Attans också

Ska lägga mig och kolla på film nu. Är tvungen att kolla på datorn för att min efterblivna tv tar typ inga format eller vad man ska säga, så det är bara ljudet som funkar. Men datorn duger väl den också. GODNATT!


Gammal.
Gaaah, kan inte min sidecut växa ut snart så att jag kan ta ur slingorna?!

rubrik

Är så otroligt lack just nu. Haha och jag vet att jag inte borde blogga då. Men lovar att det inte kommer gå ut över varken bloggen eller någon annan. Jag vet inte riktigt om jag skrivit det här men när jag hade utvecklingssamtal så sa min lärare att jag fick VG på kemiprovet. Vilket jag var otroligt stolt över, visste då att jag skulle få VG i slutbetyget. Det låter ju väldigt rimligt enligt mig. Men idag när jag pratade med Anette om matten så sa hon också till mig att jag bara skulle få G i slutbetyget inom kemin. Tydligen så var jag långt ifrån VG på kemiprovet. Då börjar jag ju undra lite varför Sven sa till mig och pappa att jag fick VG på nationella..? Låter helt crazy alltså.. Blev väl lite förbannad i skolan efter att jag hörde det. Som tur var så hade de flesta redan dragit hem då, smällde lite i skåpet och sådär. Skämde ut mig totalt. Ångrar det nu lite.. Hehu. Varför måste jag jämt smälla i saker när jag är arg? Borde ta och ändra på det alltså.. Men skiter i betygen nu! Får hoppas på att jag ändå kommer in där jag sökt.

Ska nog lägga mig framför tvn nu och käka godis. PUSSVAAA.



Wey, gjorde ett inlägg när jag är på dåligt humör utan att svära en enda gång. Hur gryyymt?!

Sista pluggdagen!

Sista riktiga dagen med plugg på Fröviskolan avklarad! Känns så.grymt.skönt. Gjorde matteprov igår och Anette tror att hon satte VG på mig som slutbetyg. Har även höjt mig i svenskan igen, nöjd! Annars så har det inte hänt någonting speciellt. Det kommer nog inte göra det heller något den här veckan. Känns så skönt att inte ha några riktiga lektioner nu (antagligen, eller?) för då slipper man bry sig. Bara chilla liksåååm.

Ska nog dra på någon bra film och bara ligga framför tvn resten av kvällen. PUSSSS!


Bilden togs för ett år sen, när jag och Matilda var och vi hoppade massa studsmatta. Det var grymt fint väder då!

Inte nöjd med betygen

Vet inte riktigt hur jag ska säga att dagen har varit. Både bra och dålig, tror jag. Fick reda på en del betyg, bland annat i idrott, tyska, engelska och matte. Är väl nöjd med idrotten och engelskan. Är grymt irriterad på tyskan, fick bara ett G. Men grejen är den att tyskaläraren har varje termin sagt att om jag fortsätter såhär så kommer jag få VG till nästa termin. Så har hon sagt till två andra också. Trött jag blir på henne. Sen så kanske jag bara kommer få G i matte också. Har varje termin sen åttan haft VG och har fått VG på i stort sätt alla prov som vi haft. De nationella i matte fick jag bara G på. Så varför i helvete ska ett prov (som lärarna säger inte ska avgöra slutbetyget) göra så att jag bara får G?! Helt sjukt. Frågan är varför lärarna jämt måste gå och säga en massa som inte ens stämmer..? Ska bli så otroligt skönt att få sluta Fröviskolan så fyfan. Kommer givetvis sakna klassen så otrooooligt jävla mycket!! Däremot kommer jag inte sakna lärarna ett skit. Förutom Yngve, han kommer jag sakna massor!!! ♥


Krull

Det jobbigaste med att ha löshår är nog att om jag har toffs i knappt en timme så blir mitt hår krulligt. Irriterande.


6 år


Grattis älskade Misty! ♥

VARMT

Helt sjukt vad jag älskar vädret! Vaknade runt tolv och gick ut och solade på en gång. Har tagit en paus nu för det är så otroligt varmt. Ska snart till mormor och sola där istället, hon har ju pool och allt. Har inte badat där någonting i år så det blir antagligen första gången idag.

Datorn kommer inte användas så otroligt mycket idag. Så ni får nöja er med detta inlägg och kanske något mer. PUSS!

Vinnare av eurovision song contest!!

Det här är helt sjukt. Sverige fucking vann! Hade aldrig trott att det skulle gå så här jävla bra som det gjorde. Kan inte ens beskriva hur stolt jag är över att vara svensk just nu. Siiiiick! Nästan så jag blir tårögd alltså, känner mig lite som en schlagernörd, huh. Men vafan.


Nej, nu ska jag fira vinsten genom att lägga mig och kolla på tv. Låter som ett bra firande enligt mig! GODNATT!




amaziiiing


Sånt här jag roar mig med när jag är hemma själv, hehu. BJUDER!

