka matcher, eller vad det var, FBK kommer ju gå vidare lätt!

Breaken idag var den tråkigaste på länge, var inte alls taggad ett skit. Kan det vara för att jag inte varit på träningen på typ fyra veckor eller för att dansskolan är så jäkla dålig så det finns inte? Jadu, I don't know.
Men that's life. Lite jobbigt bara att folk tror att man ska göra det bästa precis varje gång, jag orkar inteee! Så istället så börjar man klaga på mig istället, men wtf. Aja, lärare! ;)

Ska kolla på One Tree Hill nu, eller Sagan om ringen, eller så ska jag läsa innan jag somnar. Beslutsångest, nä det får nog bli OTH!


Asså tänk att jag var så där liten sist jag gick på breakdance! ♥
 
11-03-27 18:19

AIK - FBK

Kollar hockey, AIK möter FBK, spännande.

Hörs senare :)

27e Mars 2011

Chena! Jag slaggade hos Moa inatt så jag har inte bloggat någonting, vem orkar när man är borta liksom?
Först var vi hemma hos henne och gjorde inte ett skit, sen så stack vi hem till mig och pratade och en massa shit. Sedan bestämde vi oss för att sova över så mamma skjutsade oss hem till henne, hon skulle ändå få sova hemma själv så då kunde vi lika gärna sova där.
 Där åt vi mat, med Moas brorsa och hans tjej, riktigt gott! Sen så blev det lite film och så. Höll på att somna där ett tag och då var klockan vid 2, (sommartid). Men ne-e, jag fick inte sova, utan iställt kom Ilmo och Basse, inte för att vi var nå sociala eller så. Vi stod där ute vid dom ett tag sen stack vi in för att vi frös. Sedan kollade vi på en till film. Så vi somnade vi fem imorse, kul! Och jag brukar typ aldrig kunna sova länge hos vänner så jag vaknade vid sju, någon smart person som vet hur länge jag sov då? Det bah svider i mina ögon nu! Och så ska jag in till träningen också, måste åka buss. Fan om jag somnar..

Vi hörs när jag kommer hem, ska sticka ut till bussen om en halvtimme! ;)


11-03-27 12:30


Hey snygg!


Earth Hour

Ikväll är det Earth Hour, om jag inte minns helt fel? Sitter och funderar på om jag faktiskt ska släcka här inne. Men vad finns det att göra då? Ähh, kan väl typ tända ett ljus och sitta och läsa eller något, inte helt fel egentligen!

Brukar det vara någon speciell tid då man släcker? Måste kolla upp det där..


Om Earth Hour nu funkar så himla bra, varför inte ha det lite oftare?
 
11-03-26 15:20

Stuvade makaroner

Nu har jag och pappa någonting att vara stolta över! Eller ah..
Varje gång vi ätit stuvade makaroner och köttbullar så är det alltid mamma som hållit i stuvningen eftersom att hon är den enda som kan göra det. Men idag så bestämde jag och pappa oss för att göra stuvning, mamma jobbar ju. Så vi letade på första bästa recept på internet. Stuvningen vart väl helt okej, men mammas är så mycket godare! Det gick att äta i alla fall. Här ska det skrytas inför mamma! :D
 
11-03-26 15:16

På tal om böcker

Nu har jag läst ännu ett.. ''par'' sidor i boken. Är uppe i 100 sidor, jo här är man nörd vet ni!

Mamma har precis dragit till jobbet så det är bara jag, Emma, Linus och.. hemma. Får se hur mycket bråk det blir idag då! Haha. ;)

Får lite ångest, det är så otroligt fint väder ute men jag är istället här inne och sitter vid datorn, läser och kollar på film. Men jag vet inte alls vad jag ska göra ute, orkar inte gå ut och gå för det finns inga bra vägar att gå på, så jag vet inte.. Går väl en liten runda med Misty senare eller något, måste i alla fall ut!!



På tal om böcker föresten, ni ska bara veta vad mycket böcker jag har i min bokhylla! Eller så mycket är det väl inte, men det är bara en fjärdedel av vad jag egentligen har. Synd bara att 80 % är hästböcker. Visst, jag älskar hästböcker och det gör verkligen att man blir sugen att bara hålla på med hästar hela tiden. Det är just därför jag just nu inte klarar av att läsa dem, inte än..
 Jämt för ett par år sedan så läste jag hästböcker, först var det alla heartland som ÄGDE, och sen läste jag väldigt många Maria och Annika böcker. De är bra! :)
 
11-03-26 12:22

Sagan om de Två Tornen

Har hämtat lite frukost och ska nu se filmen Wedding Crashers. Upptäckte att vi hade den filmen, den verkade bra.


