SKIT.

Okej. Glöm att jag sa någonting om att jag ville vara sjuk på fredag. Tror min önskan slog in. Mår så sjukt dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ont i ögonen, massor i näsan och sjukt mycket i tänderna, kan inte äta alls.
Mår jag såhär imorgon så tänker jag inte gå till skolan. Tror inte jag tänker gå till skolan ändå, kommer inte kunna sova inatt ALLS.

Satt och läste i den nya Frida-tidningen. Kom bara halvvägs sen var jag tvungen att lägga ifrån mig den. Gick inte alls att koncentrera sig på texten!


Fuck it, nu ska jag gå och rycka bort mitt hår som bara är i vägen, ta bort tandställningen och operera bort näsan. TJARRÅ!

Juni 2011


Hade riktigt mysiga grillkvällar ute i stugan.


Satte upp mer bilder på min älskade TH-vägg.


Hade skolavslutning.


Var på födelsedagskalas. På bilder kastade jag pil och sög rätt så mycket.


Åt grädda och socker både med och utan jordgubbar hos Matilda. MUMS!


Halkade i våran förbannade klippa när jag skulle springa ner och slänga i en fisk i vattnet. Jag stannade inte förrän det var för sent..



Lyckades stanna kvar.

Måste nog berömma mig själv för att jag lyckats vara kvar i skolan hela dagen. Förkyldningen har blivit värre idag och hade sådan extrem tandvärk så jag bara ville gå och rycka bort min förbannade tandställning. Fast det skulle jag dock aldrig göra.
Trodde att jag skulle åka hem direkt efter maten, men Matilda lyckades övertala mig att stanna. Nu är jag hemma så tänkte ligga och tycka synd om mig själv. Det är det bästa med att må dåligt, man behöver inte känna press på sig att göra någonting, det är bara att ligga och kolla på film! Mys.

 

Ska ta lite käk nu och kolla på PRISON BREAK som jag nu ska kolla om på!


Älskar helt enkelt min underbara tandvärk

Suveränt.
Läste ni mitt förra inlägg om att en förkyldning skulle sitta fint? Jag tror jag hoppar det. Förkyldning och tanvärk är ingen bra kombination. Jag var hos tandläkaren igår och spände tandställningen både uppe och nere. Nu har jag aldrig haft såhär ont i mina tänder i hela mitt jävla liv. Jag hade riktigt ont igår kväll och gick och la mig vid nio, och då somnade jag faktiskt. Men vem vaknar inte igen vid halv tre och har ondare än förut?! Usch. Som tur var kunde inte mor min sova så hon fixade en alvedon till mig, det blev inte alls bättre. Jag tror jag låg och grät inatt, jag jag har för mig det. Bara för att jag hade så ont.
Kunde inte sova efter det, men somnade efter någon timme som tur var.


Kul att jag får gå hungrig idag också. Tänker definitivt inte äta något för då får jag bara ont igen. Tro mig, jag svälter hellre. Får väl hoppas på att det är soppa idag i skolan?


Dagen då jag fick tandställning. Jävlar vad stor i käften jag blev!

Skulle sitta fint med en förkyldning.

Shit, börjar bli förkyld. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hatar att vara förkyld för jag kan aldrig sova på nätterna då. Dock vill jag i så fall att förkyldningen ska komma på torsdag. Det var sagt att vi skulle vara lediga från skolan på fredag men eftersom att vissa av skolans lärare inte verkar ha alla hästar i hagen så blev det inte så nu. Trist! Hade sett fram emot att inte gå hela veckan. Fast vad hade man väntat sig? :)
Vore bra om jag blev riktigt förkyld torsdag, för då kommer jag vara hemma på fredag. Vore perfekt!

Hehe, hoppas ingen vuxen läser detta, för då blir det inge kul om jag kommer vara hemma. Fast vadå, är jag förkyld så är jag, vill absolut inte riskera att smitta alla mina kära vänner. HEHE...



Maj 2011

Nu när sommaren är slut (ja, den är fan definitivt slut!!) så tänkte jag lägga ut lite bilder på vad jag gjort i sommar. Bara för att jag inte har någonting annat att blogga om liksom.