Snart dax för Eurovision då. Precis som förra året så blir jag själv hemma, forever alone eller? Typ. Men kan vara rätt så skönt ändå att slippa syskonen. Ska ta och fixa någonting gott att äta. Passar på när jag är ensam. De två förra gångerna så gjorde jag thai till mig (misslyckat, självklart) så det orkar jag inte äta idag igen. Får se vad som finns i frysen. Ska göra lite mat och sen heja på loreen. Inte för att jag är så insatt när det gäller melodifestivalen, men är ändå roligt att se på. PUSS!
 
12-05-26 20:35

Hemma en dag tidigare

Hej på er!

Var inte meningen att jag skulle komma hem idag. Men eftersom att jag annars skulle ha fått varit själv ute i stugan i några timmar och det är Eurovision ikväll så valde jag att åka hem. Lite tråkigt tycker jag, har varit så himla bra väder idag. Har legat i solen i stort sätt hela dagen, underbart! Igårkväll så grillade vi lite, sen så kom grannarna över till oss. Deras son var också med, blev mycket roligare då! Så jag kom inte i säng förrän runt två. Har saknat att kunna vara uppe länge.

Nefan, ska väl ta och slå på tvn nu eller någonting. Behöver inte ha någon ångest över att jag sitter inomhus när jag varit ute hela förmiddagen. PUSS!


Fett söt kille som spelade på gatan i York. Var egentligen tänkt att vi bara skulle gå förbi först, men vi fastnade där i minst en halvtimme. Snygg, kan sjunga, kan spela gitarr, hur grymt?!
Bilden är tagen från Hannas blogg.

12-05-26 16:17
 
 

sol sol sol


Detta har jag på mig idag! Är sjukt mycket sol ute. Tröjan är köpt på H&M i York för £12,99 vilket är ungefär 140 kr. Riktigt billigt ändå. Shortsen köptes sist jag var inne i Örebro på New Yorker, kostade väl runt 200 har jag för mig. Förlåt för dålig bild, min kamera suger. Önskar jag hade en systemkamera men eftersom att jag är så smart så köpte jag ju en iPhone istället som ni säkert vet. Galen pose har jag också. Var tvungen att vända bort ansiktet, blev så stelt annars.

Är ju grymt väder ute! Hur amazing är det inte att komma hem från kalla England till detta sommarväder?! Har precis packat väskan, blir att sova på ön i två nätter. Får hoppas på bra väder då också. Om jag har internet så kommer det väl något inlägg från mobilen, annars hörs vi på söndag!

Music Television

Efter att ha behövt dygnat inatt så känner jag mig helt död. Sov bara en timme på planet, och det hjälpte inte särskilt mycket. Känner mig grymt sliten. Har precis hoppat i min onepiece. Ska snart kolla på Edward Scissorhands, har hört att den ska vara bra. Den är ju med Johnny Depp, så jag blir förvånad om den inte är bra. Självklart har jag godis också som jag köpte igår på Poundland. Amazing.


haha, var inte beredd där..

En bättre bild på tröjan jag köpte. Den kostade bara ungefär £4,99. Vilket är ungefär 55 kr, inte alls dyrt för en tröja tycker jag! Är grymt nöjd med den i alla fall. Löööööv it.
 
12-05-24 20:30

Onsdag & Torsdag

Ondag:
Sista dagen. Kändes faktiskt riktigt riktigt skönt. Vi hade fritt hela dagen så vi sprang runt på stan igen. Bland annat jag, Matilda, Hanna, Mickis, Anton, Pernilla och Evelin. Jag har inte glömt någon nu va? Hittade ett par tights och lite underkläder, bäst att passa på när det ändå är så billigt! Vi åt självklart på Subway igen. Men det var inte lika gott i Scarborough som det var i York, men whateveeeeer. Sen när det ändå var så fint väder så passade vi på att dra till stranden. Vi satte oss där och bara pratade och hade kul. Vi körde bland annat ''jag har aldrig'' och Sanning eller konka. Jag åkte självklart på att behöva gå och fråga någon om den hade sett mitt örhänge som jag tappat på stranden. Haha, vilket jag egentligen inte hade gjort. Hade riktigt trevligt. Fick en massa sagt som jag tyckte var skönt att kunna prata om med tjejerna och Anton. Finare vänner finns det inte alltså!