Eller nä, efter att ha kollat på trailern verkade den tråkig, så istället blir det sagan om de två tornen!


Fatta om man skulle bo sådär! Hah omg..
 
11-03-26 09:58

36e Mars 2011

Godmorgon bloggen! Har precis tagit mig upp och ska snart sticka och äta. Sov väl hyfsat länge idag, vill alltid kunna sova så länge som möjligt på lördagar så att jag sedan kan vara uppe länge.

Uppdaterar mer sen, måste springa på toa! Bye! :)
 
11-03-26 09:33

Sova

Nä fan, vet ni hur otroligt trött jag är eller? Ska bli skönt att få sova!

Hörs imorgon! :)

Fuck u are beautiful


Älska ♥


25 saker ni inte visste om mig (eller antagligen vet ni redan det..)

1. Jag skulle göra allt (väldigt mycket) för att få se Tokio Hotel live igen.
2. Jag går på breakdance (De flesta vet redan så mycket som jag skriver det?)
3. Jag vill testa färga håret blondt, men skulle aldrig passa mig!
4. Killar som spelar något instrument är så heta!
5. Jag gillar att vara i centrum, men ändå inte, beror på varför jag skulle vara det.
6. Jag kan göra saker som jag sedan ångrar precis efteråt, som jag till exempel gör när jag är sur, eller något.
7. Om jag ex. har sett en jättebra serie, som jag lånat av någon annan så måste jag ha den serien själv. Eller om jag lånat en bra bok, då måste jag köpa den boken.
8. Jag är lite utav en perfektionist, allting måste vara ''perfekt'' i mina skrivböcker, det får inte vara klottrigt.
9. Jag är vänsterhänt, så jävla coooolt! 
10. Jag är en boknörd, älskar att läsa.
11. Jag kan inte rita, kan inte ens rita en häst, eller en hund som står upp.
12. Jag är nästan jämt sötsugen och hungrig, småäter all the time typ.
13. När jag blir äldre så vill jag fortfarande breakdansa, jag vill att folk ska lägga märke till mig genom det.
14. Jag är rätt så feg, men ändå rätt så.. inte feg. När det gäller att gå fram och prata med någon så är jag världens fegaste!
15. Om jag har tur så kanske jag blir vid 1.60 innan jag slutar att växa..
16. Jag har jämt varit smal och är faktiskt lite rädd för att bli.. större.
17. Jag ÄLSKAR One Tree Hill!
18. Jag sjunger så förskräckligt så det finns inte, men älskar ändå att sjunga.
19. Jag älskar choklad, men är alldeles för snål för att köpa.
20. Jag är grymt sugen på att pierca tungan, men skulle inte se bra ut med all metall som jag redan har i munnen, plus att mamma ska pierca sig (om hon vågar ;)) och jag vill inte vara någon copycat.
21. Jag skulle kunna, om jag hade liiite bättre självförtroende raka av mig hela håret, precis som min coola morsaa!
22. jag gör typ jämt bort mig, eller inte jämt, men bra nära.
23. Jag gillar att handla kläder, men även massa saker till mitt rum men är alldeles för snål där också.
24. Jag har fotfobi 
25. Som jag skrev till Linda, jag älskar att dansa och när det är dansavslutning och det väl är vi som ska uppträda så är jag så nervös så jag kan spy. Men när jag väl är i full gång älskar jag det, vill helt enkelt inte där i från!!

Ja & just det! Jag är ju gay också, enligt Matilda. Heheh..

Twilight

Hej på er! Har inte bloggat förrän nu för att jag inte har varit på topp idag. Är det bara jag som tycker det är otroligt jobbigt när syskon aldrig lyssnar på en? Det kan göra mig så otroligt pissed!

Har tagit mig igenom ett kapitel på 30 sidor i ljudet av ditt hjärta. Blev så sugen på att titta på twilight i huvuvdtaget så jag har precis slagit på Twilight. Mamma kommer hem vid åtta någon gång så då blir det antagligen pizza, gotti!

Bloggar väl mer sen, om jag inte blir på för allt dåligt humör pga mina syskon, hehe. Ha det bra!

Sexualkunskap

Tjena! Jag är lite stressad just nu så det blir ett kort inlägg.

Fredag idag, går alltså till klockan ett. Men trots det så har vi två lektioner i rad med samma tråkiga lärare, SO och Biologi. Och på biologin har vi sexualkunskap också, astråkigt! Vi skulle tydligen börja prata om preventivmedel, fast kanske inte idag. Gäsp, stavas det så?

Vi får höras när jag kommer hem, puss & hejdå! :)

Personen & jag

Personen: ''Dina föräldrar är med på tv!''
Jag: Springer och kollar på tvn.
Personen: ''Laget dem är och kollar på är med på tvn.''
Jag: Men wtf..