Hade tjockiskvällar med mig själv med massa gotti.


Hade hoppelistudds-kväll med Matilda.


Färgade håret rött igen.


Verkade ha flyttat in i sommarstugan.


Lekte massor med Bobo. (Ni som inte vet så är det min och pappas smeknamn på Misty, hehe..)


Bakade kladdkaka för första gången och misslyckades rätt så stort.

Tandläkaren

Jag har varit inne hos tandläkaren idag. Som tur var så han jag med den tidiga bussen hem annars skulle jag sitta på bussen just nu.


Nej usch, kan inte blogga just nu, måste ta alvedon. Tandvärk!

Smile like you have a secret


Måndag

Vakna, skola, hem, läxor, vila. Det är så min dag ser ut. Snart så ska vi äta också, så fort mamma kommit hem.
Imorgon ska jag till tandläkaren, hoppas verkligen på att få skjuts in. Orkar inte ta bussen in.



Ska fortsätta lyssna på musik nu.



Noramarken

Har varit i Nora idag i några timmar. Det var Noramarken där så jag var där med familjen och fler.
Det fanns inte så mycket där egentligen, det är mest bara skit där. Letade självklart efter tröjor med Tokio Hotel på, men det fanns inte ett skit. Konstigt att det fanns massa Justin Bieber men ingenting med Tokio Hotel. Det störde jag mig på.

Jag köpte ingenting. Min kära mamma köpte bara strumpor till mig. Vi gick flera gånger förbi stånd med en massa filmer för riktigt billiga priser. Varenda gång vi gick förbi tänkte jag att jag skulle ta och kolla i nästa filmstånd som kom, tillslut kom det inga fler. Så det blev inga filmer heller. Antar att jag får skylla mig själv.. Buhu.


Har suttit och spelat en massa Mario Kart på wii. Har klarat ut det också, var det verkligen så lätt? Vad faiiiil.



Jävla helg

Vaknade upp med världens dåligaste humör.
Varför ska en helg vara så förbannat kort? För det första så är jag alltid så trött så jag spyr redan vid tio, så jag går och lägger mig innan elva. Sen så vaknar jag före nio också, det går fan inte att kunna sova ut! Hatar..

Lika bra att gå upp nu då.
Orkar inte ligga kvar i sängen, det är för varmt. Fast som tur är så har jag en fläkt på min lampa, så kanske ligger kvar ändå.






Idag blir det noramarken kanske, så får se om jag skriver sen. Puss!

World Behind My Wall - The humanoid city tour


World Behind My Wall
The fifth song in the Humanoid City tour.

Tog en paus igår

Tog en paus igår.
Orkade inte blogga någonting och vet inte om jag orkar göra det idag heller. Kanske kommer upp inlägg då och då. Det går upp och ner det där med att blogga. Ena dagen gör jag tio inlägg, andra dagen två inlägg. Och idag är en sådan dag så det bara kommer upp två inlägg.

Hoppas ni inte stör er på det!

Pain of love - the humanoid city tour


Pain Of Love
The fourth song in the Humanoid City tour

Kanske blir sista inlägget idag

Det var väl trevligt att få åka till skolan när jag egentligen hade slutat! Fast jag hämtade ju bara lillebror så det var inte så farligt. Stod och pratade med Jesper och Liam medan jag väntade på lillebror, trevliga killar det där! :D

Tror ärligt att jag sover ute på sjön inatt för första gången på länge. Får försöka packa idag och allt. Hörde att det tydligen ska grillas där ute så det vill jag inte missa! Hehe.



Då kanske detta blir det sista inlägget. Hoppas det inte gör någonting! :)
Bloggar väl imorgon om jag har tid. Har blivit så stressit nu när skolan börjat och allt, det tror jag nog att ni förstår.

PUSS!

tillbaka till skolan igen

Är hemma redan. Vi fick sluta typ två timmar tidigare bara för att vi inte hade någon lärare på de två sista lektionerna, YES! Hur mycket tur kan vi ha egentligen?