På kvällen blev det Ghost Walk som inte ens var läskigt. Efter det så skulle vi ta bussen mot Stansted. Så vi kom till Stansted runt 5 imorse, eller vad kan klockan ha blivit? Hade sjukt kul i bussen. Var egentligen meningen att jag skulle sova i bussen. Men istället blev det Matilda som sov, jag satt och spelade Uno med Hanna, Mickis och Amanda. Ägde väl som vanligt dårå! Haha, eller? Runt fyra blev det stopp vid donken, så jag köpte pommes. Ingenting jag blev mätt på dock, men gott var det! När vi väl kom till Stansted så fick vi vänta i ett rum i några timmar innan gaten skulle öppnas och så. Så jag låg och slumrade lite i en stol med musik i öronen. Somnade aldrig helt. Sen började jag må massa illa. Fick panik där ett tag när vi väntade på att de skulle lämna in de stora väskorna. Hade sjukt ont i magen. Men det gick över lite på planet sen. Kunde somna där och sov i mer än en timme. Skönt. Sen var det bara att ta bussen från Västerås hem till min kära familj. Som jag saknat så jävla mycket! ♥

jesus christ vad mycket text det blev. Någon som orkar läsa eller..? Skulle inte jag ha orkat, haha.




Tisdag

Tisdag:
I tisdags så drog vi till York och var där hela dagen. Först besökte vi någon kyrka har jag för mig att det var. Sen fick vi massa fritt för att shoppa och sånt. Självklart så tog jag med mig way för lite pengar som vanligt. Typiskt. Men vi gick runt och kollade lite, fick med mig en slags skjorta hem. Sen så åt vi även på Subway. Kan erkänna att det var första gången för mig som jag åt där. Blev helt kär! Deras mackor var att dö för ju! Mums. Så vi satt utomhus och åt mackor i det soliga vädret. Men innan det fick vi skäll av en rödhårig bitterfitta, men det behöver vi inte ta upp, HAH. Förlåt, vi är från Sverige. Vi fattar inte vad du säger.

På eftermiddagen så drog vi hem, sen hade vi fritt resten av kvällen. Alla drog ner till stranden och till kasinot för att spela bort lite pengar. Mysigt värre. Jag spelade inte bort någonting, är alldeles för snål för sånt, haha. Men det var roligt att bara gå runt och kolla lite.



Inne i kyrkan. Haha, Anton och hans cuula poser!


Alexander, Hanna, Viola, Matilda, Linda och Michaela. GULD!


TURIST.


Taggade brüdar!

Måndag

Måndag:
Bara för att vi var på klassresa så var det självklart att vi skulle ha lektioner ändå. Min klass's lektion började runt 10.40 så jag Viola, Anton och Matilda gick runt på stan lite innan. Själva lektionen var helt okey. Fattade inte riktigt vad det gick ut på, vi pratade mest om hur man skulle vara artig när man pratar engelska osv osv. Gick in genom ena örat och ut genom andra, hehu. Efter det så var det självklart att den där ledaren skulle visa oss ännu ett annat ställe som låg väldigt långt upp så man var tvungen att gå i en riktigt lång backe för att komma dit. När vi väl kom upp dit så blåste det 10 gånger mer än vad det gjorde där nere. Och när gubben väl hade börjat prata kunde han inte sluta. Blev lite kallt sådär, haha.

På eftermiddagen var det fritt, så jag och Matilda gick runt och kollade lite i affärer. Fick med mig en tröja hem. Visar sen i något annat inlägg. Efter det så skulle vi käka igen, sen så fick man välja om man vilje bowla eller kolla på bio. Jag valde självklart bowling, har bowlat en gång förut och ville självklart göra det igen..? Ångrade mig dock lika fort. Efter tre jävla rundor så hade jag fortfarande 0 poäng. Gissa om jag skämdes! Och dålig förlorare som jag är så slutade jag spela. Haha, men nu vet jag i alla fall att jag inte ska bowla något mer.


Söta tjejer innan lektionen.


Jag ser helt psycho ut. Men bjuder väl!


Det himla blåsiga stället vi besökte.




Bowlingtimeeee!


Jag, Viola och Hanna. Hade på mig nya tröjan där.

Söndag

Söndag:
När jag och Matilda vaknade upp klockan 06.00 den morgonen så var kylan det första vi la märke till. Ville inte ens gå ur sängen för att det var så otroligt kallt i hela huset. Tydligen så har inte de som bor i England råd med att ha värmen på 24/7 så det var därför det var kallt. Förstod då hur bortskämd jag egentligen är då jag jämt och ständigt klagar när det är kallt hemma. Ungarna i den här familjen klagade inte alls.

Den här dagen så drog vi med någon ledare eller vad man ska kalla honom för. Han hade liksom hand om oss hela resan. Svårt att förklara. Så han hade planerat in att vi skulle åka någonstans och kolla på någonting. (HAHA, bra koll!!). Hur tråkigt som helst. Trodde inte att dagarna skulle se ut så precis, trodde att vi skulle få gå runt en massa själva och kolla runt och så där. Men icke då! Den enda gången vi fick gå runt själva var när vi skulle äta. Så jag, Matilda, Linda, Viola och Amanda drog till ett ställe för att prova Fish & Chips som tydligen ska vara så populärt. Kan säga som så att det definitivt inte var värt pengarna. Ysch ysch. Och som lite grädde på moset så tappade vi bort oss när vi skulle mötas vid bussen för att åka vidare till nästa ställe. Smart. Men vi hann med bussen i alla fall! ;)

Nästa ställe vi skulle till var Flamingoland. Ett ställe där det finns både karuseller och massa coola djur. Jag åkte några karuseller och kollade på några djur. Är inte så intresserad av zoo'n. Var inte så intresserad av karuseller just då heller. Men det fanns några roliga jag åkte.