Personen: ''Micke är med på tv!''
Jag: Springer och kollar på tvn.
Personen: ''Eller han hade i alla fall Aik mössa på sig..''
Jag men w t f ..

Allt detta under en AIK match, vet inte ifall det är underhållande eller bara.. stört. Haha! :)


AIK

ASSÅ! AIK förlorade mot Färjestad med 2-4. De låg ju så bra till först! Attans också, nu när lillebror var iväg och tittade på matchen med mamma och pappa..



Som jag sjöng när jag var liten. ''Vi är svart & vi är gula, kalle kalle kalle kalle kula!''


Schysst..


Jaha, vart ska jag sova inatt då? :(


Skumt..

Nu är jag ren och fin igen! Efter att jag kom ut ur duschen så såg jag att det lös i stallet, så jag smsade mormor och morfar och frågade om dem visste vem det var som var där. De visste inte, så mormor kom hit, ifall att det var någon som stuckit in dit. Det var första gången på väldigt länge som jag var ute i stallet. Det var ingen där, antagligen var det Emma som gått in dit men glömt att släcka, men läskigt ändå! Aja, för mig var det inga svårigheter att gå ut i stallet, det som hänt har hänt liksom.

Nu ska jag kolla ifatt alla BBavsnitt, dum som Hanna var så berättade hon för dem andra att en viss Martin legat med en viss tjej som är så jävla fejk. Men aja, kommer ju ändå få reda på det i ett avsnitt så att! :)
Sedan ska jag nog ta någonting att äta, de andra är på ishockey, det är bara jag Emma och.. som är hemma.

Pusssssch!


Ingen idé att jag köper saker till mig själv när jag själv inte får ha de! :(


Nej, jag är inte hemma, det är bara ett spöke ser du väl.

Asså! Jag svär, jag hann inte ta ett steg innanför dörren innan jag hör ''Är du redan hemma Nathis?'' Nej, det bara ser ut så. Jag får panik!

Ska snart iväg till mormor, ska köra lite Zumba! Ska först äta och kolla på OTH.

Skriver väl mer när jag kommer hem. :)
 
11-03-24 15:53

Varför just namnet ''Tokio Hotel''?

Varför just namnet ''Tokio Hotel''? 

Tokio
För att de fyra killarna hade aldrig i Tokyo men ville åka dit någon gång. Även också för att det är en stor och spännande stad. Bill & Co. älskar stora städer.

Hotel
Bill & Co. spenderade hela sitt liv på hotel, det var på sett och vis deras ''hem''. Bandets namn skulle alltså reflektera hela bandet, det är varför de har valt det själva. De ville inte ha ett konstigt namn som någon annan kommit på. De behövde vara ett speciellt namn.





KÄLLA

Svensk översättning - Moi

24e Mars 2011

Idag tog jag mig konstigt nog upp på en gång när klockan ringde istället för att snooza i en halvtimme. Skönt! Tänkte det att då slipper jag väl stressa, men nej. När jag vaknar får jag självklart för mig att jag ska börja städa lite i mitt rum och göra en massa ute i köket. Så nu har jag inte längre tid på mig än vad jag brukar ha..

Har ätit och sådär, jag vaknade med hyfsat snyggt hår så jag hävde bara i lite hårspray i det, sedan ska jag sminka mig och packa väskan. Har gjort ett tidinställt inlägg som kommer upp vid två, titta in då!

Nehe, nu ska Emma börja bråka igen, så nu kommer antagligen kommer hon göra mig sur, som vanligt. Ungfan.♥

Ha det fint! :)
 
11-03-24 07:12

När jag hör din röst

På tretton dagar, har jag läst ut boken När jag hör din röst. Trodde inte att jag skulle läsa ut den så fort, eller egentligen trodde jag det. När man väl kommit in i en Stephenie Meyer bok så är man fast.

Det var 449 sidor i denna bok, och jag läste ut den på 13 dagar. I genomsnitt så har jag läst 34 sidor varje dag. Inte alls mycket om man tänker efter. Men för mig har det varit som så att när jag väl läst kan det ha varit minst två kapitel varje dag, så då kan man räkna ut att jag inte läst precis varje dag under dessa 13 dagar.

Den första boken, Om jag kunde drömma lånade jag på biblioteket för ett tag sedan, har inte lämnat tillbaka den än, hehe. Sedan så köpte jag den andra boken, den jag läste ut nu. Istället för att låna den tredje ska jag istället köpa den, vem orkar hålla en massa tider om när man ska lämna tillbaka boken liksom? Sedan ska jag ta och köpa den första också, men just nu är jag rätt så pank.