Måste fortfarande ner till skolan igen och hämta lillebror. Annars så måste han sitta i bussen i en timme bara föra att komma hem, och vi bor tre km bort från skolan. Dåligt dåligt. Så jag får ta moppen. När jag ändå är nere i Frövi så hade jag tänkt att hoppa in på ica och köpa hårfärg. Sedan kanske jag och lillebror åker förbi några för att sälja jultidningar. HÖRS SENARE!

Riktigt trött

Efter att ha pluggat en massa, ätit en massa och tänkt alldeles för mycket så tänker jag nu sova. Är nog tröttare än vanligt tror jag, kommer inte bli lätt att komma upp imorgon!


Vi hörs mer imorgon, godnatt.

Hinner inte blogga just nu

Hej hej hej! Förlåt, men tror inte jag hinner blogga så mycket just nu, det får i så fall bli senare ikväll. Kom henm för ungefär en timme sedan men fastnade tyvärr vid datorn. Ska ta och lägga undan den och göra lite läxor. Har med mig en bunt mappar hem idag, väskan var inte lätt precis.

Hade tänkt att hinna med en riktig springtur också, tror det var två dagar sedan sist. Inte okej!
Jag måste duscha också som jag inte gjorde igår, så det blir lite mycket. Dagarna går så sakta men ändå så fort så jag hinner inte göra någonting här hemma innan det blir sängen. Lite trist, men jag vänjer mig snart antar jag.



Vi hörs förhoppningsvis mer ikväll om jag har tid. PUUSS!

Jävla problemlösning

Efter att ha använt min hjärna lite väl mycket idag till att göra problemlösning så ska nog jag sova nu. Hela golvet är fullt med suddsmulor, jag som hade dammsugit, buhuhu. Får dammsuga imorgon igen.
Nu när jag klarat (med bara pyttelite fusk) den där jävla problemlösningen så kan jag sova gott inatt i alla fall!


Godnatt :D

Mat

Mammas mat äger!


Alla som är avundsjuka räcker upp en hand!

hehe


Jaha, såhär ser det då ut när jag pluggar matte. Haha! Nej, jag fuskar faktiskt inte. Utan jag räknar ut saker som har med saken och göra. Sen så brukar jag kunna kolla på miniräknaren också ifall jag hade rätt och sådär.
Jag orkar aldrig sudda det jag slagit in, utan tar alltid upp en ny då jag bara behöver trycka på en tangent (har aldrig vetat hur det stavas) för att få upp kalkylatorn.

Ut och springa eller kolla på film?

Men SUPER att jag direkt när jag kom hem från skolan skulle öppna en påse med fågelmat som innehöll små kulor av något slag, och så råkar jag häva ut hela skiten på golvet. Tror ni det blev mycket på golvet eller? Ja, det blev ''rätt så'' mycket. Så jag fick lika på golvet och plocka upp det som gick, det var inte så roligt. Varför jag? Haha..

Slutade 14.05 idag så jag tycker att skolan gått väldigt fort. Vi hade fyra lektioner som bland annat innehöll Musik. Gillar inte musik så mycket, speciellt inte när vi bara pratar om musikens historia och så. Jag vill spela instrument ju.
Skit i det nu, har lite saker jag vill hinna göra idag.

- Göra lite matte
- Sticka ut och springa
- Göra mat
- Duscha

Men om jag inte springer idag (vilket jag nästan måste göra) så tänker jag inte duscha. Känns inte som det behövs. Då kan jag istället ägna mig åt andra saker. Typ som att kolla på film. AWESOME! :D


Bilden är från igår, tyckte den var lite gullig, hihihi..

Onepiece

Oj vad dålig jag blev på kort idag. Hehe..

Idag kör jag på Onepiece till skolan. Som ni vet så var det jag som började med att använda det till skolan och efter det har jag sett tre stycken ha en sådan till skolan. Tycker det är lite kul!

Åker buss idag också, orkar inte åka moppe. Ha en awesome dag!


Slutat dansat

By the way, har slutat på breakdance nu. Vet, surprise. Ska nog ta bort kategorin ''Breakdance'' också..