Sen blev det att dra hem, käka middag och sen GÅ tillbaka till Couch park för att sen gå på en town walk. Inte speciellt kul det heller.


Ett utav ställena vi besökte. Kommer inte ihåg vad det var för något, lyssnade inte. Men tog kort ändå!



Mina kära vänner Michaela, Viola, Hanna och Anton. ♥


En till plats vi besökte. Där bland annat en del av Harry Potter har spelats in.


Underhållning på hög nivå innan Town walk med Matilda, Viola och Anton!


Lördag

Tänkte berätta lite ''kort'' om Englandsresan med lite text och bilder. Kommer nog inte skriva om alla dagar i just detta inlägg, kommer bli alldeles för långt då.

Lördag:
Gjorde ju ett inlägg i lördags innan jag drog mig mot skolan. Kommer inte ihåg vilken tid vi tog bussen in till Västerås där vi tog flyget till Stansted. Har ju sånt himla bra minne! Men i alla fall så tog vi då bussen till Västerås. Taggad tjej! Satt och drack massa red bull och taggade för fullt. Trodde att resan skulle bli amazing. Sen så tog vi flyget till Stansted. Vilket tog två timmar. Var lite skakis först eftersom att jag inte flygit på ett tag. Men allt gick perfekt! När vi väl kom till Stansted så blev det bussresa till Scarborough i 5 timmar. Trodde att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte! Satt och snackade och lyssnade på musik, så det gick galant helt enkelt. Runt klockan 21.15 så fick jag och Matilda träffa våran familj som vi skulle bo hos. Vi blev riktigt nöjda, först. De var väl snälla och sådär, men de tog för givet att vi typ var bäst på engelska eller något. Det var lite irriterande faktiskt.

Jag tog inga bilder just den här kvällen tydligen. Men det kommer dyka upp lite bilder i något annat inlägg!

Swedeeeen!

Äntligen hemma i Sverige igen! Har nog aldrig längtat hem så här mycket som jag gjort nu alltså. Berättar mera sen, sitter i bussen mot frövi just nu. Har hört att det har varit grymt väder de här dagarna också, rätt så typiskt när jag var i England och frös som fan. Haha, orka. Hörs väl när jag orkar skriva! :)


Spiders on a plane eller?

Jesus christ vad snabbt dagarna går nu alltså. Vi drar ju till England idag för fan! Är grymt taggad. Trodde först att jag inte skulle kunna följa med dit, trodde att jag skulle hinna dö eller någonting. Igår när jag höll på med maten så låg det en grymt stor och hårig spindel bland all disk, trodde jag skulle dö!! Försökte dränka den, men den sprang och gömde sig i diskborsten. Efter det inbillade jag mig att jag hade massa spindlar på mig. Imorse låg det en spindel på badrumsgolvet när jag skulle duscha. Följer de efter mig?! Lovar att det kommer bli Spiders on a Plane idag och inte Snakes on a Plane. Haha!


Ska packa ner det sista nu, sen ska jag börja fixa mig och sånt skit. Kommer kanske mobilinlägg när vi är på flygplatsen om jag fortfarande har gratis internet. Får se, PUUUUSS!
 
L ö r 12-05-19 08:54

Handlat det sista

Har precis varit vid Ica och handlat det sista innan resan. Blev tvungen att köpa med smör för det var slut här hemma så jag hade bara råd med en red bull, skulle egentligen ha köpt två. Irriterande. Ska tigga lite pengar av pappa så att jag kan köpa en till innan jag drar till skolan imorgon. Kommer antagligen inte att ta med mig någonting att äta på flygplatsen. Vi har ingenting här hemma som jag kan ta med. Så jag får leva på red bull och godis helt enkelt! Fast det låter rätt så fint det med. Haha. Har dock aldrig druckit ren red bull, hoppas det inte smakar skit. Har bara druckit monster.
 
12-05-18 15:13

Someday we gonna dance with those lions

Godmorgon! Eller ah, jag har varit vaken i snart 5 timmar. Så den som kan matte kan nog lista ut när jag gick upp. Somnade runt fyra imorse. Var egentligen meningen att jag skulle dygna, men det blev aldrig så. Så jag sov två timmar, lite i alla fall. Hoppas på att kunna somna ikväll då, vi åker för fan till England imorgon!! Gud så snabbt det har gått. Efter England är det inte alls långt kvar till skolavslutningen. Massa blandade känslor.