Om jag orkar skriver jag lite mer detaljerat om vad jag tycker om boken imorgon. Nu hade jag tänkt att se avsnittet från BB som visades igår, orkar inte vara uppe och kolla.

Detta blir kanske det sista inlägget, puss och godnatt!


Sådär blir det varje gång jag säger till Matilda att hon bara måste läsa Twilightböckerna! (;

Narnia - TheVoyage of the Dawn Treader



Såg denna film här om dagen med mami och papi. Jag förväntar mig aldrig att dessa filmer ska vara så bra efter att Häxan och lejonet filmen var riktigt bra. Men ändå så var denna film riktigt bra! Det händer saker i den hela tiden. Ett - är att de äldre syskonen inte var med ett skit. Samma sak som i dem andra filmerna så var slutet riktigt bra, och sorgligt.

Om ni sett de första filmerna måste ni se denna!

From today


Försöker just nu ladda upp videon i videofy, men först så tog det riktigt lång tid, när den väl laddats upp stod det att det blivit något fel, kul va? Den kommer väl upp senare antar jag!

Nehe, går inte att ladda upp denna video heller. Får väl skita i det då. Jävla videofy.


videoblogg senare

Tjena! Denna dag har väl gått snabbbt? Nja, inte så jätte faktiskt. Vi var ju iväg till Lindesberg för att kolla på teater som höll på rätt så jävla länge, inte blev det någon paus heller.

Hade tänkt göra en videoblogg sen, så fort kameran fått ladda lite till. Har inte lagt in de senaste bilderna på datorn heller, men dem kommer väl när jag lägger upp videon sen också. Hörs senare då! :)

23e Mars 2011

Skulle egentligen laddat upp en helt ny bild till detta inlägg, men orkar inte föra över. Det är det värsta med att inte ha webcam. Men det ska jag väl ha råd med någon gång i framtiden får jag hoppas!

Sitter just nu och lyssnar på Eenie Meenie, har blivit min senaste beroendelåt, först var det Halo, sen Thnks fr th mmrs.
Har precis sminkat mig och så, hade bara lust att göra det idag. Idag är det någon teater i Lindesberg, dem ska tydligen spela upp hur framtiden ska vara, eller något sånt. Kan väl vara intressant, men också tråkigt.

Ska ta och plocka i ordning på mappar och shit innan bussen kommer. Ha en fin dag! ♥


Tänkte först gå i min onepiece till skolan, men får bli en dag när vi slutar tolv! Jag vågar i alla fall gå i den, har hört att vissa har en sådan men aldrig skulle ha den i skolan. Men kom igen, ska man köpa en heldress för över 1.000 och inte visa den för någon? Vadå slöseri med pengar?

Man ska va' gla' för de man har iställe'

Om någon bryter mot reglerna kommer jag sparka pungkulorna och blygdläppen av varenda människa som finns i den här världskartan.

HAHAHAHAHAHAHAH! Är det bara jag som tycker Simon är för skön när han är full?! Tror att han har god chans att vinna hela skiten. Björnen ♥


Sagan om ringen

Har legat och kollat på film med Linus ett bra tag nu. Det fick bli Sagan om ringen. Just nu är dem inne i ''grottan'' där det kommer en massa orcher, eller vad det heter. Usch vad läskiga dem ser ut! Har i alla fall lite kvar utav filmen, så jag och Linus ska se färdigt den sen ska han dra iväg på hockey, tydligen.

Alla som läser detta inlägg måste väl ha sett Sagan om Ringen.. eller?


Bara för att det där är höjdpunkten på hela Lord of the rings! ;)

Hårsnack

Hur kort jag än klipper och vad jag än gör så är mitt hår fortfarande så otroligt jobbigt! Luggen ska alltid ''dela'' sig så att det är en massa mellanrum mellan vara klump av hår typ, spelar ingen roll om jag duschat eller inte. Går inte att göra ett skit med håret, det bara hänger liksom.

Men nu har jag bestämt som så att jag ska låta min sidecut växa ut (kommer sakna den! ;<) <- hur jag än gör blir det en smilis..
Aja, sen efter det så ska jag klippa upp håret riktigt mycket, sedan så ska jag ha väldigt kort där bak, ungefär som mamma för dem som vet och sedan ska jag ha lång lugg och så. Vet inte alls hur det kommer se ut, men mamma kom med den idén så jag tänkte prova, är det så att det är jättefult så är det bara att jag drar av håret på ena sidan igen! :)


För er som känner mig vet hur mycket jag hatar mitt hår.