Pallar inte förklara nu varför, gör det en annan dag. Men efter mååånga dagars tänkande så tog jag det beslutet. Känner mig ändå rädd att jag sårat någon bara för att jag slutat igen, hoppas inte!


Men jag vill ändå inte gå runt hemma hela dagarna. Någon som har något förslag på vad man kan göra? Typ någon sport eller något? Förutom fotboll, för det hatar jag.

Heter det ansiktsmask?

What ever, skriver det ändå.
Hade på ansiktsmask igår efter duschen. Det var någon lergrej så min hud hade stelnat rätt så mycket efter de fem minutrarna. Kunde inte göra någon min när jag tog kort.
Det känns riktigt skönt efteråt, hyn känns mycket bättre. (Varar några timmar) sen så känns huden lika äcklig igen. Har börjat få världens fina, döda mig snälla?





Mitt rum ser för jävligt ut. Så jag ska skruva upp volymen och städa lite. Efter det ska jag måla mina naglar. Känns härligt! Eller inte, hihi. Ses!



Mobba mig inte för videobloggen jag la ut, tyckte att jag kunde bjuda lite på mig själv vilket jag definitivt gjorde där. HOHO.

Regnigt värre

Känns som att vädret inte kan bli värre just nu. När vi hade idrott spöregnade det (enligt mig) så vart dyngsur. Sölade mig lite innan son också som var sista lektionen. Så var med på typ 20 minuter. Typ alla kom försent så fick inte uppskrivning.



Måste ÄTA nu! Hörs senare.



Konversation

Jag: Fråga ifall hon vill köpa av mig sen!
Vara någon gång i veckan?

Hon: ah

Jag: Men vi kanske kan vara någon gång i veckan?

Hon: Jag sa ju ja bögjävel        (asså, är inte bög på riktigt, bara en grej hon kallar mig, haha)

Jag: HAHA, hade jag redan frågat det?

Hon: Ja

Jag:
Hehe..



Natti Natti

Tycker att det är lika skönt varje gång att komma hem efter en springtur. Det känns riktigt bra efteråt, helt klart värt det! Har tagit mig en lång dusch och nu ligger jag i sängen. Tror jag ska ta och kolla ett avsnitt av heroes, sedan läsa. Har inte alls läst så mycket i boken så kommer inte ihåg så mycket vad som hänt i den tyvärr.


Tycker att det har varit jätteroligt att blogga idag. Har varit väldigt aktiv eller hur jag ska förklara. Har fått väldigt många kommentarer och unika besökare. Fick mer än igår. Känns riktigt kul! Kommer antagligen inte få lika många imorgon när det är skola. Men det får jag väl ta. Har fått några fler prenumeranter också, så det är kul! :)



Blir sista inlägget för ikväll. Så jag får helt enkelt säga godnatt sweethearts! ♥

Älskar att man kan se Tokio Hotel i bakgrunden på nästan alla mina bilder.



Break Away - The Humanoid City Tour


Break Away
The third song in the Humanoid City tour

So fucking beautiful


Bill Kaulitz

Älskar era kommentarer

Som ni vet har jag vart ute på sjön idag. Det är därför jag ej svarat på era fina kommentarer. Men ska alldeles strax ta och göra det, hade fått väldigt många.
Jag har nästan precis ätit så om några timmar ska jag ta mig en springtur. Efter det blir det duschen sedan sängen. Hoppas på att kunna sova inatt nu när jag fick ''sova ut''. Får hoppas på det!



Ni är awesome!


Vart väldigt suddigt, det står 93 där uppe. Det är statistiken från igår. (Självklart har jag hjälpt till med mer-trafik och så). Och ni får ignorera statistiken från idag, print screena denna bild vid nio imorse så inte så konstigt att det inte är så mycket där.


Ni äger!

21a Augusti 2011

Fick sova lite längre idag i alla fall. Klockan 9.05 vaknade jag. Gick inte att sova mer då jag drömde så konstiga drömmar hela tiden. Det var förvirrande! Går inte att förklara heller vad jag drömde, för det var olika saker hela tiden. Först var det en massa läskiga drömmar, men sen så lyckades jag öppna mina ögon så då försvann de drömmarna. Men sedan kom det en massa andra, askonstigt.