Sitter just nu och käkar massa Marianne. Håller på och städar mitt rum, behövdes verkligen! Ska ta och fortsätta så att jag slipper hålla på hela dagen. Har massa annat att göra också. PUSS !
 
12-05-18 10:45

Ingen semifinal

Jag som hade hoppats på att Sverige skulle gå vidare till i alla fall semifinal. Men självklart inte. Var ganska så nervös under kvällens match om man säger så! Trodde att Sverige skulle vinna när det stod 3-3 men Tjeckien var tydligen bättre. Tur att det bara var jag hemma själv i alla fall när Sverige vann. Kommer säkert vara hes imorgon.. Blev lite smått arg när vi förlorade. Misty blev rädd för mig också, så jag får räkna med att sova ensam i min säng inatt. Haha!

Nu slipper jag i alla fall vara irriterad för att jag missar finalen. Nu jävlar hejar vi på Finland istället! Stolt kvartsfinne ♥

Sommarpojkarna

Väcker massa minnen från sexan. KÄRLEK!


2 dagar kvar

Läste på Amandas blogg att det är lite irriterande när Englandsresan är så nära och att dagarna går mycket saktare än vanligt. Vilket är helt sant! I övermorgon så drar vi, varför kan inte dagarna gå fortare för? Orkar inte gå runt här hemma och vänta, känner mig stressad då av någon konstig anledning. Vill åka nuuuuu! Har börjat packa lite smått. Alla kläder ligger i väskan och den är full. Blir kul sen när vi ska åka hem och jag har köpt en massa. Haha.

Har lite småpanik också. Varken jag eller Matilda har en förbannad adapter!! Har frågat hur många som helst, men ingen verkar ha. PANIK. Får hoppas på att morfar hittar sin. Annars får jag försöka hitta någon som ska in till Örebro så får jag köpa där. Eller något.


Ska plocka in det sista av tvätten. Äntligen färdig med all jävla tvätt.


December 2011. Liten säng jag hade...

Tvättar för fullt

Håller på och tvättar för fullt här hemma. Har plockat in all tvätt som har legat i stora rummet och det tog sin lilla tid, om jag säger så. När jag blev färdig med det så blev tvättmaskinen färdig, så då var det bara att fortsätta vika och plocka in. Är fortfarande tvätt i maskinen och det ska in en omgång till. Skulle egentligen ha tvättat imorgon men kan lika gärna göra det ikväll, har ingenting annat för mig. Sover hemma inatt. Jag borde typ få pris för bästa dottern eller någonting. Blev inte tvingad till att plocka in all tvätt som var, gjorde det frivilligt. Något fel på mig eller?

Måste hämta andan en stund, sen är det bara att fortsätta!

Sista provet avklarat

Skönt, nu är sista provet i nian gjort! Eller ah, förhoppningsvis. Gick inte speciellt bra på soprovet om jag säger så. Räckte inte med att träna på alla ord, var tydligen tvungen att läsa häftet också för att kunna svara rätt. Ajdå.
Nu är vi lediga fram tills lördag, aaaawesome! Guld på det! Tror att jag ska sova ute på sjön inatt. Blir tvingad av mamma bara för att jag aldrig sover där ute annars, men det är jättetråkigt där ute. Vill hellre vara här hemma och kolla på film eller något. Om jag ska sova där ute måste jag in rätt tidigt imorgon. Känner mig väldigt stressad för det känns som att det är massa som behövs göras innan England. Måste tvätta alla kläder så att jag har, storstäda mitt rum och packapackapacka!

Ska ta moppen ner till Ica nu för att ta ut massvis med pengar till mamma. Hon var inne och växlade massa pengar igår så jag slipper göra det på flygplatsen. 1000 kr, det kommer svida att ta ut det! Haha..

Hemskt

Vilken hemsk natt alltså. Låg och försökte sova från 11-3, sen gav jag upp. Låg och spelade spel på mobilen i över en timme sen så försökte jag sova igen en sista gång. Somnade då, riktigt skönt. Somnade dock runt halv fem så har inte sovit särskilt många timmar, men vad gör det? Har prov nästsista lektionen, de andra lektionerna blir säkert chill. Blir nog piggare under dagen.

Ska packa ihop mina grejor och sen försöka bestämma mig för om jag ska ta moppe eller buss. SVÅRT!

Inge trött

Vad kul det känns att klockan snart är halv ett och jag inte kan sova. FIIINT. Var ju fett trött innan jag gick och la mig, sjukt drygt. Aja, får väl spela lite spel på datorn tills jag blir trött. Sista dagen imorgon så whatever, sen blir det flera dagars sovmorgon, sen England! Astaggad! :)

Är hungrig också, fml.

Sista nationella

Hade sista nationella provet idag. Känns otroligt skönt! Tror det gick rätt så bra också, och det var ändå temadelen?! Skumt. Imorgon har (i alla fall jag) sista provet i nian. För inte hinner vi väl ha prov innan betygen sätts sen efter England? Tror inte det. Känns skönt det med! Har inte pluggat någonting till provet imorgon så jag ska ta och göra det nu. Sista provet så det är bara att bita ihop och träna massor! Haha, inte för att jag tror att jag kommer plugga i mer än en timme, men aja..