Hemma lite tidigare

Nu undrar ni säker vad fan jag gör hemma. Det gör jag också.. Okej, nej det gör jag inte. Vi hade ingen bild idag så istället för att sluta 14.30 så slutade vi 13.10. Trodde då att jag skulle hinna med 1-bussen, men inte gjorde jag det inte. Fick istället smsa runt bland morbröder och farbröder då ingen svarade i telefon hemma. Trodde både mamma och pappa jobbade då, men när min morbror skjutsade hem mig och jag väl var hemma så visade det sig att pappa var hemma. De hade inte svarat i telefon och inte heller ringt upp mig, killar alltså..

Är i alla fall hemma nu, riktigt skönt att vara hemma innan två måste jag säga! Ska väl ta och äta höll jag på att säga, har nyss ätit men är fortfarande hungrig. Kanske kan koka ihop lite makaroner eller spaghetti, gotti!

Haha, stackars er som är kvar i skolan, suckers! :D


Ser ut som en galen vetenskapsman eller något, vet inte riktigt hur jag ska förklara, hah.

22a Mars 2011


Yeah, och innan någon anonym jävel börjar kommentera så kan jag säga att jag har solbrillor för att det är sol ute. Det låter väl kanske rimligt va? :)

Old interwiev with Tokio Hotel

Äntligen anlände ni till Latinamerika. Hur var turnén?
Bill:
Vi har sett fram emot denna turnén väldigt länge, vi ville verkligen komma och vi kunde äntligen. Än så länge har allt varit perfekt, bättre än förväntat, det är inga problem, människor har bemött oss väldigt väl. Till och med på flygplatsen var det en massa människor som väntade på oss.
Tom: Vi gjorde samma turné som i europa, och en grym basist *skämtar till Georg*

Ni är väldigt inblandade i hela produktionsprocessen i er show. Varför det?
Bill:
Vi är väldigt besatta och perfektionister och vi litar inte på någon annan än i oss själva! Nej, vi är verkligen perfektionister men det är svårt att bära ansvaret för de andra och vi vill också vara en del av processen och vara med i allt.

Vad gör ni fem minuter innan ni går upp på scenen?
Bill:
Vi aktiverar våra Power Rangers superkrafter, som vi alla har, men vanligtvis är vi nervösa innan vi går ut.
Tom: Georg går på toa!

Bill, Tom - hur är förhållandet mellan er utanför bandet?
Bill:
Vi är inte bara bröder, vi är enäggstvillingar, vi har ett väldigt speciellt förhållande, vi är tillsammans 24 timmar per dygn, vi delar på allt, det är något automatiskt, vi funkar väldigt bra, vi är mer än vänner.
Tom: Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än 4 eller 5 dagar.

Hur hanterar ni fyra olika personligheter?
Tom:
Vi är helt olika, förutom bandet har vi väldigt lite gemensamt men vi har jobbat tillsammans i 10 år, vi funkar väldigt bra tillsammans, vi har växt upp tillsammans.
Gustav: Vi är ett band men vi har olika smak.
Bill: Vi är som fyra bröder, vi har växt upp tillsammans, sen vi var små, vi har varit tillsammans en livstid.

Finns det någon låt ni gillar mest?
Bill:
Många, det är väldigt svårt att välja en, vi har en speciell samhörighet med varje låt, alla gillar olika låtar på olika sätt, också passar de i olika sinnesstämmningar och de har sin egna historia.

Eftersom ni fyra år så olika, finns det låtar som lämnas utanför eftersom ni har så olika smak?
Tom:
Ja, många struntar vi i.
Bill: När vi är i studion spenderar vi en massa tid att spela in.
Georg: Vi spelar in en massa låtar på ett år och kanske den sista får vara med på albumet.
Bill: Trots det är de ju inte de bästa.

"Best of"-albumet släpps snart. Kommer det bli några överraskningar?
Bill:
Det finns två nya ltåar, en som vi spelade in för länge sen, innan jag ändrade min röst, så skillnaden kommer märkas tydligt, den spelades bara in på tyska och den andra är en låt från 2009 endast på engelska. Det är två väldigt olika låtar.

Vad tror du är anledningen till er framgång, att ni har en sån bra karriär?
Tom:
Vi är bättre än de andra!
Bill: Vi hittade varandra, det var inte några som satte ihop oss, vi växte upp tillsammans och vi hittade vårt egna sound, vi började spela och saker hände naturligt.
Georg: Det var en naturlig process, sen vi var små; Det gav oss en stark identitet.

Vad ser ni för skillnad på de europeiska fansen och fansen i Latinamerika?
Bill:
Fans här är gladare att se oss här än någon annanstans, kanske är det för att de inte ser oss så ofta. De är mer vana vid det i europa.
Tom: Här är de riktigt intensiva! Vi gillar tjejer med så starka personligheter.