Idag är det söndag är lika med att jag måste duscha, städa rummet och raka mina ben. Kanske åker ut till stugan idag istället om vädret tillåter. Men nu ska jag gå och göra frukost och lägga mig framför tvn. Har en film jag ska tipsa om sen om jag orkar!





Kanske inte sover hemma inatt

Ibland är det riktigt skönt att ta en springtur. Både när man är ute och när man kommit hem. Förbättrade min ''tid'' med tio minuter idag också, coolt! Inte för att jag har som mål att springa rundan på fem minuter precis. Men alltid kul att veta att det har hjälp att vara ute och springa. Sprang mycket mer idag än förut!


Jag tror att vi kanske kommer sova ute vid stugan inatt. Är inte helt säker, beror på hur vädret är om några timmar. Är det dåligt så sover vi hemma. Annars så kommer jag hem imorgon ändå.

Vad har ni hittat på idag?


Gick ut och tog lite bilder idag. Bara för eran skull!


Springtur

Drar ut och springer nu när det ändå inte regnar. Får hoppas på att jag inte dör efter vägen, haha. :)

Hjärta


110820 - Vaknade klockan åtta

Men åh så härligt!
Bara för att det äntligen blev helg igen och jag skulle få sova ut så vaknar jag tidigt. Jag vaknade vid åtta! Fatta sur jag blev. Jag som ville sova.

Idag hade jag tänkt att jag skulle ut och springa. Vädret tillät inte mig att springa igår så gör det idag istället. Sedan vet jag nog inte vad jag ska göra. Jag och lillebror kanske åker någonstans och säljer jultidning. Jag har ställt in mig på att få en TV! Tror ni jag lyckas? Det tror inte jag..



Eftersom jag inte kan sova kollar jag väl lite på heroes.

Jag lovar att jag ska ta lite bilder med kameran idag. De senste dagarna har jag bara lagt upp bilder från weheartit. Det är ju inte lika kul som egna bilder, jag vet.


Tokio Hotel - The Humanoid City Tour


Noise & Human Connect To Human
The first and second song in the humanoid city tour.
 
11-08-19 20:00

Jippie

Har pluggat lite nu. Gjorde ett par tal i matteboken vilket jag fick helt rätt på. Känns väldigt awesome att klara det även fast vi nyss börjat med det! Så nu har mitt självförtroende gått upp lite, haha. Sedan har jag gjort uppgifterna i häftet vi skulle göra tills nästa vecka, i HK. Fast jag fattade inte sista frågan. Får ta den på lektionen då.

Om några timmar så ska jag ut och springa för tredje dagen i rad. Är himla skönt att vara ute och springa. Det känns bra när jag kommer hem och får ta en kall dusch och så. Anledningen till att jag ska ut om några timmar är för att jag för en timme sedan åt. Så jag måste vänta i nästan två timmar innan jag kan sticka ut, annars får jag håll. Inte speciellt skönt kan jag säga. Så då väntar jag hellre med att springa till kvällen. OM det inte är värsta ovädret. Regnar det lite så gör det ingenting, det blir bara skönt!



Glömde lägga in outfiten från igår som jag sa. Dumma mig, varför sa ni inte till mig? Haha..
Men jag nästan likadan ut idag, förutom håret kanske. Men det är inte så noga.

11-08-19 16:33

Fuck math & rain

Någonting som inte är så skönt är att åka moppe i regnet. Det gjorde lite ont vid halsen där jag inte hade någonting för. Hata regn, varför måste det regna hela tiden?

Tror jag ska plugga lite matte nu. Har ingenting annat för mig och vill komma in lite i det där, så jag gör några tal. Verkar rätt så svårt det vi håller på med just nu. Det suger lite.
Vi fick välja mellan textilslöjd och träslöjd idag också. Alltså vad man vill ha resten av skolåret (eller termin om man vill det). Jag valde självklart textil. Såga och spika är inte riktigt min grej, behöver bara hjälp då. Med textilslöjd vet jag lite själv.