PUSS!


Update: GAAAH! Orkar inte plugga mer! Har pluggat i över en timme och jag kan det fortfarande inte. Det går in genom ena örat och ut genom andra. Ingen idé att ens försöka. Har jag tur så är det bara lätta frågor som kommer. Och jag ångrar det där med att det är sista provet så det bara är att bita ihop. Det här är sista provet och jag skiter i hur dålig det går. Så känner jag nu! Haha..

Och Eve, sååååå saaant! Skulle inte alls förvåna mig om hon lyckas klämma in ett prov innan betygen är satta. Så typiskt henne, HAH!

12-05-15 16:14

Nice

Tjeeena! Fint väder va? Ah, verkligen. Jag, Matilda och Jesper skulle egentligen haft ledarskap på idrotten utomhus idag. Men det blev en massa klag om att de skulle frysa så vi flytta in den istället. Sätt på er kläder och sluta klaga iställeeet! Ledarskapet gick väl okej, inte det bästa precis. Känns skönt att ha det gjort nu i alla fall.
Hade tyskaprov idag också, gick faktiskt rätt så bra känns det som. Imorgon har vi nationella i matte, och det är just temadelen som vi har kvar. Varför kunde vi inte ha haft den först?! Haha.. Kommer gå skit för mig känner jag. Har pluggat rätt så lite, orkar verkligen inte mer. Ska ta någonting att äta, hoppa in i duschen sen ska jag nog fan krypa ner i sängen och kolla på film. Funderar på att se på The Notebook men jag har verkligen inte lust att gråta.. Haha, problems.

PUSS!



Saknar mitt gamla hår lite!

12-05-14 17:57

Kört bil

Yä, fick prova köra bil idag från farmor (ca 1 km) på grusvägen. Känner mig grymt stolt, haha. När jag skulle ut från själva ''gården'' så provade jag få igång bilen säkert fem gånger. Inte fan gick det! Gick liksom inte att släppa kopplingen och trycka på gasen samtidigt, kändes som att bilen skulle dra iväg i en jävla fart då. Så det slutade med att mamma fick köra ut från gården, sen fick jag prova igen. Då gick det galant! Inte alls svårt att köra ju. Dock vill jag hela tiden att jag ska vara i mitten av vägen så flera gånger höll vi på att köra ner i diket, hehe.. Sen när jag skulle bromsa när vi var hemma så trodde jag inte att den skulle stanna så ''hårt''. Så jag trycker ner bromsen rätt så hårt, tror jag gav mamma en nackskada där alltså. Haha, jag är för grym alltså!

Nu ska jag plugga lite tyska samtidigt som jag käkar chips och lyssnar på musik. Vem vill bli smal liksom?!

Ny design

Blev grymt trött på min gamla design så jag skaffade en ny. Inte den snyggaste precis, den ser lite konstig ut, men den får duga! Bilden i headern har inte jag tagit, jag har bara lagt till mitt www.nnathis.blogg.se. Kom inte på någonting annat, men ville ha någonting.


Vaknade runt halv tio idag av att jag fick ett sms.
Tänk att jag alltid glömmer stänga av ljudet på mobilen, haha. Får skylla mig själv. Det var fint väder imorse men nu är det blåsigt, blir inte ett dugg förvånad. När kommer sommaren?! Kommer ändå bara sitta inne hela dagen som vanligt. Måste träna på tyskan också för vi har prov (?) imorgon. SUGER. Aja, vi går bara måndag, tisdag och onsdag sen är vi lediga. Och på lördag så drar de flesta niorna till England. Taggad som fan! Bara att bita ihop de här tre dagarna. Har prov varenda dag vilket är lite jobbigt. Bara att kämpa på.


PUUSSSSS.



Firat Matilda

Men tjaaaa! Kom typ precis hem ifrån Matilda som fyller 16 år idag. Var meningen att jag skulle ta moppen till henne och gratta henne lite snabbt. Men så blev det inte, haha. Åkte dit runt tre och kom hem nu.. Men hade så treeevligt där så ville inte dra hem helt enkelt. Vi fikade, busade med hennes sötaste lilla kusin och pratade massor. När vi väl börjat prata så går det inte att sluta, men trevligt vare och mycket skratt blev det! Sen när jag väl skulle åka hem så hade hennes mamma gjort mat så jag stannade och åt också. Nu slipper jag tänka på att göra mat i alla fall. Sitter och kollar på hockeyn just nu. Efter det så ska jag iväg och tvätta piercingen sen så ska jag antingen kolla på film eller sitta vid datorn. Får se hur det blir!