Vad är det galnaste som hänt med era fans?
Gustav:
En massa, för många historier.
Bill: I Spanien, när vi hade spelat klart gick av scenen och blev helt chockade av hur en tjej hade lyckats komma in backstage. Vi tror hon klättrade på väggen. Jag vet inte.
Tom: Och en annan gång hittade Georg fyra nakna tjejer på hans hotellrum!
Georg: Vi har gått igenom en massa historier, omöjligt att berätta alla.

Vad är era planer för nästa år?
Tom:
Många.
Bill: Vi spelar alltid, repar, skriver låtar men vi kan inte garantera att vi kommer släppa ett album i 2011.
Tom: Men det kommer vara ett år full av överraskningar som vi inte kan säga än.

Bill, varför har du en sån extravagant stil?
Bill:
Jag gillar mode väldigt mycket, det är roligt för mig. Jag är väldigt spontan. Varje morgon väljer jag vad jag ska ha på mig beroende på hur jag känner. Jag gillar att resa med en massa kläder att välja mellan.

Vem är den som tar längst tid på sig att klä sig?
Alla:
Tom!
Tom: Georg och Gustav ägnar också en massa arbete till deras stilar och ingen frågar dem! Tja, om man vill kalla detta en stil... *Pekar på Gustav*
Bill: Vi håller inte med om en stil, alla har sina egna och ingen säger åt den andra vad den ska ha på sig.

Har ni någon lyckoamulett eller något som ni inte får glömma när ni ska spela i ett land?
Bill:
Ja, jag har en amulett med en bild av min mamma och Tom och jag har den alltid på mig. Om jag inte har den blir alla oroliga; de tror att något kommer gå fel. Jag har också en liten låda full av minnen och saker jag alltid bär med mig. Det är där de viktiga sakerna är.



Svensk översättning - Schwarz

I don't belive you..

 Jag är bäst i klassen på det och det

Aha? Och jag var sjukt bäst och starkast idag när vi körde pump i skolan, jag körde på 6 kg!

I just had sex

Sitter just nu och lyssnar på denna låt. Har mina fetaste hörlurar på så jag hör inte ett skit. Jag är oftast sådan att jag måste sjunga med när jag lyssnar på musik, men denna gång känns det inte så där himla bra att sitta och sjunga denna låt för mig själv, och inte när ingen annan hör låten dessutom.. Haha!


Pancakes

Äntligen ska pappa hämta lillebror och sedan börja med maten! Även fast jag har tryckt i mig två mackor med massa mackrill på så känner jag att jag behöver få i mig riktig mat. (Riktig och riktig, pannkakor är väl inte precis riktig mat..)


Det där kommer vara jag, haha!
 
11-03-21 17:43

Summer 2011


Photo: Sommaren 2010

Fan vad glad jag blir när jag tittar ut genom fönstret och ser strålande sol och snön smälta. Det är snart vår! Eller för mig är det egentligen det redan. Här om dagen i skolan stack jag och Matilda till tempo med ett par andra, som förut. Solbrillorna var självklart på!

Den här sommaren ska jag ta vara på, nu när jag vet vilket helvete vintern kan vara. Det bästa av allt är att jag sent i juli får moped också! Äntligen kan jag ha friheten att åka var jag vill! ;)

 

11-03-21 17:03


3D - glasögon

Vad snabbt en hel skoldag går! När jag sitter på första lektionen så tänker jag liksom ''Åh fan vad långt det är kvar tills vi slutar!'' Men rätt som det är är skoldagen slut. Rätt så skönt var det ja!

 Det var ingen god mat i skolan idag, så just nu sitter jag och är riktigt hungrig. Pappa skulle tydligen göra pannkaka, fast just nu sitter han vid datorn så det lär dröja, haha.

  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket och kommer inte göra. Finns inte så mycket att göra om dagarna längre, känns både skönt men ändå.. inte skönt.

Hörde nyss att vi inte skulle äta förrän Linus kommer hem vid sex, men åh! Får ta någonting att äta nu innan jag dör!


Enligt lillasyster är dessa 3D-glasögon, men inte fan funkade dem! Vilket billigt skit. ;)
 
11-03-21 16:01

21a Mars 2011

Tjena bloggen. Min mobil ville nyss att jag skulle gå upp så jag försöker vakna till lite nu.
Skola idag då, blir inte lika bra uppdatering idag då, men det förstår ni väl.

Vi hörs när jag kommer hem! ♥
 
11-03-21 06:37

Nicky Stockholm

Big Brother är slut och Nicky har åkt ut. Visst är jag en duktig rimmare va? Haha.
Jag ville inte att Nicky skulle åka ut, jag gillade den killen alltså! Han kanske hade lite för bra självförtroende, men jag gillade honom.