Men någonting som är skönt är att det är fredag idag! Äntligen kan jag sova ut några dagar igen. Hihi, älskar att sova.

 
11-08-19 14:35



 

I will always love Tokio Hotel, no matter what!



Har inte skrivit något om mitt älskade band Tokio Hotel.
Vet inte varför jag inte skriver om dem längre. Finns inte direkt något mycket att säga då den kändaste Tokio Hotel-bloggen lagt ner. Riktigt synd.

Ska börja uppdatera mer om Tokio Hotel, i alla fall lägga ut bilder, videos och så.



Och alla som läser detta nu och suckar över den ''otroligt töntiga'' texten jag skrivit kan ju bara dra. För jag vet att det finns någon som alltid stör sig på Tokio Hotel. Men bandet är faktiskt precis som alla andra band, även fast dom är tyskar. Eller hur? :)
 
11-08-19 12:00

Blir snart läggdax

Tror inte jag gjort så många inlägg idag. Isåfall om något tidinställt har åkt upp, men inte mer än två inlägg.
Sitter och kollar på tv. Har varit ute och sprungit idag + duschat och sådär. Känner mig fräsch nu igen!

Tror jag snart ska lägga mig och kolla på Heroes. Hade svårt att somna igår så har nog lättare idag, skönt.


 

11-08-18 21:00


110818 - Drar mig snart mot skolan

Hade lite tid över för att göra ett inlägg. Ska snart dra mig mot skolan så skriver mer när jag kommer hem. Heydå!



Bild från igår, lägger upp bild från idag senare.
 
11-08-18 07:37

Ny engelskalärare

Tror jag snart ska gå och lägga mig faktiskt. Jag känner mig ganska trött och imorgon börjar allvaret. Dessa två dagar vi vart i skolan så har det varit rätt så lugnt, vi har inte haft vanliga lektioner och inte följt vårat vanliga schema. Nu ska vi börja med vanliga lektioner och vanligt schema igen. Känner väl si sådär måste jag säga. Någonting som jag ser fram emot är att se hur våran nya Engelskalärare är. Sist vet ni kanske att vi hade världens sämsta lärare. Skulle inte ha förvånat mig om jag skulle ha fått IG i det ämnet då jag inte gjorde någonting på lektionerna. Fattade inte ens vad läraren sa.
Så det ska bli roligt (faktiskt!!) att få en ny och förhoppningsvis bra engelskalärare.


Tar moppen imorgon igen. Vi slutar vid 14.35 har jag för mig. Inga bussar går då och jag orkar inte vänta. Känns som att jag har mer frihet om jag åker moped liksom!






Har också skänkt 150 kronor till barnen i Afrika via sms. Varför inte göra det du också? Kände mig väldigt happy då jag vet att jag ''hjälpt till'' lite i alla fall.



Fett kul!


Kulit.

110817 - Mopeden till skolan

Just nu känner jag mig så otroligt lättad att jag har moped. Åkte med den till skolan idag eftersom att jag annars måste åka den lilla bussen hem. Det kändes riktigt skönt att bara kunna ta moppen på en gång när jag slutat istället för att stå och vänta på bussen.

Fast jag tror att jag failade lite idag. Vart så stressad när vi skulle dra iväg till prästryggen. Så hade hoppat på moppen och allting och skulle köra iväg. Då kommer jag på att jag inte hade låst upp den, så den gick inte att köra med.. Det kändes inte så proffsigt, hehe..


Har precis käkat mackor med paprika på. Asgott, typ som godis! Ligger och kollar på ett avsnitt av heroes också. Finns inte så mycket att göra liksom.


Weheartit

Yummi.

Djävulens märke

En bok jag läst under sommarlovet är Djävulens märke. Det var den första av tre (hehe) böcker jag läst ut i sommar.