Kul att jag har så många bilder i mina inlägg jämt! :D

12-05-12 22:12

K-a-o-s

Hur fan får man vara så otroligt klantig så man missar två bussar i rad? Fattar inte riktigt hur jag lyckas alltså. Fick vara kvar i stan nästan två timmar längre för att jag missade två bussar. Ibland undrar man.. När jag väntade på tredje bussen så började det spöregna, satt inne i busskuren men kunde lika gärna ha ställt mig utanför för jag blev lika blöt ändå. KAOS. Men nu har jag i alla fall vart i Örebro och tänker inte åka in själv någon mer gång på ett bra tag, haha. Har piercat naveln, köpt present till min sockerkaka och även köpt lite till mig. Vad skulle jag ha gjort annars när jag väntade på bussarna som jag bara missade liksom? Gjorde inte alls ont att pierca mig. Första gången så tog jag med pistol, nu med nål. Pistol gör grymt mycket ondare och är mycket dyrare, onödigt. Och det jag köpte var ett linne och ett par shorts. Riktigt nöjd!

Aja, whatever. Tror inte att det är någon som läser mina inlägg så jag kan lika gärna avsluta här. Ska kolla på hockey nu och försöka hitta någonting att äta. Kan bli ganska så svårt. Ingen dricka, inge chips. PANIK TYP.
 
12-05-11 20:03

Helt okey

Det känns så otroligt skönt att hela NO-arbetet och NO-kvällen är avslutad. Har tyckt att det har varit ganska så tråkigt! Men nu är det gjort, äntligen. Så mycket som jag och Matilda har slitit med den där montern alltså, haha. Först så var det slut på papper, sen när det väl fanns papper så hann vi måla ett papper innan färgen tog slut. Så vi fick ta olika färger vilket blev grymt ful. Då skulle vi ta lakan istället men vi hade inte tillräckligt många. Så vi fick helt enkelt ha både lakan och papper, inte var det snyggt inte, men det dög. Vi skrev om ätstörningar vilket var ganska intressant att läsa om. Nu vet jag lite mer om både Bulimi och Anorexia. Hemska sjukdomar är det i alla fall!!

Har äntligen kommit hem från NO-kvällen så nu har jag krypit ner under täcket redan. Ska kolla på några avsnitt av OTH och käka kladdkaka som jag och Matilda har gjort. Mys!


Kul man kan ha framför en webcam. Amazing.

12-05-10 21:22

Alla Tokio hotel grejor

Samlade ihop i stort sätt alla grejor jag samlat på mig från när Tokio hotel var mitt favoritband. Haha, vadå besatt?!


Slår på en film


Gulligt mitt hår ser ut med alla dessa vaxklutar. Vackert!

Ska springa iväg och tvätta bort allt smink och sådär sen ska jag krypa ner i sängen. Ska kolla på The sitter hade jag tänkt. Är himla trött men tycker det är mysigt att somna till en film. Fast det brukar inte vara lika roligt dagen efter då jag måste försöka hitta där jag var innan jag somnade. Lättare sagt än gjort om jag säger så!

Godnaaaaaatt! ♥


Update: Beslutsångest. Hockey eller film?! Nu blev det svårt..

12-05-07 20:13

Bitterfitta

Kan väl säga att dagen har varit helt okej. Brandalarmet började tjuta på eftermiddagen så vi missade i stort sätt hela matten, guld! Idrotten där emot var inte ens okej. Tror inte jag var den enda som tyckte det heller. Det var inte det att idrotten var tråkig. Men alla var på så jävla dåligt humör (inklusive jag) så stämningen var inte den bästa. Får väl bli kallad för bitterfittan Nathalie. Attans vad dåligt humör jag var på alltså. På allt och alla också. Kan dels bero på att jag är sån jävla dålig förlorare.. Men alla har väl sånna dagar..? Inte bara jag. Kan väl inte säga att jag blev på så mycket bättre humör när jag kom hem. Har fått lock för örat som inte går att ta bort och det gör så sjuuuukt ont! Är grymt rädd att det ska vara öroninflammation som förut. Jobbigt att ha det!

Ska öva på att gå i mina skolavslutningsskor som jag fick idag. Klacken är ju för fan som Mount Everest! Hur ska jag lära mig att gå i dem?! Haha..
 
12-05-07 15:52

Lång dag

Har precis kommit hem från Marieberg. Var där med Matilda, hennes syrra och hennes mamma. Fick med mig lite hem, fast det var inte det jag var tvungen att köpa. Fick presentkort på 500 kr på marieberg i julklapp av morbror och Andrea. Har ungefär 100 kvar så jag handlade inte för mycket som jag brukar göra. Haha.
Var ute efter ett slappt linne som blir chill till sommaren men hittade ingen. Vet inte ifall affärerna har börjat sälja fula kläder eller om det är jag som börjar bli kräsen (heter det så? Äger på svenska.) Haha.