När han var ute vid Gry och han tittade mot kameran flera gånger så tänkte jag, Fan, jag känner igen den grabben alltså! Från vad vet jag inte, inte från Big Brother. Men så slog det mig att jag tror jag drömde om honom inatt. Jag vet att jag drömde om en kille jag gillade, men uppfattade inte vem det var. När jag såg han rakt framifrån i tvrutan så visste jag att det var han jag drömde om.
Är det bara för mig det blir så, att om man drömmer om en person så ser man anorlunda på den personen för någon dag? Som en gång då jag drömde om att jag var tvungen att flytta till Sean Banan, det ville jag inte för att han var en pedofil. Då när jag kollade på ett program han var med i så såg jag han på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. Sjukt konstigt.

Ska ta och sova nu, är grymt trött. Vi hörs! ♥



Ärligt talat, han är rätt så snygg, eller hur? ;)

Never back down


Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.

+ Jake Tyler är riktigt snygg i filmen!
+ Händer någonting i den hela tiden.


Var visst träning idag.

Var visst träning idag. Blir lite irriterad att de inte kunde höra av sig, så jag ringde. Självklart skulle han komma idag, men då var det en kvart kvar innan det skulle börja så jag orkade verkligen inte åka. Jag hade inte ens riktiga kläder på mig, vem orkar då? Skulle ändå komma typ en halvtimme för sent.
  Mamma ringde och skällde ut dem, bra gjort, bra gjort!



Självklart vill jag göra allt för att bli bra på breakdance, men det enda vi gör är att träna inför avslutningen, vilket också är viktigt..

No breakdance today

Aha, det blir ingen breakdance idag. De sa ju att dem skulle höra av sig om han blev frisk, men dem har inte hört av sig än. Det stod att receptionen inte är öppen heller förrän vid två, och jag börjar kvart över. Då är det helt omöjligt att få tag på dem, och om dem nu skulle höra av sig till oss är det ändå försent. Det där tycker jag dem kunde ha fixat lite bättre faktiskt. Det är inte mitt fel om det faktiskt är dans idag.

Istället så har jag suttit och rensat lite filmer på mitt rum och lillebrors rum, vi har så otroligt mycket filmer. Har stoppat undan en icapåse med filmer. Tittar aldrig på vanliga dvdfilmer längre, blir mest att jag kollar på filmer jag har på datorn. Oupsi, bad girl!

Vad snabbt tiden har gått idag! Satt vid datorn och typ kollade runt bara, då var klockan 11. Nästa gång jag kollade på klockan var hon tio över, så snabbt?!


Nu blir det väl att fortsätta rensa lite filmer, har en massa filmer som saknar fodral och så. Ha en finfin dag! ♥


Tokio Hotel i Japan



När jag hörde om alla katastrofer i Japan vart jag lite smått rädd. Tre saker, på en och samma gång? Det är otroligt. Jordbävning, tsunami och farliga strålningar. Det värsta av allt för mig var att Tokio Hotel var där. Jag brukar följa bloggen Schwarz men jag hittade ingenting om att dem åkt hem från Japan. Men sedan så skrev hon att dem hade åkt hem för ungefär en månad sedan, alltså innan allting började hända. Vart så otroligt lättad!
  Det känns självklart fortfarande inte bra eftersom att Japan säkert är en fin stad som jag gärna vill åka till. Kan inte vara kul att just japanerna kan få oturen att få tre katastrofer på samma gång.

Det stod i aftonbladet att det kan ha och göra med supermånen som var igår. Vad tror ni?


20e Mars 2011

Ännu en dag vaknar jag till en strålande dag med sol! Om vi bortser från all äcklig snö som ligger på marken överallt.

Vaknade för kanske tio minuter sen. Har varit vaken till och från imorse, varje gång jag vaknade försökte jag somna om. Sedan så drömde jag askonstiga drömmar!

Idag är det väl antagligen breakdance, eller det beror på ifall den där jäkla dansskolan hör av sig eller inte. Har varit inne vid dansskolan två gånger i onödan för att Atro varit sjuk, och jag var tvungen att åka buss in. Så jag frågade henne i receptionen om han skulle komma denna vecka, det verkade som att dem kontaktar de som dansar när han blivit frisk. Frisk? Brukar det inte vara så att de säger till när han blivit sjuk? Då slipper man åka in dit helt i onödan igen! Men om de inte kontaktar oss idag tänker jag inte åka in i huvudtaget, det är bara slöseri på pengar och min tid.

Ska springa och äta frukost nu tror jag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen, läsa kanske? Har blivit helt inne i min bok! Rekommenderar den starkt!