 

Värstingklassen 9c i Katarinaskolan får en dag en ny vikarie. Malin, som hon heter, är ung, snygg och trevlig, och på något sätt lyckas hon få de allra stökigaste eleverna att lugna sig. Men det är något märkligt med henne, varför tycks hennes ögon ena stunden vara blå, för att i nästa vara bruna?
Efter ett tag kommer deras ordinarie lärare Hanna tillbaka och allt återgår till det normala. Men en morgon när eleverna kommer till skolan hittar de henne död i klassrummet. Har hon begått självmord eller inte? Malin blir deras ordinarie lärare. Men ju längre tiden går blir några av eleverna varse att det är mer till Malin än bara den vänliga fasaden.
Under en tvådagarsutflykt får en av eleverna se Malin ha sex med en av de bråkiga eleverna i klassen, och hur Malin antar ett demoniskt utseende. Hon får ett tredje öga i pannan och det ändrar färg precis som hennes ögon. Vad är hon? Hade hon något med Hannas självmord att göra? Kan hon manipulera deras sinnen?




Ny kategori!


Nathis Nathis!

Tror ärligt talat att jag ska hoppa i säng nu.
Kanske kollar på heroes, eller så läser jag lite i boken jag läser i just nu. Vet inte riktigt vad boken heter men det är iallafall andra boken i serien House of night. Lägger upp ett inlägg om det senare! Kanske tar det som tidinställt imorgon..?

Kommer nog inte bli några inlägg på morgnarna, känner mig så  stressad och så, så jag vill inte sitta vid datorn en massa.



Cute.

Dagens





Plattade inte håret idag, så mitt hår stod typ rakt ut! Såg ut som Alice i Twilight typ.


Haircut






Sweet.


Grattis min älskade farmor!

Är äntligen tillbaka efter första skoldagen. Kändes jobbigt som fan att vara tillbaka, men ändå rätt så skönt att inte bara ligga hemma vid datorn hela tiden. Fast det kanske bara är jag som gör det föresten..? Hehe..

Dagen var väl helt okej tror jag. Det blev lite ''problem'' med bussarna också. Åker vanlig länsbuss på morgonen, men på eftermiddagen måste jag tydligen åka liten länsbuss. Vet ni hur sur jag blev eller? Liten buss är lika med åka in bakom frövifors, aslångt ju! Pissed of tjej asså..
Ska nog fråga busschauffören jag åker med på morgonen om jag åker med han hem också. Om jag inte gör det kommer jag nog springa tillbaka till huset och ta moppen till skolan. Orkar verkligen inte sitta och åka buss åt en massa håll, det suger!
Visserligen åkte jag mycket mycket länre förra året, men ändå!?



Mina kära föräldrar är ute på sjön nu. När de kommer in far vi iväg till min kära farmor som fyller år. GRATTIS FARMOR! Älskar dig mycket mycket mycket! ♥



Ska dra ut och hämta moppen nu, måste lära mig hur fan man låser den ordentligt. Annars kommer jag stå i tio minuter imorgon och försöka få igen låset.


Have a greeeeaat day bitchäs!

110816 - Skola

Sitter antagligen i skolan just nu (om jag inte tröttnat och sprungit därifrån..)
Började skolan idag. Lovet har gått otroligt fort! Har typ inte hunnit med någonting på grund av vädret. Finns ingenting att göra åt det just nu ändå.

Vi får hålla tummarna för att jag kommer hem med rätt buss också. Alla ska börja åka länsbuss nu och jag blir alltid så förvirrad när jag inte vet vilken buss jag ska åka. Får hoppas på det bästa. Det återstår att se, gör jag inget inlägg efter fyra idag är jag nog på fel buss, haha.





Har klippt mig också, skriver mer om det när jag kommer hem.

110816 - Skolstart

Nu sitter jag och väntar på mina syskon, sedan bär det av ut mot bussen.
Första skoldagen idag, vet egentligen inte vad jag tycker. Är både taggad och otaggad. Känns väl jävligt bra att vi är äldst på skolan, men alla små wb's kommer ju inte precis visa respekt eller något ändå. Haha.



Har gjort ett tidinställt också, hörs när jag kommer hem.



Såhär ser jag ut idag. Fast med andra knästrumpor.