Har varit en lång dag känns det som. Stannade kvar i skolan typ två timmar mer än vad jag behövde. Bara för att jag och Matilda skulle måla montern till NO-grejen. Tror ni att skiten blev bra eller? Självklart inte. Var lite lack där ett tag och hade lust att slänga ut hela skiten genom fönstret. Vi ska försöka leta på lakan att ha på montern istället, och har vi inga bra lakan så är det kört för våran del. HÅLL TUMMARNA NURÅ!


Är hemma själv nu så ska passa på att göra god mat till bara MIG. Äger som sagt på att laga mat (host) så bäst att passa på när jag har hela köket för mig själv. För det är väl i köket jag här hemma, eller hur var det? ;)

Metallica - No Leaf Clover

När jag ändå var ensam hemma så passade jag på att rota lite bland pappas gamla CD-skivor som låg i kallgarderoben. Hittade två stycken med lite olika låtar på. En med bland annat Metallica, AC/DC och Pain. Fastnade för No Leaf Clover med Metallica. Grymt bra är den!



.

Helt jävla sanslöst. Tappade mobilen en gång i golvet idag så att skärmen hamnade uppåt. Och vad händer? Jo självklart så slutar skärmen funka. Helt.jävla.fantastiskt. Borde verkligen inte ha någon mobil i huvudtaget då jag tydligen inte kan hantera dem. ''Jag är helt hopplös'', bara för att jag tappar den en gång. Är jag den enda som tappar mobilen eller? Tydligen.

Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta alltså. Otroligt. Tänker inte lämna in mobilen heller, har inte råd. Vet inte ifall jag vill laga den heller, den kommer bara gå sönder snart igen. Jävla skit.

But tonight I'm cleanin' out my closet

Trodde jag skulle må bättre idag, men hade helt fel. Kunde knappt prata imorse och hade väldigt ont i både ögonen och huvudet. Men jag bet ihop och gick till skolan ändå bara för att vi skulle ha nationella i matte idag. Hade nog varit bättre om jag stannade hemma idag. Svettades som ett as och det rann massor i ögonen så jag kunde inte alls koncentrera mig på provet. Men nu är det i alla fall gjort och det känns skönt! Gick hyffsat bra också. Nu har vi bara två nationella kvar om jag inte har helt fel..? Fantastiskt! Och det är bara 17 dagar kvar tills vi åker till England vilket betyder att vi i stort sätt bara har två veckor kvar som vi verkligen kommer jobba i skolan. Sommarlovet är nära!

Sitter och lyssnar på gamla låter med Eminem, var ett tag sen!


Make some noise

Och där rök Tokio Hotel affischerna! Känner att jag vuxit ifrån de liiite sen sjuan och åttan (ganska så besatt..) så då ville jag inte ha kvar affischerna. Känns lite tomt utan dem men jag för hitta någonting annat att ha där!

Haha, snygga tapeter eller? Har tjatat på pappa att få måla om på mitt rum, men det verkar inte funka särskilt bra.


And the reason is you

Varför kan det inte vara sånt här fint väder som vi haft idag varje dag? Har varit ute och solat massor och samtidigt pluggat matte. Fick lite färg i alla fall! Kändes skönt att få vara ute och tycka att det är varmt nu efter att ha gått runt hela helgen och tyckt att det varit svinkallt både inne och ute. Vanligtvis så brukar min förkylning försvinna efter bara en dag, nu har jag varit förkyld sen i fredags och det har bara blivit värre. Känns ju passande då vi har nationella i matte imorgon. KUL. Men jag blir väl frisk förr eller senare, bara att bita ihop.

Ska ligga och knarka nezeril och kolla på cry baby. Får hoppas på att det blir lite sömn inatt. Tvivlar dock på det. Godnatt!


Hoobastank - The reason


Min Valborg

Vilken kväll/natt! Drog till Evelin runt sju där jag, Evelin, Pernilla, Hanna och Mickis satt och spelade spel. Sen drog vi till prästryggen med Amanda för att Hanna skulle bada. Att hon klarade det ens, var sjukt kallt i vattnet! Efter det så gick vi bara runt i Frövi och gjorde ingenting. Lite senare kom Bönan, Dennis, Rasse och Oskar till Frövi så då stack vi hem till mig för jag var hemma själv. Men alla förutom Dennis och Rasse drog hem lika snabbt som de kom. Så jag hängde lite med dem! Var väl.. Trevligt. Det slutade med att de låg i min säng halvt döda och jag fick ligga nere i fotändan, haha. Sen drog de hem runt två, halv tre. Försökte sova då men det var inte det enklaste. Började må massa illa och jag vaknade en gång i timmen av en massa konstiga drömmar, går inte ens att förklara vad det var. Irriterande var det i alla fall.

Orkade aldrig tvätta bort sminket igår så det kanske är bäst att jag snart går och gör det. Ser ut som ett monster med mascara ner till kinderna. Fint!
 
12-05-01 08:55



RSS 2.0