Nighty!

Tror det är dags för mig att sova snart, är trött som ett as! Har legat och kollat på Spy Kids 3D fast utan 3D glasögon, riktigt jobbigt. Men den filmen är i alla fall bra.

Jag och syskonen har varit hemma själva nu ikväll så dem har somnat på soffan. Det är helt omöjligt att få dem att gå upp och lägga sig, dem blir bara griniga så jag låter dem ligga kvar där. 

Funderar på att läsa innan jag ska sova, men tror inte jag kommer orka det. Just nu läser jag När jag hör din röst, ni vet New Moon. Igår och idag har jag sammanlagt läst närmare 100 sidor. Känner mig som värsta boknörden, älskar att läsa!

Godnatt! ♥


Skålen ljuger lite, men whatevahh!

 

11-03-19 23:37


Numb/Encore


Jay-Z/ Linkin Park – Numb/Encore - Explicit Version
 
11-03-19 22:04

''Supermåne''


weheartit
                                            
Var det denna lördag som det var supermåne?

Jag och syskonen satt och åt kvällsmat och så märkte jag hur otroligt stor månen var. Eller den kanske inte var så mycket större än vanligt, men jag la märke till månen väldigt snabbt.
  Lillebror försökte då leka expert och sa att månen bara var 1555 km ifrån jorden, eller någonting sådant. Vet inte alls om det är rätt.

Sedan satt vi och pratade lite om jordens undergång som tydligen ska ske nästa år innan jul. Jag tror inte ett dugg på det, var det inte 2008 som dem också trodde det skulle bli jordens undergång bara för att dem skulle ''testa en ny big bang?''.

Sånt där tror jag faktiskt inte ett skit på, men vem vet?

 11-03-19 21:31


Designen

Har fått ihop designen någorlunda nu iallafall, men behöver verkligen hjälp sen! Ska egentligen bara ändra en massa färger och skit och fixa en header. För mig är det alldeles för svårt, förstör bara hela skiten!
 
11-03-19

Kort kort hår


Syns kanske inte så mycket på bilden, men för någon vecka sedan så klippte bästeväns mamma mig. Lika bra när det är gratis, haha! Har alltid stört mig på mitt hår så det åkte av. Vart riktigt kort.
Först så vart jag lite osäker och så eftersom att jag tänkte lite på vad alla andra skulle tycka, särskilt första dagen i skolan! Kändes som att alla tittade på mig och så. En riktigt skitdag, inte bara pga mitt hår, utan utav personliga skäl också. Men nu käns det bara otroligt skönt att ha kort hår. Ska bara låta min sidecut växa ut sen så ska jag prova en helt ny frisyr, blir spännande!

 

11-03-19 20:20


Tom Kaulitz



Hur otroligt snygg är inte denna bild? Förstår inte hur en person kan vara så snygg. Jag smälter!

 

11-03-19 20:12


Bra att vara rastlös ibland?

Familjen har varit ute vid stugan idag och fixat en massa. Jag ville inte alls följa med så jag låtsades sova när dem skulle åka, hehe. Var väldigt rastlös där ett tag, kollade senaste avsnittet av BB. Efter det fick jag för mig att jag skulle diska, så det gjorde jag! Efter det städade jag hela köket och tvrummet, plockade undan lite och dammsög, sedan så skottade jag snö där ute. Märkte efteråt att det inte var så bra för nu är min rygg paj igen. Haha, det där lät gammalt! Nej men jag brukar få ont långt ner på ryggen, och då menar jag ont, har inte haft så himla ont på ett tag, men nu fick jag det igen. Visst låter det härligt?

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, finns inte så mycket mer att göra. Försöker hitta någon som kan göra en enkel design till bloggen, men ingen verkar vara inne på sin blogg just nu.

Någon som vet en bra film? Är öppen för förslag.

11-03-19 20:05


Börjar om ännu en gång

Satt och tänkte lite på hur jag skulle börja detta inlägg.

Ni som har hittat in till denna blogg vet kanske att jag hade en annan blogg förut, med samma namn. Men jag valde nu att börja om helt på nytt, lite osmart egentligen.

Jag hade väl bloggat sen Maj förra året på förra bloggen, detta blir nu min tredje riktiga blogg, min tredje och sista. Åtminstone på ett par år, I guess?

Hade sagt att jag skulle ta en ordentlig bloggpaus, hade till och med sagt att jag skulle sluta blogga helt, men kunde inte hålla mig borta! Är det bara jag som tycker det är otroligt kul att blogga när det väl finns någonting att blogga om?! ;)

Kommer upp flera inlägg idag, det tror jag verkligen att det gör!
                                   




RSS 2.0