Design

Har försökt fixa lite med bloggen nu, valde inte precis den bästa designen. Det jag stör mig något enormt på är textsnittet där man kommenterar och att datumet och det står där rubriken är. Det är väldigt irriterande.

Är det någon fin människa som vet hur man ändrar sådant?
 
11-08-15 18:46

Baaaack

Som ni märker har jag tagit ur fingrarna ur näsan och gjort någonting åt bloggen.
Hade så tråkigt så jag letade upp en hyfsat fin design från en sida, sedan fixade jag en helt vanlig header. Jag är inte precis photoshop-typen så det kommer inte bli någonting sådant. Fast det vet ni nog redan?

Ska fixa lite med texten på vissa ställen och så, var inte alls någon snygg stil på texten när jag skaffade denna. Så det blir det ändringar på!


Ps. Märkte precis att där man ska skriva kommentarer har tjejen som gjort denna design skrivit en liten ''text'' PLUS gjort ett datahjärta. Vet ni hur mycket jag hatar datahjärtan eller? Hatar när folk gör sådana till folk som dom inte ens vet vilka det är, random.
 
11-08-15 18:24

fucked uuuuuup

Min design ser helt fucked up ut just nu. Kan som sagt inte göra en egen design och det vet ni, hehe.





Palla göra en design & palla blogga. Det kommer jag inte göra på ett tag.


Hejdå!

Angående ''utelåst''inlägget..

I inlägget där jag skrev att jag satt hos farmor för att jag hade låst mig ute från mitt eget rum. Jo, det är en rätt så rolig historia det där.

Det är såhär att jag ibland brukar kunna låsa min dörr för att ingen ska kunna gå in där för att snoka bland mina saker. Så jag låste min dörr när jag skulle ut till stugan och sova där en natt. För jag visste att det fortfarande skulle vara någon hemma så ville vara säker att ingen skulle kunna gå in på mitt rum.
Sedan kom jag hem från stugan och upptäckte att jag hade glömt mina förbannade nycklar ute vid stugan. Damn it! Så jag fick leva med att inte kunna gå in på mitt rum resten av dagen. Mamma kom hem vid åtta så hon hade med sig mina nycklar som tur var. Annars skulle jag ha dött.

Lärde mig väl en läxa, tror jag ska börja gömma nyckeln istället för att ta med den. Jag är en jävel på att glömma saker.

___________________________________________________________________________________________________







110807 - Mysväder

Tycker inte ni att det ibland kan vara riktigt mysigt med regn och dåligt väder? Det tycker jag. Det kanske inte är så kul när man verkligen vill hitta på någonting att göra. Men om ni är lika lata som jag är så är det mysigt att bara ligga i sängen och kolla på film. Har kollat på heroes ända sedan jag kom hem från stugan vid tolv. Har säkert sett 5 avsnitt av serien. Tycker det är riktigt mysigt och tror jag kommer somnar rätt så tidigt ikväll.




 


Sitter hemma hos farmor då jag har blivit utlåst från mitt eget rum..


Yeaaaaaaah

Klarade teoriprovet! Känns så jävla skönt! :D

110803 - Blev skjuten

Hade en asäcklig dröm inatt som jag måste dela med mig av!

Jag och min bror Nathan Petrelli (från heroes) var någonstans. Jag var alltså Peter Petrelli. Rätt som det är var det någon som skjöt oss, de skjöt Nathan I bakhuvudet. Jag kände inte att jag blev skjuten men jag blev det på minst fem ställen. Vi fick åka till sjukhuset där jag blev mig själv, Nathalie igen. De skulle söva ner mig, för att göra det tog dom en massa blod från min hand vilket var en riktigt obehaglig känsla! Sen somnade jag väl eller någonting. För sen vet jag bara att jag var vaken. Jag var besviken för att jag inte blivit något ''borta'' eller typ ''hög'' av knark eller något. Alla brukade ju bli det när dom sövs ner, men inte jag. Var riktigt besviken!


Sjuk dröm. Jag vet. Det enda som var mest äckligt var väl när de skulle söva ner mig och sådär. Annars var den bara wierd.



RSS 2.0